Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

semiranın hepinize selamı var akşama gelebilecekmiş ancak bildirimini ben yapıyorum
geçen hafta 89.900
by hafta 89.700
giden 200 gr
spor 420dk

@ilbatum geçmiş olsun ama ne oldu geçmişi okuyamadım bakındım ama konuya ilişkin bişey göremedim.. Allah yardımcınız olsun canım..

ayşe taş devri yürüyüşünden bahsetmişsin canım inan çok işe yarıyor çoookkk:KK66:
kesin başla kesin. ama bigün yap bigün ara ver.. süper metabolizma canlandırıyor:KK66:
ben bu hafta yapamadım evde değildim.ama tavsiye ederim uyguladığım zaman süper etkisini gördüm:KK66:
bu arada eee napiosun sen dışarıdada yürüyüş yapalım beraber kış geleden yaa:)

asuman abla seninle başabaş gidiyoruz farkındamısın:)

merhaba canım

kilo almamıssındır merak etme, yedıgın bıseyden dolayı vuducun su tutuyordur, mesela ben dün tartıda 89.4 cıktım, bugün yıne tartıldım ve 90 cıktım, farkındayım vucudumda sıslık var o yuzden önemsemedım, kendını ıyı hıssettıgın bır gunde yenıden tartıl derım

inşallah öyledir canım ne biliyim ama içim rahat yemedim sporumuda yaptım. Sen bayadr yoktun nerelerdeydin?

geçen hafta :93
bu hafta:91,3
giden 1700gr

spor 385 dk

( bu hafta sadece 2 gün dışarda yürüdüm diğerleri koşu bandında 5-5,5 km hızda yaklaşık 1 saat)
çok mutluyummmmm çokkkk :KK66::KK66::KK66::KK64::KK62::92::KK62:

ve dün misafirlikte 2 içli köfte yarım su böreği bilenek yedim 9 dan sonraaaa ama gitmedn 60 dk tempolu yürüyüş yapıp kocaman bir salata yemiştim yağsız.yoksa baya bişi götürürdüm heralde.bi de kızlar ben tam 4 hafta önce başladım çörek otuna.ilk 2 hafta kafama göre beslendim hatta 1 hafta bayramdı gözleme,pasta,çikolata vs yeidm yani.2 haftadır diyetisyen listesi +sporda var ve 4 haftada toplamda 6kg olmuşşşşşş:nazar::nazar::nazar:
çok şükür:)) dün biraz dar kıyafetlerle spor yaptım hergün beni gören eşim şok oldu.sen baya erimişsin dedi:KK69: darısı herkeslereeee

tabi bu arada emziren anneyim bilmeyenlere hatırlatayım da yani doğum sonrası kilolarım bolca mevcut.ama itinayla eklendi kilolar yanni çok da boş değiller:KK53::KK53::KK53:

@ilbatum geçmiş olsun ama ne oldu geçmişi okuyamadım bakındım ama konuya ilişkin bişey göremedim.. Allah yardımcınız olsun canım..

ayşe taş devri yürüyüşünden bahsetmişsin canım inan çok işe yarıyor çoookkk:KK66:
kesin başla kesin. ama bigün yap bigün ara ver.. süper metabolizma canlandırıyor:KK66:
ben bu hafta yapamadım evde değildim.ama tavsiye ederim uyguladığım zaman süper etkisini gördüm:KK66:

cnm henüz başlayamadım spora ne yazıkki emirim kreşe alışmasını bekliyorum dibimden ayrılmıyo çünkü eve gidince
ayrıca eve gidip işi bitiremiyorum ne olcak bilmiyorumbende istiyorum çıkıp yürümek ama bakalım napcaz yaaa

civcivim nasılsın güzel kızın nasıl işlerin istediğin gibi düzene girdimi
yakın gidiyoruz ben seni takip etmeye çalışıyorum

kilo bildirimiiiiiiii..................

selam kızlaar..ben hafta sonu tatilinden sonra 130 u görmüştüm ödem atıcı çaylarla 128e düştüm p.tesi dukan diyetine başladım 4 günde 124.2 ye düştüm tam 4 kilo farketti .....
yeni kiloom 124.2.................

kilo bildirimiiiiiiii..................

selam kızlaar..ben hafta sonu tatilinden sonra 130 u görmüştüm ödem atıcı çaylarla 128e düştüm p.tesi dukan diyetine başladım 4 günde 124.2 ye düştüm tam 4 kilo farketti .....
yeni kiloom 124.2.................

süper olmuş saferan tebrikler:KK9::KK9::KK9:
ben cesaret edemiyorum dukan vs diyetlere

geçen hafta :93
bu hafta:91,3
giden 1700gr

spor 385 dk

( bu hafta sadece 2 gün dışarda yürüdüm diğerleri koşu bandında 5-5,5 km hızda yaklaşık 1 saat)
çok mutluyummmmm çokkkk :KK66::KK66::KK66::KK64::KK62::92::KK62:

ve dün misafirlikte 2 içli köfte yarım su böreği bilenek yedim 9 dan sonraaaa ama gitmedn 60 dk tempolu yürüyüş yapıp kocaman bir salata yemiştim yağsız.yoksa baya bişi götürürdüm heralde.bi de kızlar ben tam 4 hafta önce başladım çörek otuna.ilk 2 hafta kafama göre beslendim hatta 1 hafta bayramdı gözleme,pasta,çikolata vs yeidm yani.2 haftadır diyetisyen listesi +sporda var ve 4 haftada toplamda 6kg olmuşşşşşş:nazar::nazar::nazar:
çok şükür:)) dün biraz dar kıyafetlerle spor yaptım hergün beni gören eşim şok oldu.sen baya erimişsin dedi:KK69: darısı herkeslereeee

tabi bu arada emziren anneyim bilmeyenlere hatırlatayım da yani doğum sonrası kilolarım bolca mevcut.ama itinayla eklendi kilolar yanni çok da boş değiller:KK53::KK53::KK53:

evet genelde dar giyinince biraz daha iyi anlıyorar:) şu kilolar gittikçe meğer bende da olsa çekici imişim yahuuu diyorum:)
bide övgü duysam eşimden uçarım ama sadece arada ben sorunca evet evet iyi vermişsin diyo:)

cnm henüz başlayamadım spora ne yazıkki emirim kreşe alışmasını bekliyorum dibimden ayrılmıyo çünkü eve gidince
ayrıca eve gidip işi bitiremiyorum ne olcak bilmiyorumbende istiyorum çıkıp yürümek ama bakalım napcaz yaaa

canım benim yaz tatili bizim içinde yavaşlama dönemi diye geride bırakalım ve hızlı bi şekilde destek olarak birbirimize devam edelim:KK66:

civcivim nasılsın güzel kızın nasıl işlerin istediğin gibi düzene girdimi
yakın gidiyoruz ben seni takip etmeye çalışıyorum

valla ablacım içten konuşucak olursam pekte iyi sayılmam:KK43: işlerim hiçte istediğim gibi yolunda gitmiyor :KK43:
kızım iyi çok şükür tuvalet eğitimimiz halloldu çok şükür. maşaAllah BarekAllah. zevkli geçti bu dönem iyi oldu:)

bende baktım bi arada yine beraberdik:) demekki ikimizde kilo vermeye devam ediyomuşuz:KK66:

biraz okudum liseye kaydınızı yapmışsınız.hayırlı olsun çocuklarınıza maşaAllah ne güzel başarılı olunca bööle aranırsınız tabii:KK66:

günaydın kızlar...
sabah tartılmayı unuttum. bol bol su içtim. kahvaltımı henüz yapmadım ufak bir uyku arası vermeyi düşünüyorum.
geçen hafta 97.5 di
dün 96.5
cumartesi 60 dk
pazar 35dk
pazartesi 60dk
salı 60 dk
çarşamba 90dk
perşembe gün boyu yürüdüm. 60dk diyeyim yinede
toplamda 365dk bugün sporu akşam bildiririm

sabah oğlumla birlikte tekrar uyudum. uyanınca wc ve tartıldım. bugünki kilom 96.3

civcivim şu mübarek günün bu özel saati dua edeyim senin için
Allah gönlüne göre ve hayırlısın versin inşallah canım

kilo bildirimi yapıyorum.3 gün önce 112.5 tim bugün tartıldığımda 111.5 oldum.Asumancığmı ve diğer arkadaşları gönülden tebrik ederim.En Büyük KK

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
Spor yapanları da özel olarak kutlamak istiyorum bu hafta. Zira geçen hafta 3 saatin altında kalmamaya söz verdim diye bu hafta sıktım kendimi; ancak 190 dk yapabildim. Onu da sırf lafımın altında kalmamak için bugün sabahın köründe 30 dk yürüyerek tamamlayabildim. Parkurum çok yokuşlu, tempom da hızlı sayılır, 40 dk rahat yapıyordum ama 1 saat bitirdi beni. Şimdi diyeceğim ki; evde iki minik çocuk var, kızımın okul tantanasından vakit bulamadım, ıvrı da zıvır da.. Ama bakıyorum herkes aynı durumda, kimse çöpsüz üzüm değil; hal böyleyken 400-500 dakika hatta fazlasını nasıl yapıyorsunuz kızlar??? :KK53: Haftada 5 gün, günde 2 saatten fazla spor demek bu değil mi? Bana imkansız geliyor. gerçi bir zamanlar haftada 4 gün yürümek de imkansız gelirdi :)))

Neyse gene uzattım, kilo durumu parlak olmayınca lafa boğayım demiştim:
Geçen hafta 84.8
Bu hafta 84.9
Ne derler; "benim kızım bina okur, döner döner yine okur" :KK43:((

Tetkikleri olan arkadaşlar çok iyi sonuçlar alırlar umarım. İlbatum şu sıralar MR'dadır herhalde. Yağmurgözlü de bugün gidecekti herhalde. İnşallah birşeycikler çıkmaz.

Son düzenleme:
X