evet canım ama yazıları okuyunca cıldırdım ya ıkı haftada 18 kılo veren var.napıyım 14 gunde elma yıyım bakayım.
bak kiloverciğim 99 kilo isen şuan ne olur bu garip şeylere takılıp vucuduna ve metobolizmana sağlam bir darbe vurma.
aklın yatıyormu 15 günde 18 kilo verileceğine.
bak çok basit bir hesabı var bu işin. 1 kg yağ 8000 kalori. yani bu ablalar günde 1 kilo vermiş, 8000 kalori yakmış diğelim. ortalama metobolizman 2000 kalori harcasa, hadi 15 gün değil elma hiçbirşey dahi yemesen ortalama 6000 kalori daha yakman lazım. hiç koşubandına çıktın mı bilmiyorum ama 8 km hızla 1 saat koşsan sanırım 500 kalori harcarsın. yani günde 12 saat 8 km koşarsan sanırım 6000 de yanar.
sana formülü ben vereyim 14 günde 14 kg vermen için
hiçbirşey yemeyeceksin, su serbest
günde 12 saat 8 km hızla koşacaksın(muhtemelen 99 kiloda 3 dakika dahi dayanamazsın ama neyse ben seni bilemem)
14 gün sonunda bu 14 kg verirsin 18 verenler 15 saatin altına inmemişlerdir muhtemel.
"peki nasıl oluyor da ben daha önce 3 günlük zırt diyeti ile 4-5 kilo verdim öyleyse" dersen onu da anlatiim;
1 kg kas toplam 2.7 kg su tutar. kalori düşürüldüğünde (biyolojiden hatırlarsın belki) ilk yıkıma giren kaslardır. eğer yeterli protein ve temel gıdalar alınmazsa kas yakımı başlar. sen vucunda çok değerli 1 kg kasını 3 günlük açlık grevinde yakıp kül ettiğinde 2.7 kg su da gittiği için toplam verdiğin kilo 3-4 kg dır en az, ne müthiş indi mi diyorsun. ama kaslar metobolizmanın sağlıklı çalışması için çok muhim. bazal metobolizma hızımızı vucuttaki kas oranımız belirliyor nekadar kas okadar hızlı çalışan bir metobolizma . hadi onu da umursamadın verdin 10 kilo, dururp yemeye başladıında vucut alarm veriyor "açlık durumları için vucuda girenler derhal depolana". ha bu sefer su içtim yaradı durumu başlıyor aldıın 30 kg yanında bonus.
sen gene yapacaksın biliyorum bu elma diyetini çünkü öyle açızki obez halimizi çözecek bir mucizeye yukarıda yazdıımdan gayrisi yok ama neyazıkki. vucuda düşman olmak, onu cezalandırmak yerine beraber hareket etmek zorundayız yoksa iki karşi kutup değil bir takım olduğumuzda o bize cevap veriyor. sana kolay gelsin.