Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum canım...Öpüyorum...

Hoş buldum canım...Ben de sizleri çok özledim....

Nasıl gidiyor hayat Yağmurgözlüm...

Monti ile sıkı fıkı olmaya başladınmı hayatım....

Hoş buldum canım...Ben de sizleri çok özledim....

Nasıl gidiyor hayat Yağmurgözlüm...

Monti ile sıkı fıkı olmaya başladınmı hayatım....

çok şükür iyi gidiyor ablacım...ucundan kıyısından başladım montiye ahhh bir tam yapabilsem gidecek bu kilolar ama buna da şükür...

sen nasılsın ablacım

Hoş buldum canım...Nasılsın...

Geçmiş olsun Banucuğum..

Kendine iyi bak canım...

Allah iyiliğini versin senin inşallah...Kilo derdine hastalığa sevinir olduk..Ben de bazen böyle düşünürüm.Hasta oldum bari zayıflasam diye....

çok şükür iyi gidiyor ablacım...ucundan kıyısından başladım montiye ahhh bir tam yapabilsem gidecek bu kilolar ama buna da şükür...

sen nasılsın ablacım

İyiyim canım çok şükür hamd olsun.....

Annemle kuzenim bende misafir....Sabah rutin kahvaltımı yaptım..Öğlen sadece 2 kepçe tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek yedim...

Bizim sitenin bahçesinde çok güzel bir koruluk ve içinde masa ve banklar var.Annem orada yiyelim istiyor ve ne yiyecekmiş biliyormusun MC .... hamburger ve patates kızartması......Gidip alır gelirim çok yakında Mc varda bu garip Beyza ne yapsın şimdi?????Ne yesin???Evden sandviç türü bir şey alayım yanıma bari.....

İşte böyle canım..Sadece çocuklar değil bazen yaşlı annelerde Mc istiyorum diye tutturuyor....

Bu arada yürüyüşlerime başladım çok şükür....

[ı]hoş buldum canım...nasılsın...
[/ı]

hamd olsun iyiyim. çalışıyorum. Sağlıklı beslenmeye devam ediyorum. Artık yürüyüşlere bende başladım yürüyüş yapamadığım gün leslie ile yürüyorum.senin hoşsohbetini özledik valla...
öpüyorum seni...

çok geçmiş olsunnn

arkadaslar bende sızın guruba katılmak ıstıyorum lutfen artık zayıf olmak zayıf gorunmek ıstıyorummmmmmmm morale ıhtıyacım varrrrr yardım edermisınız 96 kıloyumm boyum 1.68

Son düzenleme:

yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar...:)) misafirlerine afiyet olsun ablacım sen sakın hüpletme onlardan cısssss onlar cısss....

arkadaslar bende sızın guruba katılmak ıstıyorum lutfen artık zayıf olmak zayıf gorunmek ıstıyorummmmmmmm morale ıhtıyacım varrrrr yardım edermisınız 96 kıloyumm boyum 1.68

hoşgeldin bahanur. bende burada yeniyim. grup çok sıcak. ve enerji veriyor.
diyetin hakkında bilgi verirsen doğruların ve yanlışların konusunda önerilerde bulunuyorlar zevkli bir ortam anlayacağın

Sağol canım.

Sağol doktarda dedi ama içilmiyoki böyle durumlarda.

Teşekkürler yağmurgözlü.

Sağol canım bari işe yarasın dimi ama:)
canım ya hastalıkta bile onu düşünüyorsun önce iyi ol allahın izniyle, gider kilolar nasılsa :)

evet haklısın aslında ama tikk bende sanki.spordan önce sonra bile tartılır oldm.yatmadan önce sabah wc de n sonra vs....kendime engel olmaıyorum
neyseki daha önceleri kilo veremiyorum diye bozup bozup tatlı krizlerimi engelleyemediğim ve iştahımı hiç bastıramadığım için şuan bozmamaya kararlıyım.neler yerdim nelerrr.doğumda 96 idim eve geldim 93,5(kızım 3300 doğdu ama nasıl oldu bu bilmiyorum üstelik 1 gece kaldım hastanede sezaryandan doğru düzgün bişi vermediler bile ama serum yedim 3-4 tane).sadece 2,5 kg gitmiş yani bunun suyuydu fln insanlar 9-10 kg verip çıkıyorlar çok moralim bozuldu ama başta biraz dikkat eettim sonra 90,5 kadar düştüm sonra yükselişe geçtim nyese şimdi tekrar düşüteyken kendimi mahvetmemem lazım çünkü potansiyel şeker hastasıyım.yalnız arada dürüm döner istiyor canım şu günlerde onu ne etçem bilmem???tatlıyı pek aramıyorum ilk defa çok şükür ama bugün çocukların çikoaltasından bi kırık aldım dayanamadım.eskiden olsa onlara aldığım ama onların görmediği çikolatalrı gizlice lüpletiyordum:86::86:
kız simidi saymazsak benim menümün yanında bunlar çooook hafif kalır.az yiyorsun gerçekten.sana yediklerimi yazacam bi ara bakalım ne zamansa

offf ya ne gıcık insanlar var.kv çok gıcık.her ailede oluyor galiba ama senin kadar sabırlı olmak zor.boşver gitme madem ne yapıyorlarsa yapsınlar.zaten dinen bile kp den sorumlu olan send eğilsin.ne mutlu eşine ki babasını annesinden bile çok düşünen bir karısı var.her zaman mutlu ol inşallah

ay kızlarrr yaaaa akşam şu yasafatın yaptığı taş devri sporumuydu neydi onu deneyeyim dedim.varr yaaa öldüm öldüm yorgunluktan.normalde güzel yürüyüş yaptığımı düşünüyordum gayet tempolu ve yokuşlu yerde 50 dk yürüyorum çünkü.ama şu spor var yaaaa dayak yemiş gibi oldum resmen.normalde yürüyüşten sonra kk girerdim okurdum yazardım veya dışarı çocukları gezmelere götürürdük veya eşimle çay içerdik fln.ama ben pestili çokmış şekilde çocuklardan önce uyuykaladımbu sporu yapacaklar 2 kez düşünsün:89::90:
bide bizim koşu bandı zor ayarlanıyor.ben 4,9 ile yürüyorum 2 dk sonra 8 e çıkarıyorum ama çıkarmaya çalışırken en az 20 sn geçiyor fln biraz da akşın oldu bana.zaman daha hızlı aktı ama atletim de sırılsıklam oldu yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…