Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıc 3 u bı arada cay duymamıstım ne oldugunu nerde satıldıgını bı solermısın
h.geldin buse rüyanda baklavalari yememissin tbr ederimdelikafadulden
busecim burdayım öyle aval aval geziyorummm.şortu alıcam kesin kara verdim .xxl alıyım o zaman.ya gecen hafta sonu titreten kemerler yokmu onlar indirime girmiş almıştım.iyade edicem şortu alıcam.cok sallıyo ya kesin zararlıdır iç organlara dimi?yanlışmı düşünüyorumCADIARZU:bbo:[/QUOT
canım ben o kemerlerden almıştım.önce vibro shape aldım çok güzel titretiyor faydalı olurdu muhtemelen ama 1 kere çalıştı bir daha çalışmadı bozuldu.geri iade ettim başka bir kemer aldım acuranın.onuda kullanmaya eriniyorum ama kullanıcam inşallah.birde benim koşu bandınında masaj kemeri var sallıyo arada onu takıyorum.ama o bahsettiğimiz bel,karın bölgesi için iyi aslında.bence verme kullan zararı yoktur sanmıyorum.
şahsen ben rüyamda yemek isterdim yaaaa.bırakında bari rüyamda yiyeyim.zaten hayatımız olmuş diyet.vücutlarımız ne kadar müsait almaya.inanın karşı komşum var bir deri bir kemik 2 cocuk dogurmuş.bazasını dahi kaldıramıyo ben gidiyom kaldırmaya.ben orta okulda dahi o bedende diildimtombiş geldim tombiş ölücem..ahhhhh ahhhh
selaam bende geldim bugün yediklerim sabah bir tost (kepek ekmegi) öglen bir dilim kepek ekmegi üzerine diyet peynir, bir tabak pirasa yemegi ekmeksiz ve yogurt.
oooooooo cimcimemde gelmiş naparsın kızanım hihoyyyt
bugün kendime 1 beden küçük pantolon aldım:)))çok sevindirik oldum
ben rüyamda baklava yemedim ya pek mutluyum.yarın beni en zayıf göstersene kızzzz.torpil yap topiğin delisine olmazmı delikafaduldeniyiyim canım sen naparsın
ben rüyamda baklava yemedim ya pek mutluyum.yarın beni en zayıf göstersene kızzzz.torpil yap topiğin delisine olmazmı delikafadulden