neden canım ya ne olduda böyle oldun sen kıyamammmmmm
harikayım ama bakalım cuma günüde tartı harikasın dyecek mi :)))) sende sıkıca başlarsın inşallah tacı kaptırmazsın kimselere :))) prenses ,pambık prensesssss
aman aman elini kana bulama ne olur
dediğin gibi hiç yere yatarsın :))))
öyle canım ya en iyisi hiç düşünmemek ,takmamak boşver ya senin takman gereken şu an sensin ve vermemiz gereken kilolar onun ne faydası var seni hep sinir etti zayıflattımı boşverrrrrr takma gitsin :)))
Yok valla bugün kendimle uğraştım bütün gün. Sabah sporumu yaptım sonrada akşam üzere bir gazla tekrar spor yaptım koşubandı üzerinde. Çok yoruldum ama iyi geldi gerçi üzerinden inerken uzayda yürüyormuş gibi oldum ama olsun
inşallah bu cuma azda olsa fark olucaktır tartıda
KVye inat ohhhhh yandan yandan
tekrardan merhaba kizlar kaktim totosumu 55 dk salladim leslie bacimla ve toplamda 300 dk olduuuuuuuuuuuueeeeeeeee artik bunun üstüne bi kop kooooooooooooooppppppppppp
Maşallahın var güzelim allah nazardan saklasın bu hafta sporda taç kesin senin olur
sevgili kv de hiçbiri benim yüzümden değil de. ama birgün kafana taş düşerse onun sorumluluğunu alıyorum de :))
allah sabır versin canım. sıkma kendini istenmediğin yerde ne işin var. kp de haberlerini alıyorsundur zaten eşinden sıkma canını herşeyde vardır bir hayır.
Daşla kalmam zaten nevrim dönerse o yüzden allahım bana sabır ver diyorum ve dediğin gibi eşimden haber almaya çalışıyorum. O da sağ olsun pek fazla anlatmaz ancak iyi der geçiştirir ama ona bile razıyım. İnşallah ilerde KV bunların hesabını verecek ondan sonra zaten hiç bir şekilde kıvıramıyacak.
herkeslere günaydınnnnnn....:))
ceco nirdesin kızzz iki sabahtır el sallayacan diye parka bakmaktan şaşı olcam....
:) Valla iki gecedir erken yatıyorum erken kalkıcam diye ama nerdeeeeeeee bir uyanıyorum saat 9 eee o saattede sen çoktaaaan geçmiş oluyorsun. Bir gün inşallah daha erken çıkma şansını yakalarımda sana ordan değil el sallamak öpücük bile atarım canım arkadaşım
offf ya ne gıcık insanlar var.kv çok gıcık.her ailede oluyor galiba ama senin kadar sabırlı olmak zor.boşver gitme madem ne yapıyorlarsa yapsınlar.zaten dinen bile kp den sorumlu olan send eğilsin.ne mutlu eşine ki babasını annesinden bile çok düşünen bir karısı var.her zaman mutlu ol inşallah
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Topiğimizdeki herkes inşallah hep mutlu olur vede en önemlisi hedefine bir an önce ulaşır. İyiki varsınız iyiki sizleri tanıma fırsatı yakaladım.
iyi geceler güzeller,
deadline nımıza kaldı 53 gün kaldı 1 gün daha gitti. özetle 2 aydan kısa süremiz 7.5 haftamız var bayrama. çoookkk heyecanlıyım. bakalım 80 altına inebilecekmiyim. ben yürüyüşümü yaptım dün kadar iyi olmasa da iyi idi. akşam yemeğimde bitti. gece çok acıkırsam bişiler yaparım ufak tefek.
Oyyyy gerçekten yaaa bende düşündükce heycanlanıyorum bayramda bakalım değişimimi fark eden olacakmı dabi o zamana kadar KVnin evine girme yasağım kalkarsa
Ama olsun ben onun apartmanının önünde bekler gelenlere kendimi gösteririm olmazsa
İnşallah hepimzi bayrama kadar kendini belli edecek kilolar vermiş oluruz.
Bu arada
mutlucum senin resimleri Komşu ablama gösterdim sana bayıldı birde dediki çok sağlam karakterde ve dürüst bir bayana benziyor dedi. Helal olsun ne güzel kilo vermiş zaten güzelmiş dahada güzel olmuş dedi