- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
evet canım çok iyi geçti yeni kişilerlede tanıştım benim yaşıma yakınlarda var nihayet :))
evet buldum alt komşumun kızı ve kendisi ,kadın sigara içiyor diye bizi 3 turda bıraktı :)
biz kızla yürüdük o da üniversite okuyor benimle aynı branşta olunca bayağı eğitim vererek yürüdüm :)
sohbetle anlamadım bile dese ki 10 tur daha atalım valla atardım ama ilk gün çokta yormak istemedim açıkçası sonra kaslar mahvolur ilk günden :)
bizi gören diğer komşularda yarın sizinlyiz diyerek geçtiler yanımızdan artık nasıl biz azimse bizdeki :)))
tekte kalsam devam edeceğim çok kararlıyım ,çıkabilirsem her gün çıkacağım...
Yolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.
Bir yığın iş var yetişemiyorum..
oğlum bu aralar her şeye ağlıyor..
kızım sanki hala mutsuz gibi.Kahroluyorum..
Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..
yürüyüş yapamıyorum.
Çörekotunu bende yapıyım bari faydası var gibi gözüküyor.
bende pko varmış ama o dirençten hiçbir dr bahsetmedi bendede o yok sanırım :) ben tatlı yemiyorum artık sadece bugün yedim evde yemiyorum kesinlkle, artık bitti dedim bitti :))) ama zayıflatıyorsa ve dediğin gibi bastırıyorsa debeyeyim 1-2 hafta bakalım, hem sütede etksi varmış deneyelim ne çıkar :) benimki çok huysuz hep yanında olmamı istiyor, kucak istiyor, babası alıştırdı malesef((
ececim senin yasin kaçti? ben ilk 20yasinda tattim anneligi (aslinda 16 da nisanlandim ama buraya gelmek için yasimin dolmasi vizenin çikmasi derken 19da evlendim)yoksa 16da velenip 17de de Anne olmak isterdim(nasip) çook seviyorum çocuklari ahhh bikilolarimi versem 30olmadan bidaha istiyorum bebis kismet olursa RABBIM tum isteyenlere versin(Amiiiinnnnn)ne kadar şanslısın aslında benim de eşimin arkadaşları var onların hanımlarından kafama göre olan 1-2 si var ama kendimi çektim çok çocuklarım küçük diye.bi de benim de oturduğm yer güzel yani gece bile çıkılabilir araba da kullanıyorm ama 3 çocukla çıkamıyrm işte eşimde yoğun baya.valla senin azmine bayılıyrum yaşın daha genç ondan mı ,senin hamaratlığındanmı,yaşam enerjindenmi bilemiyoorum ama benim gücüm kalmıyor fazla.çocuklara sinirleniyorum çok kavga ediyorlar.ortanca küçüğümü çok kıskanıyor acıtıyor.ben yemek hazırla,yedir,topla,kavgalarını ayır derken çok youluyoru ve sinirlerim de tepemde oluyorçok üzülüyorum bu halime.insülin direncihalsizlik yaparmış.çok daha kötüydüm yazın ama şimdi biraz daha iyiyim.çörek otu iyi geldi gibime geliyor. valla bi de kursa gidecen maşallah gerçekten sana
canım pko olanlarda insülin direncide oluyormuş genelde veya tersi de doğruymuş.birbirini besliyormuş bu hastalıklar.bende insülin direnci var ama pko yok bildiğim kadarıyla.çörek otunu yemekelrden yarım saat önce yarım çay kaşığı çiğniyorum ve yarım bardak su ile yutuyorum.keşke bu formülü doğumdan 1-2 ay sonra öğrenseydim.tatlı krizlerimi ve acıkmalarımı azalttı.emziren anne diyeti 3 ana 3 ara öğün ama ben genelde 2 ara yapıyorum ancak yetişşiyor.yazim bi ara özelden sen bi bak.tek bebkle zaman bulrusun inşallah öğün hazırlamaya.ben m bebişim seninki kadarken çok usluydu şimdi durduramıyorum diş çıkacak heralde.
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
saricivcivim zayiflama degilde bu sIkIlasma isi bizi baya ugrastiracak bende gobekten sikayetçiyim onun disinda diger yerler fena sayilmaz kollar için 1kiloluk su siseleriyle egzersiz yapiyorum bacaklar icinde lastik takip açip kapiyorum bacaklarimi sIkIlasmaya basladim oncekine ragmen ama gobus dar bisey giysem hamile gibi duruyorum offfff arkadasimda diyor arkadan supersin baya inceldim ondeki gobege çare bul diyorbenim iç bacaklarım çok yumuşadı ve sarktınaapsamda onları sıkılaştırsam, küçültsem
acaba kavitasyon gibi bişeyleremi gitsem
ne dersiniz gerçi onlardanda korkuyorum ama ne fikir veriyorsunuz bana??
gerçi her tarafımda bi yumuşama var. ama iç bacaklarımçok rahatsız edici yani..
ohhhhh sefan olsun kim tutar seni ilbatum masallahben geldimmmmmmmmmm :)))
misafirlik hiç umduğum gibi değildi çok iyi geçti ... bebeğimle gittik 1-2 saat sonra babası aldı bende rahatçe sohbet ettim :)) ama oğluşumuçok özledim...
pilav üsüt tavuk (1 kase kadar yoktu bile ), börülce salatası (küçük 1 kase) ,kalburabastı vardı...
ben hepsinden yedim ama tatlıdan 1 tane yedim
daha farklı bir gün bekliyordum açıkçası ama böyle olması nasıl işime geldi anlatamam boş yere dert etmişim dedim :))) çooooooooooooook daha iyi oldu sevdim bu konsepti neydi o eski günler 8-10 çeşit hepsi kalorili bu daha iyi :)))) kalori almadım yani
öğlene kadar evi sildim süpürdüm ,yarın yine yapacağım :)))
akşama 1-2 kişi ayarladım yürüyüşe çıkıyorummmmmmmmmm
ben hep yapiyorum ceco kilo 95ten itibaren asansoru nadir kullandim (oncesinde benimde nefesim daraliyordu)gerçi ben 3.katta oturuyorum ama olsun gunde kaç kez çikiyorum bazan (çoplerimi bile bikereden atmiyorum 2tur yapiyorumİyi geçmesine çooook sevindim canım bak ne güzel yürüyüş içinde arkadaş bulmuşsun kendine artık daha bir zevkle yaparsın sporunuda. İnsan tek yürüyünce daha çabuk yoruluyor ama yanıda biri oldumu zaten sohbet ederken yorulduğunuda anlamıyor ve bir bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş planladığındanda fazla spor yapmışsın
Bende inşallah pazartesi komşu ablam kıvırmazsa başlıyorum hayırlısıyla bizim buradaki parkta yürümeğe.
Yağmurgözlüm o zaman belki beni işe giderken görürsün yada sen saatini söyle bende yarın ne giyeceğimi söylim pazartesi caddeye doğru dikilir her geçen otobüse el sallarım
Bende şimdi dışardan girdim içeri. Eşimle İKEAya gittik hem dolaştık hemde hafif bişeyler yedik sonrada bir geldim asansör 3.cü katta takılmış kapı açık kaldığı için birde 4 kat merdiven çıktım
Biraz zorunlu oldu ama ilk defa dinlenmeden 4 katı çıkabildim ve eskisi kadar nefes nefesede kalmadım
Yok yok ben kuzucuğum yanımda yokken artık sırf merdivenleri kullanırım.
hos geldin aramiza istedigin kiloya ulasirsin insallahslm kızlar bu sitede eskiyim ama uzun bir süredir girmiyordum yaklaşım 1-2 haftadır tekrar başladım girmeye.
burada benimle aynı kaderi paylaşan yakın kilolarda olduğum kişileri okdukça yanlız değilmişim diyorum.hepimize sağlıklı beslenme ve spor ile dileğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle
sevgiler...
abowww bana rakip mi olcan kizveeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :))))
Ablana çoook geçmis olsunYolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.
Bir yığın iş var yetişemiyorum..
oğlum bu aralar her şeye ağlıyor..
kızım sanki hala mutsuz gibi.Kahroluyorum..
Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..
yürüyüş yapamıyorum.
Sarı_civcivim,çok geçmiş olsun kardeşine,yukarıda anlattığım gibi ablam aynı durumda..Üst komşumun kızı ishal artı istifra..
bayağı salgın var etrafta...
Valla ben kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum zaten çörekotu Kuranda bile Ölüm hariç her derde deva diye geçiyor. Ben geçen ay regl olduğumda ağrıdan yerlerde sürünüyordum ve bir türlü sökülemiyordum.
3 gün evvel olmaya başladım ve bu sefer çörekotundan mıdır ne ağrım vardı nede sökülme sorunu. Çok rahat geçirdim ilk kez regl dönemimi. Çörekotunu çiğneyemem midem bulanır diyenler için aktarlarda öğütülmüşüde satılıyormuş eşimin halasından öğrendim bu gece ki çiğnemeden yutulursa bile faydası olur diyor oda.
Umarım sende faydasını görürsün
beyzuş abla asumanım nasılsınızzz sahurda sohbet ederdik ramazan gitti ses soluk yok gerçi ben de girmiyorum artık fazlaaa giremiyorummm diyelimmm
masallah canim bebisinecanım çörekotunu çöreklen.com diye bir sitede nasıl yendiği faydalananların yorumlar fln var.bak istersen.biz 3.bebişi kucağa pek alamıyoruz.2 .m çok kıskanç o da 2,5 yaşında daha. yerlerde dura dura sürünmeyi öğrendi komando gibi ama oturamıyor daha .7,5 aylık benimkide
canım bende çörek otu kullanıyorum her derde deva eşimede başlatacağım ama bu çöreklen.com da anlatıyor baya kesinlikle öğütülmüş kullanmayın ya taneleri iyice çiğneyip yutun yada günlük kendiniz öğütün ya da yağı satılıyormuş ondan kullanın diyor.bi inceleyin vaktiniz olursa.uzun süre bekleyince öğütülmüş halde kötü bi etkisi oluyormuş ama şimdi hatırlayammadım
iyiyiz canım ben de çok giremiyorum gelen giden oluyor tatilin son günleri kızlarımla gezmeye çalışıyoruz biraz keyfimiz iyi şükür
seni de mutlu ve enerjik görüyorum mutlu oluyorum canım
topiğimiz de okullar açılınca daha şenlenecek gibime geliyor
yorgunluk ve uyku ağır bastırdı ben yatayım en iyisi iyi geceler güzeller
2 gündür epeyce yürüdüm toplamda 4 saat oldu bile ama çok yorulmuşum
yürüyüşlerimin 1 er saati planlıydı zaten ama denk gelince fırsatı kaçırmadım yürüdüm çok yorulmuşum ama epeydir böyle yürümüyordum ya
inşallah bana bol eksi olarak dönerler çok yemedim ama aralar da ufak tefek yaramazlık yaptım
uykum da gelmiş yatsammı ki
kimse konuşmuyor ben de çıkıyorum herkese Allah rahatlık versin iyi gecelerr:79::79::79::79:
canım ben 23 ümde evlendim üniversite bitince.4 yıl istemedik çocukeşim askere gitmemişti gitsin gelsin dedik.sonra 27 de oldu oğlum sonra 30,5 ta kızım oldu.artık biz tamam dermişken son numaramz ben 32,5 tayken aramıza katıldı.şimdi 33 yaşındayım .ben çocukları severim ama bakımları zor gelirdi ablamların çocuklarını oynatırken zevk alırdım ama uyutmak yedirmek fln sevmezdim.şimdi son iki ikiz gibiler.en büyüğümde 6 yaşında sonuçta o da tekken üstüne kumalar geldi.küçkken çok sakindi şimdi hem yaramaz hem kardeşini delirtiyor .memlekete gittiğimde ablamlar sizin haliniz pek zor dediler.biz burda bunca kişi çoluk çocuk zor yetişiyoruz seninkiliere sen evde tek başına ne yapıyorsun dediler.insanda kafa fln kalmıyor hakikaten dediler.belki benimkiler hareketliler ondan veya yaş 33 ondan yada karekter belki ondan bilemiyorum canım yaaa.ama hepsini çok seviyorum.Allah sağlık versin tüm çocuklarımızaececim senin yasin kaçti? ben ilk 20yasinda tattim anneligi (aslinda 16 da nisanlandim ama buraya gelmek için yasimin dolmasi vizenin çikmasi derken 19da evlendim)yoksa 16da velenip 17de de Anne olmak isterdim(nasip) çook seviyorum çocuklari ahhh bikilolarimi versem 30olmadan bidaha istiyorum bebis kismet olursa RABBIM tum isteyenlere versin(Amiiiinnnnn)
geçen ramazanda gorumcem hastanede yatti erkn dogum riski yonunden 5çocuk onda 2de bende vardi bide ben 6aylik hamileydim yinede hergun erkenden kalkip onlara gittim 7çocuga baktip ev islerini hallettim derken (orucumuda tutuyordum)ramazani bitirmistik (yani çocuk bak de bana yeterki)
hep ana okulunda çalismak istemisimdir bu artik olmayacagi için kendi çoocuklarimla ilgileniyorum ben kalabalik aileyi seviyorum bayramlarda guzel oluyor esim tarafida 6kardesler bayramda hep biraradayi zonlarda çok guzel anlasiyorlarbenim çocuklarda guzel anlasiyorlar insallah hep boyle devam eder ALLAH im kimsenin agzinin tadini bozmasin(Amiiiiiiiiinnn
hoşgeldin canım aramıza sevgiler
hos geldin aramiza istedigin kiloya ulasirsin insallah
İnşllah yarın başlıyorum teşekkürler.Harikasınız siz yaw. Bencede ilk günden kendini fazla yormadığın iyi olmuş yoksa sonraki iki gün bacacıklarım bacacıklarım diye dolanırdın
Bende kaç gündür koşubandı ve bisikleti yatak odasından salona taşımak istiyordum ama eşimi yarın için ancak ikna ettim. Adamcağız yorgunluktan hep sallayıp duruyordu ama yarın sabah kahvaltıdan sonra söz verdi taşıyacak diğer odaya. O bahaneyle bende dip köşe temizlemiş olurum odalarıdaondan sonra bir güzel tvye karşı müzik kanalınıda açar sporumu yaparım
Pazartesiden itibaren bende dışarda olucam inşallah Komşu Ablam kıvırmazda her gün çıkarız. O kıvırırsada ben cıkmaya çalışacağım ama işte yanlız olunca çabuk sıkılıyorum o zamanda evde koşu bandı imdadıma yetişir.
Ablacığım işin gerçekten çok zor. Umarım bir an önce herşey yoluna girerde sende biraz da olsa kendini toparlama fırsatı bulursun. Ablana ve komşu kızınada çok geçmiş olsun.
Dediğin gibi herhalde salgın var. Rabbim tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.
Valla ben kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum zaten çörekotu Kuranda bile Ölüm hariç her derde deva diye geçiyor. Ben geçen ay regl olduğumda ağrıdan yerlerde sürünüyordum ve bir türlü sökülemiyordum.
3 gün evvel olmaya başladım ve bu sefer çörekotundan mıdır ne ağrım vardı nede sökülme sorunu. Çok rahat geçirdim ilk kez regl dönemimi. Çörekotunu çiğneyemem midem bulanır diyenler için aktarlarda öğütülmüşüde satılıyormuş eşimin halasından öğrendim bu gece ki çiğnemeden yutulursa bile faydası olur diyor oda.
Umarım sende faydasını görürsün
masallah canim bebisine
benim kizda surunuyor masallah hiç durdugu yok bibakiyorum odada bikiyorrum mutfakta anamm bide hizli kaçiyoki yakalayip IstIrIyorum mincikliyorum bende ohhh bide tatlilarki masallah
otutturmuyormusun canim yanlarina bisey koyup aslinda oturmasi lazim