merhaba kızlar ben yeni geldim acil zayıflamaya ihtiyacım var Uzun süre diyet yapamama problemim var onedenle arastırdım yarın elma diyetine başlıyorum.çok heycanlıyım
bugün 40 dk yürüyebildimben saftiriği dün terlikle yürüdüm o da topuğumu acıtmışım yürüyemedim 40 dk zor yaptım valla içimede sinmedi ama ne yapayım bu kadar olsun bu gece... ya benim doğumdan sonra ayakkabılarım küçük gelmeye başladı sizdede oldu mu? kaç tane spor ayakkabım varsa hepsi küçüldü
ayaklar kesinlikle küçülüyor ben 68 kıloyken 37 gıyıyordum .ayakka alabılırsın modeller super büyük numarada var ama burdan marka yazılıyormubana ayakkabı deme lütfen liseden beri 40 numara ayakkabı giyerim. hamilelikte ödem oldu, doğumdan sonra ayaklarımdan ameliyat oldum. şimdi ayakkabı alayım demeye yüzüm yok. 30 tane mağaza gez. ya model dandik bişey yada ayağıma olmaz. vücut zayıflayınca elbiseler iyide acaba ayaklarımda küçülürmü. en azından 39 giysem off((
istanbulda büyük numara ayakkabı satan yer varmı acaba??
oh yeni gelin olmuşun sen baştan ev dizmişin
Bencede kesinlikle müthiş olur ama dediğin gibi düzgün kuaförü bulmak şart. Bence sizin oralarda bilgisayar programı olan bir kuaför varsa öyle bir yere git. Hani resmini bilgisayara atıyorlarda ondan sonra bütün kesim ve renkleri değiştirip sana sonuçu önceden gösterebiliyorlar ya o tip bir kuaföre. En azından aşağı yukarı nasıl olacağını görürsün bide baştan şart koş beyenmezsem düzeltirsiniz ona göre diye. Umarım tam istediğin gibi olur saçların
Yok valla bugün kendimle uğraştım bütün gün. Sabah sporumu yaptım sonrada akşam üzere bir gazla tekrar spor yaptım koşubandı üzerinde. Çok yoruldum ama iyi geldi gerçi üzerinden inerken uzayda yürüyormuş gibi oldum ama olsuninşallah bu cuma azda olsa fark olucaktır tartıda KVye inat ohhhhh yandan yandan
Maşallahın var güzelim allah nazardan saklasın bu hafta sporda taç kesin senin olur
Daşla kalmam zaten nevrim dönerse o yüzden allahım bana sabır ver diyorum ve dediğin gibi eşimden haber almaya çalışıyorum. O da sağ olsun pek fazla anlatmaz ancak iyi der geçiştirir ama ona bile razıyım. İnşallah ilerde KV bunların hesabını verecek ondan sonra zaten hiç bir şekilde kıvıramıyacak.
:) Valla iki gecedir erken yatıyorum erken kalkıcam diye ama nerdeeeeeeee bir uyanıyorum saat 9 eee o saattede sen çoktaaaan geçmiş oluyorsun. Bir gün inşallah daha erken çıkma şansını yakalarımda sana ordan değil el sallamak öpücük bile atarım canım arkadaşım
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Topiğimizdeki herkes inşallah hep mutlu olur vede en önemlisi hedefine bir an önce ulaşır. İyiki varsınız iyiki sizleri tanıma fırsatı yakaladım.
Oyyyy gerçekten yaaa bende düşündükce heycanlanıyorum bayramda bakalım değişimimi fark eden olacakmı dabi o zamana kadar KVnin evine girme yasağım kalkarsa
Ama olsun ben onun apartmanının önünde bekler gelenlere kendimi gösteririm olmazsa
İnşallah hepimzi bayrama kadar kendini belli edecek kilolar vermiş oluruz.
Bu arada mutlucum senin resimleri Komşu ablama gösterdim sana bayıldı birde dediki çok sağlam karakterde ve dürüst bir bayana benziyor dedi. Helal olsun ne güzel kilo vermiş zaten güzelmiş dahada güzel olmuş dedi
canım sağol güzel kilo verdik vermesine de hala kilo problemi devam çünkü yeme bozukluğum var benim özetle hayatboyu devap edecek bu dikkatli beslenme durumum o yüzden rahatım. komşuna da teşekkürederim.
off ya gözümün önünden tatlılar pastalar geçiyor yaaa, regl öncesiyim ona bahane buluyorum ...
geçiştireyim diye küçük bir kaseye k flakes koydum eşime diyorum ki bi yandan bundan bişi olmaz dimi hem bu zayıflatıyor diyorum o da benle kafa buluyo aman hayatım dikkat et de birden çok incelme diye :76:
sağol canım benim valla ilaç gibi geldi çooooooook iyi oldu,aynen dediğin gibi ayakları yerden kesiliyor ya... bileydim çalardım kapını gçen hafta cmt eşimin memleketinden dönerken geçtik oradan :) gerçi bayram dönüşüydü sende yokmuşsundur değil mi?ilbatum canım gözün aydın kardeşin gelmiş .. öle mutlu oluyorum ki gelen olunca heyacandan ayağım resmen yerden kesiliyor burada kimsecikler kapıyı çalmadığı için...off allahım ne hallere düştüm ya neyse elbet geçecek bugünler....
kıyamam ya eşinde alemmiş ha :) bence kalori değerine bak sonuçta diyet çikolatalar ver 1 lokma at damağına bence o yediğin 1 kaseden daha az olur emin ol ama abartma :)off ya gözümün önünden tatlılar pastalar geçiyor yaaa, regl öncesiyim ona bahane buluyorum ...
geçiştireyim diye küçük bir kaseye k flakes koydum eşime diyorum ki bi yandan bundan bişi olmaz dimi hem bu zayıflatıyor diyorum o da benle kafa buluyo aman hayatım dikkat et de birden çok incelme diye :76:
ciddi misin sen o zaman senin boyun bayağı uzun, ödem ve kilolar gidince alırsın inşalah... küçülür gibime geliyor ,bir yerde okumuştum 41den 38e düştü düyordu ,sanırım şu kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuzda vardı...bana ayakkabı deme lütfen liseden beri 40 numara ayakkabı giyerim. hamilelikte ödem oldu, doğumdan sonra ayaklarımdan ameliyat oldum. şimdi ayakkabı alayım demeye yüzüm yok. 30 tane mağaza gez. ya model dandik bişey yada ayağıma olmaz. vücut zayıflayınca elbiseler iyide acaba ayaklarımda küçülürmü. en azından 39 giysem off((
istanbulda büyük numara ayakkabı satan yer varmı acaba??
ayaklar kesinlikle küçülüyor ben 68 kıloyken 37 gıyıyordum .ayakka alabılırsın modeller super büyük numarada var ama burdan marka yazılıyormu
yürüdüm ama bi daha öyle yürürmüyüm bilmem.dizim ağrıdı ve menisküs fln olupta bi daha tempolu yürüyemezsem diye korktum.ne hamaratsın maşallah ben erişteyi ,mantıyı hazır alanlardanım:)))ohh ne güzel yürümüşsünn ben bugun erişte kestimm kendıme kepeklı undan yaptımm güzel odu
sonra bahcede ugraştım birazz geldım duşa girdimm yorulmusumm aksam yürürüm artıık
haklısın bencede.ama benim çocuklar 1 bilemedin 2 tane ancak yerler sonra kalıyor ben dayanamayıp lüpletiyorumhaklısın canım diyet poça benide mest etti görüntüsü normal poça gibi. okullar açıldı en azında en küçük tepsinle 1 kahvaltılık yap evdekiler herkes bizimle rejime girmek zorunda değil yazık
bırak şu tartılma işini canım ya senden duyunca bende yaptım moralim bozuldu o kadar spora bu mu dedim
bundan sonra asla tartılmam , dediğin gibi benim bebişte 3300 doğdu bendende giden bebeğin kendisi kadardı heni 10 kilo veriliyordu yok yaaaaa valla inanmıyorum artık hiçbirşeye... tatlı krizi olduğunda bir parça damağına yapıştır yeme bekle erir yavaş yavaş... demek onların görmediği çikolatları vardı ha yazık kız bebişlere :)
yaz bakalım sende yediklerini demek ben az yiyorum ha ama aç değilim o nasıl oluyor?
ciddi misin sen bende deneyeyim şu taş devrini toplamda 21 dk mı yoksa daha mı fazla? faydası olsunda dayak ye canım ne olacak :)
.
gözün aydın canım ne güzel bi duygu:)bugün benimde kardeşim geldi
bugün 40 dk yürüyebildimben saftiriği dün terlikle yürüdüm o da topuğumu acıtmışım yürüyemedim 40 dk zor yaptım valla içimede sinmedi ama ne yapayım bu kadar olsun bu gece... ya benim doğumdan sonra ayakkabılarım küçük gelmeye başladı sizdede oldu mu? kaç tane spor ayakkabım varsa hepsi küçüldü
Geçmis olsun canimMerhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum
insallah canim ALLAH im nasip etsin sana ve tum isteyenlere (Amiiiiiiiiinnnnnn)GÜZELİM NE KADAR YEDİM BİLMİYORUM AMA HAYATIMDA UYUMADIĞIM UYKUYU UYUDUM O SÜREDE YATTIKÇA YATIIM EN ÇOK KİLOYU UYKU YAPIYOR. AH KAFAM ASLINDA SIKINTIDANMIŞ HEPSİ.. ŞİMDİ TATİL GÜNÜ BİLE 9DA KALKARIM. ARTIK SAĞLIKLIYAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ EŞİMLE. CANIM SENDE DE BEBİŞ YOKTU SANUIRIM. BENİMDE TEK İSTEĞİM KİLOLARI VERİP BEBİŞ SAHİBİ OLMAK. RABBİM ARATMASIN İNŞALLAH...
Amiiiiiiiiiiiinnnn canim ALLAH im sana ve tum isteyenlere versinevet uyku da çok kilo yaparmış annem bana çok kızardı çok uyuyorum diye ama çok da abartılı değildi benim ama yedim yedim hareket yok bişi yok vücut napsın... evet canım bi yandan da bebiş için uğraşıyoruz hem ugrasıyorum hem korkuyorum bu kıloyla hamile kalırsam naparım diye ..bu da nasıl bir ikilemse ....hepimiz için hayırlısı inşallah ..bi an önce kurtulalım şu fazlalıklardan kavuşalım hayırlısıyla bebişlerimize ...(amin)
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinarkadaslar bende sızın guruba katılmak ıstıyorum lutfen artık zayıf olmak zayıf gorunmek ıstıyorummmmmmmm morale ıhtıyacım varrrrr yardım edermisınız 96 kıloyumm boyum 1.68
Amiiiiiiiinnnnnevt kesınlıkle verırımm okadar ıstıyorumkı zayıf olmayıı kımı gordumse dısarda hamılemısın dıyor ozellıkle karın bolgemm cok kıloluuu allahım hepımızın hedefledıgı kıloya dusur yarabbımmmmm
insallah mutlu neguzel olur bende 70olabilirmiyim acaba:44: biraz zor amasayılı gün işte bizi yoran çok uzun süre diyette olmanın verdiği sıkıntı değilmi. heyecan yapman harika beni de bu sekil motive ediyor.bir çılgınlık yapasım gelince diyorum ki kendime 53 gün sonra ye iç o zaman serbest, şimdi verme zamanı... eğer ilk baslardaki performansımı yakalarsam bu 50 küsür gün 8-10 kilo zayıf olmamı sağlayabilir ki bu süper olur. inşallah hepimiz 8-10 kilo zayıf olacaz bayramda.
INSALLAH hepimizde veririz 8-10
hos geldim aramiza insallah hedefine ulasirsinmerhaba kızlar ben yeni geldim acil zayıflamaya ihtiyacım var Uzun süre diyet yapamama problemim var onedenle arastırdım yarın elma diyetine başlıyorum.çok heycanlıyım
ayaklarin buyumus olmasinbugün 40 dk yürüyebildimben saftiriği dün terlikle yürüdüm o da topuğumu acıtmışım yürüyemedim 40 dk zor yaptım valla içimede sinmedi ama ne yapayım bu kadar olsun bu gece... ya benim doğumdan sonra ayakkabılarım küçük gelmeye başladı sizdede oldu mu? kaç tane spor ayakkabım varsa hepsi küçüldü kiss
bende eskiden 36 giyerdim simdi ise 38 giyiyorum
dogumdan sonra 39giyiyordum ama kuçuluyormus simdi 38 rahat oluyor insallah 37yide giyerim
benle diyete baslıcak yokmu