Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim sende pek girmiyorsun artık...ÖZledim inan..

Bende boyadım saçlarımı kuaföre gittim pek iyi geldi..

Naz bişeydenmi korktu acaba..Dua oku bol bol..İnşallah iyi gelir prensese..

diyorum ya canım bayramda kilo aldığım için moralim çok bozuluyor tam olarak deyetimede adapte olamıyorum , iki gündür iyidim bugün yine misafir gelince olanlar oldu,bu seferde kendime çok kızıyorum...
ben bayramda boyamıştım canımda bugün kesim yaptırdım, sende güle güle kullan saçlarını...
sürekli ayetel kürsiyi okuyorum ama gündüz yaptığı inatlaşmalar yüzündenmi ağlıyor yoksa nazarmı korkmu çözemedim , çok ağlıyor babasınıda benie yanına yaklaştırmıyor git git diye ağlıyor, inş bu gece yine aynısı olmaz...

yok canım ekmek yemez zaten yemekle arası yok zaten,birde sık sık değişriyorum çarşaflarını , ama bıçak duymamıştım bir deniyeyim bakalım ..
tekrar hoşgeldin aramıza canım....
dene bakalım bol bol oku bir ara benim kızdadaolmuştu umarım çabuk geçer
sagol canım
Allah hayırlı ömür versin canım..

amin

herkeze iyi geceler ben çıktım

derin yena saçlarınız oh negüzel olmuştur güzeller dahada güzelleşti desenize
benimde beyazlar çıktı ama bir gidebilsem kuaföre

Kuzum benim..
Gündüz yaşadıklarındanda etkileniyorlar..

dene bakalım bol bol oku bir ara benim kızdadaolmuştu umarım çabuk geçer
sagol canım

amin

herkeze iyi geceler ben çıktım

İYi geceler ..

kızlar iyi geceler..ben pek giremiyorum..eşimde bende biraz sorunlu günler geçiriyoruz.önümüzdeki hafta içinde hastaneye götürmem lazım.bakalım nasıl yapacağım.benimde troit tahlillerim var.bir türlü gidemiyorum.her iki komşum da yok.eşimi bırakamıyorum.
Yenacığım dün 100kiloyu gördüm..tüm metobalizmam sizlere ömür..eğer sakıncası yoksa beni bir iki hafta izinli yazarmısın.bu moralsizlikle bie şey yaoamıyorum.
hepinize sevgiler..

günaydın kızlar...
sabah tartılmayı unuttum. bol bol su içtim. kahvaltımı henüz yapmadım ufak bir uyku arası vermeyi düşünüyorum.
geçen hafta 97.5 di
dün 96.5
cumartesi 60 dk
pazar 35dk
pazartesi 60dk
salı 60 dk
çarşamba 90dk
perşembe gün boyu yürüdüm. 60dk diyeyim yinede
toplamda 365dk bugün sporu akşam bildiririm

günaydınlar herkese;
herkese hayırlı bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum..
önce kilo ve spor bildirimlerim : )

kilo bildirimim;

geçen hafta : 83.8
bu hafta : 82.6

giden : 1.2

spor bildirimim;

cuma : 90 dk
cmrts : 40 dk
pazar : -
pzrts : 120 dk
salı : 120 dk
çrşmb : -
prşmb : -

toplam : 370 dk

Terazimin pili bitti. Mutfak teraizininki ile donusumlu kullaniyordum, simdi ikisi de pilsiz kaldi..

Yena beni ayni gecer misin bu hafta, izinli demistim biliyorum ama girme firsati bulabilince bildirimimi de yapayim bari havada kalmasin.

Yarin diyetisyene gidecegim, aslinda sapitik gunlerdeyim, yaz helvasi filan yedim hesapsizca.. Bakalim ne olcak? Adetim de gecikiyor 2-3 gun oldu, cinlerim tepemde...

günaydın kızlar hemen kilo bildirimimi yapmak istiyorum
geçen hafta 75.9
bu hafta 75.2
giden 700 gr
herkese sevgiler

kilo :94.1
giden -200 bu hafta sporda yapmama rağmen çok az gitti ,spor yapmadığım haftalar daha çok gidiyordu bana spor yaramıyor

spor:380 dakika

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun, inşallah herşey kolay ve sağlıklı olur inşallah,rabbim korur tabi
bendeeeeee 2 günün acısı çıktı (
sağol canım
hepinize iyi geceler
yarın güzel bildirimler yaparız inşallah ben pek sanmıyorum ama

bende sanmıyordum ve öyle oldu son 2 gün kardeşim geldi diye coştum .....

kızlar bugün kuzucuğumu 11.30da götürüyoruz rabbim kolaylıkla çıkmamızı nasip eder inşallah, dualarınızı esirgemeyin ne olur, bu gece ağlamaktan uyuyamadım ne zormuş anne olmak ya, gözlerim şiş ve başım inanılmaz ağrıyor, bebeğimi yatırdım girip bildirimimi yapayım dedim, hazır girmişken sizdende hayır dualarınızı isteyeyim dedim, şimdiden allah razı olsun

herkese hayırlı cumalar
ilbatum inşallah kolayca atlatıcaksınız canım dualarımız sizinle
yağmurgözlünün de iyi çıkar sonuçları inşallah
eveeeeeeeet gelelim kilo bildirimine

yenacım geçen hafta 83.9
bu hafta 83.3
giden 600gr
buna da şükür tabii ki düzensiz bir haftaydı benim için

mutlucum sporum da 450 dk canım

Son düzenleme:
gunaydın kızlar hayırlı cumalar ilbatumcum inş. hersey yolunda gider sonucları guzel cıkar

bu haftaki kilom:81.00

spor:210 dk

AMİNNNNNNN...canım sağol saatler yaklaştıkça heyecan basıyor....((

hiç korkma kardeşim ve annemde yaptırdı zor bir olay değil umarım bir şey çıkmaz

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…