Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah bir damacana atsakuçarız valla

allah kolaylık versin

bu arahem buyuklerde hemdeküçüklerde bağırsak enfeksiyonu salgın var geçmiş olsun

benle diyete baslıcak yokmu

Şu an 99 kilosun..KAç ay sadece elma yemeyi düşünüyosun.??
Sence mantıklımı.?

Uzun süre diyet yapamam diyosun diyet yapma zaten sürekli sağlıklı beslenirsek 100 ve üzeri olmayız..

Burda ben dahil tüm arkadaşlar her türlü aç kalmayı denemiş ama hiç bir işe yaramadığını görmüş kişiler olduğumuz için..Elma,armut,kiraz diyetlerini uygulamıyoruz ..

Bence sende uygulama..Şayet illa tecrübe edeceğim diyosan kolay gelsin sana...

Son düzenleme:
ya güzelim nasıl bir diyet bu merak ettim.

canım bende bu kulupte gördüm linki ve okudukca okudum.bir sürü kişi kilo vermiş.ve kısa zamanda bıraz zor ama uzun süreli diyet yapamıyorum.aslında cok saglıklı degıl belkı ama amacım bu dıyetı yapıp bıraz kılo verdığımı görup sisteme oturtmak.bu sıtede elma diyeti deneyimlerimiz var bastan oku istersen.

tebessüm,

Hoşgeldin..
NAsılsın.? cuma günü tartıldığını kilonu ekleyeyim tamammı..?

okahvaltılık diyet gevreklerden kaç kaşık koymalı ben merak ediyorumda 6 kaşıkmı

benceyena haklı
odiyet sadece kilo fazlan az ise uygun olabilir ama bizim için değil

haklısın sekerım ama bıde bunu deneyım fecı gaza geldım.

Dün 50 dk. bugün 50dk. toplam 100 dk. yürüdüm..

Beyzuşum,evine dönmüşsün,hoşgelmişsin..Annenin hamburger isteğini okudum kocaman bir tebessüm kapladı yüzümü.:)
YAkışıklı erman da yedimi hamburger.?
asıl soru, sen ne yedin.?

öpüyorum seni..

okahvaltılık diyet gevreklerden kaç kaşık koymalı ben merak ediyorumda 6 kaşıkmı

benceyena haklı
odiyet sadece kilo fazlan az ise uygun olabilir ama bizim için değil

evet canım ama yazıları okuyunca cıldırdım ya ıkı haftada 18 kılo veren var.napıyım 14 gunde elma yıyım bakayım.

yena nasılsın işler yoluna girdimi biraz

Mutlu cum nasılsın..bayağı şafak olayına girmişsin harika..

Ben pek iyi değilim hala..Sanırsam ufak çapta buhran geçiriyorum.:)

Okullar bir açılsın sonra rahatlayacağım...

Ailemize 5.canlı katıldı..

Su kamplumbağası aldık barışa..Sadece o ilgilensin,sorumluluğu ona ait olsun diye..
Şimdilik iyi gidiyor,her gün hatırlıyor yemini vermek için..

Her gördüğüne benim hayvanım var.
Kaplumbağacıdan kaplumbağa aldık diyor.:)

evet kizlar sporumu yaptim dusumu aldim geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
60 dk lesli yaptim toplamda 360 dk oldu bakalim arkasi yarin uykum kacmadan ben yatmaya gidiyorum herkeze iyi gecelr bo sohbetler diliyorum byyyyyy:80::80::80:

Son düzenleme:
evet canım ama yazıları okuyunca cıldırdım ya ıkı haftada 18 kılo veren var.napıyım 14 gunde elma yıyım bakayım.

bak kiloverciğim 99 kilo isen şuan ne olur bu garip şeylere takılıp vucuduna ve metobolizmana sağlam bir darbe vurma.

aklın yatıyormu 15 günde 18 kilo verileceğine.

bak çok basit bir hesabı var bu işin. 1 kg yağ 8000 kalori. yani bu ablalar günde 1 kilo vermiş, 8000 kalori yakmış diğelim. ortalama metobolizman 2000 kalori harcasa, hadi 15 gün değil elma hiçbirşey dahi yemesen ortalama 6000 kalori daha yakman lazım. hiç koşubandına çıktın mı bilmiyorum ama 8 km hızla 1 saat koşsan sanırım 500 kalori harcarsın. yani günde 12 saat 8 km koşarsan sanırım 6000 de yanar.

sana formülü ben vereyim 14 günde 14 kg vermen için
hiçbirşey yemeyeceksin, su serbest
günde 12 saat 8 km hızla koşacaksın(muhtemelen 99 kiloda 3 dakika dahi dayanamazsın ama neyse ben seni bilemem)

14 gün sonunda bu 14 kg verirsin 18 verenler 15 saatin altına inmemişlerdir muhtemel.

"peki nasıl oluyor da ben daha önce 3 günlük zırt diyeti ile 4-5 kilo verdim öyleyse" dersen onu da anlatiim;

1 kg kas toplam 2.7 kg su tutar. kalori düşürüldüğünde (biyolojiden hatırlarsın belki) ilk yıkıma giren kaslardır. eğer yeterli protein ve temel gıdalar alınmazsa kas yakımı başlar. sen vucunda çok değerli 1 kg kasını 3 günlük açlık grevinde yakıp kül ettiğinde 2.7 kg su da gittiği için toplam verdiğin kilo 3-4 kg dır en az, ne müthiş indi mi diyorsun. ama kaslar metobolizmanın sağlıklı çalışması için çok muhim. bazal metobolizma hızımızı vucuttaki kas oranımız belirliyor nekadar kas okadar hızlı çalışan bir metobolizma . hadi onu da umursamadın verdin 10 kilo, dururp yemeye başladıında vucut alarm veriyor "açlık durumları için vucuda girenler derhal depolana". ha bu sefer su içtim yaradı durumu başlıyor aldıın 30 kg yanında bonus.

sen gene yapacaksın biliyorum bu elma diyetini çünkü öyle açızki obez halimizi çözecek bir mucizeye yukarıda yazdıımdan gayrisi yok ama neyazıkki. vucuda düşman olmak, onu cezalandırmak yerine beraber hareket etmek zorundayız yoksa iki karşi kutup değil bir takım olduğumuzda o bize cevap veriyor. sana kolay gelsin.

Mutlu cum nasılsın..bayağı şafak olayına girmişsin harika..

Ben pek iyi değilim hala..Sanırsam ufak çapta buhran geçiriyorum.:)

Okullar bir açılsın sonra rahatlayacağım...

düzen düzen düzen çokkk önemli onu yazdım dün beyzuşa tatilde bile olsan düzenin kaçınca vucut hemen gardını alıyor.
okul açılsın sen bi düzene gir herşey tıkır tıkır yoluna girecek inşallah.

canım bu arada seni tebrik ederim süper kilo vermişşin.darısı basıma

inşallah hepberaber. daha yolun başında sayılırız en zor kilolar başladı inşallah bu 20 kg da 5-6 ay da giderde harika bir yaz yaşarım, en azından koruma diyeti yaparak geçer.

cok haklısın hayatım ama benı anlamanada sevindım .tesekkurler.

Hoş buldum güzel kardeşim benim....

Annemin hamburger istemesi; yanındaki patates kızartması yüzünden canım...Hamburgerin yarısını yedi;patatesleri lüpletti;yarın öğlen için yaptığın köftelerin yanına da patates kızartalım dedi ve mühürü bastı canım.Eee ne de olsa kanun gücünde kararname ..Yapacağız artık ;ağzım sulana sulana.....

Ermancığım da şapır şapır yedi;bakına bakına..O sırada annesi aradı ''hazır senin elindeyken Ermoşa grip aşısı yap '' dedi.Keyfi kaçmasın diye söylemedim.Sürpriz yapacağım.

Ben de evden kepekli sandviç ekmeğinin içine ızgara köfte koyup götürdüm ve de 1 bardak ayran..Benim menü de güzeldi canım bir tek patates eksikti...

Ay yerim ben onun tatlı dilini.....

Kaplumbağacı ha....Çok şirin laflar ediyorlar yumurcaklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…