GÜZELİM NE KADAR YEDİM BİLMİYORUM AMA HAYATIMDA UYUMADIĞIM UYKUYU UYUDUM O SÜREDE YATTIKÇA YATIIM EN ÇOK KİLOYU UYKU YAPIYOR. AH KAFAM ASLINDA SIKINTIDANMIŞ HEPSİ.. ŞİMDİ TATİL GÜNÜ BİLE 9DA KALKARIM. ARTIK SAĞLIKLIYAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ EŞİMLE. CANIM SENDE DE BEBİŞ YOKTU SANUIRIM. BENİMDE TEK İSTEĞİM KİLOLARI VERİP BEBİŞ SAHİBİ OLMAK. RABBİM ARATMASIN İNŞALLAH...
evet uyku da çok kilo yaparmış annem bana çok kızardı çok uyuyorum diye ama çok da abartılı değildi benim ama yedim yedim hareket yok bişi yok vücut napsın... evet canım bi yandan da bebiş için uğraşıyoruz hem ugrasıyorum hem korkuyorum bu kıloyla hamile kalırsam naparım diye ..bu da nasıl bir ikilemse ....hepimiz için hayırlısı inşallah ..bi an önce kurtulalım şu fazlalıklardan kavuşalım hayırlısıyla bebişlerimize ...(amin)
Gunaydin kizlarrr iyi bir gune baslamissindir umarim ben baslamadim hem uykum var hrm kocami bogabilirim o kdar sinirliyim iste zaten regli olcam tepemde heyheyler halay cekiyo insallah sizin gununuz super gecer
Byzus ablam hosgeldin
Daha cok kisiye yazi yazacaktim ama unuttum.((
herkeslere günaydınnnnnn....:))
beyzuş ablacım gelmişşşş hoşgeldinnnnçok özlemiştim maviş yazılarını...
ceco nirdesin kızzz iki sabahtır el sallayacan diye parka bakmaktan şaşı olcam....
Hoş buldum canım...Ben de sizleri çok özledim....
Nasıl gidiyor hayat Yağmurgözlüm...
Monti ile sıkı fıkı olmaya başladınmı hayatım....
Günaydın güzeller...
beyzuş ablam hoşgeldin.
leah allah işlerinde kolaylıklar versin işin zor vallahi.
mutlu canım o saç rengi sana yakışr evet ama asla açık renk yaptırma çünkü sen esmersin çikolata tonları çok güzel yakışır nacizane benim fikrim.
ceco sen takma kafana kimseyi kv öle düşünürse düşünsün sen kendini biliyorsan için rahatsa, ve de en önemlisi eşin kendi annesine karşı gitme diyorsa vardır bunada bir hikmet. Sen yoluna devam et iyi yürekli arkadaşım üzülme..
Evet kızlar dün akşam 90 dk yürüdüm ama sanırım 180 dk ya değerdi eşim koşturdu resmen ya bir ara kalbim durcak sandım. Yürüyüşleri yalnız yapsam daha iyi olcek yoksa bu adam beni kalpten götürecek
ben çıkıyorum herkese günün kalanı için güzellikler diliyorum....
Merhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum
çok şükür iyi gidiyor ablacım...ucundan kıyısından başladım montiye ahhh bir tam yapabilsem gidecek bu kilolar ama buna da şükür...
sen nasılsın ablacım
[ı]hoş buldum canım...nasılsın...
[/ı]
Merhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum
İyiyim canım çok şükür hamd olsun.....
Annemle kuzenim bende misafir....Sabah rutin kahvaltımı yaptım..Öğlen sadece 2 kepçe tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek yedim...
Bizim sitenin bahçesinde çok güzel bir koruluk ve içinde masa ve banklar var.Annem orada yiyelim istiyor ve ne yiyecekmiş biliyormusun MC .... hamburger ve patates kızartması......Gidip alır gelirim çok yakında Mc varda bu garip Beyza ne yapsın şimdi?????Ne yesin???Evden sandviç türü bir şey alayım yanıma bari.....
İşte böyle canım..Sadece çocuklar değil bazen yaşlı annelerde Mc istiyorum diye tutturuyor....
Bu arada yürüyüşlerime başladım çok şükür....
arkadaslar bende sızın guruba katılmak ıstıyorum lutfen artık zayıf olmak zayıf gorunmek ıstıyorummmmmmmm morale ıhtıyacım varrrrr yardım edermisınız 96 kıloyumm boyum 1.68
canım ya hastalıkta bile onu düşünüyorsun önce iyi ol allahın izniyle, gider kilolar nasılsa :)Sağol canım.
Sağol doktarda dedi ama içilmiyoki böyle durumlarda.
Teşekkürler yağmurgözlü.
Sağol canım bari işe yarasın dimi ama:)
al birini vur ötekine biz daha da beter bir yerde çankırıdayızbayağıda olmuş bizde burada 3,5 yıl oldu şubatta 4 olacak ama bende sevemedim burayı ya... yapılacak hiçbir şey yokkkk... ne güzel sen gidip gelmişsin ben bu sene denize kokusuna hasret kaldımbu arada siz neredesiniz?
oldu canım oldu seneye gideceğiz inşallah belli olmaz tabi uzatmamız da gerekebilir hakkımızda hayırlısı artık...
gittik canım buradan yakın 4,5-5 saat sürüyor (bu arada yozgattayız) denize alışkın olunca insan çok arıyor gerçekten ..edirnedeyken meriç kenarına giderdim sık sık sırf su göörmeye :) burada o bile yok ..
sen nerede yaşıyorsun canım , sizin de belli bir süreniz var mı orada yoksa yerleştiniz mi orayadediğin gibi su görmeye hasretim, dibimizde kızılırmak var ama ne ıslah edimiş ne birşey ,avanostanda aynı ırmak geçiyor ama adamlar ne güzel yapmışlar, kastamonu gibi ortadan bir çay geçiyor ama kastamonuya bak birde buraya nefret ediyourm resmen buradan, bizde tayin düşünüyoruz canım eşimin memleketine çünkü bebeğe babaannesi baksın diyoruz ,sonra neresi olur bilmiyorum, biz buradan evde aldık çok lazımmış gibi neyse ya giderken satar gideriz ne yapalım :)
o kilolar şakır şakır geliyor ama öyle gitmiyor offffff offfffffffffVaaaaaaavv benden daha fazla yapmışsın daha fazla yemişsin demek
şaka bi yana da çok şükür dur demenin zamanının gelipde geçtiğini farkettik neyse ki
ayy verelim verelim valla hiç istemiyorum taşımayı ama gitmeyince de sinir oluyorum şöle gidiverse şakır şakır da motive olsak bizde :90:
evet uyku da çok kilo yaparmış annem bana çok kızardı çok uyuyorum diye ama çok da abartılı değildi benim ama yedim yedim hareket yok bişi yok vücut napsın... evet canım bi yandan da bebiş için uğraşıyoruz hem ugrasıyorum hem korkuyorum bu kıloyla hamile kalırsam naparım diye ..bu da nasıl bir ikilemse ....hepimiz için hayırlısı inşallah ..bi an önce kurtulalım şu fazlalıklardan kavuşalım hayırlısıyla bebişlerimize ...(amin)
aminnnnnn ,en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
bence tartılıp psklojini bozma 1 haftada 700gram versen hoşuna gidiyor değil mi eee onu 1 günde vermiyorsun işte öyle hergün 100 gram vere vere oluyor :) sen canını sıkma ve devam et, asla olmadı diye bozupta daha çok kilo alma ....
kız simidi saymazsak benim menümün yanında bunlar çooook hafif kalır.az yiyorsun gerçekten.sana yediklerimi yazacam bi ara bakalım ne zamansabende uzun zamandır yediklerimi yazmadım yazayım bari :)
sabah:
1 ince dilim kaşar peyniri
1 domates
1 salatalık
3 biber
3 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen:
1 simit
1 bardak ayran
arada canım çekti diye 1 lokma çikolata
akşam:
6 kaşık zeytinyağlı kabak
üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
ara:
1 şeftali
yeşil çay
zaten 6,5-7den sonra yemiyorum
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr kızlarrrrrrr
Ya bugün nedendir bilmiyorum ama inanılmaz bir halsizliğim var. Gecede doğru düzgün uyuyamadım herhalde onunda payı var. Sabah hesapta dışarı cıkacaktım ama ne ben nede komşu ablam uyanamadık. İşin tuhafı oda aynı benim gibi ne uyuyabilmiş doğru dürüst nede sabah uyanabilmiş.
Sabah kahvaltım saat 11i bulduk resmen, öğlen yemeğinide saat 2 gibi yedim. Akşamlıkda geç kalmadım ama işte bir kere düzenim şaştıya az da yesem kendimi bir tuhaf hissediyorum işte.
Kızlar ne olur benim için dua edinde yarın çok dinç ve erken uyanayımda düzenim şaşmasın.
Bu gece erken yatıcağım uykumu alayımda kendime geleyim diye.
Bu arada kaç gündür KPyide göremiyorum ya onunda sıkıntısı var herhalde. Bana kalsa hafta içi eşimlede giderim sırf babasını görmek için ama eşim ısrarla bayramda gidersin diye tutturuyor. Anlaşılan KV kesinlikle eve girmemi istemiyor ve eşimde sırf ben üzülmim diye aklı sıra beni kandırıor gitme anlasın kıymetini diye. Şu an bile hepsi oradalar, kızlarımıda yanına aldı bana hadi sende gel bile diyemedi hatta direk sen yukarı cık biz geliriz yarım saate kadar dedi ama gideli iki saat olucak neredeyse.
KVyi görmeye can atmıyorum ama bu şekilde beni uzak tutması KPden içimi açıtıyor adamcağıza bişey olsa kesin benim kahrımdan öldüğünü idda eder KV.
Zaten KPnin hastalığının sebebide benmişim. Öyle diyor KV neymiş benim soğuk durmam adamın hesapta içine oturmuşda o yüzden nöropati hastalığına sahip olmuş. Beyinden ileri gelen bir hastalık olduğu için üzüntüden adamı sen hasta ettin ölürsede sebebi sensin demişti resmen.
Neyse daha fazla canınızı sıkmim.
Rabbim hepinize dert keder göstermesin ve hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.