Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar az önce yarım saat daha yürüdüm 200 kalori yaktım.Mekik falan,fıstıkda yaptım çok az.Bu arada ixirim ben termal sauna şort aldım yanında 1 kg tuz hediyeli.Tuz sürsende sürmesende öyle güzel terletiyorki sırılsıklam oluyorsun.Dizinden göğüs altına kadar şortun uzunluğu.4-5 sefer oldu giyeli farkı hissediyorum.Hele o tuz bebek gibi yapıyor tenini.Bence sende al her gün streç film ile uğraşacağına al yürüyüşe çıkmadan tuzlan ve giy onu.Hem her yerini topluyor giyince korse giymiş gibi oluyorsun düzgün yani. Kızlar bu arada aman diyeyim unutkanlığa çok dikkat edin.Ben anlatmıştım daha önceden ama okudunuzmu bilmem ilk başlarda.6 yıl önce bir isveç diyeti yapmıştım.Biliyosunuz günlük 500 kalori alınıyor o diyette 13 gün yapılması lazım ben 3-4 ayyapıp 16 kilo vermiştim.Ve B12 eksikliği çıkmıştı.Aşırı derecede ya hangi birini anlatayım.Alık alık bakıyordum.Ne yapacağımı unutuyordum, mutfağa bişey almaya gidiyordum bakıp bakıp geri dönüyodum.Daha neler neler ağlamıştım sinirden halime.O yüzden bir dahada yapmadım öyle diyetler.Zaten dedikleri gibi 30 kilo aolarak geri almıştım o 16 kiloyu. B12 eksikliği başladıysa, unutkanlık yani bişeyleri eksik yapıyosunuz demektir.Her şeyden yiyin ama az.Çitol doğru söylüyor herşeyden ama az.Ama çitolüm yinede abur cuburu tamamen çıkar.Onun dışında ne yemek istersen ye ama az.Abur cuburu sonra yine dahil edersin azar azar.İstediğin kiloya indikten sonra.

busecim nerden aldın kaca aldın paylaşırsan sevinirim.kafaya koydum alıcam çünki.bu arada şortun üstüne eşofmanımızı giycez demi.dışarda yürüyoruz malum....

Merhaba kızlar yardımınıza ve arkadaslıgınıza ıhtıyacım var. 95 ın uzerınde oldugumu tahmın edıyorum . Tahmın edıyorum dıyorum cunku her gun tartıya bakıyorum ama uzerıne cıkamıyorum. Daha once ıstanbulun en unlu 2 dıyetısyenıne gıttım hep 20 kıloya yakın verdım ama bırakır bırakmaz fazlasıyla aldım. Artık kendımde dıyetlıstelerı yapabılıcek kadar uzmanlastım. Ama benım asıl sorunum baslamak ıcın bısey yapamamam, cok tembel olmam, gunun yarısında uyumam kı bu depresyonda oldugum ıcın. Bı cok ınsan moralım bozuk olunca yemek yemem dıyor ama ben mutluda olsam mutsuzda olsam yemek yıyorum. Spor hıc yapmıyorum dunyanın en tembel agır kanlı ınsanı benım ha bıde 23 yasındayım vucudumda her yer selulıt her yer catlak nerdeyse bacaklarımı gectım artık ayaklarım bıle. Yardım edın nolur. Kendı basıma olucak gıbı dııl. Cok mutsuzum bu kılolar gıtmeden mutlu da olamam. Sızler coluk cocuktan soyle kılo almıssınız ama ben kendımden utanıyorum. Nolur yardım edın.

busecim nerden aldın kaca aldın paylaşırsan sevinirim.kafaya koydum alıcam çünki.bu arada şortun üstüne eşofmanımızı giycez demi.dışarda yürüyoruz malum....

canım vereceğim adrese tıkla ve al bence.Ben bunu aldım çok da memnunum.Beden ölçünü bel ölçüne göre vereceksin.Şiddetle tavsiye ediyorum.32,29 TL hem uygun yani indirimde hem tuz hediyeli, hemde hızlı gönderi yani çabucak yolluyorlar.Bu arada tabiki canım üstüne eşofmanını giy çık yürüyüşüne.Dedim ya korse gibi vücudunuda toparlıyor hoş bir görüntü oluyor.Alacaksan eğer seninle aynı kilolardayız. XXL al.

Hepsiburada.com : ALTIS TERMAL SAUNA ŞORT + 1000 gr TERMAL TUZ HEDİYELİ (Siyah) | Spor

Son düzenleme:

canım öncelikle aramıza hoşgeldin.evet ben ve benim gibi doğum yapmış arkadaşlar var ama doğum yapmamış evlilerimizde var, nişan yapacak bekarlarımızda. Sen bize katıl.Sende iyi biliyosunki diyetisyen falan hikaye asıl iş beyinde bitiyor.Hemen bir kilo çizelgesi yap ve bu cuma sabahı aç karnına wc ye gittikten sonra tartıl ve buraya yaz kilonu.Çünkü çizelge tutuyor cimcime arkadaşımız ve her hafta kim ne kadar vermiş bakıyoruz.O depresyonlara hepimiz girdik ama burada bir aradayken emin ol hiç birimiz deprosyanda değiliz aksine hayata tutunduk.Sen bize takıl sadece.

Bi yerde okumustum ınsan vucudunda en son bozulan yer kollarmıs ben kollarıma bakınca mıdem bulanıyo. O kadar sısman catlaklar ıcınde ve sarkık kı

bugun reglımın ılk gunu ıyı olur aslında odemde atmıs olurum sıskınlıgım ınmıs halı kac kılo acaba

Haydi göster göster kaydirigubbakcemile2 Cimcimem naparsın be yaw göster hadi merak ettim

Ama cimcime seni bir elime geçireyim kaydirigubbakcemile.Bende habire sayfayı yenileyip duruyom ekledimi listeyi diye.Demek kaçtın heee.Yazdım bunu bakem sengözlerimebaksanabBende kaçıyom madem hadi by...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…