- 24 Kasım 2010
- 4.915
- 303
kızlar bugün kuzucuğumu 11.30da götürüyoruz rabbim kolaylıkla çıkmamızı nasip eder inşallah, dualarınızı esirgemeyin ne olur, bu gece ağlamaktan uyuyamadım ne zormuş anne olmak ya, gözlerim şiş ve başım inanılmaz ağrıyor, bebeğimi yatırdım girip bildirimimi yapayım dedim, hazır girmişken sizdende hayır dualarınızı isteyeyim dedim, şimdiden allah razı olsun
iyi akşamlar
yağmurgözlü geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah önemli bişey çıkmaz
umut sinopee iyi dileklerinize teşekkür ederim
semiranım
toplantı için okula gittim heyecanla ee liseli olduk ya
toplantı için beklerken telefon geldi bir üst tercihimiz olan okulun müdürü yedek listeden kazandığımızı ve 1 saat içinde kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi
bir yandan toplantıya girdim diğer yandan eşime ulaştım napalım ne edelim derken evraklarımızı alıp yeni okula kayıt yaptırdık ilginç bir gün oldu 1 saat içine iyi koşuşturma yaşadım
yeni okulda ilk toplantı cumartesiymiş
varsa sbs ye giren tanıdık yarın mutlaka yedek yerleştirmeleri takip etsin boş kontenjanlar açıklanıyor takip etsinler mutlaka
kızlar bugün kuzucuğumu 11.30da götürüyoruz rabbim kolaylıkla çıkmamızı nasip eder inşallah, dualarınızı esirgemeyin ne olur, bu gece ağlamaktan uyuyamadım ne zormuş anne olmak ya, gözlerim şiş ve başım inanılmaz ağrıyor, bebeğimi yatırdım girip bildirimimi yapayım dedim, hazır girmişken sizdende hayır dualarınızı isteyeyim dedim, şimdiden allah razı olsun
günaydınlar herkese,
öncelikle kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.
geçen hafta 88.300
bu hafta 86.500
giden 1.800
spor 360 dk
Yağmurgözlüm;
Geçmiş olsun canım.Tabii ki tüm dualarımızda şifa bekleyenler var..
Sakın endişelenme genel anesteziye gerek olmayan bir işlem.Ben de yaptırdım epey endişeli gittim ama korkulacak bir şey olmadığını yaşayarak gördüm...
Öcelikle damardan hafif anestezik veriyorlar ve aynı anda ağız ve boğazına ayrıca bir uyuşturucu sprey sıkıyorlar...Sonrasını hatırlamıyorum; uyandığımda her şey bitmişti...
Ayrıca sonuç konusunda da korkun olmasın,mutemelen ülser sonucu alacaksın.Aklına daha kötü ihtimaller getiriyorsun eminim ama sakın korkma aklına getirdiğin kötü hastalıkta midede ağrı olmuyor.....Her şey iyi olacak canım...Sakın merak etme ,tiroid ilacının yanına birde mide ilacı eklenecek o kadar.....
Sonrasında birtakım besinleri yememem gerekecek,ya da mümkün olduğu kadar az tüketmeni tavsiye edecekler.
Benim Dr um hiç bir besini yasaklamadı.Yememem gereken şeyleri sen hissedeceksin ve yemeyeceksin dedi;çünkü dokunan beinler kişiden kişiye değişiyormuş.Deneyerek hastanın saptaması daha iyiymiş...
Şimdiden geçmiş olsun canım.....
İLBATUM;
Geçmiş olsun kuzucuğuna canım.
Her şey kolay ve sağlıklı olacaktır emin ol...Sen anne olarak endişeleneceksin tabii ama unutma tüm küçük yavruları Rabbimiz korur..
MUTLUCUĞUM;
Giysin çok güzel.Güle güle kullan;eminim san da çok yakışmıştır....
maşallah mutluma
bu hafta senin kısırın tarifini ver mutlaka ben de yesem yararmı acep
merhabalar
kilo bildirimim : 90,6
sporu söylediğime değmeyecek kadar az...
ilbatum canım dualarımız seninle , güzel haberlerinizi bekliyorum ama ağldım yazmışsın ya çok kızdım sana allahın izniyle bişey çıkmayacak yaa....
yağmurgözlü dualarımda sen de varsın ..hepinizden hayırlı haberlerinizi beklıyoruz..
hep güzel şeyler olsun güzel haberler alalım inşallah....
merhabalar
kilo bildirimim : 90,6
sporu söylediğime değmeyecek kadar az...
ilbatum canım dualarımız seninle , güzel haberlerinizi bekliyorum ama ağldım yazmışsın ya çok kızdım sana allahın izniyle bişey çıkmayacak yaa....
yağmurgözlü dualarımda sen de varsın ..hepinizden hayırlı haberlerinizi beklıyoruz..
hep güzel şeyler olsun güzel haberler alalım inşallah....
günaydın kızlar.. kilo bildirimiş yapmak istemiyorum neden olduğunu anlamıyorum artıya geçmişim ilkkez bu kadar spor yaptığım halde ve de dikkat ettiğim halde vücudum direniyor diye düşünüyorum.
geçen hafta 98,2 idi sanırım bu hafta 99.0
800 gr almışım
sporum ise 300 dk
ilbatum dua ediyoruz tabiki. Allah senin yavrunuda tüm yavruları da korusun...inşllah çabucacık geçer gider...
herkese hayırlı günler...