- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
guzele ne yakismaz mutlucum ama tutturmasi mesele ben geçen yaz boyattim kuafore mahvetti saçlarimi iyi biyer bulursan boyat derim sana yakisirkızlar zayıflıyoruz ya gaza geldim saçlarımı değiştiricem baya uzamıştı yaz başı bi kestirdim ama kıyamadım daha kestirmeye uzun ama böyle hareketli ve renkli olsun istiyorum bu kızın saçları nasıl bana yakışırmı sızce
degisiklik insani dahada motive ediyor bende kizila boyadim havali havali geziyorum
esim artik kk ya girmemi istemiyor (nevar orda seni bukadar motive eden diyor) kiskandi zaar daha verecenmi diyor 75ol yeter diyor
ama ben 60olacam sizlerin sayesinde hepinize tesekkur ederim gerçekten kilo vermemde payiniz var hakkinizi helal edin
yuzyuze tanimasamda sizleri seviyorum
tesekkur ederim ablacim sizlerin sayesinde buraya girdikçe paylastikça moralim çok guzel oluyor kilo verenleri ve kendiminde verebildigini gormek beni mutlu ediyor hepimiz ayni kaderi paylasiyoruzİnşallah canım inşallah...Hep umut ediyorum da atraksiyon az geliyor galiba...Spora daha çok ağırlık vermem gerekiyor...
Bu arada sen muhteşem kilo verdin; tebrik ediyorum;çok azimlisin...Örnek bir şişmandın artık örnek bir hafif kilolusun..Kısa zamanda normal bir kiloya ineceğinden eminim.Allah yardımcımız olsun hepimizin....
kilolarla ugrasiyoruz bazan motivasyonumuz dussede artilarda da olsak biz buyola bas koyduk ya zayifliyacagiz ya yazifliyacagiz baska yolu yok