- 15 Haziran 2011
- 2.000
- 78
neden canım ya ne olduda böyle oldun sen kıyamammmmmm
Off bilmiyorum valla tek bildiğim patlamak üzere oldugum...bişiler bulmam lazım kendime beni oyalayacak ama ne ?... en büyük etken burada hiç kimsem yok ve ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım ve yapacak bişi yok amaan böle işte....
inşallah hadi bakalım :))çok kibarsın pek güzel falan değilim ama topikim çok zarif kadınlardan oluşuyor. ama bak 70 alttı olduumda asıl yakıcı olacam o ayrııııııı he h eh he heeee
yaaa başladık bakalım...vayyyy tempoya bak. hadi bakalım.
bence dra danışmadan kullanma canım...bu aralar çok şişiyorum kızlar. lohusalık sonrası ilk mensimi oluyorum ve kadir gecesinden beri hastayım. çok huzursuz edici.
kansız kaldım sanırım. kan ilacı başlasam çokmu açar iştahımı. sanki kapalı gibi??
Off bilmiyorum valla tek bildiğim patlamak üzere oldugum...bişiler bulmam lazım kendime beni oyalayacak ama ne ?... en büyük etken burada hiç kimsem yok ve ben hiç bu kadar yalnız kalmamıştım ve yapacak bişi yok amaan böle işte....
sende benim gibi memleket dışındasın sanırım ,ve buradada yapılacak hiçbir şey yok ne yazıkkimemlekette olsak sahilde yürürdük ohhh mis gibi havayı içimize çeke çeke ahhhh ahhhh ben bu sene gidemedimde (((
CANIM BENİM YA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EVLENİPTE İSTANBULA GELDİM KİMSEM YOK BENİMDE İŞTE O DÖNEMDE YEDİMDE YEDİM SIKINTIMI YİYECEKLERLE GİDERMEYE ÇALIŞTIM NE KADAR SAÇMA.ŞİMDİ DAHA MUTSUZUM KİLOLARIMLA. EVET KENDİNE BİR MEŞGALE BULMALISIN..ÇALIŞIYOR MUSUN? ÇALIŞMIYORSAN EĞER İSMEKİN KURSLARINA GİDEBİLİRSİN...
günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU
Günaydınlar herkese
dün akşam eve gittm yemek yedim ve yattım 7de sabaha kadar kalkamadım gece eşim gitti ilaç aldı
baş ağrısı mide bulantısı tansiyonum da çıkmış 16-11 çok kötüydüm
sabah uyandım hala hafifi bir baş agrısı var bakalım ne olcak
akşam eşim kv.ye giti emiri laıp ben gidemedim kalkamadım yataktan darılmışlar bana geçmiş olsun diye aradı ama çok soğuk konuştu neyse bakalım hayırlısı
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu ara işte stres emir kreş stres halamın eşi yoğun bakımda o stres ne bilim ne diyet ne bişey hiç bişey yapamıyorum
ayşecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...önce sen önemlisin canım sağlığın önemli kv soğuk konuşmuş boşver kendini iyi hissettiğinde gider gönlünü alırsın takma kafana eniştene acil şifalar dilerim canım...
Günaydınlar herkese
dün akşam eve gittm yemek yedim ve yattım 7de sabaha kadar kalkamadım gece eşim gitti ilaç aldı
akşam eşim kv.ye giti emiri laıp ben gidemedim kalkamadım yataktan darılmışlar bana geçmiş olsun diye aradı ama çok soğuk konuştu neyse bakalım hayırlısı
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu ara işte stres emir kreş stres halamın eşi yoğun bakımda o stres ne bilim ne diyet ne bişey hiç bişey yapamıyorum
Günaydınlar herkese
G
GEcmis olsun cok
bence kasma kendini birsyler yoluna girmeden olmuyor diyet miyet cok abartma sonra duzen oturunca diyete odaklanirsin. Sen strese girme birde o bu diye
aman dikkat. geçmiş olsun. valla bir erkek hasta olunca sadece erkek hasta oluyorda. kadın hasta olunca tüm ev hasta oluyor. dikkat et kendine.
Günaydınlar herkese
saol etmeye çalışıyorum ama işte ne kadar ediyorum orası malum
cumadan beri baş agrısı çekiyorumbi geçiyo bi başlıyo falan ilaç içmekte istemiyorum çok ama mecbur içiyorum napalım
Halanin esine Acil sifalar dilerim
aysecim sende baktirsan(fmf) ye bendede halsizlik, bas agrisi,arda nefes darligi oluyor test yaptiricam randevu aldim eger varsa ilacini almadan geçmez çunki bu hastalik baska ilaçlarla geçmiyormus (hastalik derken belkide tasiyicisi olabilirsin )annemgil tasiyicisi çikti ilaçlarini almazlarsa hastaliga donusuyormus
sende bi baktir surekli halsiz moralsiz oluyorsun binedeni vardir
emir krese alismadimi çocuklar severler aslinda oyle ortamlari oyunlara dalar gununu geçirir bukadar stres yapma çalismasaydin sende evde bakardin yavruna ama çalisiyorsun mecbursun kendini bukadar stres etme lutfen sana arti olarak donuyor
sallan silkelen kendine gel
kv gelince takma kafani istiyorlarki hep gelsinler bizle olsunlar ama bizimde basmiz agriyabilir belki moralimiz olmayabilir anlamiyorlar sanki hersey kendileri için biz robotuz
banimkide bazan alinir hemen istiyorki surekli onlara gidelim
(benim çocuklarin duzeni var uykulari okullari derken ) surekli gidemiyoruz buyuk oglumu spora yazdirdim bide ona gotur gel edicem
aslinda muzige yazilmak istiyordu ama yazdirmadim:44: bigunumuz bos kaldi belki yazdiririm
kreşe alışamadı cnm sürekli huzursuz gece uyku yok sürekli bi ağlama falan bilmiyorum alışana kadar zor olucak eskiden kimseyi yabancılamazdı şimdi yabancı görünce ağlıyo hemen bende çok üzülüyorum bu duruma bakalım ne olacak
kv evet sürekli gidelim yiyelim içelim hep beraber olalım istiyoda ben ztn işte yoruluyorum eve gidince uzanmak istiyorum falan bilmiyorum onlar okken burda iyi idi geldiler artık hemen hergün bizde olurlar emire çok düşkğnler tek erkek torun çünkü
fmf tahlili aklaıma gelmedi açıkcası yaptırmam gerekn en acil şuan endoskopi ve kolonoskopi ama onlarıda yaptırmıyorum hep ihmal valla allah hayır etsin sonumu :)
kreşte neler yaptığını filan anlatıyormu. belki kızmışlardır ilk gün. soğumuştur o yüzden. yabancıya bırakıp gideceğini düşünüyordur yabancı görünce ağlaması. ay kıyamam hiç. allahtan annemler gelip bakcak bir süre. sonra nasipse 2. gelir beraber büyürler
kahve faslı biteli bi hayli oldu, çaya bekliyorum yağmurgözlü...ekincik kahveye geliyorum içtin mi yoksa...şu dediğin programdan banada lazım hemde en acil tarafından bayram dönüşü toparlanamadım bir türlü