Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar zayıflıyoruz ya gaza geldim saçlarımı değiştiricem baya uzamıştı yaz başı bi kestirdim ama kıyamadım daha kestirmeye uzun ama böyle hareketli ve renkli olsun istiyorum bu kızın saçları nasıl bana yakışırmı sızce
guzele ne yakismaz mutlucum ama tutturmasi mesele ben geçen yaz boyattim kuafore mahvetti saçlarimi iyi biyer bulursan boyat derim sana yakisir:KK16:
degisiklik insani dahada motive ediyor bende kizila boyadim havali havali geziyorum:KK12::KK12:
esim artik kk ya girmemi istemiyor (nevar orda seni bukadar motive eden diyor) kiskandi zaar :KK9::KK9: daha verecenmi diyor 75ol yeter diyor
ama ben 60olacam sizlerin sayesinde hepinize tesekkur ederim gerçekten kilo vermemde payiniz var hakkinizi helal edin
yuzyuze tanimasamda sizleri seviyorum

İnşallah canım inşallah...Hep umut ediyorum da atraksiyon az geliyor galiba...Spora daha çok ağırlık vermem gerekiyor...

Bu arada sen muhteşem kilo verdin; :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:tebrik ediyorum;çok azimlisin...:nazar:Örnek bir şişmandın artık örnek bir hafif kilolusun..Kısa zamanda normal bir kiloya ineceğinden eminim.:nazar:Allah yardımcımız olsun hepimizin....
tesekkur ederim ablacim sizlerin sayesinde buraya girdikçe paylastikça moralim çok guzel oluyor kilo verenleri ve kendiminde verebildigini gormek beni mutlu ediyor hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz
kilolarla ugrasiyoruz bazan motivasyonumuz dussede artilarda da olsak biz buyola bas koyduk ya zayifliyacagiz ya yazifliyacagiz baska yolu yok :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

tekrardan merhaba kizlar kaktim totosumu 55 dk :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:salladim leslie bacimla ve toplamda 300 dk olduuuuuuuuuuuu:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:eeeeeeeee artik bunun üstüne bi kop kooooooooooooooppppppppppp:21::21::21::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

cnm kolay gelsin Allahım yardımcın olsun bitir gel bekliyoruz burdayızzzz tam kadroooo:KK54::KK54::KK54:

sen beni geçeceksinnnnnnnnnnnn :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62: ben de diyetisyene gittim 2 kilo sudan vermişimmmm:KK60: neyse haftaya yağdan gidecek eve gelirken 45 dk özellikle yolumu uzatıp yürüdüm evde leslie yaptım 35 dk epeyce yoruldummm ama gelirken simit cnm çekti ondan yedim 1 tane gitti 4 dilim ekmek uzun zamandır almamıştım akşam yemeğim gitti gümbürtüyeeee

ablaaa beni özlemedin miiiiiiiiiiiii ben de seni özledimm hg çok öptm:KK54::KK54::KK54:

mutlu bu renk ve saç şekli süper yakışacak sana harika olursun benim yeni imajı gördünmüüüü nasıl olmuş uzundu önceee

Özlemem mi bebeğim...Hepinizi çok özledim...Seninle karşılaşamadık ta söyleyemedim seni çok özlediğimi....:KK70:Hoş buldum canım...

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr kızlarrrrrrr

Ya bugün nedendir bilmiyorum ama inanılmaz bir halsizliğim var. Gecede doğru düzgün uyuyamadım herhalde onunda payı var. Sabah hesapta dışarı cıkacaktım ama ne ben nede komşu ablam uyanamadık. İşin tuhafı oda aynı benim gibi ne uyuyabilmiş doğru dürüst nede sabah uyanabilmiş.
Sabah kahvaltım saat 11i bulduk resmen, öğlen yemeğinide saat 2 gibi yedim. Akşamlıkda geç kalmadım ama işte bir kere düzenim şaştıya az da yesem kendimi bir tuhaf hissediyorum işte.
Kızlar ne olur benim için dua edinde yarın çok dinç ve erken uyanayımda düzenim şaşmasın.
Bu gece erken yatıcağım uykumu alayımda kendime geleyim diye.

Bu arada kaç gündür KPyide göremiyorum ya onunda sıkıntısı var herhalde. Bana kalsa hafta içi eşimlede giderim sırf babasını görmek için ama eşim ısrarla bayramda gidersin diye tutturuyor. Anlaşılan KV kesinlikle eve girmemi istemiyor ve eşimde sırf ben üzülmim diye aklı sıra beni kandırıor gitme anlasın kıymetini diye. Şu an bile hepsi oradalar, kızlarımıda yanına aldı bana hadi sende gel bile diyemedi hatta direk sen yukarı cık biz geliriz yarım saate kadar dedi ama gideli iki saat olucak neredeyse.
KVyi görmeye can atmıyorum ama bu şekilde beni uzak tutması KPden içimi açıtıyor adamcağıza bişey olsa kesin benim kahrımdan öldüğünü idda eder KV.
Zaten KPnin hastalığının sebebide benmişim. Öyle diyor KV neymiş benim soğuk durmam adamın hesapta içine oturmuşda o yüzden nöropati hastalığına sahip olmuş. Beyinden ileri gelen bir hastalık olduğu için üzüntüden adamı sen hasta ettin ölürsede sebebi sensin demişti resmen.
Neyse daha fazla canınızı sıkmim.
Rabbim hepinize dert keder göstermesin ve hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.

sevgili kv de hiçbiri benim yüzümden değil de. ama birgün kafana taş düşerse onun sorumluluğunu alıyorum de :))
allah sabır versin canım. sıkma kendini istenmediğin yerde ne işin var. kp de haberlerini alıyorsundur zaten eşinden sıkma canını herşeyde vardır bir hayır.

günaydın demeden daldım valla:))
ben kaçar hepinize güzel huzurlu sağlıklı light bir gün diliyorum

bu aralar çok şişiyorum kızlar. lohusalık sonrası ilk mensimi oluyorum ve kadir gecesinden beri hastayım. çok huzursuz edici.
kansız kaldım sanırım. kan ilacı başlasam çokmu açar iştahımı. sanki kapalı gibi??

Gunaydin kizlarrr iyi bir gune baslamissindir umarim ben baslamadim hem uykum var hrm kocami bogabilirim o kdar sinirliyim iste zaten regli olcam tepemde heyheyler halay cekiyo insallah sizin gununuz super gecer

Byzus ablam hosgeldin

Daha cok kisiye yazi yazacaktim ama unuttum.:KK43:((

günaydın pınarım ve ortikim. herkese enerji dolu bir gün diliyorum. herkese capcanlıııı bir günaydın. henüz tam aymamışsamdan size gönderiyim iyi dileklerimi.

günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU

böyle enerji doluyum koşasım var dağ tepe insan kilo verdikçe daha canlanıyor. ablama bazen diyorum ki (65 kg kendisi) ben senin kilonda olsam heralde ucarım yürümem artık gerçekten bir damacana suyu bıraktım sırtımdan darısı ikincinin başına elbette hepimizin başına. su damacanaları bir indirsek tepemizden.

günaydın topiğimin güzel arkadaşları...
bugün kararlıyım, önce kendime bir iş programı hazırlayacağım, zira işler üstüme üstüme geliyo, sonra evde yapacaklarımı düzene sokmam lazım, çünkü evin hali hiç de iç açıcı değil ve de son olarak da şu yeme içme spor işine biraz kafa yorup, ne yapabileceğimi ayarlamam lazım... kısacası herşey için bir program yapmam lazım, ama herşeyden önce kendime bir türk kahvesi yapmam lazım :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
yarın için bugün bir şey yapmam lazım...

bugün kararlıyım, önce kendime bir iş programı hazırlayacağım, zira işler üstüme üstüme geliyo, sonra evde yapacaklarımı düzene sokmam lazım, çünkü evin hali hiç de iç açıcı değil ve de son olarak da şu yeme içme spor işine biraz kafa yorup, ne yapabileceğimi ayarlamam lazım... kısacası herşey için bir program yapmam lazım, ama herşeyden önce kendime bir türk kahvesi yapmam lazım :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

haydi ozaman ekincek, yoluna sok herşeyi bu yaza kilo derdi bitecek yabadabaduuuuuu

Dünkü menüm
sabah peynir zeytin domates salatalık 2 dilim normal ekmek kepek ekmek bitmişti
ara 1 armut
ögle salata 1 kase kuru fasulye ,3 kaşık bulgur pilavı
ara 1 bardak kefir 3 form bisküvi ,3 erik
akşam 2 ufak kızartmadan yaptıgım karnıyarık 1 kase cacık
ara 1 büyük nektari
20 dakika yürüyüş ,bütün evi dip köşe temizlik onuda spordan say 3 lt su
not. Her yemekten önce 3 bardak sıcak suyum var onu yazma

herkeslere günaydınnnnnn....:))

beyzuş ablacım gelmişşşş hoşgeldinnnn:KK69::KK69:çok özlemiştim maviş yazılarını...:KK16::KK16:

ceco nirdesin kızzz iki sabahtır el sallayacan diye parka bakmaktan şaşı olcam.... :KK60::KK60:

günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU
:KK60::KK60::KK60:ilahi fadime güldürdün beni sabah sabah ALLAH da seni güldürsün İNŞAALLAH...:KK16:

ekincik kahveye geliyorum içtin mi yoksa...:KK1: şu dediğin programdan banada lazım hemde en acil tarafından bayram dönüşü toparlanamadım bir türlü:KK50:

X