Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

guzele ne yakismaz mutlucum ama tutturmasi mesele ben geçen yaz boyattim kuafore mahvetti saçlarimi iyi biyer bulursan boyat derim sana yakisir
degisiklik insani dahada motive ediyor bende kizila boyadim havali havali geziyorum
esim artik kk ya girmemi istemiyor (nevar orda seni bukadar motive eden diyor) kiskandi zaar daha verecenmi diyor 75ol yeter diyor
ama ben 60olacam sizlerin sayesinde hepinize tesekkur ederim gerçekten kilo vermemde payiniz var hakkinizi helal edin
yuzyuze tanimasamda sizleri seviyorum

tesekkur ederim ablacim sizlerin sayesinde buraya girdikçe paylastikça moralim çok guzel oluyor kilo verenleri ve kendiminde verebildigini gormek beni mutlu ediyor hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz
kilolarla ugrasiyoruz bazan motivasyonumuz dussede artilarda da olsak biz buyola bas koyduk ya zayifliyacagiz ya yazifliyacagiz baska yolu yok

tekrardan merhaba kizlar kaktim totosumu 55 dk salladim leslie bacimla ve toplamda 300 dk olduuuuuuuuuuuueeeeeeeee artik bunun üstüne bi kop kooooooooooooooppppppppppp

Özlemem mi bebeğim...Hepinizi çok özledim...Seninle karşılaşamadık ta söyleyemedim seni çok özlediğimi....Hoş buldum canım...

sevgili kv de hiçbiri benim yüzümden değil de. ama birgün kafana taş düşerse onun sorumluluğunu alıyorum de :))
allah sabır versin canım. sıkma kendini istenmediğin yerde ne işin var. kp de haberlerini alıyorsundur zaten eşinden sıkma canını herşeyde vardır bir hayır.

günaydın demeden daldım valla:))
ben kaçar hepinize güzel huzurlu sağlıklı light bir gün diliyorum

bu aralar çok şişiyorum kızlar. lohusalık sonrası ilk mensimi oluyorum ve kadir gecesinden beri hastayım. çok huzursuz edici.
kansız kaldım sanırım. kan ilacı başlasam çokmu açar iştahımı. sanki kapalı gibi??

Gunaydin kizlarrr iyi bir gune baslamissindir umarim ben baslamadim hem uykum var hrm kocami bogabilirim o kdar sinirliyim iste zaten regli olcam tepemde heyheyler halay cekiyo insallah sizin gununuz super gecer

Byzus ablam hosgeldin

Daha cok kisiye yazi yazacaktim ama unuttum.((

günaydın pınarım ve ortikim. herkese enerji dolu bir gün diliyorum. herkese capcanlıııı bir günaydın. henüz tam aymamışsamdan size gönderiyim iyi dileklerimi.

günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU

böyle enerji doluyum koşasım var dağ tepe insan kilo verdikçe daha canlanıyor. ablama bazen diyorum ki (65 kg kendisi) ben senin kilonda olsam heralde ucarım yürümem artık gerçekten bir damacana suyu bıraktım sırtımdan darısı ikincinin başına elbette hepimizin başına. su damacanaları bir indirsek tepemizden.

günaydın topiğimin güzel arkadaşları...
bugün kararlıyım, önce kendime bir iş programı hazırlayacağım, zira işler üstüme üstüme geliyo, sonra evde yapacaklarımı düzene sokmam lazım, çünkü evin hali hiç de iç açıcı değil ve de son olarak da şu yeme içme spor işine biraz kafa yorup, ne yapabileceğimi ayarlamam lazım... kısacası herşey için bir program yapmam lazım, ama herşeyden önce kendime bir türk kahvesi yapmam lazım
yarın için bugün bir şey yapmam lazım...

haydi ozaman ekincek, yoluna sok herşeyi bu yaza kilo derdi bitecek yabadabaduuuuuu

Dünkü menüm
sabah peynir zeytin domates salatalık 2 dilim normal ekmek kepek ekmek bitmişti
ara 1 armut
ögle salata 1 kase kuru fasulye ,3 kaşık bulgur pilavı
ara 1 bardak kefir 3 form bisküvi ,3 erik
akşam 2 ufak kızartmadan yaptıgım karnıyarık 1 kase cacık
ara 1 büyük nektari
20 dakika yürüyüş ,bütün evi dip köşe temizlik onuda spordan say 3 lt su
not. Her yemekten önce 3 bardak sıcak suyum var onu yazma

herkeslere günaydınnnnnn....:))

beyzuş ablacım gelmişşşş hoşgeldinnnnçok özlemiştim maviş yazılarını...

ceco nirdesin kızzz iki sabahtır el sallayacan diye parka bakmaktan şaşı olcam....

ilahi fadime güldürdün beni sabah sabah ALLAH da seni güldürsün İNŞAALLAH...

ekincik kahveye geliyorum içtin mi yoksa... şu dediğin programdan banada lazım hemde en acil tarafından bayram dönüşü toparlanamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…