Öylemi..NEden acaba eşi istemiyorki..
Canım benim yaaa..Gerçekten çocuk gibi oluyorlar..
Allah kolaylık versin..
allahkolaylıkversin hem sana hem annene
beyzuş ablam kolay gelsin
ne mutlu sana anneciğinle böyle güzel ilgileniyorsun bizim evlatlarımız da senin gibi olsun inşallah
Ay sorma yaa..Zaten derim ben zayıflamam için mutlu olmam gerek diye...
Sen nasılın..Bayağı uzak kaldın burdan.
ne mutlu sana anneciğinle böyle güzel ilgileniyorsun bizim evlatlarımız da senin gibi olsun inşallah
Sağolun canlarım...
Çok şükür bu günlere beraber geldiğimize deyip hamd ediyoruz...Yine de yaşına göre (86) çok iyi maaşallah...Bize fazla bir zorluk yaşatmıyor;sadece yeni olayları çabuk unutup gün içinde defalarca aynı şeyi soruyor...
Sağol canım...
Dedim ya bir önceki mesajımda sana '' nice mürvetler görün '' diye;bu da bir mürvet ..Hem bize ;hem ana-babamıza..
Sizin evlatlarınız daha iyi ilgilenir inşallah Asucuğum..Rabbim cümlenin içine Allah saygısı ve korkusu versin;gerisi kolay...Allah yine de muhtaç etmesin;yardıma ihtiyaç duymak yaşlılarda hassasiyet yapıyor...
hepinize iyi geceler
yarın güzel bildirimler yaparız inşallah ben pek sanmıyorum ama
Bilmem ki hayatım;ben sanki pek ileri yaşları düşünemiyorum bu kiloyla....Allah ömür verirse zorlanırım sanıyorum....maşşallah biz o yaşa gelince nasıl olacaz acaba
amin ablacım inşallah
canım hürriyet anadolu lisesiydi şimdi ayhan sümer oldu
mimar kemal ve çankaya anadolu da olmuştu
sence nasıl iyimi ayhan sümer
Zeynep,derin,ece hoşgeldiniz...
Bende diyordum acaba zeynep nasıl oldu..En son hasta olduğunu yazmıştın..Umarım daha iyisindir..
Bilmem ki hayatım;ben sanki pek ileri yaşları düşünemiyorum bu kiloyla....Allah ömür verirse zorlanırım sanıyorum....
Amin....Amin....
yarın saat kaça kadar yapıyoruz bildirimi yena
hoşbulduk yenacım....özledik seni ayolll, nerelerdesin kuzum yaaaa bende senin gibi buhranmı burhanmı ne ondan giriyorum kilo yüzünden, ama engellemeye alışıyorum kalbimin çırpışmaması için,bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim saçlarım fönlüyken resmlerimi çekti eşim şimdi onları pcye yükledim taşan fazlalıklarıma sinir oldum resimleri silmek istedim ama silmedim olurda birgün ikili rakamlara düşersem karşılaştırırım dedim...
bu sıralar kızımda nazarmı oldu huysuzlukmu bilemiyorum geceleri ağlayarak uyanıyor zor sustruyoruz komşuları uykudan uyandırıyordur diye üzülüyorum inşallah geçer biran önce birşeylerdenmi korkuyor acaba diyorum....
üç gündür leslie ile yürüyordum bugün öğleden sonra misafirim geldi yürüyemedim fırsat bulupta inş yarın devam edebilirim......
Öğlen bire kadar yaparsan iyi olur...
Yaptığın sporuda dakika olarak yazarsın...
hoşbulduk yenacım....özledik seni ayolll, nerelerdesin kuzum yaaaa bende senin gibi buhranmı burhanmı ne ondan giriyorum kilo yüzünden, ama engellemeye alışıyorum kalbimin çırpışmaması için,bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim saçlarım fönlüyken resmlerimi çekti eşim şimdi onları pcye yükledim taşan fazlalıklarıma sinir oldum resimleri silmek istedim ama silmedim olurda birgün ikili rakamlara düşersem karşılaştırırım dedim...
bu sıralar kızımda nazarmı oldu huysuzlukmu bilemiyorum geceleri ağlayarak uyanıyor zor sustruyoruz komşuları uykudan uyandırıyordur diye üzülüyorum inşallah geçer biran önce birşeylerdenmi korkuyor acaba diyorum....
üç gündür leslie ile yürüyordum bugün öğleden sonra misafirim geldi yürüyemedim fırsat bulupta inş yarın devam edebilirim......
yatağına iyice bak kırıntı kalmasın birde annem yatağın altına bıçakkoy korkmaz der işe yarar
dişmi çıkarıyor acaba
Bilmem ki hayatım;ben sanki pek ileri yaşları düşünemiyorum bu kiloyla....Allah ömür verirse zorlanırım sanıyorum....
Amin....Amin....