Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hıc 3 u bı arada cay duymamıstım ne oldugunu nerde satıldıgını bı solermısın

Topriiimmm burdamısın.Aldınmı şortu.Ya en büyüğü XXXL oda çok büyük olur.Sen bilirsin yinede.

hıc 3 u bı arada cay duymamıstım ne oldugunu nerde satıldıgını bı solermısın

Canım bana sorarsan 3'ü 5'i bir arada çaylara gerek yok.Diyyetten önce bende kabızlık çekiyordum.Ama diyet yapınca zaten rahatlıyosun wc ye rahat çıkıyosun.İlave olarak yeşil çay iç.Çünkü hiç bir zararı yok faydası var.Ama diğerleri bağırsak düzenini ve bağırsaklardaki tüycükleri zedeliyormuş ve onu içmeden tuvalete çıkamaz hale geliyormuşsun.Diyetisyenim öyle demişti.

busecim burdayım öyle aval aval geziyorummm.şortu alıcam kesin kara verdim .xxl alıyım o zaman.ya gecen hafta sonu titreten kemerler yokmu onlar indirime girmiş almıştım.iyade edicem şortu alıcam.cok sallıyo ya kesin zararlıdır iç organlara dimi?yanlışmı düşünüyorumCADIARZU:bbo:

kızlar bakın benim üçlü cayımı anlatıyım bi deneyin.denemekten ne cıkar.yanlız kronik bir rahatsızlıgı olan içmesin
anason,biberiye.rezene:bunlardan 50şer gram alın memnun olursanız devamını alır sürdürürsünüz.zaten 50şer grm 1 ay yeter
1 ltre suyu caydanlıga koyun
1 tatlı kaşıgı rezene
1tatlı kaşıgı biberiye
1tatlı kaşıgı anason ilave edin ocaga koyun
kaynamaya başlayınca 5dk kısık ateşte kaynasın altını kapatın
10 dk dinlendikden sonra süzün
sabah ,akşam gün boyu için ac tok farketmez
ama ac olursa iştah kesiyo
ben limonda sıkıyorum içine
sıcak sogukda farketmez
her gün taze hazırlancak

selaam bende geldim bugün yediklerim sabah bir tost (kepek ekmegi) öglen bir dilim kepek ekmegi üzerine diyet peynir, bir tabak pirasa yemegi ekmeksiz ve yogurt.

şahsen ben rüyamda yemek isterdim yaaaa.bırakında bari rüyamda yiyeyim.zaten hayatımız olmuş diyet.vücutlarımız ne kadar müsait almaya.inanın karşı komşum var bir deri bir kemik 2 cocuk dogurmuş.bazasını dahi kaldıramıyo ben gidiyom kaldırmaya.ben orta okulda dahi o bedende diildimtombiş geldim tombiş ölücem..ahhhhh ahhhh

aaaaaa allah korusun cnm bu cuma basliyok ok kim cok vercek :jeyyar:

selaam bende geldim bugün yediklerim sabah bir tost (kepek ekmegi) öglen bir dilim kepek ekmegi üzerine diyet peynir, bir tabak pirasa yemegi ekmeksiz ve yogurt.

kızanım sende hoşgeldin be yaww.niye agrasifsin de bakem hele (bende iyice romana bağladım bee-tatlicadiarzu-)

bugün kendime 1 beden küçük pantolon aldım:)))çok sevindirik oldum

güle güle kullan canım.insan böyle bi durummda nasıl keyiflenmez.idealim 44 beden.aahhh ahh olabilecekmiyim acepkafamçokkarıştıcok zor olmaz inşlh.en küçük olrak 42 bedendim.44 tam iyi ama nerdeee.şu yazımı 50 59 aralıgında rejim yapanlar okusa ne der acep-tatlicadiarzu-

kızlar bakın ne buldum ilgilenenlere.nil diye bayan diyetisyen bilgilerini giriyosun sana özel diyet listesi çıkarıyomuş.ben çıkartım.onu yapacam.benim diyetisyenin verdiğine benziyor zaten.boşa vermişim 80 kaymeyi be yaw

ekolay/kadın> Kişisel Diyet tıklayın sizde öğrenin diyet listenizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…