Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım acil şifalar
Teşekkür ederim canım.
ayşe ve banu geçmiş olsun kızlar..
moralim çok bozuk kilo yüzünden bozuldukçada dikkat edeceğime yiyorum ,toparlanmam gerekiyor şu anda canım yine tatlı istiyor bende tahlillerimi yaptısam iyi olacka ama burası küçük bir yer hiçbişeyden anlamıyorlarki...sabahtan beri dikkatliyim bugün inşallah akşama kadar bozmam tabiki hergün böyle olmam lazım sporada başladım bugün ama kızım rahat vermedi 1mille yapabildim akşam üzeri arabasına koyup yürüyüşe çıkmayı deneyeceğim bakalım duracakmı...spora gitmek istiyorum gidemiyorum başkasında durmuyor zilli kızım ....
Sağol canım sorma derincim aynı durumdayız birgün diete deli gibi sarılıyorum 2 gün sonra kendimi markette tatlı şeyler alırken buluyorum alıyorum kızıyorum ama yiyorum sonra dahada sinir oluyorum inanki bu işi nasıl çözücem bilemiyorum spor desen ne zaman başlasam bir aksilik oluyor bende şaşırdım artık bu kilolar nasıl gidicek diye istediğim şey olmasa inan bırakıcam ama en azından 10 kilo vermem şart ama nasıl orasını bilmiyorum.
banu geçen gün bir haber aldım çok sevindim arkadaşımın görümcesi 20 sene sonra hamileymiş 40 yaşında hatta allah verdikten sonra hiçbirşey engel değil canım, 4 aydır hastalanmıyormuş eczaneye gitmiş adet söktürücü iğne almak için yasaklandı demişler önce test yapmalısın test yapıyor hamile çıkıyor hemde 4 aylık olmuş bebek boyu kısa birde çok kilolu olduğu için anlaşılmamış .5 aydır spora gidiyordu 10 kilo vermşti,4 aydır sürekli drlarda gezmiş mide bulantısından reflü demişler en sonunda ,ultrasona girdiğinde bebk çok iriymiş çok güzel gelişmiş dr ne yedinde büyüttün bu kadar demş oda sadece tarhana çorbası peynir ekmek demiş,çok sevindim vede şaşırdım şimdide utanıyormuş söylemeye herkeze eşim 50 yaşına geldi ben 40 diyormuş allah büyük canım inşallah sende birgün sevineceksin dualarımız seninle ve bütün isteyen arkadaşlarımızla....
Ne güzel ne mutlu bir haber keşke benimde başıma gelse bir gün İnşallah o tanıdığında sağlıkla alsın kucağına hiçte utanmasın ne mutlu...
Geçmiş olsun Banucuğum..

Kendine iyi bak canım...

Allah iyiliğini versin senin inşallah...Kilo derdine hastalığa sevinir olduk..Ben de bazen böyle düşünürüm.Hasta oldum bari zayıflasam diye....
Sağol beyzuş abla hastalarla hastahnelerde kalınca böyle oldu napalım.Uğraşıyorum veremiyorum ne iyi olur 3 kilocuk gitse ama şuda bir gerçekki çok ilginçmiş iştahsızlık dolabı açıyorum çikolata var ama benim canım istemiyor ne değişik bir duyguymuş:)
İyiyim canım çok şükür hamd olsun.....

Annemle kuzenim bende misafir....Sabah rutin kahvaltımı yaptım..Öğlen sadece 2 kepçe tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek yedim...

Bizim sitenin bahçesinde çok güzel bir koruluk ve içinde masa ve banklar var.Annem orada yiyelim istiyor ve ne yiyecekmiş biliyormusun MC .... hamburger ve patates kızartması......Gidip alır gelirim çok yakında Mc varda bu garip Beyza ne yapsın şimdi?????Ne yesin???Evden sandviç türü bir şey alayım yanıma bari.....

İşte böyle canım..Sadece çocuklar değil bazen yaşlı annelerde Mc istiyorum diye tutturuyor....

Bu arada yürüyüşlerime başladım çok şükür....
Afiyet olsun ne olcak arada hamburgerde yenir limitimizi bildikten sonra dimi yani Anneciğinede afiyet olsun canı çekmiş demekki.
çok geçmiş olsunnn
Sağol canım teşekkür ederim.
canım ya hastalıkta bile onu düşünüyorsun önce iyi ol allahın izniyle, gider kilolar nasılsa :)
al birini vur ötekine biz daha da beter bir yerde çankırıdayız :KK43: dediğin gibi su görmeye hasretim, dibimizde kızılırmak var ama ne ıslah edimiş ne birşey ,avanostanda aynı ırmak geçiyor ama adamlar ne güzel yapmışlar, kastamonu gibi ortadan bir çay geçiyor ama kastamonuya bak birde buraya nefret ediyourm resmen buradan, bizde tayin düşünüyoruz canım eşimin memleketine çünkü bebeğe babaannesi baksın diyoruz ,sonra neresi olur bilmiyorum, biz buradan evde aldık çok lazımmış gibi neyse ya giderken satar gideriz ne yapalım :)
o kilolar şakır şakır geliyor ama öyle gitmiyor offffff offfffffffff
aminnnnnn ,en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:nazar::KK49:
Napıyım canım ya başka türlü iştahım hep açık.

İki tarifte çok güzel muhakkak yapıcam beğenip beğenmediğimide yazarım kurabiyeye benzeyen bir tarif vardı bende kekdi ama tarifi ne yaıkki kaybettim aam ona sakarinde konuyodu.Bende normal kepekli tost ekmeğinin üstüne pizza yapıyorum oda çok güzel oluyor kısık ateşte mis gibi.

hoşgeldin bahanur. bende burada yeniyim. grup çok sıcak. ve enerji veriyor.
diyetin hakkında bilgi verirsen doğruların ve yanlışların konusunda önerilerde bulunuyorlar zevkli bir ortam anlayacağın

evt kesınlıkle verırımm okadar ıstıyorumkı zayıf olmayıı kımı gordumse dısarda hamılemısın dıyor ozellıkle karın bolgemm cok kıloluuu allahım hepımızın hedefledıgı kıloya dusur yarabbımmmmm

ay kızlarrr yaaaa akşam şu yasafatın yaptığı taş devri sporumuydu neydi onu deneyeyim dedim.varr yaaa öldüm öldüm yorgunluktan.normalde güzel yürüyüş yaptığımı düşünüyordum gayet tempolu ve yokuşlu yerde 50 dk yürüyorum çünkü.ama şu spor var yaaaa dayak yemiş gibi oldum resmen.normalde yürüyüşten sonra kk girerdim okurdum yazardım veya dışarı çocukları gezmelere götürürdük veya eşimle çay içerdik fln.ama ben pestili çokmış şekilde çocuklardan önce uyuykaladım:KK1::KK1::KK1:bu sporu yapacaklar 2 kez düşünsün:89::90::KK3:
bide bizim koşu bandı zor ayarlanıyor.ben 4,9 ile yürüyorum 2 dk sonra 8 e çıkarıyorum ama çıkarmaya çalışırken en az 20 sn geçiyor fln biraz da akşın oldu bana.zaman daha hızlı aktı ama atletim de sırılsıklam oldu yani:)))

ohh ne güzel yürümüşsünn ben bugun erişte kestimm kendıme kepeklı undan yaptımm güzel odu
sonra bahcede ugraştım birazz geldım duşa girdimm yorulmusumm aksam yürürüm artıık:KK24::KK24:

bu ne yaaaaaa:KK57: şaka bir yana çok canımı istettin gittim daha bi sürü diyet poça fln tarif gezdim :KK59:
ben bu aralar hiç poça kek yapmıyorum canım çekmesin diye.çocuklarım da mahrum kalıyor.onlarada çikolata fln alıyorum vicdan azabımdan...yapsammiki????bayat ekmekten pizza gerçekten hafif bişeye benziyor da kurabiye fln bilmemeki:KK43:(( ipin ucunu kaçıırım bi yaparsam offf

bu ne yaaaaaa:KK57: şaka bir yana çok canımı istettin gittim daha bi sürü diyet poça fln tarif gezdim :KK59:
ben bu aralar hiç poça kek yapmıyorum canım çekmesin diye.çocuklarım da mahrum kalıyor.onlarada çikolata fln alıyorum vicdan azabımdan...yapsammiki????bayat ekmekten pizza gerçekten hafif bişeye benziyor da kurabiye fln bilmemeki:KK43:(( ipin ucunu kaçıırım bi yaparsam offf

haklısın canım diyet poça benide mest etti görüntüsü normal poça gibi. okullar açıldı en azında en küçük tepsinle 1 kahvaltılık yap evdekiler herkes bizimle rejime girmek zorunda değil yazık

iyi geceler güzeller,
deadline nımıza kaldı 53 gün kaldı 1 gün daha gitti. özetle 2 aydan kısa süremiz 7.5 haftamız var bayrama. çoookkk heyecanlıyım. bakalım 80 altına inebilecekmiyim. ben yürüyüşümü yaptım dün kadar iyi olmasa da iyi idi. akşam yemeğimde bitti. gece çok acıkırsam bişiler yaparım ufak tefek.

bugün yediklerim:
öğlen 2 kase sulu köfte, 1 dilim börek, 1 tane közlenmiş kırmızı biber(birkaç damla limon ve 1 çay kaşığından az zeytinyağı)
2 ara öğün yaptım 1 tane incir yedim ikisinde de
akşam 1,5 kase sulu köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 1 su bardağı yoğurt ve 2 tane salatalıktan yapılma bol naneli cacık
yoğurdun etkisi geçsin yeşil çay yada doğadan karısık form çay

iyi geceler güzeller,
deadline nımıza kaldı 53 gün kaldı 1 gün daha gitti. özetle 2 aydan kısa süremiz 7.5 haftamız var bayrama. çoookkk heyecanlıyım. bakalım 80 altına inebilecekmiyim. ben yürüyüşümü yaptım dün kadar iyi olmasa da iyi idi. akşam yemeğimde bitti. gece çok acıkırsam bişiler yaparım ufak tefek.

kız sen böyle gün sayarsan be heyecan yaparım bayramda kv ye gidicem. kilo verdikten sonraki ilk bayramım olacak :78:

kız sen böyle gün sayarsan be heyecan yaparım bayramda kv ye gidicem. kilo verdikten sonraki ilk bayramım olacak :78:

sayılı gün işte bizi yoran çok uzun süre diyette olmanın verdiği sıkıntı değilmi. heyecan yapman harika beni de bu sekil motive ediyor.bir çılgınlık yapasım gelince diyorum ki kendime 53 gün sonra ye iç o zaman serbest, şimdi verme zamanı... eğer ilk baslardaki performansımı yakalarsam bu 50 küsür gün 8-10 kilo zayıf olmamı sağlayabilir ki bu süper olur. inşallah hepimiz 8-10 kilo zayıf olacaz bayramda.

sayılı gün işte bizi yoran çok uzun süre diyette olmanın verdiği sıkıntı değilmi. heyecan yapman harika beni de bu sekil motive ediyor.bir çılgınlık yapasım gelince diyorum ki kendime 53 gün sonra ye iç o zaman serbest, şimdi verme zamanı... eğer ilk baslardaki performansımı yakalarsam bu 50 küsür gün 8-10 kilo zayıf olmamı sağlayabilir ki bu süper olur. inşallah hepimiz 8-10 kilo zayıf olacaz bayramda.

inşallah mutlucum 8 10 kilo daha az olmak çok hoş geliyor kulağa ama eski tempoyu tutturamıyoruz bir türlü bu hafta 1 kilo üstüne çıkabilsek süper olacak ama zor sanki
bugün o kadar işin arasında 40 dk yürüdüm
salon parkeler cilalandı eşyalar evin her yerinde bir de gardobu boşalttım onun da bakıma ihtiyacı vardı durumumu hayal edin sanki yeni taşınmış gibiyim
salona yeni perde siparişi verdim halıyı da yeniledim iyi olacak değişiklik
banucum geçmiş olsun canım benim kızım da aynıydı atlattı ama çok sarstı Allah şifa versin
bu arada bu hafta toplam sporum 330 dk

kızlar zayıflıyoruz ya gaza geldim saçlarımı değiştiricem baya uzamıştı yaz başı bi kestirdim ama kıyamadım daha kestirmeye uzun ama böyle hareketli ve renkli olsun istiyorum bu kızın saçları nasıl bana yakışırmı sızce

Bencede kesinlikle müthiş olur ama dediğin gibi düzgün kuaförü bulmak şart. Bence sizin oralarda bilgisayar programı olan bir kuaför varsa öyle bir yere git. Hani resmini bilgisayara atıyorlarda ondan sonra bütün kesim ve renkleri değiştirip sana sonuçu önceden gösterebiliyorlar ya o tip bir kuaföre. En azından aşağı yukarı nasıl olacağını görürsün bide baştan şart koş beyenmezsem düzeltirsiniz ona göre diye. Umarım tam istediğin gibi olur saçların :KK34:

neden canım ya ne olduda böyle oldun sen kıyamammmmmm

harikayım ama bakalım cuma günüde tartı harikasın dyecek mi :)))) sende sıkıca başlarsın inşallah tacı kaptırmazsın kimselere :))) prenses ,pambık prensesssss:KK19:
aman aman elini kana bulama ne olur :KK60: dediğin gibi hiç yere yatarsın :))))
öyle canım ya en iyisi hiç düşünmemek ,takmamak boşver ya senin takman gereken şu an sensin ve vermemiz gereken kilolar onun ne faydası var seni hep sinir etti zayıflattımı boşverrrrrr takma gitsin :))):KK53:

Yok valla bugün kendimle uğraştım bütün gün. Sabah sporumu yaptım sonrada akşam üzere bir gazla tekrar spor yaptım koşubandı üzerinde. Çok yoruldum ama iyi geldi gerçi üzerinden inerken uzayda yürüyormuş gibi oldum ama olsun :KK60::KK60::KK60: inşallah bu cuma azda olsa fark olucaktır tartıda :KK34: KVye inat ohhhhh yandan yandan :63::KK60::KK60::KK60:

tekrardan merhaba kizlar kaktim totosumu 55 dk :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:salladim leslie bacimla ve toplamda 300 dk olduuuuuuuuuuuu:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:eeeeeeeee artik bunun üstüne bi kop kooooooooooooooppppppppppp:21::21::21::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Maşallahın var güzelim allah nazardan saklasın bu hafta sporda taç kesin senin olur :KK9::KK9::nazar:

sevgili kv de hiçbiri benim yüzümden değil de. ama birgün kafana taş düşerse onun sorumluluğunu alıyorum de :))
allah sabır versin canım. sıkma kendini istenmediğin yerde ne işin var. kp de haberlerini alıyorsundur zaten eşinden sıkma canını herşeyde vardır bir hayır.

Daşla kalmam zaten nevrim dönerse o yüzden allahım bana sabır ver diyorum ve dediğin gibi eşimden haber almaya çalışıyorum. O da sağ olsun pek fazla anlatmaz ancak iyi der geçiştirir ama ona bile razıyım. İnşallah ilerde KV bunların hesabını verecek ondan sonra zaten hiç bir şekilde kıvıramıyacak.

herkeslere günaydınnnnnn....:))

ceco nirdesin kızzz iki sabahtır el sallayacan diye parka bakmaktan şaşı olcam.... :KK60::KK60:

:) Valla iki gecedir erken yatıyorum erken kalkıcam diye ama nerdeeeeeeee bir uyanıyorum saat 9 eee o saattede sen çoktaaaan geçmiş oluyorsun. Bir gün inşallah daha erken çıkma şansını yakalarımda sana ordan değil el sallamak öpücük bile atarım canım arkadaşım :KK69::KK71::KK71:

offf ya ne gıcık insanlar var.kv çok gıcık.her ailede oluyor galiba ama senin kadar sabırlı olmak zor.boşver gitme madem ne yapıyorlarsa yapsınlar.zaten dinen bile kp den sorumlu olan send eğilsin.ne mutlu eşine ki babasını annesinden bile çok düşünen bir karısı var.her zaman mutlu ol inşallah:KK34:

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Topiğimizdeki herkes inşallah hep mutlu olur vede en önemlisi hedefine bir an önce ulaşır. İyiki varsınız iyiki sizleri tanıma fırsatı yakaladım.

iyi geceler güzeller,

Oyyyy gerçekten yaaa bende düşündükce heycanlanıyorum bayramda bakalım değişimimi fark eden olacakmı dabi o zamana kadar KVnin evine girme yasağım kalkarsa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Ama olsun ben onun apartmanının önünde bekler gelenlere kendimi gösteririm olmazsa :KK60::KK60::KK60:
İnşallah hepimzi bayrama kadar kendini belli edecek kilolar vermiş oluruz. :KK19:

Bu arada mutlucum senin resimleri Komşu ablama gösterdim sana bayıldı birde dediki çok sağlam karakterde ve dürüst bir bayana benziyor dedi. Helal olsun ne güzel kilo vermiş zaten güzelmiş dahada güzel olmuş dedi :KK70:

Son düzenleme:
iyi geceler güzeller,
Geri sayım başladı süper valla bende iyileşip spora başlıycam.
İnşallah yaaa keşke bende verebilsem.
inşallah mutlucum 8 10 kilo daha az olmak çok hoş geliyor kulağa ama eski tempoyu tutturamıyoruz bir türlü bu hafta 1 kilo üstüne çıkabilsek süper olacak ama zor sanki
salon parkeler cilalandı eşyalar evin her yerinde bir de gardobu boşalttım onun da bakıma ihtiyacı vardı durumumu hayal edin sanki yeni taşınmış gibiyim
banucum geçmiş olsun canım benim kızım da aynıydı atlattı ama çok sarstı Allah şifa versin
Sağol asumancım çok sarsıyor gerçekten inşallah bir iki güne iyileşirim.Kolay gelsin çok zor işlere kalkışmışsın ama çokda güzel olucak.

Banu adaşım çok geçmiş olsun inşallah bir iki güne kadar birşeyciğin kalmaz. :KK71:

oh yeni gelin olmuşun sen baştan ev dizmişin

merhaba kızlar ben yeni geldim acil zayıflamaya ihtiyacım var Uzun süre diyet yapamama problemim var onedenle arastırdım yarın elma diyetine başlıyorum.çok heycanlıyım :nazar::KK58::nazar:

evet haklısın aslında ama tikk bende sanki.spordan önce sonra bile tartılır oldm.yatmadan önce sabah wc de n sonra vs....kendime engel olmaıyorum:KK53:
neyseki daha önceleri kilo veremiyorum diye bozup bozup tatlı krizlerimi engelleyemediğim ve iştahımı hiç bastıramadığım için şuan bozmamaya kararlıyım.neler yerdim nelerrr.doğumda 96 idim eve geldim 93,5(kızım 3300 doğdu ama nasıl oldu bu bilmiyorum üstelik 1 gece kaldım hastanede sezaryandan doğru düzgün bişi vermediler bile ama serum yedim 3-4 tane).sadece 2,5 kg gitmiş yani bunun suyuydu fln insanlar 9-10 kg verip çıkıyorlar:KK49: çok moralim bozuldu ama başta biraz dikkat eettim sonra 90,5 kadar düştüm sonra yükselişe geçtim:KK14: nyese şimdi tekrar düşüteyken kendimi mahvetmemem lazım çünkü potansiyel şeker hastasıyım.yalnız arada dürüm döner istiyor canım şu günlerde onu ne etçem bilmem???tatlıyı pek aramıyorum ilk defa çok şükür ama bugün çocukların çikoaltasından bi kırık aldım dayanamadım.eskiden olsa onlara aldığım ama onların görmediği çikolatalrı gizlice lüpletiyordum:86::86:

kız simidi saymazsak benim menümün yanında bunlar çooook hafif kalır.az yiyorsun gerçekten.sana yediklerimi yazacam bi ara bakalım ne zamansa

offf ya ne gıcık insanlar var.kv çok gıcık.her ailede oluyor galiba ama senin kadar sabırlı olmak zor.boşver gitme madem ne yapıyorlarsa yapsınlar.zaten dinen bile kp den sorumlu olan send eğilsin.ne mutlu eşine ki babasını annesinden bile çok düşünen bir karısı var.her zaman mutlu ol inşallah:KK34:
bırak şu tartılma işini canım ya senden duyunca bende yaptım moralim bozuldu o kadar spora bu mu dedim :KK43:
bundan sonra asla tartılmam , dediğin gibi benim bebişte 3300 doğdu bendende giden bebeğin kendisi kadardı heni 10 kilo veriliyordu yok yaaaaa valla inanmıyorum artık hiçbirşeye... tatlı krizi olduğunda bir parça damağına yapıştır yeme bekle erir yavaş yavaş... demek onların görmediği çikolatları vardı ha yazık kız bebişlere :)
yaz bakalım sende yediklerini demek ben az yiyorum ha ama aç değilim o nasıl oluyor?
ay kızlarrr yaaaa akşam şu yasafatın yaptığı taş devri sporumuydu neydi onu deneyeyim dedim.varr yaaa öldüm öldüm yorgunluktan.normalde güzel yürüyüş yaptığımı düşünüyordum gayet tempolu ve yokuşlu yerde 50 dk yürüyorum çünkü.ama şu spor var yaaaa dayak yemiş gibi oldum resmen.normalde yürüyüşten sonra kk girerdim okurdum yazardım veya dışarı çocukları gezmelere götürürdük veya eşimle çay içerdik fln.ama ben pestili çokmış şekilde çocuklardan önce uyuykaladım:KK1::KK1::KK1:bu sporu yapacaklar 2 kez düşünsün:89::90::KK3:
bide bizim koşu bandı zor ayarlanıyor.ben 4,9 ile yürüyorum 2 dk sonra 8 e çıkarıyorum ama çıkarmaya çalışırken en az 20 sn geçiyor fln biraz da akşın oldu bana.zaman daha hızlı aktı ama atletim de sırılsıklam oldu yani:)))
ciddi misin sen bende deneyeyim şu taş devrini toplamda 21 dk mı yoksa daha mı fazla? faydası olsunda dayak ye canım ne olacak :)
güle güle kullan canım...

bugün 40 dk yürüyebildim:KK43: ben saftiriği dün terlikle yürüdüm o da topuğumu acıtmışım yürüyemedim 40 dk zor yaptım valla içimede sinmedi ama ne yapayım bu kadar olsun bu gece... ya benim doğumdan sonra ayakkabılarım küçük gelmeye başladı sizdede oldu mu? kaç tane spor ayakkabım varsa hepsi küçüldü :KK43:

X