Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bana ayakkabı deme lütfen liseden beri 40 numara ayakkabı giyerim. hamilelikte ödem oldu, doğumdan sonra ayaklarımdan ameliyat oldum. şimdi ayakkabı alayım demeye yüzüm yok. 30 tane mağaza gez. ya model dandik bişey yada ayağıma olmaz. vücut zayıflayınca elbiseler iyide acaba ayaklarımda küçülürmü. en azından 39 giysem off((
istanbulda büyük numara ayakkabı satan yer varmı acaba??

tesekkurler ben yapıyım bi verirsem sizde yapın ya cunku herkes cok kılolar vermiş.ipince olasım var sekerler.topuklu ayakkabıları rahatca gıyesımmm varr .hepimiz bırbırımızı motıve edelımm kılolarıı verelımmm.:89:

kızlar bayram için planları olan varsa şimdiden bilet işini ayarlasınlar. uçak fiyatlarına baktım 2 kasıma kadar iyi. sonrası çok pahalı.

ayaklar kesinlikle küçülüyor ben 68 kıloyken 37 gıyıyordum .ayakka alabılırsın modeller super büyük numarada var ama burdan marka yazılıyormu

111 kilodan 87 ye düşen arkadasım tebrik ederım bende gecen sene108 kıloydum sımdı 99 oldum.yarın elma dıyetıne baslıyorum.

111 kilodan 87 ye düşen arkadasım tebrik ederım bende gecen sene108 kıloydum sımdı 99 oldum.yarın elma dıyetıne baslıyorum.

off ya gözümün önünden tatlılar pastalar geçiyor yaaa, regl öncesiyim ona bahane buluyorum ...
geçiştireyim diye küçük bir kaseye k flakes koydum eşime diyorum ki bi yandan bundan bişi olmaz dimi hem bu zayıflatıyor diyorum o da benle kafa buluyo aman hayatım dikkat et de birden çok incelme diye :76:

ilbatum canım gözün aydın kardeşin gelmiş .. öle mutlu oluyorum ki gelen olunca heyacandan ayağım resmen yerden kesiliyor burada kimsecikler kapıyı çalmadığı için...off allahım ne hallere düştüm ya neyse elbet geçecek bugünler....

benim ki kapadı çenesini yoksa kızlar bilir lafın alasını sokuyordu fırsat yakaladığında. artık zayıflamakla ilgili espriler bitti. ben başladım şimdi aşkım soz vermiştin (ki atıp tutuyordu ben 110 üstüyken) sen 70 altına in porş alıcam sana ama şimdi doblo(ki onu aldık) anca çeker seni demişliği vardı)) şurda kaldı 17-18 kilo hazırlanmaya başla diyorum.

ama şunu ekliğim müsliler kahvaltılık tahıllar zayıflatmaz, ama oldukça doyurucudur. yani 6 kaşık yarım bardak sütle falan yazıları ondan diyetlerde. yani sağlam bir kahvaltı ile aynı kalorisi var. dikkatli tüketmek lazım.

slm kizlar .................
ben yine kalkayim diyorum biraz totosumu sallayayim leslie bacimlan osmana bakarken iyi olur simdiye kadar kocis filim bakti simdi sira bende

sağol canım benim valla ilaç gibi geldi çooooooook iyi oldu,aynen dediğin gibi ayakları yerden kesiliyor ya... bileydim çalardım kapını gçen hafta cmt eşimin memleketinden dönerken geçtik oradan :) gerçi bayram dönüşüydü sende yokmuşsundur değil mi?
kıyamam ya eşinde alemmiş ha :) bence kalori değerine bak sonuçta diyet çikolatalar ver 1 lokma at damağına bence o yediğin 1 kaseden daha az olur emin ol ama abartma :)
ciddi misin sen o zaman senin boyun bayağı uzun, ödem ve kilolar gidince alırsın inşalah... küçülür gibime geliyor ,bir yerde okumuştum 41den 38e düştü düyordu ,sanırım şu kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuzda vardı...
ayaklar kesinlikle küçülüyor ben 68 kıloyken 37 gıyıyordum .ayakka alabılırsın modeller super büyük numarada var ama burdan marka yazılıyormu

bak küçülüyormuş...

bu arada sizde hoşgeldiniz

ohh ne güzel yürümüşsünn ben bugun erişte kestimm kendıme kepeklı undan yaptımm güzel odu
sonra bahcede ugraştım birazz geldım duşa girdimm yorulmusumm aksam yürürüm artıık
yürüdüm ama bi daha öyle yürürmüyüm bilmem.dizim ağrıdı ve menisküs fln olupta bi daha tempolu yürüyemezsem diye korktum.ne hamaratsın maşallah ben erişteyi ,mantıyı hazır alanlardanım:)))

haklısın canım diyet poça benide mest etti görüntüsü normal poça gibi. okullar açıldı en azında en küçük tepsinle 1 kahvaltılık yap evdekiler herkes bizimle rejime girmek zorunda değil yazık
haklısın bencede.ama benim çocuklar 1 bilemedin 2 tane ancak yerler sonra kalıyor ben dayanamayıp lüpletiyorum nasıl dayancam bilmem...

tatlı krizimde bende hurma incir yiyorum şu sıralar.bugün az az çikolata yedim çocuklara verirken.eskiden onlara göstermeden lüplettim gözüm çok dönmüşken
sporu 20 dk 4,9km yapıp sonra 20 dk taş devri gibi yaptım sonra 10 dk daha normal devam ettim ama bi daha yapmam.dediğim gibi dizim ağrıdı çok zorladım kendimi bi de bel fıtığm var valla biş olsa ne ederim bebeler ne eder???normal tempo yapacam artıkn sağlıklı olanlar yapsın benden geçmiş

bugün benimde kardeşim geldi
gözün aydın canım ne güzel bi duygu:)

kız bende bi geçen yazmıştım arada kaynadı.ilk yürüdüğüm gün ayakkabılar vurdu dönemedimde taksi tutcaktım nerdeyse.eve bi geldim kan oturmuş.ondan sonraki günler eşimin sporlarını giyiyorum.ben evlenmeden 39 giyiyodm kilo alınca 39-40 giydim.doğumdan sonrada 41 e ulaştım.doğumdan sonra eski kiloma dönsemde aykkabılarda doğum öncesine dönemedim.yani benim ayklar kesin büyüdü.belki şimdi en fazla 40 e düşerim tekrar inşallah

ibatum bak diyet listem

sabah 2 bardak su ile başlıyorsunuz.sonra sabah kahvaltı:
2 kibrit kututsu peynir(veya 1 kutusunu yumrta oalrak yiyin)
2 dilim ekmek(tam buğday )
2 tatlı kaşığ pkmez veya bal(bana izin yok insülin direncinden dolayı)
domates salatalık vb
2-3 adet ceviz veya 7-8 fındık veya badem veya 5 adet zeytin
2 adet kuru kayısı veya bir kuru incir..(bu da yok bana).
ara öğün:
1 porsiyon meyve,1 su bardağı toz tarçınlı süt(sütü yarım yağlı veya light öneriyor )
60 gr etli yemek( ya 2 köfte şeklinde et veya etli sebze yemeği) veyaaa 6kaşık kuubaklagil
pilav (4 çorba kaşıgı tercihende bulgur) veya makarna(bana pirinç ve makarna yasak)
1kase yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ek olarak:1 kase ince bulgur çorbası veya 2-4 kaşık kısır(burayı hiç tüketimedim)
ara öğün:
2 porsiyon meyve ve 4 kepekli bisküvi veya 1 çay bardağı leblebi
akşam:
çorba
60 gr et veya....
1-2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata
yatmadan 2 saat önce:
1 su bardağı süt tarçınlı,2 porsiyon meyve]

ben kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğünün birini bazen ikisini yeitştiremiyorum.ama çok yani dimi?

Geçmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…