Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bari kahvaltida neler yedigimi yazayim :KK56::KK56::KK56:

2 yumurta kirdim peynirli
2 dilim ekmek kepekli
2 domates
2 yesil zeytin

ara daha yemedim kahvaltiyi biraz gec yaptim da yogurt yerim heralde muzlu :KK56::KK56::KK56::KK56:

Günaydınlar herkese
dün akşam eve gittm yemek yedim ve yattım 7de sabaha kadar kalkamadım gece eşim gitti ilaç aldı
baş ağrısı mide bulantısı tansiyonum da çıkmış 16-11 çok kötüydüm
sabah uyandım hala hafifi bir baş agrısı var bakalım ne olcak
akşam eşim kv.ye giti emiri laıp ben gidemedim kalkamadım yataktan darılmışlar bana geçmiş olsun diye aradı ama çok soğuk konuştu neyse bakalım hayırlısı
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu ara işte stres emir kreş stres halamın eşi yoğun bakımda o stres ne bilim ne diyet ne bişey hiç bişey yapamıyorum :KK43:

canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsın kendine dikkat et

merhaba kızlar nasılsınız dunku menumu yazayım

sabah:1 seftali 3 erik 1 bardak sut
öğle:yogurt 1 tabak zeytınyaglı pırasa
aksam:3kasık tavuk sote 3 kasık bulgur pilavı 3 kasık yogurtlu havuc salatası

1.5 litre su 2 fincan bitki cayı
aksam 90 dk parkta yuruyus

kızlar bu arada birsey sormak istiyorum evinizde elektrikli ızgara kullanan varmı markası nedir memnunmusunuz ben soyle balaık sebze eti falan rahatlıkla yapabileceğim guzel pişiren birsey istiyorum tefal markanınkiler var hosuma giden ama biraz tuzlu geldi bana fiyatları

Son düzenleme:
dünki ve bugünki menüm....

dün sabah
1 armut,1 nektarin

kahvaltı
tam buğday ekmek,light peynir,domates,yeşilzeytin,çay

ara
2 kuru kayısı

öğle
zeytinyağlı barbunya,yoğurt

akşam
ton balıklı salata

yeterince su,bitki çayları,çay,kahve

spor
45 dk yürüyüş...

bugün

sabah
1 armut,1 koca bardak su

kahvaltı
tam buğday ekmek,light peynir,zeytin,çay

ara
1 türk kahvesi ( şekersiz )

öğle
tavuk sote,yeşil salata

akşam
menemen ( yumurtasız yaparsam 1 dilim ekmek yerim ) salata

su,yeşilçay,capuccino ( şekersiz ) çay

spor
inşallah yürürüm:KK20:

Son düzenleme:
sende benim gibi memleket dışındasın sanırım ,ve buradada yapılacak hiçbir şey yok ne yazıkki :KK43: memlekette olsak sahilde yürürdük ohhh mis gibi havayı içimize çeke çeke ahhhh ahhhh ben bu sene gidemedimde :KK43:(((

evet canım maalesef ... burada da hiç bişi yok , hiç kimse yok 3 yılı doldurduk burada hep böle can sıkıntısıyla valla ..allah affetsin ama napayım yaa..
dediğin gibi valla çıkardık sahilde turlardık , havalar çok güzel orada atlardık denize ohhh miss gibi misss,, evet ya sen gitmedin de allah kolaylık versin canım ..ben yaz dönemi 2 defa 2 hafta şeklinde gidip geldim ona rağmen şimdiden sıkıldım

CANIM BENİM YA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EVLENİPTE İSTANBULA GELDİM KİMSEM YOK BENİMDE İŞTE O DÖNEMDE YEDİMDE YEDİM SIKINTIMI YİYECEKLERLE GİDERMEYE ÇALIŞTIM NE KADAR SAÇMA.ŞİMDİ DAHA MUTSUZUM KİLOLARIMLA. EVET KENDİNE BİR MEŞGALE BULMALISIN..ÇALIŞIYOR MUSUN? ÇALIŞMIYORSAN EĞER İSMEKİN KURSLARINA GİDEBİLİRSİN...

aynen canım ben de evlendim geldim , beklediğimden çok çok farklı bir yer buldum.allahım baska bi sıkıntı vermesin yine de çok şükür ama ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım , hiç bu kadar evde oturmamıştım... ee yeni de evlenmişim e hep de evdeyiz yaptım yedik , yeni tarifler buldum yaptım yedik sonra 3 yıl da +15 oldu zaten zayıf değildim şimdi oldum obez :26:
çalışıyorum ama yetmiyor bişiler bulmaya çalışıyorum ama bunu da başarabilmiş değilim , ciddi depresyondayım ben ya :KK50:
valla burada olduğunu hiç sanmıyorum duymadım hiç, bi halkeğitim var onda da ne kursları var bilmiyorum...

Merhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum :KK66:

Merhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum :KK66:

Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ...

aynen canım ben de evlendim geldim , beklediğimden çok çok farklı bir yer buldum.allahım baska bi sıkıntı vermesin yine de çok şükür ama ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım , hiç bu kadar evde oturmamıştım... ee yeni de evlenmişim e hep de evdeyiz yaptım yedik , yeni tarifler buldum yaptım yedik sonra 3 yıl da +15 oldu zaten zayıf değildim şimdi oldum obez :26:
çalışıyorum ama yetmiyor bişiler bulmaya çalışıyorum ama bunu da başarabilmiş değilim , ciddi depresyondayım ben ya :KK50:
valla burada olduğunu hiç sanmıyorum duymadım hiç, bi halkeğitim var onda da ne kursları var bilmiyorum...

SEN 3 YILDA 15 KİLO ALMIŞSIN BEN 9 AYDA 20 KİLO ALDIM NASIL YEDİYSEM ARTIK...ALDIK EVET AMA YERSEK DAHADA FAZLASI OLABİLİRİZ. ŞİMDİ BURADAYIZ VE VERECEĞİZ BU KİLOLARI İNŞALLAH...

merhaba arkadaşlar 2 gündür hastahanedeydim heralde o salgın benide buldu istifra ateş ve mide ağrısıyla gittik gözlemde tuttular tomagrafiye kadar çektiler bişey yok bağırsak enfeksiyonu dendi ama bende çok büyük bir ishal yok kanda iltihap yüksek çıktı benim tahminim annemle hastahanelerde kaldık tuvaletler ortam bence mikrop kaptım bana bir faydası var 3 gündür hiç birşey yemiyorum böyle giderse cuma şampiyonu olurum :KK66:

çok geçmiş olsun banucum. Bol sıvı tüketmende fayda var...

banucum çok geçmiş olsun....:KK16::KK16:

Günaydınlar herkese
dün akşam eve gittm yemek yedim ve yattım 7de sabaha kadar kalkamadım gece eşim gitti ilaç aldı
baş ağrısı mide bulantısı tansiyonum da çıkmış 16-11 çok kötüydüm
sabah uyandım hala hafifi bir baş agrısı var bakalım ne olcak
akşam eşim kv.ye giti emiri laıp ben gidemedim kalkamadım yataktan darılmışlar bana geçmiş olsun diye aradı ama çok soğuk konuştu neyse bakalım hayırlısı
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu ara işte stres emir kreş stres halamın eşi yoğun bakımda o stres ne bilim ne diyet ne bişey hiç bişey yapamıyorum :KK43:
canım geçmiş olsun kvni takma sonuçta sende rahatsızsın anlatırsın anlar ....
evet canım maalesef ... burada da hiç bişi yok , hiç kimse yok 3 yılı doldurduk burada hep böle can sıkıntısıyla valla ..allah affetsin ama napayım yaa..
dediğin gibi valla çıkardık sahilde turlardık , havalar çok güzel orada atlardık denize ohhh miss gibi misss,, evet ya sen gitmedin de allah kolaylık versin canım ..ben yaz dönemi 2 defa 2 hafta şeklinde gidip geldim ona rağmen şimdiden sıkıldım
bayağıda olmuş bizde burada 3,5 yıl oldu şubatta 4 olacak ama bende sevemedim burayı ya... yapılacak hiçbir şey yokkkk... ne güzel sen gidip gelmişsin ben bu sene denize kokusuna hasret kaldım :KK43: bu arada siz neredesiniz?

çok geçmiş olsun canım ,allah şifa versin ,demek şampiyon sensin hadi bakalım :)

Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ...
Sağol canım.
çok geçmiş olsun banucum. Bol sıvı tüketmende fayda var...
Sağol doktarda dedi ama içilmiyoki böyle durumlarda.
banucum çok geçmiş olsun....:KK16::KK16:
Teşekkürler yağmurgözlü.
canım geçmiş olsun kvni takma sonuçta sende rahatsızsın anlatırsın anlar ....

bayağıda olmuş bizde burada 3,5 yıl oldu şubatta 4 olacak ama bende sevemedim burayı ya... yapılacak hiçbir şey yokkkk... ne güzel sen gidip gelmişsin ben bu sene denize kokusuna hasret kaldım :KK43: bu arada siz neredesiniz?

çok geçmiş olsun canım ,allah şifa versin ,demek şampiyon sensin hadi bakalım :)
Sağol canım bari işe yarasın dimi ama:)

geçmiş olsun canım acil şifalar

SEN 3 YILDA 15 KİLO ALMIŞSIN BEN 9 AYDA 20 KİLO ALDIM NASIL YEDİYSEM ARTIK...ALDIK EVET AMA YERSEK DAHADA FAZLASI OLABİLİRİZ. ŞİMDİ BURADAYIZ VE VERECEĞİZ BU KİLOLARI İNŞALLAH...

:KK53: :KK53: Vaaaaaaavv benden daha fazla yapmışsın daha fazla yemişsin demek :KK3:
şaka bi yana da çok şükür dur demenin zamanının gelipde geçtiğini farkettik neyse ki
ayy verelim verelim valla hiç istemiyorum taşımayı ama gitmeyince de sinir oluyorum şöle gidiverse şakır şakır da motive olsak bizde :90:

oldu canım oldu seneye gideceğiz inşallah belli olmaz tabi uzatmamız da gerekebilir hakkımızda hayırlısı artık...
gittik canım buradan yakın 4,5-5 saat sürüyor (bu arada yozgattayız) denize alışkın olunca insan çok arıyor gerçekten ..edirnedeyken meriç kenarına giderdim sık sık sırf su göörmeye :) burada o bile yok ..
sen nerede yaşıyorsun canım , sizin de belli bir süreniz var mı orada yoksa yerleştiniz mi oraya

kızlar bu arada birsey sormak istiyorum evinizde elektrikli ızgara kullanan varmı markası nedir memnunmusunuz ben soyle balaık sebze eti falan rahatlıkla yapabileceğim guzel pişiren birsey istiyorum tefal markanınkiler var hosuma giden ama biraz tuzlu geldi bana fiyatları

görümcen ( saliha ) da vardı ...çok memnunum balık yapıyorum ev hiç kokmuyor demişti hatta bende istemiştim sonra unutuldu kaldı...:)

ayşe ve banu geçmiş olsun kızlar..
moralim çok bozuk kilo yüzünden bozuldukçada dikkat edeceğime yiyorum ,toparlanmam gerekiyor şu anda canım yine tatlı istiyor bende tahlillerimi yaptısam iyi olacka ama burası küçük bir yer hiçbişeyden anlamıyorlarki...sabahtan beri dikkatliyim bugün inşallah akşama kadar bozmam tabiki hergün böyle olmam lazım sporada başladım bugün ama kızım rahat vermedi 1mille yapabildim akşam üzeri arabasına koyup yürüyüşe çıkmayı deneyeceğim bakalım duracakmı...spora gitmek istiyorum gidemiyorum başkasında durmuyor zilli kızım ....

:KK53: :KK53: Vaaaaaaavv benden daha fazla yapmışsın daha fazla yemişsin demek :KK3:
şaka bi yana da çok şükür dur demenin zamanının gelipde geçtiğini farkettik neyse ki
ayy verelim verelim valla hiç istemiyorum taşımayı ama gitmeyince de sinir oluyorum şöle gidiverse şakır şakır da motive olsak bizde :90:

GÜZELİM NE KADAR YEDİM BİLMİYORUM AMA HAYATIMDA UYUMADIĞIM UYKUYU UYUDUM O SÜREDE YATTIKÇA YATIIM EN ÇOK KİLOYU UYKU YAPIYOR. AH KAFAM ASLINDA SIKINTIDANMIŞ HEPSİ.. ŞİMDİ TATİL GÜNÜ BİLE 9DA KALKARIM. ARTIK SAĞLIKLIYAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ EŞİMLE. CANIM SENDE DE BEBİŞ YOKTU SANUIRIM. BENİMDE TEK İSTEĞİM KİLOLARI VERİP BEBİŞ SAHİBİ OLMAK. RABBİM ARATMASIN İNŞALLAH...

banu geçen gün bir haber aldım çok sevindim arkadaşımın görümcesi 20 sene sonra hamileymiş 40 yaşında hatta allah verdikten sonra hiçbirşey engel değil canım, 4 aydır hastalanmıyormuş eczaneye gitmiş adet söktürücü iğne almak için yasaklandı demişler önce test yapmalısın test yapıyor hamile çıkıyor hemde 4 aylık olmuş bebek boyu kısa birde çok kilolu olduğu için anlaşılmamış .5 aydır spora gidiyordu 10 kilo vermşti,4 aydır sürekli drlarda gezmiş mide bulantısından reflü demişler en sonunda ,ultrasona girdiğinde bebk çok iriymiş çok güzel gelişmiş dr ne yedinde büyüttün bu kadar demş oda sadece tarhana çorbası peynir ekmek demiş,çok sevindim vede şaşırdım şimdide utanıyormuş söylemeye herkeze eşim 50 yaşına geldi ben 40 diyormuş allah büyük canım inşallah sende birgün sevineceksin dualarımız seninle ve bütün isteyen arkadaşlarımızla....

X