sen iste yeterki aşkım 80 yazcam seni...
güle güle kullan canım.insan böyle bi durummda nasıl keyiflenmez.idealim 44 beden.aahhh ahh olabilecekmiyim acepkafamçokkarıştıcok zor olmaz inşlh.en küçük olrak 42 bedendim.44 tam iyi ama nerdeee.şu yazımı 50 59 aralıgında rejim yapanlar okusa ne der acep-tatlicadiarzu-
kızanım sende hoşgeldin be yaww.niye agrasifsin de bakem hele (bende iyice romana bağladım bee-tatlicadiarzu-)
kızlar bakın ne buldum ilgilenenlere.nil diye bayan diyetisyen bilgilerini giriyosun sana özel diyet listesi çıkarıyomuş.ben çıkartım.onu yapacam.benim diyetisyenin verdiğine benziyor zaten.boşa vermişim 80 kaymeyi be yaw
ekolay/kadın> Kişisel Diyet tıklayın sizde öğrenin diyet listenizi.
ya çok ciddiyim ben ne diyorsunuz şu koçluk işine...
canımcım o dediğini başka forumlarda görüyom ben.Ama anlamadım ya kafam basmıyor bu saatte.Sen detaylı anlat ben okurum.Sen nedersen varım ben yaw.Bu arada ben kaçıyom kurtlar vadisi bitti ya benim canım kocacım oturacakmış pc ye.Öpüldünüz...Yarın okurum ben yazılanları siz yazın boş bırakmayın burayı :teytey::teytey:mucckkkk
ya güzeller herkes birbirine koçluk yapıcak işte..fazla yiyince kızıcak..falan falan...herkes kiminle olmak isterse..yada ben kura çekeyim isterseniz..
ben varım .ya ben biri yazcak diye bekliyorum .bi bakıyorum yazılmış sayfa bile degişmiş.bi ileri bi geri yapıyorum sayfaları öle görüyorum.daha basit bi yolu varmı be yaw