Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet secilim ya nerde bu millet listedekilerin hiç biri yok yeni girenlerde hiç piyasada yokkk
zanzu_02 sen ne zaman basladin zayiflamaya ayni kiloda sayiliriz
canım ya geçen ayın tarihini bende unuttum neden böyle oldu anlaadımki bi türlü gelemedi:) daha öncede olmuştu bakalım beklemedeyim:):) bende bugün markette jelibonlara baktım çok çok severim ama almadım:S hayır dedim cıssss seçil dedim hemen o reyondan çıktım:):):ecrin_bebek:
ben keten tohumunu yoğurtla yiyemedim benim sorunum bir kase yoğurdu bitiremem ancak sarımsaklı olcak salatada falan az kullanıcam öyle sevemedim yoğurdu ne alaka ise ayranı severim:):):) ben sabah 1 tatlı kaşığı ağzıma alıp suyla yutuyorum zaten çekilmişini aldım 1 tatlı kaşığıda akşam yapıyom günde 1 çorba kaşığı tüketilmeliymiş ideali oymuş en azından elma sirkesinin o iğrenç tadı gidio ağzımdan bu arada sen 2 çorba kaşığı kullanıyosun sanırım ben 1 çorba kaşığı kullanıyom sirkeyi o bile bana çok kötü geliyor benki eve sirke aldırmazdım evdekiler hayretle bni seyrediyor onu içerken yüzüm 180 derece şekil deiştiriyor:):):)
ya citolcüm şu unutkanlık bendede cok .bendemi alsamki o haptan.araştırdınmı.bilgi verirmisin
Merhaba kızlar yardımınıza ve arkadaslıgınıza ıhtıyacım var. 95 ın uzerınde oldugumu tahmın edıyorum . Tahmın edıyorum dıyorum cunku her gun tartıya bakıyorum ama uzerıne cıkamıyorum. Daha once ıstanbulun en unlu 2 dıyetısyenıne gıttım hep 20 kıloya yakın verdım ama bırakır bırakmaz fazlasıyla aldım. Artık kendımde dıyetlıstelerı yapabılıcek kadar uzmanlastım. Ama benım asıl sorunum baslamak ıcın bısey yapamamam, cok tembel olmam, gunun yarısında uyumam kı bu depresyonda oldugum ıcın. Bı cok ınsan moralım bozuk olunca yemek yemem dıyor ama ben mutluda olsam mutsuzda olsam yemek yıyorum. Spor hıc yapmıyorum dunyanın en tembel agır kanlı ınsanı benım ha bıde 23 yasındayım vucudumda her yer selulıt her yer catlak nerdeyse bacaklarımı gectım artık ayaklarım bıle. Yardım edın nolur. Kendı basıma olucak gıbı dııl. Cok mutsuzum bu kılolar gıtmeden mutlu da olamam. Sızler coluk cocuktan soyle kılo almıssınız ama ben kendımden utanıyorum. Nolur yardım edın.
hepimiz tartıdaki gibi 68 i görürüz inşallah