Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersi valla nsan gaza geldimi çok iyi oluorda o motivasyonu korumak zor iste

burası harikaymış yaaa...ben burayı yeni keşfettim...25-26 kg veren arkadaşlar var...tebrik ediyorum hepinizi...maşallah ya..bende vermek istiyorum sizin gibi 20 kg
inşallah darısı hepimize diyim
hoşgeldin

Baş ağrısı mide bulantısı geberiyorum valla (
geçmiş olsun

hoşgeldin abla artık tam gaz kurtulalım şu yaglardan

erken olurmu hiç yeterki yürü

başlangıçta iy oluyor ama sonra o gaz kesiliyor ve devam edemeyip geri kilo alınıyor valla sıkıldım artık bu sefer kilolar gitmeden bırakmak yok birdahada kilo alamk yok

slm kizlar nasilsiniz

ben görümcemle 45 dk yürüdük ve toplamda

245 dk oldu simdide kaldirayim totosumu da leslie yapayim biraz otur otur olmuyo:76::76::76::76::76::76: :76::76::76::76:

tekrar hoşgeldin buradan ayrılmak kilo yapıyor gerçekten bir daha bırakmazsın inşallah topiği de sağlıklı beslenmeyi de
yürüyüş için de ne zaman müsait olabiliyorsan o zaman yürü canım önemli olan bırakma sporu da

Sağol canım aslında doğru söylüyorsun ama nedense bu ara pek polyannacılık oynayamyorum. Yarın inşallah yeni bir başlangıç yapıcağım ve ondan sonra hedefime odaklanıp ona göre hareket ediceğim. İnşallah cuma günü yine güzel bir bildiri yapma imkanı bulurum. Tahtta gözüm yok yanına çömelsem yiter bana
Galiba düşünmemek en güzeli yoksa olan bana olur
İyiki varsınız yoksa kendimi toparlamak biraz daha uzun sürerdi herhalde

Valla harikasın canım yaa allah nazardan saklasın bende inşallah yarından itibaren daha sıkı sarılabilirimde şu harika başlangıçımı devam ettirip hedefime tam gaz odaklanırım.
Bende eşime hep diyorum anan adamı katil eder ama işte sonra adam yerine koyarlar onuda ben boşa hapse girdiğimle kalırım diye
Artık dua ediyorum devamlı allah islah etsin diye Günaha gireceğime bari sessiz kalayım hatta mutluyada dediğim gibi artık düşünmemeye çalışacağım. Rabbim büyük elbet bir gün bana yaptıklarını karşılığını KVye göstericek.

İnşallah Mutlucuğum inşallah....

Dediklerine kesinlikle katılıyorum..Bu derdimizin devası; doğru beslenme+spor+sabır....

İnşallah hepimiz üstesinden geleceğiz....

kızlar zayıflıyoruz ya gaza geldim saçlarımı değiştiricem baya uzamıştı yaz başı bi kestirdim ama kıyamadım daha kestirmeye uzun ama böyle hareketli ve renkli olsun istiyorum bu kızın saçları nasıl bana yakışırmı sızce

Eklentiler

• $evamendes3tualimforumco.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $eva-mendes-1024x768-22258.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $eva-mendes-1024x768-26337.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 23

Tabii yakışır canım;neden yakışmasın...Boy,pos,kaş,göz her şey yerli yerinde daha ne olsun....

Resimdeki saç rengine bayıldım resmen;gölgelerde muhteşem olmuş...Kaç numara boya acaba..Bir bilen cevap verse ne iyi olur....

mutlucum saçlar da rengi de çok güzel senin saçların da güzel zaten yakışır
ahhh aaaaaah ben de doğru dürüst saç yok malesef hep çikolata kahve boyuyordum bu sefer şu köpük boyaların kumralını aldım daha boyamadım nasıl olcak bakalım

dimi harika ama ben esmerim bir de beceremezlerse çok fena olurum tam şekil. bir de kuaför şart. bu derece açamam da karamel renk açıklı koyulu gölgeler harika olur sanırsam offfffffffffffff zor bu işler ben neredeyse hiç elletmedim saçlarımı bu 3. olacak oda gölge aralara. ama 80 altına inince yapacam heyyyooooo bir kuaför buluruz artık

bu arada çok teşekkür ederim abla iltifatların için.

kızlar nasıl ama çok güzel renkler dimiiiiiii

Eklentiler

• $eva_mendes_3.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $eva_mendes_17.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 14

Haklısın Mutlu çok iyi bir kuaför lazım bu saçı elde etmek için....Tam rengi sana çok uyar;fazla açmadan bu rengi tutturan olursa tadından yenmez...

Ayrıca iltifat değil gerçekti canım....

hos geldin BEYZUS abla ozlettin kendini valla
insallah yilbasina zayif girersin (Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn)

ALLAH yardimcin olsun ceco
senin kv diyecek laf bulamiyorum artik pes dogrusu
sen sIkmA Canini sen esine çocuklarina odaklan(bide zayiflamana)
kp ALLAH acil sifalar versin

hos geldin insallah istedigin kiloya ulasirsin

herkese iyi gecelerrrrrrrrr

dalokaysmom canım ben seni bilmiyorum ama herkes yakışır dediğine göre söyleyenlere güveniyorum, çok güzelmişsin birde buradan okuduğum kadarıyla :) 80 olursan kim tutar seni beeeeeeeeeeee

çok kibarsın pek güzel falan değilim ama topikim çok zarif kadınlardan oluşuyor. ama bak 70 alttı olduumda asıl yakıcı olacam o ayrııııııı he h eh he heeee

İnşallah canım inşallah...Hep umut ediyorum da atraksiyon az geliyor galiba...Spora daha çok ağırlık vermem gerekiyor...

Bu arada sen muhteşem kilo verdin; tebrik ediyorum;çok azimlisin...Örnek bir şişmandın artık örnek bir hafif kilolusun..Kısa zamanda normal bir kiloya ineceğinden eminim.Allah yardımcımız olsun hepimizin....

cnm kolay gelsin Allahım yardımcın olsun bitir gel bekliyoruz burdayızzzz tam kadroooo
sen beni geçeceksinnnnnnnnnnnn ben de diyetisyene gittim 2 kilo sudan vermişimmmm neyse haftaya yağdan gidecek eve gelirken 45 dk özellikle yolumu uzatıp yürüdüm evde leslie yaptım 35 dk epeyce yoruldummm ama gelirken simit cnm çekti ondan yedim 1 tane gitti 4 dilim ekmek uzun zamandır almamıştım akşam yemeğim gitti gümbürtüyeeee
ASUMAN,İLBATUM hoş buldum güzellerim....

Özledim hepinizi.....Öpüyorum....
ablaaa beni özlemedin miiiiiiiiiiiii ben de seni özledimm hg çok öptm
kızlar nasıl ama çok güzel renkler dimiiiiiii
mutlu bu renk ve saç şekli süper yakışacak sana harika olursun benim yeni imajı gördünmüüüü nasıl olmuş uzundu önceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…