Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bari kahvaltida neler yedigimi yazayim

2 yumurta kirdim peynirli
2 dilim ekmek kepekli
2 domates
2 yesil zeytin

ara daha yemedim kahvaltiyi biraz gec yaptim da yogurt yerim heralde muzlu

canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsın kendine dikkat et

merhaba kızlar nasılsınız dunku menumu yazayım

sabah:1 seftali 3 erik 1 bardak sut
öğle:yogurt 1 tabak zeytınyaglı pırasa
aksam:3kasık tavuk sote 3 kasık bulgur pilavı 3 kasık yogurtlu havuc salatası

1.5 litre su 2 fincan bitki cayı
aksam 90 dk parkta yuruyus

kızlar bu arada birsey sormak istiyorum evinizde elektrikli ızgara kullanan varmı markası nedir memnunmusunuz ben soyle balaık sebze eti falan rahatlıkla yapabileceğim guzel pişiren birsey istiyorum tefal markanınkiler var hosuma giden ama biraz tuzlu geldi bana fiyatları

Son düzenleme:
dünki ve bugünki menüm....

dün sabah
1 armut,1 nektarin

kahvaltı
tam buğday ekmek,light peynir,domates,yeşilzeytin,çay

ara
2 kuru kayısı

öğle
zeytinyağlı barbunya,yoğurt

akşam
ton balıklı salata

yeterince su,bitki çayları,çay,kahve

spor
45 dk yürüyüş...

bugün

sabah
1 armut,1 koca bardak su

kahvaltı
tam buğday ekmek,light peynir,zeytin,çay

ara
1 türk kahvesi ( şekersiz )

öğle
tavuk sote,yeşil salata

akşam
menemen ( yumurtasız yaparsam 1 dilim ekmek yerim ) salata

su,yeşilçay,capuccino ( şekersiz ) çay

spor
inşallah yürürüm

Son düzenleme:

evet canım maalesef ... burada da hiç bişi yok , hiç kimse yok 3 yılı doldurduk burada hep böle can sıkıntısıyla valla ..allah affetsin ama napayım yaa..
dediğin gibi valla çıkardık sahilde turlardık , havalar çok güzel orada atlardık denize ohhh miss gibi misss,, evet ya sen gitmedin de allah kolaylık versin canım ..ben yaz dönemi 2 defa 2 hafta şeklinde gidip geldim ona rağmen şimdiden sıkıldım

Merhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum

Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ...

çok geçmiş olsun banucum. Bol sıvı tüketmende fayda var...

banucum çok geçmiş olsun....

canım geçmiş olsun kvni takma sonuçta sende rahatsızsın anlatırsın anlar ....
bayağıda olmuş bizde burada 3,5 yıl oldu şubatta 4 olacak ama bende sevemedim burayı ya... yapılacak hiçbir şey yokkkk... ne güzel sen gidip gelmişsin ben bu sene denize kokusuna hasret kaldım bu arada siz neredesiniz?

çok geçmiş olsun canım ,allah şifa versin ,demek şampiyon sensin hadi bakalım :)

Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ...
Sağol canım.
çok geçmiş olsun banucum. Bol sıvı tüketmende fayda var...
Sağol doktarda dedi ama içilmiyoki böyle durumlarda.
banucum çok geçmiş olsun....
Teşekkürler yağmurgözlü.
Sağol canım bari işe yarasın dimi ama:)

geçmiş olsun canım acil şifalar

görümcen ( saliha ) da vardı ...çok memnunum balık yapıyorum ev hiç kokmuyor demişti hatta bende istemiştim sonra unutuldu kaldı...:)

ayşe ve banu geçmiş olsun kızlar..
moralim çok bozuk kilo yüzünden bozuldukçada dikkat edeceğime yiyorum ,toparlanmam gerekiyor şu anda canım yine tatlı istiyor bende tahlillerimi yaptısam iyi olacka ama burası küçük bir yer hiçbişeyden anlamıyorlarki...sabahtan beri dikkatliyim bugün inşallah akşama kadar bozmam tabiki hergün böyle olmam lazım sporada başladım bugün ama kızım rahat vermedi 1mille yapabildim akşam üzeri arabasına koyup yürüyüşe çıkmayı deneyeceğim bakalım duracakmı...spora gitmek istiyorum gidemiyorum başkasında durmuyor zilli kızım ....

banu geçen gün bir haber aldım çok sevindim arkadaşımın görümcesi 20 sene sonra hamileymiş 40 yaşında hatta allah verdikten sonra hiçbirşey engel değil canım, 4 aydır hastalanmıyormuş eczaneye gitmiş adet söktürücü iğne almak için yasaklandı demişler önce test yapmalısın test yapıyor hamile çıkıyor hemde 4 aylık olmuş bebek boyu kısa birde çok kilolu olduğu için anlaşılmamış .5 aydır spora gidiyordu 10 kilo vermşti,4 aydır sürekli drlarda gezmiş mide bulantısından reflü demişler en sonunda ,ultrasona girdiğinde bebk çok iriymiş çok güzel gelişmiş dr ne yedinde büyüttün bu kadar demş oda sadece tarhana çorbası peynir ekmek demiş,çok sevindim vede şaşırdım şimdide utanıyormuş söylemeye herkeze eşim 50 yaşına geldi ben 40 diyormuş allah büyük canım inşallah sende birgün sevineceksin dualarımız seninle ve bütün isteyen arkadaşlarımızla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…