Selam kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Küçük cimcime sağ olsun rahat vermedi bugün yine
Sırnaşık kedinin teki hayır da denmiyor bütün gün evin içinde oyun oynadık ( saklanbaç hatta kör ebe )
Yarın sabahtan kızkardeşimle bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğim
Babama birşeyler almıştım bir iki şeyde anneme bakayım diye düşündüm hatun pahalı şeylere değer vermez pek ucuz olan daha makbuldür ona göre
kardeşimle bizim denyo gelinede birer parça birşey alayım diye düşünüyorum
daha doğrusu bana kalsa almazdım da geçen gün sırf ''hatır'' sormak için beni aradı eşimde yaw bak işte çocuk sana kendini hatırlatıyor belliki birşey bekliyor dedi ve mutlaka onlarada birşey almamı istedi
Aslında kinci değilim ama işte bazen dellendiriyor beni
Neyse alayım bari bu seferlik bişey
27 yaşında ama hala 7 yaşındaki çocuklar gibi her gidişimizde birşey bekler bizden
almayıncada bozulacağını bildiği için annemde marketten birşey alıp poşetini açıp aaa ablan bak bunu getirmiş diye numara yapar üzülmesin diye
Bu seferlik gıcıklık yapmıyayım bari
Hem baya bir dolaşmış olurum hemde eksikleri tamamlamış olurum
Birde yarın kızıma test kibabı almam lazım malum tatilde boş bırakmaya gelmez
cecoo annen nin yaşadığı şoku merak ediyom yazmayı unutma bizeee merak ederiz valla
İnşallah net bulurumda ilk fırsatta haber veririm sizlerede
olmadı artık tatil dönüşü
roman yazarım
Erkek kardeşimle geçen konuştuğumuzda oda diyet yaptığını söyledi hesapta geçen sene 106 kiloymuş ( ki bariz daha fazlaydı
) 5 kilo verdim bile dedi
dedim peki şu an kaç kilosun :44: 99 diyince içimden len matematiğin küçükkende berbattı 106dan 5 çıkınca 99 mu olur diye ama tabi ona birşey demedim
Rakip çıktı şimdi bana
bakalım benim çok daha sıkı sarılmam lazımki benden fazla kilo verirse anamın çenesinden kurtulamam
Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
gerı sayım basladı demıssınız seyahat hazırlıgı mı var ?
Evet canım Annemler Almanyada yaşıyorlar hala ya bende eşim ve çocuklarla 14 günlüğüne onların yanına gidiyorum
Büyük kuzu uçağa alışık ama ufak kuzunun ilk uçak yolculuğu olucak
kaç gündür her gördüğü uçağın peşinden bağırıyor balkonda; heeeeeeyyyyy nereye gidiyorsun geri dön bizde amanyaya uçucağız diye
Şimdi gülşen gibi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Almanyaya gidiceğiz dimi diyor
Bakalım inşallah kokmaz yada fazla huysuzluk yapmaz
Büyük kız daha 12 günlükken ilk binmişti ve sonraki gidişlerinde de hiç korkmuyordu sadece sıkılıyordu
buarada jübilemi tebrik eden cücüşleriimmm , hepinize çoookkk teşekkür ederim ,darısı hepinizin başına olsun inşAllahhh
süreç gerçekten anlaamadığım bi şekilde geçti ve gitti kilocuklar ama sona yaklaştıkça dahada zorlaştı , o yüzden akışına bırakıyorumm
elizabeth_bath hoşgeldin tatlımm , azmin daim olsunn ) ne mezunusun ??
İnşallah bizede jübile yapmak nasip olur
daha yolumuz uzun ama olsun
darısı başımıza