- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Teşekkür ederim canım.geçmiş olsun canım acil şifalar
Sağol canım sorma derincim aynı durumdayız birgün diete deli gibi sarılıyorum 2 gün sonra kendimi markette tatlı şeyler alırken buluyorum alıyorum kızıyorum ama yiyorum sonra dahada sinir oluyorum inanki bu işi nasıl çözücem bilemiyorum spor desen ne zaman başlasam bir aksilik oluyor bende şaşırdım artık bu kilolar nasıl gidicek diye istediğim şey olmasa inan bırakıcam ama en azından 10 kilo vermem şart ama nasıl orasını bilmiyorum.ayşe ve banu geçmiş olsun kızlar..
moralim çok bozuk kilo yüzünden bozuldukçada dikkat edeceğime yiyorum ,toparlanmam gerekiyor şu anda canım yine tatlı istiyor bende tahlillerimi yaptısam iyi olacka ama burası küçük bir yer hiçbişeyden anlamıyorlarki...sabahtan beri dikkatliyim bugün inşallah akşama kadar bozmam tabiki hergün böyle olmam lazım sporada başladım bugün ama kızım rahat vermedi 1mille yapabildim akşam üzeri arabasına koyup yürüyüşe çıkmayı deneyeceğim bakalım duracakmı...spora gitmek istiyorum gidemiyorum başkasında durmuyor zilli kızım ....
Ne güzel ne mutlu bir haber keşke benimde başıma gelse bir gün İnşallah o tanıdığında sağlıkla alsın kucağına hiçte utanmasın ne mutlu...banu geçen gün bir haber aldım çok sevindim arkadaşımın görümcesi 20 sene sonra hamileymiş 40 yaşında hatta allah verdikten sonra hiçbirşey engel değil canım, 4 aydır hastalanmıyormuş eczaneye gitmiş adet söktürücü iğne almak için yasaklandı demişler önce test yapmalısın test yapıyor hamile çıkıyor hemde 4 aylık olmuş bebek boyu kısa birde çok kilolu olduğu için anlaşılmamış .5 aydır spora gidiyordu 10 kilo vermşti,4 aydır sürekli drlarda gezmiş mide bulantısından reflü demişler en sonunda ,ultrasona girdiğinde bebk çok iriymiş çok güzel gelişmiş dr ne yedinde büyüttün bu kadar demş oda sadece tarhana çorbası peynir ekmek demiş,çok sevindim vede şaşırdım şimdide utanıyormuş söylemeye herkeze eşim 50 yaşına geldi ben 40 diyormuş allah büyük canım inşallah sende birgün sevineceksin dualarımız seninle ve bütün isteyen arkadaşlarımızla....
Sağol beyzuş abla hastalarla hastahnelerde kalınca böyle oldu napalım.Uğraşıyorum veremiyorum ne iyi olur 3 kilocuk gitse ama şuda bir gerçekki çok ilginçmiş iştahsızlık dolabı açıyorum çikolata var ama benim canım istemiyor ne değişik bir duyguymuş:)Geçmiş olsun Banucuğum..
Kendine iyi bak canım...
Allah iyiliğini versin senin inşallah...Kilo derdine hastalığa sevinir olduk..Ben de bazen böyle düşünürüm.Hasta oldum bari zayıflasam diye....
Afiyet olsun ne olcak arada hamburgerde yenir limitimizi bildikten sonra dimi yani Anneciğinede afiyet olsun canı çekmiş demekki.İyiyim canım çok şükür hamd olsun.....
Annemle kuzenim bende misafir....Sabah rutin kahvaltımı yaptım..Öğlen sadece 2 kepçe tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek yedim...
Bizim sitenin bahçesinde çok güzel bir koruluk ve içinde masa ve banklar var.Annem orada yiyelim istiyor ve ne yiyecekmiş biliyormusun MC .... hamburger ve patates kızartması......Gidip alır gelirim çok yakında Mc varda bu garip Beyza ne yapsın şimdi?????Ne yesin???Evden sandviç türü bir şey alayım yanıma bari.....
İşte böyle canım..Sadece çocuklar değil bazen yaşlı annelerde Mc istiyorum diye tutturuyor....
Bu arada yürüyüşlerime başladım çok şükür....
Sağol canım teşekkür ederim.çok geçmiş olsunnn
canım ya hastalıkta bile onu düşünüyorsun önce iyi ol allahın izniyle, gider kilolar nasılsa :)
al birini vur ötekine biz daha da beter bir yerde çankırıdayız dediğin gibi su görmeye hasretim, dibimizde kızılırmak var ama ne ıslah edimiş ne birşey ,avanostanda aynı ırmak geçiyor ama adamlar ne güzel yapmışlar, kastamonu gibi ortadan bir çay geçiyor ama kastamonuya bak birde buraya nefret ediyourm resmen buradan, bizde tayin düşünüyoruz canım eşimin memleketine çünkü bebeğe babaannesi baksın diyoruz ,sonra neresi olur bilmiyorum, biz buradan evde aldık çok lazımmış gibi neyse ya giderken satar gideriz ne yapalım :)
o kilolar şakır şakır geliyor ama öyle gitmiyor offffff offfffffffff
Napıyım canım ya başka türlü iştahım hep açık.aminnnnnn ,en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah