Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Harikasınız siz yaw. Bencede ilk günden kendini fazla yormadığın iyi olmuş yoksa sonraki iki gün bacacıklarım bacacıklarım diye dolanırdın
Bende kaç gündür koşubandı ve bisikleti yatak odasından salona taşımak istiyordum ama eşimi yarın için ancak ikna ettim. Adamcağız yorgunluktan hep sallayıp duruyordu ama yarın sabah kahvaltıdan sonra söz verdi taşıyacak diğer odaya. O bahaneyle bende dip köşe temizlemiş olurum odalarıda ondan sonra bir güzel tvye karşı müzik kanalınıda açar sporumu yaparım
Pazartesiden itibaren bende dışarda olucam inşallah Komşu Ablam kıvırmazda her gün çıkarız. O kıvırırsada ben cıkmaya çalışacağım ama işte yanlız olunca çabuk sıkılıyorum o zamanda evde koşu bandı imdadıma yetişir.

Ablacığım işin gerçekten çok zor. Umarım bir an önce herşey yoluna girerde sende biraz da olsa kendini toparlama fırsatı bulursun. Ablana ve komşu kızınada çok geçmiş olsun.
Dediğin gibi herhalde salgın var. Rabbim tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.

Çörekotunu bende yapıyım bari faydası var gibi gözüküyor.

Valla ben kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum zaten çörekotu Kuranda bile Ölüm hariç her derde deva diye geçiyor. Ben geçen ay regl olduğumda ağrıdan yerlerde sürünüyordum ve bir türlü sökülemiyordum.
3 gün evvel olmaya başladım ve bu sefer çörekotundan mıdır ne ağrım vardı nede sökülme sorunu. Çok rahat geçirdim ilk kez regl dönemimi. Çörekotunu çiğneyemem midem bulanır diyenler için aktarlarda öğütülmüşüde satılıyormuş eşimin halasından öğrendim bu gece ki çiğnemeden yutulursa bile faydası olur diyor oda.
Umarım sende faydasını görürsün

canım çörekotunu çöreklen.com diye bir sitede nasıl yendiği faydalananların yorumlar fln var.bak istersen.biz 3.bebişi kucağa pek alamıyoruz.2 .m çok kıskanç o da 2,5 yaşında daha. yerlerde dura dura sürünmeyi öğrendi komando gibi ama oturamıyor daha .7,5 aylık benimkide

2 gündür epeyce yürüdüm toplamda 4 saat oldu bile ama çok yorulmuşum
yürüyüşlerimin 1 er saati planlıydı zaten ama denk gelince fırsatı kaçırmadım yürüdüm çok yorulmuşum ama epeydir böyle yürümüyordum ya
inşallah bana bol eksi olarak dönerler çok yemedim ama aralar da ufak tefek yaramazlık yaptım
uykum da gelmiş yatsammı ki

ececim senin yasin kaçti? ben ilk 20yasinda tattim anneligi (aslinda 16 da nisanlandim ama buraya gelmek için yasimin dolmasi vizenin çikmasi derken 19da evlendim)yoksa 16da velenip 17de de Anne olmak isterdim(nasip) çook seviyorum çocuklari ahhh bikilolarimi versem 30olmadan bidaha istiyorum bebis kismet olursa RABBIM tum isteyenlere versin(Amiiiinnnnn)
geçen ramazanda gorumcem hastanede yatti erkn dogum riski yonunden 5çocuk onda 2de bende vardi bide ben 6aylik hamileydim yinede hergun erkenden kalkip onlara gittim 7çocuga baktip ev islerini hallettim derken (orucumuda tutuyordum)ramazani bitirmistik (yani çocuk bak de bana yeterki)
hep ana okulunda çalismak istemisimdir bu artik olmayacagi için kendi çoocuklarimla ilgileniyorum ben kalabalik aileyi seviyorum bayramlarda guzel oluyor esim tarafida 6kardesler bayramda hep biraradayi zonlarda çok guzel anlasiyorlar benim çocuklarda guzel anlasiyorlar insallah hep boyle devam eder ALLAH im kimsenin agzinin tadini bozmasin(Amiiiiiiiiinnnnn)

saricivcivim zayiflama degilde bu sIkIlasma isi bizi baya ugrastiracak bende gobekten sikayetçiyim onun disinda diger yerler fena sayilmaz kollar için 1kiloluk su siseleriyle egzersiz yapiyorum bacaklar icinde lastik takip açip kapiyorum bacaklarimi sIkIlasmaya basladim oncekine ragmen ama gobus dar bisey giysem hamile gibi duruyorum offfff arkadasimda diyor arkadan supersin baya inceldim ondeki gobege çare bul diyor arastirdim onun çareside mekik ama koca gobekle rahatça yapamiyorumki

ohhhhh sefan olsun kim tutar seni ilbatum masallah

ben hep yapiyorum ceco kilo 95ten itibaren asansoru nadir kullandim (oncesinde benimde nefesim daraliyordu)gerçi ben 3.katta oturuyorum ama olsun gunde kaç kez çikiyorum bazan (çoplerimi bile bikereden atmiyorum 2tur yapiyorum)kar kardir

hos geldin aramiza istedigin kiloya ulasirsin insallah

veeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :))))
abowww bana rakip mi olcan kiz
bu hafta taç elden gidiyor desene

Ablana çoook geçmis olsun

hastalikta veya en mutlu gunlerde yanlarinda olmamak
sevinçlerini huzunlerini paylasamamak nedir çok iyi bilirim
ALLAH yardimcimiz olsun
yuruyusunude yaparsin insallah bozma moralini

beyzuş abla asumanım nasılsınızzz sahurda sohbet ederdik ramazan gitti ses soluk yok gerçi ben de girmiyorum artık fazlaaa giremiyorummm diyelimmm

canım bende çörek otu kullanıyorum her derde deva eşimede başlatacağım ama bu çöreklen.com da anlatıyor baya kesinlikle öğütülmüş kullanmayın ya taneleri iyice çiğneyip yutun yada günlük kendiniz öğütün ya da yağı satılıyormuş ondan kullanın diyor.bi inceleyin vaktiniz olursa.uzun süre bekleyince öğütülmüş halde kötü bi etkisi oluyormuş ama şimdi hatırlayammadım

beyzuş abla asumanım nasılsınızzz sahurda sohbet ederdik ramazan gitti ses soluk yok gerçi ben de girmiyorum artık fazlaaa giremiyorummm diyelimmm

iyiyiz canım ben de çok giremiyorum gelen giden oluyor tatilin son günleri kızlarımla gezmeye çalışıyoruz biraz keyfimiz iyi şükür
seni de mutlu ve enerjik görüyorum mutlu oluyorum canım
topiğimiz de okullar açılınca daha şenlenecek gibime geliyor

masallah canim bebisine
benim kizda surunuyor masallah hiç durdugu yok bibakiyorum odada bikiyorrum mutfakta anamm bide hizli kaçiyoki yakalayip IstIrIyorum mincikliyorum bende ohhh bide tatlilarki masallah
otutturmuyormusun canim yanlarina bisey koyup aslinda oturmasi lazim

Benim bızdıkların ikisi de ayakta hala. Hem mızıldanıyorlar, hem kavga ediyorlar yatmayacağız diye. Hele miniği 2 değil 12 yaşında sanki, nasıl kafa tutuyor.. Tatil yaramadı bu bakımdan, uyku düzenleri bozuldu. Neyse ben sıkı yönetim ilan edip her şeyi kapatmaya gidiyorum. Sizlere iyi geceler, huzurlu uykular..

Sağ ol canım ya bak iyi oldu bunu söylediğin sonuçta doğru söylüyorsun bir şeyi işleyipte kenara koyduğunda mutlaka daha çabuk tüketmek gerekir bozulmasın diye. Yağını bende duymuştum aslında o daha mantıklı
Yaaa baksana ne güzel bizim topiğin güzelliğide bu birbirimizi anında bilgilendirme şansımız oluyor.

evet inş her sabah mutlaka girerim inş okul açılsın şimdi müdür yanımda oluyor bakamıyorum pek fazla işi oluyor pc de benim sınıfı açmadım henüzz bakalım ben de heyecanlanıyorumm neler olacak yeni çocuklarr yeni dönemm

süpersin valla ben de 1 saat yürüyünce oh be dedim dünya varmış bugün yürümedim ama çok iş yaptım koşa koşa yarın 1 saat yürüyeceğim gün aşırı yürümeyi planlıyorum bakalım olmazsa 1 gün dışarı 1 gün lesliee yaparımm nasıl olursaa

kimse konuşmuyor ben de çıkıyorum herkese Allah rahatlık versin iyi gecelerr:79::79::79::79:

Valla bende zor duruyorum gidip yatayım bari yarın çok işim var. Sanada Allah rahatlık versin canım
Herkese iyi geceler ve hoş sohbetler diliyorum. Hala bayramın mahmurluğu var çoğumuzun üzerinde eminim pazartesiden itibaren kimsede bişeycıkler kalmazda yine hoş sohbetler ederiz yine semirancığım merak etme

Hepiniz kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun canlar

canım ben 23 ümde evlendim üniversite bitince.4 yıl istemedik çocukeşim askere gitmemişti gitsin gelsin dedik.sonra 27 de oldu oğlum sonra 30,5 ta kızım oldu.artık biz tamam dermişken son numaramz ben 32,5 tayken aramıza katıldı.şimdi 33 yaşındayım .ben çocukları severim ama bakımları zor gelirdi ablamların çocuklarını oynatırken zevk alırdım ama uyutmak yedirmek fln sevmezdim.şimdi son iki ikiz gibiler.en büyüğümde 6 yaşında sonuçta o da tekken üstüne kumalar geldi.küçkken çok sakindi şimdi hem yaramaz hem kardeşini delirtiyor .memlekete gittiğimde ablamlar sizin haliniz pek zor dediler.biz burda bunca kişi çoluk çocuk zor yetişiyoruz seninkiliere sen evde tek başına ne yapıyorsun dediler.insanda kafa fln kalmıyor hakikaten dediler.belki benimkiler hareketliler ondan veya yaş 33 ondan yada karekter belki ondan bilemiyorum canım yaaa.ama hepsini çok seviyorum.Allah sağlık versin tüm çocuklarımıza

İnşllah yarın başlıyorum teşekkürler.

aslında çok oturtturmuyorum yani kayıyor sevmiyor mızıklanıyor.mama sandalyesinde bile oturmayı sevmiyor.döne döne tüm odayı geziyordu şimdi bi desürünmeyi öğrendi.arkadaşımınkşi bizden 20 gün küçük kendi başına oturabiliyormuş bend eüzüldüm ilgilenmiyorum çocuğumla heralde ondan oluyor diye.bugün uğraştım baya yok ağlıyor mızmızlanıyor...offf. hiç biri ile tam ilgilenemyirom diye kendime çok kızıyorum çoğu zaman.senin kuzuya da maşallahh.yürüteçe koyuyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…