- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
guzele ne yakismaz mutlucum ama tutturmasi mesele ben geçen yaz boyattim kuafore mahvetti saçlarimi iyi biyer bulursan boyat derim sana yakisirkızlar zayıflıyoruz ya gaza geldim saçlarımı değiştiricem baya uzamıştı yaz başı bi kestirdim ama kıyamadım daha kestirmeye uzun ama böyle hareketli ve renkli olsun istiyorum bu kızın saçları nasıl bana yakışırmı sızce
tesekkur ederim ablacim sizlerin sayesinde buraya girdikçe paylastikça moralim çok guzel oluyor kilo verenleri ve kendiminde verebildigini gormek beni mutlu ediyor hepimiz ayni kaderi paylasiyoruzİnşallah canım inşallah...Hep umut ediyorum da atraksiyon az geliyor galiba...Spora daha çok ağırlık vermem gerekiyor...
Bu arada sen muhteşem kilo verdin;tebrik ediyorum;çok azimlisin... Örnek bir şişmandın artık örnek bir hafif kilolusun..Kısa zamanda normal bir kiloya ineceğinden eminim. Allah yardımcımız olsun hepimizin....
cnm kolay gelsin Allahım yardımcın olsun bitir gel bekliyoruz burdayızzzz tam kadroooo
sen beni geçeceksinnnnnnnnnnnnben de diyetisyene gittim 2 kilo sudan vermişimmmm neyse haftaya yağdan gidecek eve gelirken 45 dk özellikle yolumu uzatıp yürüdüm evde leslie yaptım 35 dk epeyce yoruldummm ama gelirken simit cnm çekti ondan yedim 1 tane gitti 4 dilim ekmek uzun zamandır almamıştım akşam yemeğim gitti gümbürtüyeeee
ablaaa beni özlemedin miiiiiiiiiiiii ben de seni özledimm hg çok öptm
mutlu bu renk ve saç şekli süper yakışacak sana harika olursun benim yeni imajı gördünmüüüü nasıl olmuş uzundu önceee
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr kızlarrrrrrr
Ya bugün nedendir bilmiyorum ama inanılmaz bir halsizliğim var. Gecede doğru düzgün uyuyamadım herhalde onunda payı var. Sabah hesapta dışarı cıkacaktım ama ne ben nede komşu ablam uyanamadık. İşin tuhafı oda aynı benim gibi ne uyuyabilmiş doğru dürüst nede sabah uyanabilmiş.
Sabah kahvaltım saat 11i bulduk resmen, öğlen yemeğinide saat 2 gibi yedim. Akşamlıkda geç kalmadım ama işte bir kere düzenim şaştıya az da yesem kendimi bir tuhaf hissediyorum işte.
Kızlar ne olur benim için dua edinde yarın çok dinç ve erken uyanayımda düzenim şaşmasın.
Bu gece erken yatıcağım uykumu alayımda kendime geleyim diye.
Bu arada kaç gündür KPyide göremiyorum ya onunda sıkıntısı var herhalde. Bana kalsa hafta içi eşimlede giderim sırf babasını görmek için ama eşim ısrarla bayramda gidersin diye tutturuyor. Anlaşılan KV kesinlikle eve girmemi istemiyor ve eşimde sırf ben üzülmim diye aklı sıra beni kandırıor gitme anlasın kıymetini diye. Şu an bile hepsi oradalar, kızlarımıda yanına aldı bana hadi sende gel bile diyemedi hatta direk sen yukarı cık biz geliriz yarım saate kadar dedi ama gideli iki saat olucak neredeyse.
KVyi görmeye can atmıyorum ama bu şekilde beni uzak tutması KPden içimi açıtıyor adamcağıza bişey olsa kesin benim kahrımdan öldüğünü idda eder KV.
Zaten KPnin hastalığının sebebide benmişim. Öyle diyor KV neymiş benim soğuk durmam adamın hesapta içine oturmuşda o yüzden nöropati hastalığına sahip olmuş. Beyinden ileri gelen bir hastalık olduğu için üzüntüden adamı sen hasta ettin ölürsede sebebi sensin demişti resmen.
Neyse daha fazla canınızı sıkmim.
Rabbim hepinize dert keder göstermesin ve hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.
70 dk yürüdüm geldimmmmmmm
cmt 60+ pzr 60+ pzt 70 ayyyy böyle gidersem varyaaaaaaaaa süperim süperrrrrrrr
70 dk yürüdüm geldimmmmmmm
cmt 60+ pzr 60+ pzt 70 ayyyy böyle gidersem varyaaaaaaaaa süperim süperrrrrrrr
günaydın topiğimin güzel arkadaşları...
bugün kararlıyım, önce kendime bir iş programı hazırlayacağım, zira işler üstüme üstüme geliyo, sonra evde yapacaklarımı düzene sokmam lazım, çünkü evin hali hiç de iç açıcı değil ve de son olarak da şu yeme içme spor işine biraz kafa yorup, ne yapabileceğimi ayarlamam lazım... kısacası herşey için bir program yapmam lazım, ama herşeyden önce kendime bir türk kahvesi yapmam lazım
yarın için bugün bir şey yapmam lazım...
ilk görev tamam türk kahvesi içiliyor, şimdi plan program zamanıhaydi ozaman ekincek, yoluna sok herşeyi bu yaza kilo derdi bitecek yabadabaduuuuuu
günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU
günaydın topiğimin güzel arkadaşları...
bugün kararlıyım, önce kendime bir iş programı hazırlayacağım, zira işler üstüme üstüme geliyo, sonra evde yapacaklarımı düzene sokmam lazım, çünkü evin hali hiç de iç açıcı değil ve de son olarak da şu yeme içme spor işine biraz kafa yorup, ne yapabileceğimi ayarlamam lazım... kısacası herşey için bir program yapmam lazım, ama herşeyden önce kendime bir türk kahvesi yapmam lazım
yarın için bugün bir şey yapmam lazım...