Hoşgeldin destek ve motivasyon burdamevcut
Benim de hiç kalkasım gelmedi ama yürüyüşe çıkmak için kalktım
Ben cuma ve Cumartesi çok koşturdum sağa sola ondan yorgundum sen yine yemeklerini hazır etmişsin ne güzel benim elimde sadece yorgunluk kaldı bugüniyiyim ama şükür en azından uykusuz değilim yürüyüş dışında da iş güç yapmadım dinlendim
Yarın yine yorulacağım ama sabahtan kayınvalidemi dişçiye götüreceğiz sonra da onun alışveriş işi var onu halledeceğiz
Cuma günleri kilo ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz öğlene kadar
Sonra listeler yapılıyor
Listelere girebilmen için 2 hafta bizlerle paylaşım şartı var kalıcı olmak adına yapıyoruz bunu
Anladım, çok mantıklı :)
O zaman bugünün menüsünü ve sporunu da yazayım.
Sabah: Light süt ile Special K
Ara: 1 Salatalık
Öğle: 15 tane kadar yaprak sarma
Çoban salata
Ara: 2 sivri biber
Akşam: Közlenmiş patlıcan salatası,
bir adet suda pişmiş baharatlı patates.
Toplamda 2 litre kadar su içtim.
Sporumsa, aylık squat programımın ikinci günündeyim. 55 tane squat yaptım. 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım :)
mecbur kalmadıkca paket urunler ozellıkle specıal k gıbı urunler tuketmeyın bazen ben de tuketıyorum aksam ama aslında tuketmemek lazım. bu tur yıyecekler ınsanı tok tutmyor ıcındekı seker dogal olmadıgı ıcın sızı daha cok acıktırır ayrıca sabah kahvaltısı en onemlı menu. peynır, yumurta, sut ve ekmek yemelısınız
hanımlar ben cıkıyorum herkese ıyı geceler.
yarım saat bısıklet surecegım. yarın ıse gıtmeyecegım sanırım, tahlıle gıtmem lazım yıne rutın hormıon tahlıllerı vs.
yarın aksama kadar gıremeyebılırım.
buarada jübilemi tebrik eden cücüşleriimmm , hepinize çoookkk teşekkür ederim ,darısı hepinizin başına olsun inşAllahhh
süreç gerçekten anlaamadığım bi şekilde geçti ve gitti kilocuklar ama sona yaklaştıkça dahada zorlaştı , o yüzden akışına bırakıyorumm
elizabeth_bath hoşgeldin tatlımm , azmin daim olsunn) ne mezunusun ??
İyi geceler :)
Hoşbulduk, amin inşallah :)
arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum :)
Sen kaç kiloya düştün ki acaba?
canım ben 105i gördüm , başladığımda 102 idim , son olarak 75.5 ile bitirdim bu işi
sonuca bakınca daha iyisi olabilirdi ama 30 kilo hafiflemek bile yetti bana , son 5i versemde olur vermesemde moduna girdimm
sahıl yerınde mı yasıyorsunuz ? yoksa tatılde mısınız ? yuzme super bır spor olmus hem egşlencelı hem cok kalorı yaktıran. cok sanslısınız
Muhteşemsin gerçekten :)
Darısı hepimizin başına :)
inşallah sende görürsün bekarlar daha çabuk veriyo topikteee
aynuur düğünde döktün kurtlarını geldin demii
inşallah sende görürsün bekarlar daha çabuk veriyo topikteee
aynuur düğünde döktün kurtlarını geldin demii
Selam kızlar,
Dönüş için uçuşa geçeceğiz birazdan. Inşallah 3 saatte evde oluruz.
Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)
tekrardan hoşgeldin tatlım benim:)
bugün hava benimde içimi kararttı
neyse akşam oluyo artık canım
tamam orti canım:)
benim bu haftaya başlangıç kilom 96.5kg.
seninki kaç?
birde orticanımsın burcunu soruyum bakıyım hele bi:)
ben koç.
Muhteşemsin gerçekten :)
Darısı hepimizin başına :)
Selam kızlar,
Dönüş için uçuşa geçeceğiz birazdan. Inşallah 3 saatte evde oluruz.
Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)