Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

paylasimin saol arkadasim, bu arada aramiza hos geldina.s. sakiz cignemekten kolay ne var ayol hadin kizlar ciklet almayaşakkıdı

yaw yeni gördüm yazdıklarınızı msn'den görüşüyodumda akrabalarla.Cimcimem geldim burdayım ama kaçacam hatta kaçtım bile akşama görüşürüz beni başıboş bırakmayın yemek yerim heee..

yaw nasıl güldüm allah ilinizi versin 1.5 kiloya demek sinema haa .. hıhh biz gidemiyoruz sinemayaa ( neden demeyin sakım ) ama hemeen hemen her akşam bir dvd gelir ewee hihoyyyt

ben severims akız çignemeyi ama fazla çignemem geçen aldım agzıma çenelerim koptu vallaa bırakamadım töbee ayy sinir bir durum

5-6 sayfa geridedir ... acele etme istersen yarın cimcime yayınlar yeni listeyi görürsün o zaman hem sende yeni listedesin

tamm cnm o zaman yarin bakarim hic görmedimde merak ettim nasil oluyor diye:smiley-cool:tsklera.s.citol

Simdi ben yarın sabah uyanıım banyodan sonra kılomu yazıcam sıze. O listeye girmek istiyorum bende Bı kac sorum var;
citol zayıflama destegı urunumu yoksa ılac adı mı , onerırmısınız . Bence bu kılomun ve hareketsızlıgımın nedenı depresyonda olmam. bırde yarın ılk kez sabah tan yuruyuse cıkmak ıstıyorum usenmessem eger yarım saat yeter mı ?BIr de yedıgımız herseyı yazıyomuyuz ?

tskler cnm zahmet oldu yarinda görürdüm ama merakimi giderdin cok saol a.s. bide nasil haftanin birincisi olunuyor kim cok kilo verirsemi,bu hafta beni saymayin ben yeni tartildim kilo vermedim ama bidaki cumaya bende varim kizlar kilomu yarin yazarim gramlarda önemlimi :ecrin_bebek:

evet canım kim fazla verirse birincimiz o....gramlarda cok önemli yazıyoruz.ama benim tartım eski tartı gram göstermiyo malesef bilemiyorum:1no2:yarından itibaren listedesin .daha azimli oluyo insan ismini görünce hadi kolay gelsin sanada:1hug:

ixsir tskr ederim benim hedefim seni yakalamak olsun bakalim yakalayabilcammi sen kac delikafadulden

destek olarak sen kendine ne uygun görürsen cnm kimisi sirkeli su içiyo , kimsis 5 bir yerde çay sana kalmış .. ben mesela geçen sandolazlu macun aldım birde uzun zaman önce doktorum diaformin vermişti onu kullanıyorum diiyete başladıgım günden beri .. akşamdan akşama yediklerimi yazıyorum birbirimize örmnek olsun diye hem gün içinde fazla yyiyemiyoruz sonun da buraya yazmak ve bi zürü azar işitmek var .iyi oluyo yani

mesela kabızlık sorununuda cozebılıcek ne onerırsınız ? sırkelı su nasıl yapılıyo ? ay cok sordum kusura bakmayın

ya citolcüm ben senin ne yedini anlık yazmanı seviyodum .mesela sabah uyanınca ben gec kelkıyorum ya ,kesin citol kalkmıştır yemiştir yazmıştır diyip ilk iş acıyodum kk .ona göre yiyodum.arada kilere bakıyodum.bazıları elimde varsa öyle yapıp yiyordum.şimdi akşamdaaaaaaaaan akşaaaama ölesine okuyup geciyom.....hayal ederek okuyamıyorum

mesela kabızlık sorununuda cozebılıcek ne onerırsınız ? sırkelı su nasıl yapılıyo ? ay cok sordum kusura bakmayın

canım sirkeli su şöyle.elma sirkesi 2 yemek kaşıgı yatmadan önce ve sabah ilk iş büyücek bir bardaga ılık suyla karıştırıp içiyosun.kabızlıga gelince valla aslında şikayetim yok ama üçü bir arada cay kabızlıgada iyi geliyo.bir arkadaşım bu cayla sadece yediklerine dikkat ederek çok güzel kilo vermişti.

Aloooooooo..... Ben geldim kimse yokmiii..... 30 dk yürüdüm.Az ama napayım bugün geçe kaldım kızın ödevleri yüzünden.Hiç yürümemekten iyidir dedim.Gerçi ben 10 dk da yürüsem, 1 saat de yürüsem aynı teri atıyorum sucuk gibi oluyorum.Yüzüm hala yanıyor cayır cayır.Sabah 2 tane sigara böreği kalınlığında lorlu yağsız yufkadan fırında börek yedim,ara öğünümde 1 armut, öğle yemeğimde 1 dilim çok az krem peynirli kepekli ekmek 1/2 domates 2 havuç yedim.Akşam yemeğinden önce 1 bardak sirkeli su içtim ilk defa iğrenç birşey(ama tokluk verdi bana) Akşam yemeğinde 5 kaşık kısır yedim(çok ekşi yapmışım zar zor yedim.Şimdi spordan sonra 2 havuç,1ceviz yedim.Şu andada yeşil çayımı içiyorum soğuk olaraktan.Bu kadddaaaarrrr.Yarına ben kilo vermiş olmayacağım %90.Çünkü 2 gündür dikkat ettim 4-5 gün sapıtmıştım.Ama olur ya bir mucize olur,rüyamda falan 2 saat yürürüm belkim, veririm.Bu arada dün gece rüyamda ev baklavası gördüm koca bir tepsi baktım baktım ama yemedim.Tebrik edin beni delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…