- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 37
civcivim şu mübarek günün bu özel saati dua edeyim senin için
Allah gönlüne göre ve hayırlısın versin inşallah canım
kızlar iyi geceler..ben pek giremiyorum..eşimde bende biraz sorunlu günler geçiriyoruz.önümüzdeki hafta içinde hastaneye götürmem lazım.bakalım nasıl yapacağım.benimde troit tahlillerim var.bir türlü gidemiyorum.her iki komşum da yok.eşimi bırakamıyorum.
Yenacığım dün 100kiloyu gördüm..tüm metobalizmam sizlere ömür..eğer sakıncası yoksa beni bir iki hafta izinli yazarmısın.bu moralsizlikle bie şey yaoamıyorum.
hepinize sevgiler..
kızlar bugün kuzucuğumu 11.30da götürüyoruz rabbim kolaylıkla çıkmamızı nasip eder inşallah, dualarınızı esirgemeyin ne olur, bu gece ağlamaktan uyuyamadım ne zormuş anne olmak ya, gözlerim şiş ve başım inanılmaz ağrıyor, bebeğimi yatırdım girip bildirimimi yapayım dedim, hazır girmişken sizdende hayır dualarınızı isteyeyim dedim, şimdiden allah razı olsun
kilo bildirimi yapıyorum.3 gün önce 112.5 tim bugün tartıldığımda 111.5 oldum.Asumancığmı ve diğer arkadaşları gönülden tebrik ederim.
tskler cnm
günaydin kizllar
kilo bildirimi
86.7 kilodayim
ya anlamadim bi türlü gitti bu kadar spora bumu olur ya hic verememisim
[sıze=2]yağmurgözlü güzel arkadaşım gelince nasıl geçtiğini bize muhakak yaz lütfen...
Bu arada çok güzel kilolar verilmiş..tebrik ederim sizi..
Bende hatırı sayılır bir rakam gördüm tartıda ama bi anlamı yok benim için..:)
bugün bir iş görüşmesine gideceğim hayırlısı bakalım..:)
pek heyecanlıyım..
[/sıze]
qusel annene geçmiş olsun Allah şifa versn
böyle durumlarda diyete adapte olmak zor takma kafana toparlarsın annen iyileşince
merhaba arkadaslar.
buraya pek ugrayamıyorum. Çünkü; annem amelıyat oldu onunla ilgileniyorum. Biraz zor günler geçiriyoruz. diyette pek yaptım denilemez. Spor deseniz sadece 100dk.
geçmişide okuyamadım. kusura bakmayın.
kilom maalesef 103.6 :2::2:
asucum gözün aydın kızın için en hayırlısı olmuş olur inşallah sevindiyeseniz siz bizde sevindik :)))
merhaba arkadaslar.
buraya pek ugrayamıyorum. Çünkü; annem amelıyat oldu onunla ilgileniyorum. Biraz zor günler geçiriyoruz. diyette pek yaptım denilemez. Spor deseniz sadece 100dk.
geçmişide okuyamadım. kusura bakmayın.
kilom maalesef 103.6 :2::2:
çok geçmiş olsun cnm umarım mühim bişeyi yoktur
yenacım başarılar görüşmende gzl geçer inş.
Selamm kızlarrrrrrrr
Anam bir dün girmedim ne çok geçmiş birikmiş oku oku gözler hüdaverdiye dönüyordu az daha
Yenacığım umarım görüşmen dilediğin gibi geçmiştir. Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah.
Yağmurgözlüm canım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle hiç bir şey cıkmayacaktır inşallah.
İlbatum seninde kuzucuğuna da çok geçmiş olsun canım. Üzülme Güzel Allahım onları korur inşallah onunda en kısa zamanda hiçbirşeyciği kalmayacaktır.
Rabbim her ikinize de acil şifalar versin ve bir daha göstermesin.
Hatta tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.
Guzel seninde annene çok geçmiş olsun canım.
Kilo bildirimim: Bu hafta da maalesef değişen bişey yok hala 115,8 kilom
İki gündür süren kabızlığın nedeni herhalde birde adet yeni bitti ya ondan herhalde.
Spor bildirimim: bu hafta ancak 200 dakka yapabildim
Olsun moralimi bozmuyorum ve önümüzdeki haftaya bakıyorum :122:
Kilo veren hatta veremeyen herkesi azminden dolayı tebrik ediyorum ve umarım haftaya hepimiz çok daha güzel kilolar vermiş oluruz.