Sağ ol canım ya bak iyi oldu bunu söylediğin sonuçta doğru söylüyorsun bir şeyi işleyipte kenara koyduğunda mutlaka daha çabuk tüketmek gerekir bozulmasın diye. Yağını bende duymuştum aslında o daha mantıklı
Yaaa baksana ne güzel bizim topiğin güzelliğide bu birbirimizi anında bilgilendirme şansımız oluyor.
2 gecedir kardeşim hasta acillerde sabahlayıop tüm günü orda geçiriyoruz yaa
karın ağrısı kusma mide bulantısı ve el ayaklarda uyuşma ile gittik. önceki gece artık safra kusmuştu yani
yemediği serum kamadı sanki
okadar çok tahlil tetkik yaptılar. okadar çok çeşitli doktorlar baktıki, mesela 1 gün ve gece içinde 3 genel cerrahi, 3 dahiliyeci, 2-3 kadın doktoru, daha bissürü doktor iştekimse bişey bulamıyo ilginç olanda bu yani en son sevgili çok akıllı doktorlarımıza biz akıl verdikte FMF olabilirmi bide ona bakalım dedik. neyse genetik bölümüne kan verdik bakalım onunda sonucu 1 haftada çıkıyomuş. tam düzelme olmasada bugün evdeyiz bakalım inşaAllah tekrarlamaz şubat ayındada böyle olmuştu. o xzamanda bakmadıkları kalmamıştı. kolonoskopi de yapılmıştı ama bişey çıkmamıştı. ayyy nasıl ağlaya ağlaya kıvranıyo görseniz canım benim yaaa gözlerin balon balon şişti
işte bu yüzden kilo bildirimi yapamadım. aslında eyzuş ablanın telefonu vardı bende ariicaktım ama 2 gündür tel şarj edemediğim için şarjım bitmişti. şarjın peşindede koşturamadımişte böyle yani.. çok üzgünüm beni listeden sakın çıkarmayın lütfen ((
yahu o kiloları nasıl verdiniz.. 20kg verenler sorum size?? bide kaç ayda gittiğinide yazın pls :)
slm kızlar bu sitede eskiyim ama uzun bir süredir girmiyordum yaklaşım 1-2 haftadır tekrar başladım girmeye.
burada benimle aynı kaderi paylaşan yakın kilolarda olduğum kişileri okdukça yanlız değilmişim diyorum.hepimize sağlıklı beslenme ve spor ile dileğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle
sevgiler...
Yolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.
Bir yığın iş var yetişemiyorum..
oğlum bu aralar her şeye ağlıyor..
kızım sanki hala mutsuz gibi.Kahroluyorum..
Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..
yürüyüş yapamıyorum.
Sarı_civcivim,çok geçmiş olsun kardeşine,yukarıda anlattığım gibi ablam aynı durumda..Üst komşumun kızı ishal artı istifra..
bayağı salgın var etrafta...
tatlım çok teşekkür ederim inşallah.tekrar hosgeldın o zaman ıyısallah hedeflerımıze hemencecık ulasırız ve gerıde almayıxz
bugun en son 88 kıloyken aldıgım kıyafetlerımı cıkardım kardesımın dolabına koymustum yer kaplamasın dıye benım dolapta acaba ıçıne gırebılırmıyım dıye deneyeyım dedım bı baktım bazıları bol bıle gelıyor nasıl sevındım bır suru yenı kıyafetım oldueskılere sıgabılmeye basladım coook mutlu oldum
Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..
yürüyüş yapamıyorum.
Sarı_civcivim,çok geçmiş olsun kardeşine,yukarıda anlattığım gibi ablam aynı durumda..Üst komşumun kızı ishal artı istifra..
süper ben geçen hafta yarım yarım 1 ssat yürüdüm komedi gibi ama çocuklardan fırsat bulamıyorum malesefveeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :))))
düzelir inşallah yena çocukların böyle aksi dönemleri oluyo ama sabret biraz okul açılınca kızda arkadaşlarla oyalanınca unutur merak etme hayatın daha düzene girer geçmi olsun ablanadaYolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.
yürüyüş yapamıyorum.
sabah sabah okuyunca evde kışın almıştı kocam ama yememiştim 1 çay kaşığı tozundan yedim bakalım faydası olacakmı bendeönemli değil canım ne güzel paylaşıyoruz.çörek otu bende çok işe yaradı o nedenle herkse anlatıyorum.öyle bir iştahım vardıki böyle gece kalkıp kek yapıp yarısını yerdim.sonra daha neler neler .hiç bişi yapamazsam ekmeğin arasına peynir koyar yerdim.bu açlığımı bastırdı benim içimdeki canavarı sakinleştirdi.şekeri düzenliyormuşya bende de insülin direnci var ondan işe yaradı heralde şükür.yoksa emzirme döneminde ilaçta veremedi dr um
darısı bize inşallah benimde var öyle kıyafetlerbugun en son 88 kıloyken aldıgım kıyafetlerımı cıkardım kardesımın dolabına koymustum yer kaplamasın dıye benım dolapta acaba ıçıne gırebılırmıyım dıye deneyeyım dedım bı baktım bazıları bol bıle gelıyor nasıl sevındım bır suru yenı kıyafetım oldueskılere sıgabılmeye basladım coook mutlu oldum
allah kolaylık versin ablam senin bu pozitifliğin sabrın bana enerji veriyocanım benim..bazan böyle herşeyin üst üste geldiği dönemler olur.inşallah her şey enkısa zamanda düzelir.senin iyi olman lazımki bu devreyi atlatasın.
bende de aynı durum var.yani bezgin durumdayım.dört duvar arasında sıkıştım.adamın gençliği bencildi.hastalığıda öyle.ben yedirmezzsem yemiyor.gece sabaha kadar tuvalete taşınıyoruz.sabah 7 gibi yatağa atıyorum kendimi.tabii günün bereketi kalmıyor.hasbelkader uyusam.tüm odayı inadına batırıyor.kendimi balkona atıyorum..
kilo vermek nerde..birde alıyorum..allahım şikayet etmek istemiyorum..bu günümede şükür olsun..
çok geçmiş olsun ,allah şifa versin....
sari civcivim cok gevmis olsun cnm allah acil sifa versin
yürüyüş yapamıyorum.
Çok geçmiş olsun sarı civ civ aklımdaydın gelmemezlik yapmaz demiştim Alah acil şifalar versin bizlerde acillerde perişan olduk ama Allah razı olsun cerrahpaşa acşldeki dokjtorlardan çok güzel bakıyolar canla başla artık eskisi gibi tavırlı havalıda değiller 1 hafta ordaydım doktorlar yeri geliyor hemşire yeri geliyo hastabakıcı çok ya süperlerdi burdanda yazıp teşekkür etmek istedim.
saricivcivim zayiflama degilde bu sIkIlasma isi bizi baya ugrastiracak bende gobekten sikayetçiyim onun disinda diger yerler fena sayilmaz kollar için 1kiloluk su siseleriyle egzersiz yapiyorum bacaklar icinde lastik takip açip kapiyorum bacaklarimi sIkIlasmaya basladim oncekine ragmen ama gobus dar bisey giysem hamile gibi duruyorum offfff arkadasimda diyor arkadan supersin baya inceldim ondeki gobege çare bul diyorarastirdim onun çareside mekik ama koca gobekle rahatça yapamiyorumki
acıl sıfalar dılıyorum cook gecmıs olsun
canım benim..bazan böyle herşeyin üst üste geldiği dönemler olur.inşallah her şey enkısa zamanda düzelir.senin iyi olman lazımki bu devreyi atlatasın.
bende de aynı durum var.yani bezgin durumdayım.dört duvar arasında sıkıştım.adamın gençliği bencildi.hastalığıda öyle.ben yedirmezzsem yemiyor.gece sabaha kadar tuvalete taşınıyoruz.sabah 7 gibi yatağa atıyorum kendimi.tabii günün bereketi kalmıyor.hasbelkader uyusam.tüm odayı inadına batırıyor.kendimi balkona atıyorum..
kilo vermek nerde..birde alıyorum..allahım şikayet etmek istemiyorum..bu günümede şükür olsun..
benimkide 7aylikken basladi 7buçukken kendi oturabiliyordu seninkide oturur uzulme okadarda geç kalmis degilaslında çok oturtturmuyorum yani kayıyor sevmiyor mızıklanıyor.mama sandalyesinde bile oturmayı sevmiyor.döne döne tüm odayı geziyordu şimdi bi desürünmeyi öğrendi.arkadaşımınkşi bizden 20 gün küçük kendi başına oturabiliyormuş bend eüzüldüm ilgilenmiyorum çocuğumla heralde ondan oluyor diye.bugün uğraştım baya yok ağlıyor mızmızlanıyor...offf. hiç biri ile tam ilgilenemyirom diye kendime çok kızıyorum çoğu zaman.senin kuzuya da maşallahh.yürüteçe koyuyormusun?
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsintekrara merhaba eskilerden bende aranızdaydım tekrar donmek istiyorum benide alırmısınız
yena benide yazarmısın cuma gunu kilom 95.2
tum sene kpss sınavına hazırlanmak için 11 de kızımı yatırıp 3 e kadar ders çalıstım uykum açıksın diyede yemek yedim ve kilolaar geldi
masallahbugun en son 88 kıloyken aldıgım kıyafetlerımı cıkardım kardesımın dolabına koymustum yer kaplamasın dıye benım dolapta acaba ıçıne gırebılırmıyım dıye deneyeyım dedım bı baktım bazıları bol bıle gelıyor nasıl sevındım bır suru yenı kıyafetım oldueskılere sıgabılmeye basladım coook mutlu oldum
canım benim..bazan böyle herşeyin üst üste geldiği dönemler olur.inşallah her şey enkısa zamanda düzelir.senin iyi olman lazımki bu devreyi atlatasın.
tamam canım bundan sonra inşallah daha sıkı olacak.....bendende sana kocamannn aferimm cnm benımm bundan sonnra daha sıkı yapıyoruzz tamammıı
geçmiş olsunn yenacımm ya bu kucuklerr hep boyle galıba benımm oglum da oylee canıma yetiyorr çok küsüyorr aglıyorr neysee onlarda akıllanırlarr
sevdıklerınden uzak olunca ınsan boylee zamanlarda aklımız onlarda kalıyor cnmm rabbım daha buyukk şeylerden korusun inş..
35, yürüyüş yapıldıı
3 lt su içildii
kafi mıktarda yemek yenildiii
hepicinizee iyi gecelerr ballarımm öptümm
ben verdiğin zumbayı becermeiyorum neden çünkü video habire takılıp duruyorkuşummmm zumba ne alemde
bende dün akşam ilk gün olmasna rağmen abartınca korktum açıkçası ama şükür birşey olmadı...Harikasınız siz yaw. Bencede ilk günden kendini fazla yormadığın iyi olmuş yoksa sonraki iki gün bacacıklarım bacacıklarım diye dolanırdın
Bende kaç gündür koşubandı ve bisikleti yatak odasından salona taşımak istiyordum ama eşimi yarın için ancak ikna ettim. Adamcağız yorgunluktan hep sallayıp duruyordu ama yarın sabah kahvaltıdan sonra söz verdi taşıyacak diğer odaya. O bahaneyle bende dip köşe temizlemiş olurum odalarıdaondan sonra bir güzel tvye karşı müzik kanalınıda açar sporumu yaparım
Pazartesiden itibaren bende dışarda olucam inşallah Komşu Ablam kıvırmazda her gün çıkarız. O kıvırırsada ben cıkmaya çalışacağım ama işte yanlız olunca çabuk sıkılıyorum o zamanda evde koşu bandı imdadıma yetişir.
Ablacığım işin gerçekten çok zor. Umarım bir an önce herşey yoluna girerde sende biraz da olsa kendini toparlama fırsatı bulursun. Ablana ve komşu kızınada çok geçmiş olsun.
Dediğin gibi herhalde salgın var. Rabbim tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.
Valla ben kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum zaten çörekotu Kuranda bile Ölüm hariç her derde deva diye geçiyor. Ben geçen ay regl olduğumda ağrıdan yerlerde sürünüyordum ve bir türlü sökülemiyordum.
3 gün evvel olmaya başladım ve bu sefer çörekotundan mıdır ne ağrım vardı nede sökülme sorunu. Çok rahat geçirdim ilk kez regl dönemimi. Çörekotunu çiğneyemem midem bulanır diyenler için aktarlarda öğütülmüşüde satılıyormuş eşimin halasından öğrendim bu gece ki çiğnemeden yutulursa bile faydası olur diyor oda.
Umarım sende faydasını görürsün
bakayım canım ben o siteyede, sende bebiş çok maşallah ,darısı bize ,ben 1 tane daha olsun tamam diyorum nasipse ....canım çörekotunu çöreklen.com diye bir sitede nasıl yendiği faydalananların yorumlar fln var.bak istersen.biz 3.bebişi kucağa pek alamıyoruz.2 .m çok kıskanç o da 2,5 yaşında daha. yerlerde dura dura sürünmeyi öğrendi komando gibi ama oturamıyor daha .7,5 aylık benimkide
ececim senin yasin kaçti? ben ilk 20yasinda tattim anneligi (aslinda 16 da nisanlandim ama buraya gelmek için yasimin dolmasi vizenin çikmasi derken 19da evlendim)yoksa 16da velenip 17de de Anne olmak isterdim(nasip) çook seviyorum çocuklari ahhh bikilolarimi versem 30olmadan bidaha istiyorum bebis kismet olursa RABBIM tum isteyenlere versin(Amiiiinnnnn)
geçen ramazanda gorumcem hastanede yatti erkn dogum riski yonunden 5çocuk onda 2de bende vardi bide ben 6aylik hamileydim yinede hergun erkenden kalkip onlara gittim 7çocuga baktip ev islerini hallettim derken (orucumuda tutuyordum)ramazani bitirmistik (yani çocuk bak de bana yeterki)
hep ana okulunda çalismak istemisimdir bu artik olmayacagi için kendi çoocuklarimla ilgileniyorum ben kalabalik aileyi seviyorum bayramlarda guzel oluyor esim tarafida 6kardesler bayramda hep biraradayi zonlarda çok guzel anlasiyorlarbenim çocuklarda guzel anlasiyorlar insallah hep boyle devam eder ALLAH im kimsenin agzinin tadini bozmasin(Amiiiiiiiiinnnnn)
saricivcivim zayiflama degilde bu sIkIlasma isi bizi baya ugrastiracak bende gobekten sikayetçiyim onun disinda diger yerler fena sayilmaz kollar için 1kiloluk su siseleriyle egzersiz yapiyorum bacaklar icinde lastik takip açip kapiyorum bacaklarimi sIkIlasmaya basladim oncekine ragmen ama gobus dar bisey giysem hamile gibi duruyorum offfff arkadasimda diyor arkadan supersin baya inceldim ondeki gobege çare bul diyorarastirdim onun çareside mekik ama koca gobekle rahatça yapamiyorumki
ohhhhh sefan olsun kim tutar seni ilbatum masallah
ben hep yapiyorum ceco kilo 95ten itibaren asansoru nadir kullandim (oncesinde benimde nefesim daraliyordu)gerçi ben 3.katta oturuyorum ama olsun gunde kaç kez çikiyorum bazan (çoplerimi bile bikereden atmiyorum 2tur yapiyorum)kar kardir
hos geldin aramiza istedigin kiloya ulasirsin insallah
abowww bana rakip mi olcan kiz
bu hafta taç elden gidiyor desene
Ablana çoook geçmis olsun
hastalikta veya en mutlu gunlerde yanlarinda olmamak
sevinçlerini huzunlerini paylasamamak nedir çok iyi bilirim
ALLAH yardimcimiz olsun
yuruyusunude yaparsin insallah bozma moralini
aminnnnnn allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin....canım ben 23 ümde evlendim üniversite bitince.4 yıl istemedik çocukeşim askere gitmemişti gitsin gelsin dedik.sonra 27 de oldu oğlum sonra 30,5 ta kızım oldu.artık biz tamam dermişken son numaramz ben 32,5 tayken aramıza katıldı.şimdi 33 yaşındayım .ben çocukları severim ama bakımları zor gelirdi ablamların çocuklarını oynatırken zevk alırdım ama uyutmak yedirmek fln sevmezdim.şimdi son iki ikiz gibiler.en büyüğümde 6 yaşında sonuçta o da tekken üstüne kumalar geldi.küçkken çok sakindi şimdi hem yaramaz hem kardeşini delirtiyor .memlekete gittiğimde ablamlar sizin haliniz pek zor dediler.biz burda bunca kişi çoluk çocuk zor yetişiyoruz seninkiliere sen evde tek başına ne yapıyorsun dediler.insanda kafa fln kalmıyor hakikaten dediler.belki benimkiler hareketliler ondan veya yaş 33 ondan yada karekter belki ondan bilemiyorum canım yaaa.ama hepsini çok seviyorum.Allah sağlık versin tüm çocuklarımıza
canım ya hepsi küçükler zaman zaman yetemeyebilirsin çünkü hepsi şu bitmeyen pilden taktırmış gibiler, sen en iyisini yapıyorsundur zaten bunlara kafayı takıpta bebişlerin zamanından alma, önemli olan uzun değil kaliteli zaman geçirmektir unutma :) bebişide zorlama hepsinin gelişimi aynı olamaz zaten ne olur seninki 1 ay sonra otursun zorlama, büyüyünce bol bol oturacak zaten:))))aslında çok oturtturmuyorum yani kayıyor sevmiyor mızıklanıyor.mama sandalyesinde bile oturmayı sevmiyor.döne döne tüm odayı geziyordu şimdi bi desürünmeyi öğrendi.arkadaşımınkşi bizden 20 gün küçük kendi başına oturabiliyormuş bend eüzüldüm ilgilenmiyorum çocuğumla heralde ondan oluyor diye.bugün uğraştım baya yok ağlıyor mızmızlanıyor...offf. hiç biri ile tam ilgilenemyirom diye kendime çok kızıyorum çoğu zaman.senin kuzuya da maşallahh.yürüteçe koyuyormusun?
kızlar bugün çok iyi geçti benim içn.termal sauno şortumla 50 dk yürüdüm hızlı yokuşlu.sonra çocukları parka götürdük orada aletlli jimnastik yaptım 25 dk sürmüş.aletlerin çoğuna çıktım kendimi tutamadım:)bi de şu şortumu giyerken inanın yarım saat spor yapmışım gibi terliyorum.geçen yıl bu kilodayken almıştım daha rahat giyiyordum.şimdi çok daha zorlanıyorum giyerken doğumdan sonra genemi genişleniyor yani her doğumda anlamadım gitti.tartım tefal zaten çok tartıyor yani kilom aynı ama çok zor sığıyorum
bi de eşim yarın kahvaltıyı dışarda yapalım dedi ben ne yapsam ne yesem?en az zararlı ne olurk?simit mi?kaşarlı tostmu?açık büfeye gitsem hepsinden yerim kesin.evde yesem dışarda kociş çocuklar yerken kendimi kötü hissederim.ne yapiiiim yaaaa???
sağol canım inşallah her akşam yürüyeceğim, canım istemediğinde şu hikayeleri okuyup gaza gelmeyi düşünüyorum :)))süper ben geçen hafta yarım yarım 1 ssat yürüdüm komedi gibi ama çocuklardan fırsat bulamıyorum malesef
düzelir inşallah yena çocukların böyle aksi dönemleri oluyo ama sabret biraz okul açılınca kızda arkadaşlarla oyalanınca unutur merak etme hayatın daha düzene girer geçmi olsun ablanada
sabah sabah okuyunca evde kışın almıştı kocam ama yememiştim 1 çay kaşığı tozundan yedim bakalım faydası olacakmı bende
darısı bize inşallah benimde var öyle kıyafetler
allah kolaylık versin ablam senin bu pozitifliğin sabrın bana enerji veriyo
sana kolay gelsin canım, ooo sporda yapılmış maşallahgünaydın kızlar
ne olmuş böyle hastalar dertliler. allah dermansız dertten korusun. hastala geçmiş olsun. dün misafirlerim gelmedi. bugün inşallah.
dün spor yapamadım. bugün uyanır uyanmaz 1 saat spor yaptım hadi bakalım. kahvaltı tost falan değişik bişi değil.
benimkide 7aylikken basladi 7buçukken kendi oturabiliyordu seninkide oturur uzulme okadarda geç kalmis degil
yuruteçe koymuyorum 2.yide koymamistim burdaki doktorlarin çogu karsi istemiyorlar yuruteçi
çunki çogu çocuklar parmakuçlarinda yuruyorlarmis koyma dedi bende koymuyorum 2.cim yasinda yurumustu yuruteçe koymadigim halde simdi kizda baya surunuyor fazla yuksek olmayan yerden tutup kalmaya çalisiyor bakalim hayirlisi yasini karsilar heralde yurumek için
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
masallah
ne guzel biduygu sigamadigin kiyafetlere sigmak hele hele kuçuk bedenleri artik rahatça alabilmek
ben bazen olmayan seyleride aliyorum 1ay sonra bakiyorum oluyor kisacasi hosuma gideni almakta çekinmiyorum artik çunki kilo verebiliyorum
ALLAH yardimcin olsun zeynep ablacim ne buyuk sevap isliyorsun RABBIM mukafatini verecektir