Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım acil şifalar
Teşekkür ederim canım.
Sağol canım sorma derincim aynı durumdayız birgün diete deli gibi sarılıyorum 2 gün sonra kendimi markette tatlı şeyler alırken buluyorum alıyorum kızıyorum ama yiyorum sonra dahada sinir oluyorum inanki bu işi nasıl çözücem bilemiyorum spor desen ne zaman başlasam bir aksilik oluyor bende şaşırdım artık bu kilolar nasıl gidicek diye istediğim şey olmasa inan bırakıcam ama en azından 10 kilo vermem şart ama nasıl orasını bilmiyorum.
Ne güzel ne mutlu bir haber keşke benimde başıma gelse bir gün İnşallah o tanıdığında sağlıkla alsın kucağına hiçte utanmasın ne mutlu...
Geçmiş olsun Banucuğum..

Kendine iyi bak canım...

Allah iyiliğini versin senin inşallah...Kilo derdine hastalığa sevinir olduk..Ben de bazen böyle düşünürüm.Hasta oldum bari zayıflasam diye....
Sağol beyzuş abla hastalarla hastahnelerde kalınca böyle oldu napalım.Uğraşıyorum veremiyorum ne iyi olur 3 kilocuk gitse ama şuda bir gerçekki çok ilginçmiş iştahsızlık dolabı açıyorum çikolata var ama benim canım istemiyor ne değişik bir duyguymuş:)
Afiyet olsun ne olcak arada hamburgerde yenir limitimizi bildikten sonra dimi yani Anneciğinede afiyet olsun canı çekmiş demekki.
çok geçmiş olsunnn
Sağol canım teşekkür ederim.

İki tarifte çok güzel muhakkak yapıcam beğenip beğenmediğimide yazarım kurabiyeye benzeyen bir tarif vardı bende kekdi ama tarifi ne yaıkki kaybettim aam ona sakarinde konuyodu.Bende normal kepekli tost ekmeğinin üstüne pizza yapıyorum oda çok güzel oluyor kısık ateşte mis gibi.

hoşgeldin bahanur. bende burada yeniyim. grup çok sıcak. ve enerji veriyor.
diyetin hakkında bilgi verirsen doğruların ve yanlışların konusunda önerilerde bulunuyorlar zevkli bir ortam anlayacağın

evt kesınlıkle verırımm okadar ıstıyorumkı zayıf olmayıı kımı gordumse dısarda hamılemısın dıyor ozellıkle karın bolgemm cok kıloluuu allahım hepımızın hedefledıgı kıloya dusur yarabbımmmmm

ohh ne güzel yürümüşsünn ben bugun erişte kestimm kendıme kepeklı undan yaptımm güzel odu
sonra bahcede ugraştım birazz geldım duşa girdimm yorulmusumm aksam yürürüm artıık

bu ne yaaaaaa şaka bir yana çok canımı istettin gittim daha bi sürü diyet poça fln tarif gezdim
ben bu aralar hiç poça kek yapmıyorum canım çekmesin diye.çocuklarım da mahrum kalıyor.onlarada çikolata fln alıyorum vicdan azabımdan...yapsammiki????bayat ekmekten pizza gerçekten hafif bişeye benziyor da kurabiye fln bilmemeki(( ipin ucunu kaçıırım bi yaparsam offf

haklısın canım diyet poça benide mest etti görüntüsü normal poça gibi. okullar açıldı en azında en küçük tepsinle 1 kahvaltılık yap evdekiler herkes bizimle rejime girmek zorunda değil yazık

iyi geceler güzeller,
deadline nımıza kaldı 53 gün kaldı 1 gün daha gitti. özetle 2 aydan kısa süremiz 7.5 haftamız var bayrama. çoookkk heyecanlıyım. bakalım 80 altına inebilecekmiyim. ben yürüyüşümü yaptım dün kadar iyi olmasa da iyi idi. akşam yemeğimde bitti. gece çok acıkırsam bişiler yaparım ufak tefek.

bugün yediklerim:
öğlen 2 kase sulu köfte, 1 dilim börek, 1 tane közlenmiş kırmızı biber(birkaç damla limon ve 1 çay kaşığından az zeytinyağı)
2 ara öğün yaptım 1 tane incir yedim ikisinde de
akşam 1,5 kase sulu köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 1 su bardağı yoğurt ve 2 tane salatalıktan yapılma bol naneli cacık
yoğurdun etkisi geçsin yeşil çay yada doğadan karısık form çay

kız sen böyle gün sayarsan be heyecan yaparım bayramda kv ye gidicem. kilo verdikten sonraki ilk bayramım olacak :78:

kız sen böyle gün sayarsan be heyecan yaparım bayramda kv ye gidicem. kilo verdikten sonraki ilk bayramım olacak :78:

sayılı gün işte bizi yoran çok uzun süre diyette olmanın verdiği sıkıntı değilmi. heyecan yapman harika beni de bu sekil motive ediyor.bir çılgınlık yapasım gelince diyorum ki kendime 53 gün sonra ye iç o zaman serbest, şimdi verme zamanı... eğer ilk baslardaki performansımı yakalarsam bu 50 küsür gün 8-10 kilo zayıf olmamı sağlayabilir ki bu süper olur. inşallah hepimiz 8-10 kilo zayıf olacaz bayramda.

inşallah mutlucum 8 10 kilo daha az olmak çok hoş geliyor kulağa ama eski tempoyu tutturamıyoruz bir türlü bu hafta 1 kilo üstüne çıkabilsek süper olacak ama zor sanki
bugün o kadar işin arasında 40 dk yürüdüm
salon parkeler cilalandı eşyalar evin her yerinde bir de gardobu boşalttım onun da bakıma ihtiyacı vardı durumumu hayal edin sanki yeni taşınmış gibiyim
salona yeni perde siparişi verdim halıyı da yeniledim iyi olacak değişiklik
banucum geçmiş olsun canım benim kızım da aynıydı atlattı ama çok sarstı Allah şifa versin
bu arada bu hafta toplam sporum 330 dk

Bencede kesinlikle müthiş olur ama dediğin gibi düzgün kuaförü bulmak şart. Bence sizin oralarda bilgisayar programı olan bir kuaför varsa öyle bir yere git. Hani resmini bilgisayara atıyorlarda ondan sonra bütün kesim ve renkleri değiştirip sana sonuçu önceden gösterebiliyorlar ya o tip bir kuaföre. En azından aşağı yukarı nasıl olacağını görürsün bide baştan şart koş beyenmezsem düzeltirsiniz ona göre diye. Umarım tam istediğin gibi olur saçların

Son düzenleme:
Geri sayım başladı süper valla bende iyileşip spora başlıycam.
İnşallah yaaa keşke bende verebilsem.
Sağol asumancım çok sarsıyor gerçekten inşallah bir iki güne iyileşirim.Kolay gelsin çok zor işlere kalkışmışsın ama çokda güzel olucak.

Banu adaşım çok geçmiş olsun inşallah bir iki güne kadar birşeyciğin kalmaz.

oh yeni gelin olmuşun sen baştan ev dizmişin

merhaba kızlar ben yeni geldim acil zayıflamaya ihtiyacım var Uzun süre diyet yapamama problemim var onedenle arastırdım yarın elma diyetine başlıyorum.çok heycanlıyım

bırak şu tartılma işini canım ya senden duyunca bende yaptım moralim bozuldu o kadar spora bu mu dedim
bundan sonra asla tartılmam , dediğin gibi benim bebişte 3300 doğdu bendende giden bebeğin kendisi kadardı heni 10 kilo veriliyordu yok yaaaaa valla inanmıyorum artık hiçbirşeye... tatlı krizi olduğunda bir parça damağına yapıştır yeme bekle erir yavaş yavaş... demek onların görmediği çikolatları vardı ha yazık kız bebişlere :)
yaz bakalım sende yediklerini demek ben az yiyorum ha ama aç değilim o nasıl oluyor?
ciddi misin sen bende deneyeyim şu taş devrini toplamda 21 dk mı yoksa daha mı fazla? faydası olsunda dayak ye canım ne olacak :)
güle güle kullan canım...

bugün 40 dk yürüyebildim ben saftiriği dün terlikle yürüdüm o da topuğumu acıtmışım yürüyemedim 40 dk zor yaptım valla içimede sinmedi ama ne yapayım bu kadar olsun bu gece... ya benim doğumdan sonra ayakkabılarım küçük gelmeye başladı sizdede oldu mu? kaç tane spor ayakkabım varsa hepsi küçüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…