Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

önemli değil canım ne güzel paylaşıyoruz.çörek otu bende çok işe yaradı o nedenle herkse anlatıyorum.öyle bir iştahım vardıki böyle gece kalkıp kek yapıp yarısını yerdim.sonra daha neler neler .hiç bişi yapamazsam ekmeğin arasına peynir koyar yerdim.bu açlığımı bastırdı benim içimdeki canavarı sakinleştirdi.şekeri düzenliyormuşya bende de insülin direnci var ondan işe yaradı heralde şükür.yoksa emzirme döneminde ilaçta veremedi dr um

kızlar bugün çok iyi geçti benim içn.termal sauno şortumla 50 dk yürüdüm hızlı yokuşlu.sonra çocukları parka götürdük orada aletlli jimnastik yaptım 25 dk sürmüş.aletlerin çoğuna çıktım kendimi tutamadım:)bi de şu şortumu giyerken inanın yarım saat spor yapmışım gibi terliyorum.geçen yıl bu kilodayken almıştım daha rahat giyiyordum.şimdi çok daha zorlanıyorum giyerken doğumdan sonra genemi genişleniyor yani her doğumda anlamadım gitti.tartım tefal zaten çok tartıyor yani kilom aynı ama çok zor sığıyorum
bi de eşim yarın kahvaltıyı dışarda yapalım dedi ben ne yapsam ne yesem?en az zararlı ne olurk?simit mi?kaşarlı tostmu?açık büfeye gitsem hepsinden yerim kesin.evde yesem dışarda kociş çocuklar yerken kendimi kötü hissederim.ne yapiiiim yaaaa???

tekrara merhaba eskilerden bende aranızdaydım tekrar donmek istiyorum benide alırmısınız

yena benide yazarmısın cuma gunu kilom 95.2
tum sene kpss sınavına hazırlanmak için 11 de kızımı yatırıp 3 e kadar ders çalıstım uykum açıksın diyede yemek yedim ve kilolaar geldi

acıl sıfalar dılıyorum cook gecmıs olsun

yahu o kiloları nasıl verdiniz.. 20kg verenler sorum size?? bide kaç ayda gittiğinide yazın pls :)

ben kendı adıma konusayım 20 kıloyu 4 ayda verdım sonra yapamadım yaz tatılı nedenıyle ama almadımda yedıgım halde ramazanda tekrar basladım ve o zamandan berıde 6 kılo verdım yuruyusle destekledım kıslarıda platese gıdıyorum

tekrar hosgeldın o zaman ıyısallah hedeflerımıze hemencecık ulasırız ve gerıde almayıxz

yenacım cok gecmıs olsun sıkma canını bu kadar sen mutsuz olursan cocuklar daha cok mutsuz olurlar bu arada boyle uzuntulu durumlarda asr suresını okuyorum ben ruyada gormustum cok faydasını gordum tavsıye ederım

bugun en son 88 kıloyken aldıgım kıyafetlerımı cıkardım kardesımın dolabına koymustum yer kaplamasın dıye benım dolapta acaba ıçıne gırebılırmıyım dıye deneyeyım dedım bı baktım bazıları bol bıle gelıyor nasıl sevındım bır suru yenı kıyafetım oldu eskılere sıgabılmeye basladım coook mutlu oldum

tekrar hosgeldın o zaman ıyısallah hedeflerımıze hemencecık ulasırız ve gerıde almayıxz
tatlım çok teşekkür ederim inşallah.

ahhh dolap bekleyen bir sürü kıyafetim var benimde giyiyorum can simitlerim çıkıyor

yada pantalonların düğmeleri zor kapanıyor.inşallah bende onların içine kısa sürede girerim...

Son düzenleme:

canım benim..bazan böyle herşeyin üst üste geldiği dönemler olur.inşallah her şey enkısa zamanda düzelir.senin iyi olman lazımki bu devreyi atlatasın.
bende de aynı durum var.yani bezgin durumdayım.dört duvar arasında sıkıştım.adamın gençliği bencildi.hastalığıda öyle.ben yedirmezzsem yemiyor.gece sabaha kadar tuvalete taşınıyoruz.sabah 7 gibi yatağa atıyorum kendimi.tabii günün bereketi kalmıyor.hasbelkader uyusam.tüm odayı inadına batırıyor.kendimi balkona atıyorum..
kilo vermek nerde..birde alıyorum..allahım şikayet etmek istemiyorum..bu günümede şükür olsun..

veeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :))))
süper ben geçen hafta yarım yarım 1 ssat yürüdüm komedi gibi ama çocuklardan fırsat bulamıyorum malesef
düzelir inşallah yena çocukların böyle aksi dönemleri oluyo ama sabret biraz okul açılınca kızda arkadaşlarla oyalanınca unutur merak etme hayatın daha düzene girer geçmi olsun ablanada
sabah sabah okuyunca evde kışın almıştı kocam ama yememiştim 1 çay kaşığı tozundan yedim bakalım faydası olacakmı bende

darısı bize inşallah benimde var öyle kıyafetler

allah kolaylık versin ablam senin bu pozitifliğin sabrın bana enerji veriyo

günaydın kızlar
ne olmuş böyle hastalar dertliler. allah dermansız dertten korusun. hastala geçmiş olsun. dün misafirlerim gelmedi. bugün inşallah.
dün spor yapamadım. bugün uyanır uyanmaz 1 saat spor yaptım hadi bakalım. kahvaltı tost falan değişik bişi değil.

çok geçmiş olsun ,allah şifa versin....

saol canım amin inşaAllah..

sari civcivim cok gevmis olsun cnm allah acil sifa versin

saol canım amin amin inşaAllah...

ablacım zaten hastaneye gelenlerinde çoğu bu tür şikayetlerdendi. ama bizimkine yapılan tetkiklerde bişey çıkmaması halinde artık farklı araştırmalara girildi.
ablana çok geçmiş olsun yani Rabbim aaaacil şifalar versin sende üzülme inşaAllah..

hayret yani :) ama aklımda bulunsun ozaman:) gerçi bizim doktorlarda iyiydi ama bişey bulamadıkça kendilerine kızdılar sanırım mahcubiyetten:)

canım sen maşaAllah kısa sürede 7 li rakamları gördün maşaAllah
karın için egzersizler çook aslında . ama iç bacak pek bulamadım yaa yürüyüş de pek işe yaramıyor sanırım neyse bir iki bişey buldum artık deniiim biraz bakiim bide selülit için bi karışım buldum egzersizle beraber. bi ara hatırlatında paylaşiim şimid kızımla ekmek almaya gidicez

acıl sıfalar dılıyorum cook gecmıs olsun

saolun inşaAllah..

zeynepcım ozlemısım senı valla hala yazlıkta mısın?senın sabrına hayran kalıyorum valla masallah ama tum bu cektıklerının emınım bırgun karsılıgını alacaksın opuyorum senı

benimkide 7aylikken basladi 7buçukken kendi oturabiliyordu seninkide oturur uzulme okadarda geç kalmis degil
yuruteçe koymuyorum 2.yide koymamistim burdaki doktorlarin çogu karsi istemiyorlar yuruteçi
çunki çogu çocuklar parmakuçlarinda yuruyorlarmis koyma dedi bende koymuyorum 2.cim yasinda yurumustu yuruteçe koymadigim halde simdi kizda baya surunuyor fazla yuksek olmayan yerden tutup kalmaya çalisiyor bakalim hayirlisi yasini karsilar heralde yurumek için

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

masallah
ne guzel biduygu sigamadigin kiyafetlere sigmak hele hele kuçuk bedenleri artik rahatça alabilmek
ben bazen olmayan seyleride aliyorum 1ay sonra bakiyorum oluyor kisacasi hosuma gideni almakta çekinmiyorum artik çunki kilo verebiliyorum

ALLAH yardimcin olsun zeynep ablacim ne buyuk sevap isliyorsun RABBIM mukafatini verecektir

tamam canım bundan sonra inşallah daha sıkı olacak.....
sende her ödevi yerine getirmişsin maşallahhhhhhhh
kuşummmm zumba ne alemde
ben verdiğin zumbayı becermeiyorum neden çünkü video habire takılıp duruyor kalçamı sağa bir sallıyorum orada kalıyor
bende dün akşam ilk gün olmasna rağmen abartınca korktum açıkçası ama şükür birşey olmadı...
senin ablada inşallah yanına yar olurda çıkarsınız canım ya ,dediğin gibi yanında biri olunca sohbetle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile...
sende taşıt odana birde tv varsa ohhh değme keyfine valla, kışın çıkmadığın zamanlarda ya da abla çıkmadığında yaparsın, ama nefesi içine çeke çeke yapmak daha bir güzel ya, bende çıkamadığım zaman mecbur koşu bandına talim....
bakayım canım ben o siteyede, sende bebiş çok maşallah ,darısı bize ,ben 1 tane daha olsun tamam diyorum nasipse ....

ne güzel ya rabbim sana da bana da nasip etsin tekrar inşallah bebiş :)
valla irademe bende hayran kaldım ben ve tatlıya hayır demek çok ama çok zordu ama oldu...
yoooooooooooook sana yetişmem ne mümkün o taç hep senin olarak kalır ben eminim...
dün şu 42 kilo veren bayanın öyküsünü ve şule diye birininkini okudum acayip gaza geldim , o bayan çok kısa sürede 93ten 57ye düşmüş bende 57 olayım yiterrrrrrrr :)

aminnnnnn allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin....
canım ya hepsi küçükler zaman zaman yetemeyebilirsin çünkü hepsi şu bitmeyen pilden taktırmış gibiler, sen en iyisini yapıyorsundur zaten bunlara kafayı takıpta bebişlerin zamanından alma, önemli olan uzun değil kaliteli zaman geçirmektir unutma :) bebişide zorlama hepsinin gelişimi aynı olamaz zaten ne olur seninki 1 ay sonra otursun zorlama, büyüyünce bol bol oturacak zaten:))))

ohhh maşallah arkadaşıma ya
valla dediğin gibi o şeyleri giymek en az 2 katı ter attırıyor bence o da spordan sayılmalı
bence o dediklerini değilde soğuk sandviç tarzı yesen yoksa simidin susamlarını azalt öyle ye demek için sanırım geç mi kalmışım ya yazdığın saate ve benim yanıtladığım saate bakılırsa :)))

sağol canım inşallah her akşam yürüyeceğim, canım istemediğinde şu hikayeleri okuyup gaza gelmeyi düşünüyorum :)))
sende fırsat buldukça hareket etmeye çalış...
ben dün evi baştan aşağı silmiş süpürmüştüm bugün aynı şeyi tekrar yaptım hem evim mis gibi hem ben bayağı ter attım :))))
sana kolay gelsin canım, ooo sporda yapılmış maşallah

şu yürüteç işini ne yapacağımı bende bilemiyorum benimki çok hareketli ve yalnız kalmayı hiç istemiyor, mutfakta iş yapmam olanaksız gibi birşey bende kurtarıcı olacağını düşünüyordum ama herkes bunu söylüyor ,ne yapsam ben benim veledede sakinleşse ya, biz evde bebek arabasıyla dolaşıyoruz mecburen ,şaka gibi ya :)

merhablar kızlar nasılsınız sonunda benım tatılım bittim dondum evime, evim evim güzel evim insan annesinin evine gitse bile yabancı yer değil ama evini özluyor yada en azından ben ozluyorum valiz bosaltma camasır yıkama yıkananları yerleştirme telasına dustum arada da girip bir bakayım dedim geçmişte cok sayfa birikmiş ama vaktım olmadıgından okuyamıyorum şimdilik işlerin basına doneyim öpüyorum hepinizi

hafta sonu olduğu nasıl belli hiç ses seda yok.
misafirlerim gene gelmedi ((

öğlenleyin 3 adet biber dolması 2 kaşık yoğurt yedim.
2 saat sonra fındık yedim
akşam yemeği 1 kepçe çorba 2 tane dolma ve yoğurt
iyi geceler herkeslere

alıntı

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına şöyle bir yorum yapar:

İlgilenenlere duyurulur:

Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları, meraklı insanlar..

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.

Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.

Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.

Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur. Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı . Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”

Merhaba kızlarrrrr

Geç oldu ama çok şükür işlerimi bitirdim ve küçük kuzumu yıkayıp duşumuda alıp geldim :122:
Çok yorulduk ama deydi gerçekten. Bisikletimide koşubandımıda salona taşıdık ve artık çok daha rahat sporumu yapabileceğim dışarı cıkamadığım günler.
Şekersiz çayımıda aldım az keyif yapıp sizlere bakayım dedim ama bakıyorumda herkes pazar modunda olduğu için pek kimsecikler kalmamış.

Bugün spor yapmaya cıkamadım ama okadar çok iş yaptımki spor yapmış kadar oldum
Yarın hepbirlikte daha zinde ve aktif bir güne başlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…