- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cecoo annen nin yaşadığı şoku merak ediyom yazmayı unutma bizeee merak ederiz valla
Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...
gerı sayım basladı demıssınız seyahat hazırlıgı mı var ?
buarada jübilemi tebrik eden cücüşleriimmm , hepinize çoookkk teşekkür ederim ,darısı hepinizin başına olsun inşAllahhh
süreç gerçekten anlaamadığım bi şekilde geçti ve gitti kilocuklar ama sona yaklaştıkça dahada zorlaştı , o yüzden akışına bırakıyorumm
elizabeth_bath hoşgeldin tatlımm , azmin daim olsunn ) ne mezunusun ??
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?
Merhaba ben de bugün katılmak için talepte bulundum.
2 hafta boyunca düzenli paylaşımlar yaptıgın takdirde listeye alınıyormuşsun.
Spor ve haftalık kilo kaybını cuma günü öğlene kadar yazmış olmak gerekiyormuş.
Günlük spor ve menü paylaşımını da yapmalısın sanırım :)
Kaç kilosun? Kaç yaşındasın?
merhaba 1 haftadır tartılmıyorum yarın tartılıp yazarım yaşım 27 senin kilon boyun yaşın ? :)))
Selam kızlar,
Dönüş için uçuşa geçeceğiz birazdan. Inşallah 3 saatte evde oluruz.
Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)
Dizi izlerken bir yandan da Tiffany'nin bel inceltme videosunu bitirdim 12 dakikalık.
Şimdi bi kez daha yapıcam
23 yasındayım ben de. Kilom 96.5 Boyum 163 :)
Yeni mi başladın diyete ya da spora? Bilgi verir misin :)
3 hafta önce başlamıştım hem spora hem diyete ama 1 haftadır grip nedeniyle diyet yapamadım verdiğim bikaç kiloyuda almışımdır (
merhaba yenacım özledim sizi bende öpüyorumİki gün beslenme açısından fiyaskoydu..Kendimi kınıyorum..
Yarın yeni bir gün,yeni bir hafta..Aydınlık ve iradeli bir güne uyanmamız dileğiyle İyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin....
------
dafi merhaba..
Umarım hastanız düzelmiştir...ÖPüyorum seni...
Umarım almamışsındır, kötü düşünme :)
Ben 20 dklık gece sporumu da bitirdim, şimdi uyumaya gidicem.
İyi geceler hala burada olanlara :)
Amşn canım sağol ama hastalığımın sebebi kilo değil bünyesel bişeyben de memnun oldum. hımmmmm demek zorluklar oldu hakıkaten zorlu bır surec olmus. kılodan dolayı mı oluyormus bu ? benı okadar korkuttu kı doktorlar zayıflayıncaya kadar korunmayı bıle dusundum. doktor sacmalama dedı zaten regl gormen bıle zor oluyor ek bır dogum kontrol hapı verırsem hormonların daha cok karısır dıger hap ıle beraber yan etkı yapar dedıler.
ALLAH evladınızı bagıslasın hep saglıklı olsun ınsaallah sız de o da ınsaallah.
dualarınız ıcın tsk ederım ınsaallah ALLAH kımseyı cocuksuz bırakmasın cok zor bır duygu.
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsunmeraba kızlar
bende 97 kiloyum ve kilo vermek istiyorum birazcık gaza ihtiyacım varrr beni de aranıza alsanız tavsiyelerinizle diyet ve spora başalasammm !!!
Asuman ablacım kızın için hayırlısı olsun inşallah bizde geçtik o dönemlerden zor bi psikoloji gerçektenİyi akşamlar canlarım
Hepiniz çok iyisiniz güzel Dilek ve dualarınız için Allah razı olsun
Sınav pek iyi geçmedi malesef zaten çok büyük umutlarımız yoktu ama umduğundan da kötü oldu sonuç malesef ama canı sağolsun ne diyelim çok üzüldü ağladı ben de azcık dolaştırdım sonra annemlere götürdüm bekar kızkardeşim var iyi anlaşıyorlar kafası dağılsın ortamdn uzaklaşsın dedim Pazartesi'ye kadar kalacaklar
İnşallah yasemin ablacım bütün amacım o zaten tatile kadar biraz verirsem daha rahat olurum en azındanYENAM ASUM biraz geç olsada ellerinize sağlık benim günler çok yoğun geçiyor anca fırsat buldum vınnnn okuyup yazamıyorum sporcularımızı ve dereceye giren hatunları kutlarımm
Zehram kuzum seni ayrıca tebrik ederim maşallah tatile fıstık gibi gidiceksin
yani boy uzun olsa da ben armut modeliyim millet boyun uzun v.s dese de bana göre hoş durmuyorum
geçmiş olsun Allah şifalar versin
kuzum güle güle git güle güle gel gelince sen halledersin bir kaç günde artıları düğünün tadını çıkarmaya bak Esram.
İlknurum geçmiş olsun kuzum boğaz enfeksiyonu geçmiş gibi yaparak antibiyotiği bıraktığın an hortluyor dr git ihmale gelmez kuzum
Yenam bende bugün kendimin kulağını çekicem uzun zamandan sonra sapıttım.evde döner yaptım silor v.s bahsedildi banada o kolay geldi ah ben ahhhh ama tabiki kulaklar çekilecek
hoşgldin aramıza azmin daim olsun
hoşgeldin tekrardan sorunlar bitmez kafayı dağıtmak için kk gerekli
Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...