Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim hoşgeldin...bende senin gibi 2 ünlü diyetisyenden sora verdiğim kiloları geri aldım..canıma tak ettiği bi gün bu siteyi keşfettim...burdaki destekte motivasyonda süper..hoşgeldin aramıza ..a.s.

Merhaba arkadaşlar.Bende 90kg oldum ve çok acil kilo vermem gerekiyor.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

matibore hoşgeldin canım yarın sabahtan kilonu bildirirsin cimcime ve herbal tutuyor listeyi kalemtraş canım yarın yeni listeye giriceksin yarından itibaren listedesin matibore kilonu yarın bildirirsen senide listeye yazarlar bu arada yediklerini ve yaptıklarını bizlerle paylaşırsan seviniriz:)

kalemtraş canım yarından itibaren listedesin canım..matiborecim senide yarın kaydedicem kilonu bidirince

aaaaaaa seçil yazmış zati aynısını::))))))))))))))))))))))))seçilcim görmedim pardon canım yaaa.s.Şeniz

yazıcan tabiki şekercim...hepimiz birbirimize yardım için burdayız dimi...

ya ben 2 gün önce çok büyük bi aptallık edip 136 tl verip kendime makyaj fırçası seti aldım...sora da eve gelip nası böyle bişey yaptım diye kendime kızdım.ambalajınıda açtığım için iade edemedim..ablamda almıoştı aynısını...o ambalajı açmamış..kendiminkini ona verdim onunkini de alıp iade ettim:))))içim rahatladı valla

onu yerime kendime marka bi eşofman aldım hemde 50 tl ye...hemde asıl önemli olan 1 beden küçük:))))):lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3hihoyyytçok ii hissediyorum kendimi valla..şimdi ödül kendime güzel bi kahve yapıcam..

ya herbal siteye geliyo ama topige yazmadan gidiyo bişi mi oldu bilgisi olan varmı ;?

çitolllllll harikasınnnnnnnnnn 3 ay sonra 2 beden küçüğünü almak zorunda kalıcaksın şeker:):)

ben sporumu yapmaya gidiyom eritem şu yağları:):)

öglen sıraları 1.takım topigini okuyodu ben kızı olkuldan almaya gittim sonra

merhaba canlarimm benim! a.s. ozellikle citolcum ve cimcimecim tesekkur ederim mesajlariniz icin.

moralim biraz bozuldu bu hafta. sizin de motivasyonunuzu bozmak istemedim. hafta sonu cozuttum. zaten haftasonlarina bi cozum bulmam gerek. p.tesi aksami da iki arkadasimin mezuniyetleri sebebiyle yemege ciktik. gittigimiz yer de acik bufe. artik dusunun herbal cigi :çok üzgünüm: ayy orda da olanlar oldu kizlar.

ben birakin vermeyi 1 kilo almistim kizlar. son iki uc gundur dedim boyle olmaz. yine spora baslayamadim ama yemekle ilgili bir kac uyaniklik yaparak, midemi kandirdim. cook sukur o bir kiloyu verdim. bu sabah yine gecen haftaki kiloma dondugumu gordum. yarina bakalim 100 gr da olsa vermek istiyorum. :1rolleyes:

cok opuyorum hepinizi.

mideni kandırdıgın uyanıklık neymiş kız bizede söle belkim bizim midalarda kanarrkaydirigubbakcemile3

pek benim kini kimse kandıramaz ama nese

canım benim hiç olurmu öyle şey..niye kendine haksızlık ediyosun...daha önce gelip yazsaydın şimdiye kadar biz senin moralini de düzeltirdik...aşkolsun sana...bu hafta herkeste vardı zaten biraz kaçamak..olsun..arada olur öyle şeyler..sıkma canını...kilo vermemek kilo almaktan daha iyidir zate...çok öpüyorum seni...msj yaz lütfen ihmal etme bizi:1hug:Şeniz

haklisin seker ama artik diyeti birakmayi falan da dusundum. dedim herhalde 85'e gitmek cook zor. 95'den 90'a cok guzel geldim ama 85 cok uzak gorundu gozume. saolsun esim destek oldu. saliya kadar 1,5 kilo vermis olursam(gecen salidan beri) bana kucuk bi hediye alicak ve sinemaya gidip kutluycaz. :asigim:

Evet kizlar acikliyorum aldigim 1 kiloyu nasil verdim ayni hafta, nasil midemi kandirdim.. :))

midemi nohut ve fasulye ile kandirdim kizlar.

bakin size bir ornek menu
====================

4 adet kofte = 16 ykasigi nohut veya fasulye

mesela oglen ve aksamlari soyle bi menu yaptim. midem ekmek bile yiyemeyecek kadar doldu. acaip tokluk hissi oldu. oysaki cok dusuk kalorili oldugu icin baklagiller yaga donusmedi.

mesela:
======
-koca bi tabak yesil salata (sadece limon sikiyorum, uzerine biraz yagsiz beyaz peynir serpiyorum. )
-1 bardak ayran
-16 yemek kasigi nohut ya da fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…