Derincim sende pek girmiyorsun artık...ÖZledim inan..
Bende boyadım saçlarımı kuaföre gittim pek iyi geldi..
Naz bişeydenmi korktu acaba..Dua oku bol bol..İnşallah iyi gelir prensese..
dene bakalım bol bol oku bir ara benim kızdadaolmuştu umarım çabuk geçeryok canım ekmek yemez zaten yemekle arası yok zaten,birde sık sık değişriyorum çarşaflarını , ama bıçak duymamıştım bir deniyeyim bakalım ..
tekrar hoşgeldin aramıza canım....
Allah hayırlı ömür versin canım..
diyorum ya canım bayramda kilo aldığım için moralim çok bozuluyor tam olarak deyetimede adapte olamıyorum , iki gündür iyidim bugün yine misafir gelince olanlar oldu,bu seferde kendime çok kızıyorum...
ben bayramda boyamıştım canımda bugün kesim yaptırdım, sende güle güle kullan saçlarını...
sürekli ayetel kürsiyi okuyorum ama gündüz yaptığı inatlaşmalar yüzündenmi ağlıyor yoksa nazarmı korkmu çözemedim , çok ağlıyor babasınıda benie yanına yaklaştırmıyor git git diye ağlıyor, inş bu gece yine aynısı olmaz...
dene bakalım bol bol oku bir ara benim kızdadaolmuştu umarım çabuk geçer
sagol canım
amin
herkeze iyi geceler ben çıktım
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun, inşallah herşey kolay ve sağlıklı olur inşallah,rabbim korur tabiYağmurgözlüm;
Geçmiş olsun canım.Tabii ki tüm dualarımızda şifa bekleyenler var..
Sakın endişelenme genel anesteziye gerek olmayan bir işlem.Ben de yaptırdım epey endişeli gittim ama korkulacak bir şey olmadığını yaşayarak gördüm...
Öcelikle damardan hafif anestezik veriyorlar ve aynı anda ağız ve boğazına ayrıca bir uyuşturucu sprey sıkıyorlar...Sonrasını hatırlamıyorum; uyandığımda her şey bitmişti...
Ayrıca sonuç konusunda da korkun olmasın,mutemelen ülser sonucu alacaksın.Aklına daha kötü ihtimaller getiriyorsun eminim ama sakın korkma aklına getirdiğin kötü hastalıkta midede ağrı olmuyor.....Her şey iyi olacak canım...Sakın merak etme ,tiroid ilacının yanına birde mide ilacı eklenecek o kadar.....
Sonrasında birtakım besinleri yememem gerekecek,ya da mümkün olduğu kadar az tüketmeni tavsiye edecekler.
Benim Dr um hiç bir besini yasaklamadı.Yememem gereken şeyleri sen hissedeceksin ve yemeyeceksin dedi;çünkü dokunan beinler kişiden kişiye değişiyormuş.Deneyerek hastanın saptaması daha iyiymiş...
Şimdiden geçmiş olsun canım.....
İLBATUM;
Geçmiş olsun kuzucuğuna canım.
Her şey kolay ve sağlıklı olacaktır emin ol...Sen anne olarak endişeleneceksin tabii ama unutma tüm küçük yavruları Rabbimiz korur..
MUTLUCUĞUM;
Giysin çok güzel.Güle güle kullan;eminim san da çok yakışmıştır....
bendeeeeee 2 günün acısı çıktıbeyzuş ablacım tavsiyelerine uyacağım tabii ki bugün oldu artık bi daha yapmam eşimle yarın fazladan yürüyeceğiz bir saatten fazla söz verdi yatsıdan sonra inşallah ben gündüz de yaparım inşallah bişeyler bir şekilde telafi edeceğiz napalım
ilbatum inşallah bir daha tekrarlamam
sağol canımtebrikler
umarım birşey çıkmaz
bizdende slm soyle
geçmişolsun
hemen kalar için hareketler yapmalısınız ağırlıklarla sarkma olmaması içinağırlık çalışmalı
geçmişolsun umarım birşey çıkmaz
hiç korkma kardeşim ve annemde yaptırdı zor bir olay değil umarım bir şey çıkmaz
geçmiş olsunbebeişine minicik kıyamam
hepinize iyi geceler
yarın güzel bildirimler yaparız inşallah ben pek sanmıyorum ama
kizlar 90 dk daha yaptim leslie toplamda
500 dk oldu
çok geçmiş olsun.benim de annem anestezi alamaldığı içni anestezi olmadan yaptırdı hemde hem endoskopi hem kolonoskopi.ikisi bir arada zor olmuş ve baya bekletmişler sırada yaşlı kadın.siz anesteziyle olacaksınız inşallah siz farketmeden biter geçer inşallah.Allah şifa versin
hiç korkma kardeşim ve annemde yaptırdı zor bir olay değil umarım bir şey çıkmaz