Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız topik delisi...geldim işte...şimdi bu listeyi görüp nası kıyıcan bana ....kaç saattir uğraşıyorum biliyomusun...hadi öp beni....Şeniz

Cimcimecim ellerinize sağlık canım liste süperrr olmuşdelikafadulden bayıldım resmenn.. İşte ya bize gaz verecek bişey daha.. Listedeki bayanlara bakar bakar zayıflarıkhihoyyyt:lepi:

ewet secilim ya nerde bu millet listedekilerin hiç biri yok yeni girenlerde hiç piyasada yokkk

Burdayız canım burdayız:jeyyar:
Biz gece kuşlarıyız
Topicimizi çalmasınlar diye
Nöbet tutanlardanızdelikafadulden
ehahahhaa nasıl oldu amakaydirigubbakcemile5 Güzel dörtlük yarattım dimi sabaha karşı. Yaws ben geç yatıyom haliyle sabah geç kalkıyom nolcak benim halim yaaaa....:sm_confused::sm_confused:

ayy cimcime ablaaa liste harika olmus ellerinize saglik daha bi güzellesti topigimiz :))))

liste çok şugar olmuş beya .. sanki rakanlar net deyil ama ortadaki tartıdanmı ki acaba nesee
birde kız ilk başladıgımız tarihten itibaren her haftaki kilomuz görünse olmazmıı ??

eşki falan yiyen insanın yüzüne bakıp degişimi izlemeye bayılırım ben yaa :roflol: hayal edebiliyorumm

bide varya inan abur cubur hiç yok hayatım da ara sırasa tatına olsun baakayım aaa :dilcikar:

ya citolcüm şu unutkanlık bendede cok .bendemi alsamki o haptan.araştırdınmı.bilgi verirmisin

valla uzun zaman önce doktor bana vermişti benexsol b12 hapını unutkanlık var demiştim .. aynı şekilde şeker hastası oldugu babamada vermişti arkadaş bel fıtıgı kaslarına iyi gelirmiş onda vermişti

anlıcan hiç zararsız bir hap bir çeşidi var hamileler bile kullanabiliyor
sinir sistemine . sindirim sistemine faydalı .. bir ara kabızlık sorunum vardı diyet felanda yapmıyodum ona bile iyi gelmişti ( başka bişey kullanmıyodum demek ki bu hap iyi geldi ) hihoyyyt

ahh anam ahh kendimi görür gibi oldum
bende diyete başlamadan önce her güün aglıyodum sinirden akşam yemegini yediktenn sonra battaniyei kafama çekip uzanıyodum uyumuyodumda .. sinirden süreklikendime kızıyodum zayıflayamıyorum , çok hareketsizim diye .. eşim deli oluyodu bana ne yapmak gerekiyosaa yapalım diye

ertesi gün doktora gittim ve citol yazdı bana ( nickname mde ordan geliyo kaydirigubbakcemile3) ogün bile o kadar fark ettiki bende bi umut geldi bana tam o sıralar zaten bildigim kk ye üye oldum valla allah yürü ya kulum dermiş banada dedi peşinden bu topigi buldum ve azim

işte yapamam diyodum
yemeden duramam diyoduumm
pidesiz kahvaltımı olur ( bir pide yerim oturuşta)
her aşkam pc karşısında çerezsiz abur cubursuz olmaz derdim

ama oluyomuş isteyin ce

kollarından bahsetmişsin inan benimde kolalrım buza kadarr lömbür lömbür ediyolar bi görsenn... sana tavsiyem başarı hikayelerini oku resimlerin paylaşıldıgı alan var onlara bakk çok faydalı oluyo
ben bir ögünde iki dilim kepek ekmekle doyuyorsam inan sende doyarsın :teselli:

günadın kızlarrrrr
cimcimem ellerine sağlık eşinede tşklerimi ilet çok güzel olmuş bayıldım listeyeee
ankara tatlım hoşgeldin çitolün yazdıklarını oku hepimiz aynı düşüncedeyiz bende onun yazdıklarını düşünüyorum daha önce okudunmu bilmiyorum bu çok ünlü doktorlar hakkında bişeyler yazmışdım işi artık ticarete dökmüşlerrr bende doktora gidiyorum 3 ayda 1 kontrol ssklıek ücret vermiyorum tutuşturdular elime listeyi 3 ay sonra gel dediler tek faydası tahlillerim yapılıyor bide ilacımı alabiliyorum iş gene kendimizde bitiyor o kol meselesi benide yedi yaaaaa hem sarktı hemde iri çok aşırı çatlağım yok ama diyorumki şu kilolalrı verelim kilolar için ne paralar yatırıdım:):) onamı yatırmıcam en son çare o sporla sıkılaşdı sıkılaştı olmadı iyice kilo verince bakıcam çaresine valla tam kısa kol giyemiyom sıfır kol giydiğimde bile kollarıma bakamıyom maşallahları var benim kanatların :):) bide butları eritebilsemm:)::):)

kızlar yarın sabah erkenden hastaneye gideceğim yine

o yüzden liste için beni yok saymayın bir şekilde geç vakit de olsa size kilomu bildiricem. belkide işlerim erken biterse öğlenleyin bildiririm. herkese kolay gelsin..

bende heycanlıyımmmmmmm bu hafta tuttum kendimi hiç tartılmadım bakalım ne olucak :):)
bu arada aşkito nerelerde bu seferde o kayboldu:S

evetttt yarin büyük gün gerci ben vermemis olacam ama olsun :)))) artik sadece cuma günleri tartilacamki moralim bozulmasin

bende bu hafta hiç tartılmadım valla cesaret edemiyorum bir tek de dün akşam kaçamak yaptım başka kaçamagım yok

günaydın kızlar..eşime teşekkürlerinizi ileticem...

citol benimde aklıma gldi ama o dediğini gecenin o saatinde adamcağıza bişey daha söylemek istemedim....artık bununla idare edicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…