Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkezlere selamlar, cimcime o güzel ellerin dert görmesin liste harika olmus bayildim... bu arada herbalim kendini özletiyon canim ya ...

herkezlere selamlar, cimcime o güzel ellerin dert görmesin liste harika olmus bayildim... kaydirigubbakcemile2 bu arada herbalim kendini özletiyon canim ya ...:1hug:

haklisin seker ama artik diyeti birakmayi falan da dusundum. dedim herhalde 85'e gitmek cook zor. 95'den 90'a cok guzel geldim ama 85 cok uzak gorundu gozume. saolsun esim destek oldu. saliya kadar 1,5 kilo vermis olursam(gecen salidan beri) bana kucuk bi hediye alicak ve sinemaya gidip kutluycaz. :asigim:

zaten eşlerin desteği çok önemli kilo verme konusunda....benimki de sağolsun ne yapacağını şaşırıyo benim için...ne desem alalım...ne istesem yapalımm..hiç klomu yüzüme vurmadı ama içten içe istiyo bence...adam dün gece 1 e kadar bizim çizelgeyle uğraştı...sabah a kadar uyumadı iş yapı öyle gitti...sağolsunlar valla...

fasulye ya da nohutu geceden islat, ertesi yika, hasla.
haslandiktan sonra suyunu dok.
1 bardak ilik suda salcayi sulandir, bahartalarini, sarimsak, sogan ekle. nohut ya da fasulye tenceresine ekle. pisir yine. inanin cok lezzetli ve doyurucu. kalorisi de cok dusuk.

dusunsenize hic ekmek yemeden sadece 4 adet kofte yemis gibi oluyorsunuz aksam yemeginde ya da oglen yemeginde.

zaten eşlerin desteği çok önemli kilo verme konusunda....benimki de sağolsun ne yapacağını şaşırıyo benim için...ne desem alalım...ne istesem yapalımm..hiç klomu yüzüme vurmadı ama içten içe istiyo bence...adam dün gece 1 e kadar bizim çizelgeyle uğraştı...sabah a kadar uyumadı iş yapı öyle gitti...sağolsunlar valla...

ayy cok sekersiniz canim ya. elinize saglik. kesinlikle es destegi cok onemli. sagolsunlar.

cimcimoş listeyi gördüm şimdi süper:enbuyukkk:ellerin dert görmesin.gece yarısı citolle hafiyelik:1ninca:yaptımıza değmiş.o gördümüzden çoook muhteşem olmuş.inanamıyorum bu liste bile bizi motive etmeye yarıyo.bu arada yine benimsenağlamaismim yanlış.napiiim kaderim bu bilsem daha kolay bir isim koyardım.:çok üzgünüm:

cimcimoş listeyi gördüm şimdi süper:enbuyukkk:ellerin dert görmesin.gece yarısı citolle hafiyelik:1ninca:yaptımıza değmiş.o gördümüzden çoook muhteşem olmuş.inanamıyorum bu liste bile bizi motive etmeye yarıyo.bu arada yine benimsenağlamaismim yanlış.napiiim kaderim bu bilsem daha kolay bir isim koyardım.:çok üzgünüm:

hemen düzeltiyorum aşkım..hiç dikkat etmedim..eşim yazdı sorrya.s.

Kızlar ben geldim.Cimcimem liste çok güzel olmuş ellerinize sağlık canım seninde eşininde. Bu arada ixir'im topriimmm burdamısın.Ne yaptın termal şorta baktınmı.Bende sana elma sirkesini soracaktım.Ne kadara ne kadar ne katıyoz, nasıl içiyoz anlatsana bana.Bende deneyeceğim onu.

bitek busem yok..buseeeeee aşkım nerdesin şekerim...gece seni çok beklettim liste için....gel öpcemŞeniz

busecim şimdi bende ona bakıyodum .üyeligim yok oraya.sipariş için üye olucam heralde.bide karar verdim alıcam ama xxl ya küçük gelirse fazla sıkmasın yazmışlar.benim üst bacaklarım baya genişde malesef.....sirkeye gelince canım her sabah ve akşam yatarken.şöle koca bir bardak ılık suya 2 corba kaşıgı katıyorum .baya alıştım artık okadar iğrenç gelmiyo tadı.ama cok yerde okudum etkili ve saglıklıymış.dene bence

kızlar kacıyorum ben.......
adam gelcek daha yemek yok piyasada
akşam görüşürüz canlar...öptüm hepiniziiiii.
busecim hadi ya sende git işini yap.siz burdayken gidemiyom .aklım kalıyo.acaba ne yazcaklar diye takılıp kalıyorum yaaa.pisikopata bagladımmmmm

Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız!

bayanlar bunu denemenizi tavsiye ediyorum . çok iyi geliyor kriz anında...

X