Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ebtuna sen kimsin tanıt kendini bakem sendemi şişmansın, gel katıl aramıza,sende mutlu ol,sayıf ol,bir sürü şey ol yani...

kız sen istersen 38 bile olursun..herşey insanın kendi elinde...

bu topiğin kuşları da pek umutsuz..naapsam motivasyonunuzu arttırmak için bilemedim ki...kız buse hadi bişeyler düşünelim bacım ..bulalım minik kuşlara bi çare...

hakikaten kızlar..bişeyler düşünün hergün hepimizin yapabileceği...hepicimiz yapalım onu .......aydın çalıştırın saksıları...ortak menü olur...ortak yapılacak spor olur...kendimize koç seçebiliriz mesela ...2 şer kişilik gruplar halinde...her grup kendi aralarında menüler hazırlar ...neyi çok yediğini ..neyi daha çok tüketmek gerektiğini...

mesla. ben ve buse birbirimize koçluk yapıyoruz diyelim...hergün bu saatlerde o gün içinde neler yaptığımızı..neler yediğimizi...ertesi gün neler yemeyi düşündüğümüzü falan anlatır birbirimizi gaza getiririz..ne dersiniz...

KIZ NERDEN BULUYON BÜLE YERLERİ YAWbenim ideal kilo 55 mişkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-nedersin
bende sa bi kk bide facebook saf saf burlardayım
iyi oluyo büle bulunca benim gibileride düşüncen paylaşcan mersüüüüüüüŞenizŞenizŞenizŞeniz

ya çok ciddiyim ben ne diyorsunuz şu koçluk işine...

canımcım o dediğini başka forumlarda görüyom ben.Ama anlamadım ya kafam basmıyor bu saatte.Sen detaylı anlat ben okurum.Sen nedersen varım ben yaw.Bu arada ben kaçıyom kurtlar vadisi bitti ya benim canım kocacım oturacakmış pc ye.Öpüldünüz...Yarın okurum ben yazılanları siz yazın boş bırakmayın burayı :teytey::teytey:mucckkkk

tamam canım ben sana detaylı bilgi yazıcam..

ya güzeller herkes birbirine koçluk yapıcak işte..fazla yiyince kızıcak..falan falan...herkes kiminle olmak isterse..yada ben kura çekeyim isterseniz..

mesela bir liste yapalım ..

kaç bardak su içtin:

kaç dilim ekmek yedin:

kaç dk.spor yaptın:

gün içinde yediklerin
:

gibi..hergün kim kimin koçuysa ona bu detayları versin ama yalan yok.....veya gece çok acıkınca ne yiyeceğimizi falan sorar herkes kendi koçuna...kahvaltı önerileri...akşam yemeği önerileri falan yapılır...

bence böyle birebir destek çok ii olur motivasyon açısından..

o zaman beraber kura çekelim...

ben varım .ya ben biri yazcak diye bekliyorum .bi bakıyorum yazılmış sayfa bile degişmiş.bi ileri bi geri yapıyorum sayfaları öle görüyorum.daha basit bi yolu varmı be yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…