Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler güzeller bir eokul mağduru da benim artık bu hafta daha düzenli yazıp paylaşım yaparım diye umuyorum vasat bir haftasonu yaşadım ancak yarın bomba gibi dönüyorum diye hayallerdeyim Allah rahatlık versin hepinize

Selam kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Küçük cimcime sağ olsun rahat vermedi bugün yine
Sırnaşık kedinin teki hayır da denmiyor bütün gün evin içinde oyun oynadık ( saklanbaç hatta kör ebe )
Yarın sabahtan kızkardeşimle bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğim
Babama birşeyler almıştım bir iki şeyde anneme bakayım diye düşündüm hatun pahalı şeylere değer vermez pek ucuz olan daha makbuldür ona göre kardeşimle bizim denyo gelinede birer parça birşey alayım diye düşünüyorum daha doğrusu bana kalsa almazdım da geçen gün sırf ''hatır'' sormak için beni aradı eşimde yaw bak işte çocuk sana kendini hatırlatıyor belliki birşey bekliyor dedi ve mutlaka onlarada birşey almamı istedi
Aslında kinci değilim ama işte bazen dellendiriyor beni Neyse alayım bari bu seferlik bişey 27 yaşında ama hala 7 yaşındaki çocuklar gibi her gidişimizde birşey bekler bizden almayıncada bozulacağını bildiği için annemde marketten birşey alıp poşetini açıp aaa ablan bak bunu getirmiş diye numara yapar üzülmesin diye
Bu seferlik gıcıklık yapmıyayım bari
Hem baya bir dolaşmış olurum hemde eksikleri tamamlamış olurum
Birde yarın kızıma test kibabı almam lazım malum tatilde boş bırakmaya gelmez

cecoo annen nin yaşadığı şoku merak ediyom yazmayı unutma bizeee merak ederiz valla

İnşallah net bulurumda ilk fırsatta haber veririm sizlerede olmadı artık tatil dönüşü roman yazarım
Erkek kardeşimle geçen konuştuğumuzda oda diyet yaptığını söyledi hesapta geçen sene 106 kiloymuş ( ki bariz daha fazlaydı ) 5 kilo verdim bile dedi dedim peki şu an kaç kilosun :44: 99 diyince içimden len matematiğin küçükkende berbattı 106dan 5 çıkınca 99 mu olur diye ama tabi ona birşey demedim
Rakip çıktı şimdi bana bakalım benim çok daha sıkı sarılmam lazımki benden fazla kilo verirse anamın çenesinden kurtulamam

Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

gerı sayım basladı demıssınız seyahat hazırlıgı mı var ?

Evet canım Annemler Almanyada yaşıyorlar hala ya bende eşim ve çocuklarla 14 günlüğüne onların yanına gidiyorum
Büyük kuzu uçağa alışık ama ufak kuzunun ilk uçak yolculuğu olucak kaç gündür her gördüğü uçağın peşinden bağırıyor balkonda; heeeeeeyyyyy nereye gidiyorsun geri dön bizde amanyaya uçucağız diye
Şimdi gülşen gibi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Almanyaya gidiceğiz dimi diyor

Bakalım inşallah kokmaz yada fazla huysuzluk yapmaz Büyük kız daha 12 günlükken ilk binmişti ve sonraki gidişlerinde de hiç korkmuyordu sadece sıkılıyordu

İnşallah bizede jübile yapmak nasip olur daha yolumuz uzun ama olsun darısı başımıza

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?

Merhaba ben de bugün katılmak için talepte bulundum.
2 hafta boyunca düzenli paylaşımlar yaptıgın takdirde listeye alınıyormuşsun.
Spor ve haftalık kilo kaybını cuma günü öğlene kadar yazmış olmak gerekiyormuş.
Günlük spor ve menü paylaşımını da yapmalısın sanırım :)
Kaç kilosun? Kaç yaşındasın?

merhaba 1 haftadır tartılmıyorum yarın tartılıp yazarım yaşım 27 senin kilon boyun yaşın ? :)))

Antepte varmı aşiret olayı.? MErakla bekliyorum,çok ilgimi çeker bu tür konular )
İyi geceler,iyi dinlenmeler canım...

Yeni evliyken bir komşumuz var dı.. kızı ege sağlıkta okurken aşiretden tıp öğrencisi bir gençle arkadaş oluyorlar..
sonrasında bir şekil de çok hızlı ilerliyor arkadaşlıkları ve kısa süre de evleniyorlar..çocuğun doktor olacağı ve çok zengin olması büyük etken tabiii..Ailenin tek erkek çocuğu olması nedeniyle öylesine şımarık,bencil ve aşırı kışkanç biriymiş ki hep mutsuz olduğunu ve evlendiğine pişman olduğunu söylerdi kız...Sonraa biz ordan taşındık ne oldu bilmiyorum....
Konuyla alakası yok ama aşiret deyince aklıma bu olay geldi

Dizi izlerken bir yandan da Tiffany'nin bel inceltme videosunu bitirdim 12 dakikalık.
Şimdi bi kez daha yapıcam

Hoşgeldiniz aramıza...

Son düzenleme:
İki gün beslenme açısından fiyaskoydu..Kendimi kınıyorum..
Yarın yeni bir gün,yeni bir hafta..Aydınlık ve iradeli bir güne uyanmamız dileğiyle İyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin....

------

dafi merhaba..
Umarım hastanız düzelmiştir...ÖPüyorum seni...

Son düzenleme:
3 hafta önce başlamıştım hem spora hem diyete ama 1 haftadır grip nedeniyle diyet yapamadım verdiğim bikaç kiloyuda almışımdır (

Umarım almamışsındır, kötü düşünme :)
Ben 20 dklık gece sporumu da bitirdim, şimdi uyumaya gidicem.
İyi geceler hala burada olanlara :)

merhaba yenacım özledim sizi bende öpüyorum
hastamız perşembe günü ameliyat oldu zor bir ameliyattı iki günde ancak kendine gelebildi. şimdi iyi çok şükür. dün taburcu ettiler. yarın pansuman ve kontrolü vardı göndermedim köye. pansumandan sonra götürüp bırakırız evine bende biraz evime bir el atar dönerim.dün hastahaneden bize getirdik bugün doluydu burası ancak boşaldı.uyuyuncaya kadar biraz geçmişe bakayım

nasılsınız arkadaşlar iymisiniz yeni:46gelen kızlar hoşgeldiniz kolay gelsin hişt benden hızlı zayıflamayın olurmunerdese 4 haftadır 100 dakika yürüyüş otçayları diyet hakgetire sadece 1 kilo vermişim 91 oldum 80 kilonun altına inerim inşallah

günayyydıınn haftasonu toplu toplu kaçamaklar bana + olarak geldi ihmal eetiğin su ihmal ettiğim yeşil çaya devamm

mutlu günler

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben acayip yorgunum kızlar ayakta duracak halim yok valla dün evimde tam 25 kişi vardı gerisini siz düşünün artık dünden önceki yorgunluğumda cabası bişeyler yedim ama ne yedim onuda bilmiyorum doğrusu neyse bugün kaldığım yerden devam herşeye hepinizi öpüyorum kızlar
Amşn canım sağol ama hastalığımın sebebi kilo değil bünyesel bişey
meraba kızlar
bende 97 kiloyum ve kilo vermek istiyorum birazcık gaza ihtiyacım varrr beni de aranıza alsanız tavsiyelerinizle diyet ve spora başalasammm !!!
Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun
Asuman ablacım kızın için hayırlısı olsun inşallah bizde geçtik o dönemlerden zor bi psikoloji gerçekten
İnşallah yasemin ablacım bütün amacım o zaten tatile kadar biraz verirsem daha rahat olurum en azından
Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...

Sizlerde hoşgeldiniz aramıza azminiz daim olsun inşallah

günaydınlarr
hoşbulduk arkadaslar saolun
temızlık yapmaya calısıyorum 2 odamı temızledım sımdı de yatak odasını temızlıyorum halı falan yıkıyacagım cuma gunu aksehıre gıdecegım 15 gun falan kalacagım annemlerde yine aynı kıloda gıdecegım işkence gibi
neyse ben kaıyorumm işler benı beklıyor perdelerı makınaya attım cam falan sılecegımm

hoşcakalınn

yaşım 27 boyum 1.72 kilom 88 di az önce tartıldım 85 700 olmuşum 4 yıldır evliyim çocuğum yok (malesef) allah kısmet ederse seneye tüp bebek yaptırcaz o yüzden kilo vermem lazım sizlerinde yardımıyla bu işi başaracağımı düşünüyorum...

Herkese günaydıın :)
Birazdan kahvaltı hazırlayıp, ders çalışıcam. Bir de iki tane tiffany videosu yapıcam, karın ve bel inanılmaz güzel çalışıyor hem de çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…