merhaba canım
kilo almamıssındır merak etme, yedıgın bıseyden dolayı vuducun su tutuyordur, mesela ben dün tartıda 89.4 cıktım, bugün yıne tartıldım ve 90 cıktım, farkındayım vucudumda sıslık var o yuzden önemsemedım, kendını ıyı hıssettıgın bır gunde yenıden tartıl derım
@ilbatum geçmiş olsun ama ne oldu geçmişi okuyamadım bakındım ama konuya ilişkin bişey göremedim.. Allah yardımcınız olsun canım..
ayşe taş devri yürüyüşünden bahsetmişsin canım inan çok işe yarıyor çoookkk
kesin başla kesin. ama bigün yap bigün ara ver.. süper metabolizma canlandırıyor
ben bu hafta yapamadım evde değildim.ama tavsiye ederim uyguladığım zaman süper etkisini gördüm
bu arada eee napiosun sen dışarıdada yürüyüş yapalım beraber kış geleden yaa:)
asuman abla seninle başabaş gidiyoruz farkındamısın:)
@ilbatum geçmiş olsun ama ne oldu geçmişi okuyamadım bakındım ama konuya ilişkin bişey göremedim.. Allah yardımcınız olsun canım..
ayşe taş devri yürüyüşünden bahsetmişsin canım inan çok işe yarıyor çoookkk
kesin başla kesin. ama bigün yap bigün ara ver.. süper metabolizma canlandırıyor
ben bu hafta yapamadım evde değildim.ama tavsiye ederim uyguladığım zaman süper etkisini gördüm
bu arada eee napiosun sen dışarıdada yürüyüş yapalım beraber kış geleden yaa:)
asuman abla seninle başabaş gidiyoruz farkındamısın:)
kilo bildirimiiiiiiii..................
selam kızlaar..ben hafta sonu tatilinden sonra 130 u görmüştüm ödem atıcı çaylarla 128e düştüm p.tesi dukan diyetine başladım 4 günde 124.2 ye düştüm tam 4 kilo farketti .....
yeni kiloom 124.2.................
ece tebrik ederim canım emzirmenin avantajlarını kullan güzel güzel ver kiloları böyle
teşekkürler canım .emzirmenin avantajı var ama insülin direnci dezavantajı da var.inşallah bundan sonrada çabalarımn karşılığını görerek devam ederim
geçen hafta :93
bu hafta:91,3
giden 1700gr
spor 385 dk
( bu hafta sadece 2 gün dışarda yürüdüm diğerleri koşu bandında 5-5,5 km hızda yaklaşık 1 saat)
çok mutluyummmmm çokkkk:92:
ve dün misafirlikte 2 içli köfte yarım su böreği bilenek yedim 9 dan sonraaaa ama gitmedn 60 dk tempolu yürüyüş yapıp kocaman bir salata yemiştim yağsız.yoksa baya bişi götürürdüm heralde.bi de kızlar ben tam 4 hafta önce başladım çörek otuna.ilk 2 hafta kafama göre beslendim hatta 1 hafta bayramdı gözleme,pasta,çikolata vs yeidm yani.2 haftadır diyetisyen listesi +sporda var ve 4 haftada toplamda 6kg olmuşşşşşş
çok şükür:)) dün biraz dar kıyafetlerle spor yaptım hergün beni gören eşim şok oldu.sen baya erimişsin dedidarısı herkeslereeee
tabi bu arada emziren anneyim bilmeyenlere hatırlatayım da yani doğum sonrası kilolarım bolca mevcut.ama itinayla eklendi kilolar yanni çok da boş değiller
cnm henüz başlayamadım spora ne yazıkki emirim kreşe alışmasını bekliyorum dibimden ayrılmıyo çünkü eve gidince
ayrıca eve gidip işi bitiremiyorum ne olcak bilmiyorumbende istiyorum çıkıp yürümek ama bakalım napcaz yaaa
civcivim nasılsın güzel kızın nasıl işlerin istediğin gibi düzene girdimi
yakın gidiyoruz ben seni takip etmeye çalışıyorum
günaydın kızlar...
sabah tartılmayı unuttum. bol bol su içtim. kahvaltımı henüz yapmadım ufak bir uyku arası vermeyi düşünüyorum.
geçen hafta 97.5 di
dün 96.5
cumartesi 60 dk
pazar 35dk
pazartesi 60dk
salı 60 dk
çarşamba 90dk
perşembe gün boyu yürüdüm. 60dk diyeyim yinede
toplamda 365dk bugün sporu akşam bildiririm
kilo bildirimi yapıyorum.3 gün önce 112.5 tim bugün tartıldığımda 111.5 oldum.Asumancığmı ve diğer arkadaşları gönülden tebrik ederim.
bravoooooobu saate kadar yapmışsın