hoşgeldinnn, kolay gelsin canımmerhablar kızlar nasılsınız sonunda benım tatılım bittim dondum evime, evim evim güzel evim insan annesinin evine gitse bile yabancı yer değil ama evini özluyor yada en azından ben ozluyorum valiz bosaltma camasır yıkama yıkananları yerleştirme telasına dustum arada da girip bir bakayım dedim geçmişte cok sayfa birikmiş ama vaktım olmadıgından okuyamıyorum şimdilik işlerin basına doneyim öpüyorum hepinizi
evet kimsecikler çok bugün nedense huuuuuuuuuuu neredesiniz fıstıklar?hafta sonu olduğu nasıl belli hiç ses seda yok.
misafirlerim gene gelmedi((
öğlenleyin 3 adet biber dolması 2 kaşık yoğurt yedim.
2 saat sonra fındık yedim
akşam yemeği 1 kepçe çorba 2 tane dolma ve yoğurt
iyi geceler herkeslere
Merhaba kızlarrrrr
Geç oldu ama çok şükür işlerimi bitirdim ve küçük kuzumu yıkayıp duşumuda alıp geldim :122:
Çok yorulduk ama deydi gerçekten. Bisikletimide koşubandımıda salona taşıdık ve artık çok daha rahat sporumu yapabileceğim dışarı cıkamadığım günler.
Şekersiz çayımıda aldım az keyif yapıp sizlere bakayım dedimama bakıyorumda herkes pazar modunda olduğu için pek kimsecikler kalmamış.
Bugün spor yapmaya cıkamadım ama okadar çok iş yaptımki spor yapmış kadar oldum
Yarın hepbirlikte daha zinde ve aktif bir güne başlarız inşallah
hoşgeldinnn, kolay gelsin canım
ohh şimdi tam olarak başlayabilirsin artık spora, bu arada abla seni değil sen ablayı ektin bugün :)
bende yürüdüm geldim ohhhh üstümden yük kalktı sanki, bugün dün silip süpürdüğüm evi tekrar temizledim çok enerjikkkkkkkkkkim çooooooooooooook :))))
merhabalar
2 gündür giremedim gemişi okumam lazım merktayım , dünden beri canım çıktı ama değdi valla evim miss gibi temzilik kokuyor ohh ne güzel....
haftanın birinceleri kim oldu bılemıyorum ama canı gönülden tebrik edıyorum , şimdi geçmişe bi göz ataym...
teşekkürler canım , biz de ne çocuk ne gelen giden var ama çok çabuk toz oluyor sinir oluyorum , her hafta sonu silip süpürüyorum yetmıyor bir de hafta içinde süpürüyorum ... bugün cam perde ne varsa giriştim.... çok yoruldum ve haftasonun nasıl gectiğini anlayamadım az önce eşime soruyordum yarın pztsi mi (olmamasını umarak :) ) diye ...
ben de taç istiyorum ama hiiiiiç nasip olmadıee yattığın yerden verirler mi vermezler tabii hakedip alıyo herkes ...
yineeeeeee 1 saat yürüyüşümü yaptım geldimmmmmmm aferin banaaaaaa
benimkide 7aylikken basladi 7buçukken kendi oturabiliyordu seninkide oturur uzulme okadarda geç kalmis degil
yuruteçe koymuyorum 2.yide koymamistim burdaki doktorlarin çogu karsi istemiyorlar yuruteçi
çunki çogu çocuklar parmakuçlarinda yuruyorlarmis koyma dedi bende koymuyorum 2.cim yasinda yurumustu yuruteçe koymadigim halde simdi kizda baya surunuyor fazla yuksek olmayan yerden tutup kalmaya çalisiyor bakalim hayirlisi yasini karsilar heralde yurumek için
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
masallah
ne guzel biduygu sigamadigin kiyafetlere sigmak hele hele kuçuk bedenleri artik rahatça alabilmek
ben bazen olmayan seyleride aliyorum 1ay sonra bakiyorum oluyor kisacasi hosuma gideni almakta çekinmiyorum artik çunki kilo verebiliyorum
ALLAH yardimcin olsun zeynep ablacim ne buyuk sevap isliyorsun RABBIM mukafatini verecektir
sağol canım inşallah her akşam yürüyeceğim, canım istemediğinde şu hikayeleri okuyup gaza gelmeyi düşünüyorum :)))
sende fırsat buldukça hareket etmeye çalış...
ben dün evi baştan aşağı silmiş süpürmüştüm bugün aynı şeyi tekrar yaptım hem evim mis gibi hem ben bayağı ter attım :))))
sana kolay gelsin canım, ooo sporda yapılmış maşallah
şu yürüteç işini ne yapacağımı bende bilemiyorum benimki çok hareketli ve yalnız kalmayı hiç istemiyor, mutfakta iş yapmam olanaksız gibi birşey bende kurtarıcı olacağını düşünüyordum ama herkes bunu söylüyor ,ne yapsam ben benim veledede sakinleşse ya, biz evde bebek arabasıyla dolaşıyoruz mecburen ,şaka gibi ya :)
sağol canım inşalah hep böyle enerjik olurum ...:))) Allah nazardan saklasın güzeliminşallah enerjin hep daim olurda bizlerede bulaştırırsın. Yok Komşu Ablamı ekmedim zaten yarın için sözleştik bugün bütün evi kaldırdım o şekilde bende kalorileri yakmaya çalıştım ve eminim işe yaramıştır tabi spor yapacak halim kalsaydı tam bal kaymak olurdu herhalde bugünki hareketlilik
Bu gece fazlada geç yatmim diyorum sabah dinç uyanmak için :122: küçük kuzum uyudu şimdi büyüğünüde yatağına postalıyayım ondan sonra en geç 12de yatarım. Bak erken yatacağım diyorum ama 12den bahsediyorumbirde geçe kalsam ne olucak herhalde sabahlarım .
Gülle gülle kirlet evini diyeceğım ama ben ne zaman dip köşe girsem hiç kirlenmese diye düşünür dururum ama iki çocukla ne mimkin
Benim bir arkadaşın hep dediği gibi en nankör iş temizliktir iki gün yapma yine aynı o yüzden inşallah temiz temiz otururuzda bari bir günümüz rahat geçsin
Ben bu hafta kiloda ancak 2.ci olabildimbirincilik tacı 3melegimvar'ın ama benide prenses ilan etti
Ben hepimiz adına sana kocaman teşekkür ediyorum cnm darısı herkesin başına ( bende dahil allah gözümü doyursun ille taç istiyom hala
teşekkür ederim canım :)aferin sana
teşekur ederim hoşbulduk umarım bu sefer veririm kiloları
yürüteç kalça kaslarının gelişimini etkiledigi için önerilmiyor ben kızızmı koymadım bizde evde bebek arabası yada oto koltugunkoyuyordum ben nerede isem onuda götürüyordum
sağol canım inşalah hep böyle enerjik olurum ...
hımmm demek yarın çıkacaksınız hadi hayırlısı inşallah devamıda gelir...
ev işi zaten insanın haşatını çıkarıyor ben dün yaptığım için temizdi eee temiz evi temizlemekte ne var :) ev mis gibi oldu şimdilik kirletende yok kocişten başka :)
evet ya 12 bayağı erken :)
sen tacı alacaksın bence hemde çok yakında aaa ne aç gözlülüğü ya herkeste ister tabi :)
teşekkür ederim canım :)
ya evet bende sordum kaç kişiye kimse önermedi, benim bebeğim erkek onlarda hiç önermiyorlar sıkışma oluyor diye bende beni kurtarır artık bebek arabasıyla evde dolaşmam diyordum ama sanırım devam :)
sende bendensin desene yani her anne bir icat buluyor benimkide ben nerede o orada
önceleri oto koltuğuna koyuyordum ama arabada o, habira getir götürden bıktım arabaya bıaktım :)))))
hepinize iyi gecelerrr
bugun en son 88 kıloyken aldıgım kıyafetlerımı cıkardım kardesımın dolabına koymustum yer kaplamasın dıye benım dolapta acaba ıçıne gırebılırmıyım dıye deneyeyım dedım bı baktım bazıları bol bıle gelıyor nasıl sevındım bır suru yenı kıyafetım oldueskılere sıgabılmeye basladım coook mutlu oldum
sabah sabah okuyunca evde kışın almıştı kocam ama yememiştim 1 çay kaşığı tozundan yedim bakalım faydası olacakmı bende
benimkide 7aylikken basladi 7buçukken kendi oturabiliyordu seninkide oturur uzulme okadarda geç kalmis degil
yuruteçe koymuyorum 2.yide koymamistim burdaki doktorlarin çogu karsi istemiyorlar yuruteçi
çunki çogu çocuklar parmakuçlarinda yuruyorlarmis koyma dedi bende koymuyorum 2.cim yasinda yurumustu yuruteçe koymadigim halde simdi kizda baya surunuyor fazla yuksek olmayan yerden tutup kalmaya çalisiyor bakalim hayirlisi yasini karsilar heralde yurumek için
canm evet beibş çok.hangisini isteyerek yaptın diye sor...hiç birini:)))) bi de ikimizde üniversite mezunuyuz:))) oğlum babası askerken izne geldiğinde oldu ama çok iyi korunmuyordukta geri çekilme idi.2. bebeğim tam 10kilo vermiştim akapunkturla ve adetlerimi de düzenlemişti güya ilk ay çok düzenli olmuştu.ben 2.ayda aynı zamanda gelecek sandım hatta ağrım fln olmuştu adet olacağımı düşündüğümden korunmadık veeee işte gene hamiş:)))bakayım canım ben o siteyede, sende bebiş çok maşallah ,darısı bize ,ben 1 tane daha olsun tamam diyorum nasipse ....
valla irademe bende hayran kaldım ben ve tatlıya hayır demek çok ama çok zordu ama oldu...
yoooooooooooook sana yetişmem ne mümkün o taç hep senin olarak kalır ben eminim...
dün şu 42 kilo veren bayanın öyküsünü ve şule diye birininkini okudum acayip gaza geldim , o bayan çok kısa sürede 93ten 57ye düşmüş bende 57 olayım yiterrrrrrrr :)
aminnnnnn allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin....
canım ya hepsi küçükler zaman zaman yetemeyebilirsin çünkü hepsi şu bitmeyen pilden taktırmış gibiler, sen en iyisini yapıyorsundur zaten bunlara kafayı takıpta bebişlerin zamanından alma, önemli olan uzun değil kaliteli zaman geçirmektir unutma :) bebişide zorlama hepsinin gelişimi aynı olamaz zaten ne olur seninki 1 ay sonra otursun zorlama, büyüyünce bol bol oturacak zaten:))))
ohhh maşallah arkadaşıma ya
valla dediğin gibi o şeyleri giymek en az 2 katı ter attırıyor bence o da spordan sayılmalı
bence o dediklerini değilde soğuk sandviç tarzı yesen yoksa simidin susamlarını azalt öyle ye demek için sanırım geç mi kalmışım ya yazdığın saate ve benim yanıtladığım saate bakılırsa :)))
hos geldin canimmerhablar kızlar nasılsınız sonunda benım tatılım bittim dondum evime, evim evim güzel evim insan annesinin evine gitse bile yabancı yer değil ama evini özluyor yada en azından ben ozluyorum valiz bosaltma camasır yıkama yıkananları yerleştirme telasına dustum arada da girip bir bakayım dedim geçmişte cok sayfa birikmiş ama vaktım olmadıgından okuyamıyorum şimdilik işlerin basına doneyim öpüyorum hepinizi
yineeeeeee 1 saat yürüyüşümü yaptım geldimmmmmmm aferin banaaaaaa
bebek arabasiyla neden dolastiriyorsunuz evde anlamadim kendi kendine oynamiyormu? sasirdim okuyuncasağol canım inşalah hep böyle enerjik olurum ...
hımmm demek yarın çıkacaksınız hadi hayırlısı inşallah devamıda gelir...
ev işi zaten insanın haşatını çıkarıyor ben dün yaptığım için temizdi eee temiz evi temizlemekte ne var :) ev mis gibi oldu şimdilik kirletende yok kocişten başka :)
evet ya 12 bayağı erken :)
sen tacı alacaksın bence hemde çok yakında aaa ne aç gözlülüğü ya herkeste ister tabi :)
teşekkür ederim canım :)
ya evet bende sordum kaç kişiye kimse önermedi, benim bebeğim erkek onlarda hiç önermiyorlar sıkışma oluyor diye bende beni kurtarır artık bebek arabasıyla evde dolaşmam diyordum ama sanırım devam :)
sende bendensin desene yani her anne bir icat buluyor benimkide ben nerede o orada
önceleri oto koltuğuna koyuyordum ama arabada o, habira getir götürden bıktım arabaya bıaktım :)))))
ece78
baya disaridasin derken yuruyusler için çiktigimi mi diyorsun?
aksamlari esim evdeyken kizi yatirip çikiyorum
sabahlar çocuklar okuldayken yuruyusumu yapiyorum artik
okullardan oncede kizi yatiriyordum buyuk oglum bakiyordu
bende kuçuk oglumu alip yuruyusumu yapip geliyordum
çikamadigim zamanlarda oluyor(yagmur vs..)(yaptigim sporum hepsi disarida olmuyor)
evde yapiyorum kosu bandinda
veya bisikletle
yada leslie ile
istedikten sonra imkan bulmak kolay oluyor