- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
haklisin seker ama artik diyeti birakmayi falan da dusundum. dedim herhalde 85'e gitmek cook zor. 95'den 90'a cok guzel geldim ama 85 cok uzak gorundu gozume. saolsun esim destek oldu. saliya kadar 1,5 kilo vermis olursam(gecen salidan beri) bana kucuk bi hediye alicak ve sinemaya gidip kutluycaz. :asigim:
zaten eşlerin desteği çok önemli kilo verme konusunda....benimki de sağolsun ne yapacağını şaşırıyo benim için...ne desem alalım...ne istesem yapalımm..hiç klomu yüzüme vurmadı ama içten içe istiyo bence...adam dün gece 1 e kadar bizim çizelgeyle uğraştı...sabah a kadar uyumadı iş yapı öyle gitti...sağolsunlar valla...
herkezlere selamlar, cimcime o güzel ellerin dert görmesin liste harika olmus bayildim... kaydirigubbakcemile2 bu arada herbalim kendini özletiyon canim ya ...:1hug:
cimcimoş listeyi gördüm şimdi süper:enbuyukkk:ellerin dert görmesin.gece yarısı citolle hafiyelik:1ninca:yaptımıza değmiş.o gördümüzden çoook muhteşem olmuş.inanamıyorum bu liste bile bizi motive etmeye yarıyo.bu arada yine benimsenağlamaismim yanlış.napiiim kaderim bu bilsem daha kolay bir isim koyardım.:çok üzgünüm:
teşkürler cimcimecim
seninde baya kafanı agrıttımda
artık kusura bakma
huzunum merhaba, ben de tam seni soracaktim. senin nasil gidiyor canim?