Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinnn, kolay gelsin canım
evet kimsecikler çok bugün nedense huuuuuuuuuuu neredesiniz fıstıklar?
yediklerin gayet güzel ama fındık deyip geçmişsin kaç tane yedin bakalım hııııı :)))

ohh şimdi tam olarak başlayabilirsin artık spora, bu arada abla seni değil sen ablayı ektin bugün :)
bende yürüdüm geldim ohhhh üstümden yük kalktı sanki, bugün dün silip süpürdüğüm evi tekrar temizledim çok enerjikkkkkkkkkkim çooooooooooooook :))))

merhabalar
2 gündür giremedim gemişi okumam lazım merktayım , dünden beri canım çıktı ama değdi valla evim miss gibi temzilik kokuyor ohh ne güzel....
haftanın birinceleri kim oldu bılemıyorum ama canı gönülden tebrik edıyorum , şimdi geçmişe bi göz ataym...

:))) Allah nazardan saklasın güzelim inşallah enerjin hep daim olurda bizlerede bulaştırırsın. Yok Komşu Ablamı ekmedim zaten yarın için sözleştik bugün bütün evi kaldırdım o şekilde bende kalorileri yakmaya çalıştım ve eminim işe yaramıştır tabi spor yapacak halim kalsaydı tam bal kaymak olurdu herhalde bugünki hareketlilik
Bu gece fazlada geç yatmim diyorum sabah dinç uyanmak için :122: küçük kuzum uyudu şimdi büyüğünüde yatağına postalıyayım ondan sonra en geç 12de yatarım. Bak erken yatacağım diyorum ama 12den bahsediyorum birde geçe kalsam ne olucak herhalde sabahlarım .

Gülle gülle kirlet evini diyeceğım ama ben ne zaman dip köşe girsem hiç kirlenmese diye düşünür dururum ama iki çocukla ne mimkin
Benim bir arkadaşın hep dediği gibi en nankör iş temizliktir iki gün yapma yine aynı o yüzden inşallah temiz temiz otururuzda bari bir günümüz rahat geçsin
Ben bu hafta kiloda ancak 2.ci olabildim birincilik tacı 3melegimvar'ın ama benide prenses ilan etti
Ben hepimiz adına sana kocaman teşekkür ediyorum cnm darısı herkesin başına ( bende dahil allah gözümü doyursun ille taç istiyom hala

sarı civcimim yenacım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
zeynep ablacım allah senden razı olsun , sabır konusunda benim de idolümsün ...

yineeeeeee 1 saat yürüyüşümü yaptım geldimmmmmmm aferin banaaaaaa

aferin sana

teşekur ederim hoşbulduk umarım bu sefer veririm kiloları

yürüteç kalça kaslarının gelişimini etkiledigi için önerilmiyor ben kızızmı koymadım bizde evde bebek arabası yada oto koltugunkoyuyordum ben nerede isem onuda götürüyordum

sağol canım inşalah hep böyle enerjik olurum ...
hımmm demek yarın çıkacaksınız hadi hayırlısı inşallah devamıda gelir...
ev işi zaten insanın haşatını çıkarıyor ben dün yaptığım için temizdi eee temiz evi temizlemekte ne var :) ev mis gibi oldu şimdilik kirletende yok kocişten başka :)
evet ya 12 bayağı erken :)
sen tacı alacaksın bence hemde çok yakında aaa ne aç gözlülüğü ya herkeste ister tabi :)
teşekkür ederim canım :)
ya evet bende sordum kaç kişiye kimse önermedi, benim bebeğim erkek onlarda hiç önermiyorlar sıkışma oluyor diye bende beni kurtarır artık bebek arabasıyla evde dolaşmam diyordum ama sanırım devam :)
sende bendensin desene yani her anne bir icat buluyor benimkide ben nerede o orada
önceleri oto koltuğuna koyuyordum ama arabada o, habira getir götürden bıktım arabaya bıaktım :)))))

evetoto koltugunu taşımak çok zor oluyordu ama mecburen taşıdım valla yakında tutunup kalamya yada emeklemeye başlarsa biraz daha sensiz kalıyor rahatça kurcalyablmek için yanlız kalıyor sanki

slm kizlar
leslie yapmadan önce bi bakayim dedim bugün misafirlerim vardi onlar gittikten sonra 30 dk yürüdük görümcemle yani toplamda

125 dk oldu simdilik tam gaz devam

slm kizlar
leslie yapmadan önce bi bakayim dedim bugün misafirlerim vardi onlar gittikten sonra 30 dk yürüdük görümcemle yani toplamda

125 dk oldu simdilik tam gaz devam

Kızlar bana müsade
size hoş sohbetler ve güzel paylaşımlar dilerim. Yarın sabah işim bittikten sonra uğrar bakarım nasıl güzel şeyler paylaştınız diye

Hepinize hayırlı geceler ve şimdiden allah rahatlık versin
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Kocaman öpüyorum hepinizi

nasıl güzel bir duygu değilmi???ben arada sabah wc den çıknca deneme yaparım.başta benim minikler nere gidiyon anne diye panik oluyorlardı.baktılar ben ara ara ayna karşısında aynı şeyi yapıp duruyorum.şimdi kızım diyor anne deniyonmu geneee

sabah sabah okuyunca evde kışın almıştı kocam ama yememiştim 1 çay kaşığı tozundan yedim bakalım faydası olacakmı bende

canım beklemiş halde tozunu önermiyorlar çörek otunun.ya tanesini iyice çiğneyecen yada günlük kendin öğütücen yada yağını güvenilir bi yerden alacaksın.bak buradan okuyabilirsin

Kullanımı ve Dozu • Çörek Otu

inşallah geç kalmazda canım kızım.çok ilgilenemyirouz hep yerlerde bişi serip oraya bırakıyorum.yoksa kızm rahat bırakmıyor ilgilensem hemen tepeme çıkar ilgi çekemeye çalışır.ortancam uyurken biraz ilgileniyorm ondada bebişim zor yiyen bi bebek.onla uğraşıyorum ev işini de hiiiç bitiremiyorm.sen nasıl kalkıyorsun bu işlerin altından tek başına???hemde baya dışarıdasın.yardımcın mı var???

canm evet beibş çok.hangisini isteyerek yaptın diye sor...hiç birini:)))) bi de ikimizde üniversite mezunuyuz:))) oğlum babası askerken izne geldiğinde oldu ama çok iyi korunmuyordukta geri çekilme idi.2. bebeğim tam 10kilo vermiştim akapunkturla ve adetlerimi de düzenlemişti güya ilk ay çok düzenli olmuştu.ben 2.ayda aynı zamanda gelecek sandım hatta ağrım fln olmuştu adet olacağımı düşündüğümden korunmadık veeee işte gene hamiş:)))
3.hele asla diyenlerdendm.çalışıyoruz gurbetteyiz bakıcı deneyimlrim var kötü kötü fln.15 ay çok ciddi korunduk ve sadece 1 gece geri çekilmeee ve sonuç gene hamişim..spiral istemedim zaten çok yoğun regl olurum.doğum konrtol hapı önerdi emzirdiğimden kıyamadm içmeye sütü azaltıyormuş zaten azdı.çok ağladım .günlerce uyuymadım ama olunca o kadar çok seviliyorkiii. o kadar kendini sevdirdiki.onu istemememe rağmen o doğduğundan beri en pozitif çocuğumuz gülümsüyor sürekli.çok şirinnn.canlarım benim .bu arada 10 yıllık evliyiz.yani bikaç yıl sürekli geri çekilme yöntemide kullandık çocuk yokken bişi olmadı.2 tane varken 1 gecede oluverdi.nasip işteeee

çok hoşssun yaaa

evet valla bu çocukların pilleri bitmiyor gerçekten

inşallah oturur artık insan ister istemez üzülüyor acaba ilgilenemedimmi diye.memlekete gidince annem baya bi kızımıştı.hiç ayağına bastırmamşsın basamıyor diye.ben dedim küçük daha .ama illa inat etti 2 güne basmayı öğretti kızıma.yani bazı şeyler ilgiyle de oluyor

sauna şortumu giydim bu akşaaam ve 50 dk yürüyüş 10dk egzersiz yatım çok mutluyum.bugün göksu parka gittik çok güzel bir gündü.çocuklarla cafede oturduk.çıkmadan sütle yenen nefsit yedim.orada da sadece zero kola ve meyve olarak götürmesi kolay olan kuru incir ,hurma ve 4 diyet bisküvi yedim ara öğün olarak.gelince çorba,balık ızgara ve salata az ekmekle.çççççokkkk mutlym sapıtmadığım içn.patetes kızartması aldık ve 1 tane bile yemedim.eşim dondurma deyip durdu yedirmedim.ama inşallah patlamam bi yerlerde

hos geldin canim
kolay gelsin

yineeeeeee 1 saat yürüyüşümü yaptım geldimmmmmmm aferin banaaaaaa

bugün biz de koçtaşa gittik ufak tefek alıcaklar vardı dönüşte yürüdük 1 saate yakın iyi oldu
yarın sabah tan çıkacağz kızlarla onlara gardrop çalışma masası felan bakacağız büyük kızımın okul kıyafetlerini alacağız inşallah liseli oldu ya
sonra da küçük kızım pizza deyip duruyordu onlara pizza yedireceğim ben naparım bilmem

ece78
Canim yardimcim yok hiç olmadida gerek duymuyorum (babamiz hariç)
ben hepsiyle ilgilenebiliyorum ama benimkiler buyuk seninkinden belki ondan olabilir
buyuk derken buyuk oglum 8 kuçuk oglum 4 yasinda kuçukte saten 9buçuk aylik bide benim iki buyuk çok guzel anlasiyorlar beraber oynuyorlar artik kizda onlarla oynuyor salonda durmuyor abilerinin yanina gidiyor surekli
ben eski oturdugum yerde bile esim hariç kimseye birakmiyordum çocuklarimi isilerimi onlara gore ayarliyordum simdide oyle kv gorumcem uzaktalar zaten kendi annemgilde turkiyede 1.derece akraba olarak kimse yok komsularim var onlarada birakmam zaten (yanlis anlasilmasin komsularim iyiler ama ben çocucugu birakipta gezemem) alisveris desen onlarlada gidebilirim buyukler yanimda geziyor kizin pusette sesi çikmaz yani herseyimi yapabiliyorum çocuklarimla
bende anormallikmi var komsularimda diyor hiç sikayet etmezsin hep memnunsun derler
(ama naapiyim onlar benim canim buyuturken zorlanmiyorum yorulmuyorum ben)
insallah hep boyle devam eder buyuduklerindede hayirli evlat olurlar

sen yurt disindamiydin neresi?

ece78
baya disaridasin derken yuruyusler için çiktigimi mi diyorsun?
aksamlari esim evdeyken kizi yatirip çikiyorum
sabahlar çocuklar okuldayken yuruyusumu yapiyorum artik
okullardan oncede kizi yatiriyordum buyuk oglum bakiyordu
bende kuçuk oglumu alip yuruyusumu yapip geliyordum
çikamadigim zamanlarda oluyor(yagmur vs..)(yaptigim sporum hepsi disarida olmuyor)
evde yapiyorum kosu bandinda
veya bisikletle
yada leslie ile
istedikten sonra imkan bulmak kolay oluyor

bebek arabasiyla neden dolastiriyorsunuz evde anlamadim kendi kendine oynamiyormu? sasirdim okuyunca
ben yuruteçe buyuk oglumu koydum(8aylikken baslamistim) bilmiyordum ozaman ama ikisini koymadim gerekte yok aslinda kendi kendime oynuyor ev islerimi bitirince biraz oynuyup ilgilenip yatiriyorum
iikkez duydum arabayla evde dolastirmayi

herkese iyi geceler bende yatiyorum yarin erken kalkicam okul var

canım inşallah yanlış anlamamışsındır.hani günde kaç kez okula götürdüğünü fln demiştin ya ?ben hafta içi hiç dışarı çıkmadığım halde yetişemiyrum işlere.dağınıklık topla,yemek yap,çamaşır ,bebek yedir kızı yedir ,ortalkı tekrar dağılıyor.süpürge bile çok zor yapaibliyorum,çocuklar sürekli bişiler istiyor.banyo wc temizle fln.bi de senin gibi dışarı çıksam(yani kaç kez okula gidip geldiğn için dedim bi de öğle yemeklerini de yediriyorum evde demiştin yanlış hatırlamıyorusam gözümde canlandırdım ve baya zor gibi geldi bana ) .ben çok tembelim galibaaa

sen tanıdığım kadarıyla çok pozitif bir insansın seni kırmayı hiçççç istemem emin ol.ama enerjin çok
bende insülin direncinden kaynaklanan halsizlik vardı baya elim kolum çok zor kalkıyordu.çörek otu kullandığımdan bu yana daha iyiyim.inşallah yakında senin yaptıklarına yalnız hayran kalmakla kalmam kendim de yapabilir duruma gelirim.(yani senin için doğal yaptıkların ama ben ağzım açık izliyorum canım çok hamaratsın gibime geliyor yani öylesin inşallah bana da bulaşır biraz:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…