Merhaba kızlar yardımınıza ve arkadaslıgınıza ıhtıyacım var. 95 ın uzerınde oldugumu tahmın edıyorum . Tahmın edıyorum dıyorum cunku her gun tartıya bakıyorum ama uzerıne cıkamıyorum. Daha once ıstanbulun en unlu 2 dıyetısyenıne gıttım hep 20 kıloya yakın verdım ama bırakır bırakmaz fazlasıyla aldım. Artık kendımde dıyetlıstelerı yapabılıcek kadar uzmanlastım. Ama benım asıl sorunum baslamak ıcın bısey yapamamam, cok tembel olmam, gunun yarısında uyumam kı bu depresyonda oldugum ıcın. Bı cok ınsan moralım bozuk olunca yemek yemem dıyor ama ben mutluda olsam mutsuzda olsam yemek yıyorum. Spor hıc yapmıyorum dunyanın en tembel agır kanlı ınsanı benım ha bıde 23 yasındayım vucudumda her yer selulıt her yer catlak nerdeyse bacaklarımı gectım artık ayaklarım bıle. Yardım edın nolur. Kendı basıma olucak gıbı dııl. Cok mutsuzum bu kılolar gıtmeden mutlu da olamam. Sızler coluk cocuktan soyle kılo almıssınız ama ben kendımden utanıyorum. Nolur yardım edın.
hepimiz tartıdaki gibi 68 i görürüz inşallah
ya herbal siteye geliyo ama topige yazmadan gidiyo bişi mi oldu bilgisi olan varmı ;?
canım benim hiç olurmu öyle şey..niye kendine haksızlık ediyosun...daha önce gelip yazsaydın şimdiye kadar biz senin moralini de düzeltirdik...aşkolsun sana...bu hafta herkeste vardı zaten biraz kaçamak..olsun..arada olur öyle şeyler..sıkma canını...kilo vermemek kilo almaktan daha iyidir zate...çok öpüyorum seni...msj yaz lütfen ihmal etme bizi:1hug:Şenizmerhaba canlarimm benim! a.s. ozellikle citolcum ve cimcimecim tesekkur ederim mesajlariniz icin.
moralim biraz bozuldu bu hafta. sizin de motivasyonunuzu bozmak istemedim. hafta sonu cozuttum. zaten haftasonlarina bi cozum bulmam gerek. p.tesi aksami da iki arkadasimin mezuniyetleri sebebiyle yemege ciktik. gittigimiz yer de acik bufe. artik dusunun herbal cigi :çok üzgünüm: ayy orda da olanlar oldu kizlar.
ben birakin vermeyi 1 kilo almistim kizlar. son iki uc gundur dedim boyle olmaz. yine spora baslayamadim ama yemekle ilgili bir kac uyaniklik yaparak, midemi kandirdim. cook sukur o bir kiloyu verdim. bu sabah yine gecen haftaki kiloma dondugumu gordum. yarina bakalim 100 gr da olsa vermek istiyorum. :1rolleyes:
cok opuyorum hepinizi.
mideni kandırdıgın uyanıklık neymiş kız bizede söle belkim bizim midalarda kanarrkaydirigubbakcemile3
pek benim kini kimse kandıramaz ama nese
canım benim hiç olurmu öyle şey..niye kendine haksızlık ediyosun...daha önce gelip yazsaydın şimdiye kadar biz senin moralini de düzeltirdik...aşkolsun sana...bu hafta herkeste vardı zaten biraz kaçamak..olsun..arada olur öyle şeyler..sıkma canını...kilo vermemek kilo almaktan daha iyidir zate...çok öpüyorum seni...msj yaz lütfen ihmal etme bizi:1hug:Şeniz