Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnn....

ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.

kizlar gunaydin nasilsiniz 2 gundur net kopuktu giremedim nasil gidiyo hayat benimki iyi gibi diyette iyi oyle iste bacilar hele bi gecmisi okuyayim geliyom

yok canim yanlis anlamadim olurmu oyle sey
evet okullar açildi burda 2.haftamiz sabah goturdum geldim oglen alicam yemeklerini yedirip tekrar goturucem (okulda yemelerini istemiyorum helal degil)aksamda aliyorum valla hizli gidip geliyorum çunki kizi yatagina koyup gidiyorum uyumasi için yinede 20dk suruyor (bol bol yuruyorum buaralar)

seninkine gore buyukler canim kuçugum 4girmedi daha 3ayi var kendini kurtardi yemegini falan kendi yer ama oda surekli biseyler ister (biraz bogazina duskunde)
buradaki arkadaslarla sohbet etmek guzel hepinizi seviyorum neden yanlis anliyim sohbet ediyoruz
Kolay gelsin sanada canim

ben Fransada yasiyorum paris/Fleury merogis yakiniz parise 15,20dk
9sene oldu buraya geleli (9senelik evliyim)evlenip geldim
aslinda 16 da nisanlandim ama 3sene bekledik mecburen
12senedir esimi taniyorum seviyorum gurbet çooook zor ALLAH yardimcimiz olsun ama esim için çocuklarim için sabrediyorum

burası harikaymış yaaa...ben burayı yeni keşfettim...25-26 kg veren arkadaşlar var...tebrik ediyorum hepinizi...maşallah ya..bende vermek istiyorum sizin gibi 20 kg
hos geldin insallah hedefledigin kiloya ulasirsin

Tebrik ederim insallah devami gelir
yagdan vermen çok guzel ben veriyorum ama bilmiyorumki bende baktiricam biraz daha veriyimde
gerçi gorunustede baya belli oldu bendede
kastan verdiginde tartida eksi oluyormus ama gorunuste pek bisey degismiyormus oyle duymustum

evetoto koltugunu taşımak çok zor oluyordu ama mecburen taşıdım valla yakında tutunup kalamya yada emeklemeye başlarsa biraz daha sensiz kalıyor rahatça kurcalyablmek için yanlız kalıyor sanki
bende bayağı bir taşıdım sonra yıldım bıraktım ya ,evet azcık büyüse yapacakta daha çok küçük :)
valla böyle şeylerin okumuş olmakla pek alakası yok kader işte nasip kısmet ne zaman geleceği belli olmaz bak nasılda sevdirmiş kendini .... tamam belki tam anlamıyla ilgilenilemez ama zamanla herşey olur onlarda görerek öğreniyorlar ,kreşe başlayınca daha farklı şeylerde öğrenerek gelişimine katkı sağlar sen hiç merak etme, 2 ay geç olsun ne olur sanki üzülme ne olur canım ya... ilgi şart ama olmayınca elimizdekinin kıymetini bileceğiz :))))
ooo yürüyüş yapılmış maşallah kocaman aferin sana :) iyi yemişsin bence kendini bazen çokta tutma çünkü dediğin gibi ileride patlamalar olabiliyor, o nedenle azcık ucundan ye ben öyle yapıyorum, ne gözüm ne aklım kalıyor ,her zaman değil tabi ,canıma tak ettiği zmanlarda :))))
sen ankarada mı yaşıyorsun göksu park falan demişsin, benimde ailem ankarada da :)))

merhabalar kızlar nasılsınızz ben iyiyim bugün diyetisyen günüm benim tartıda çok şükür 89 400 gördüm ya keyfim yerinde bakalım onda kaç çıkacağım ordan dönüşte yürüyeceğim kısmetse güzel bir gün benim için inş herkesin de günü güzel geçsin diliyorumm...

ahhh ahhh hiç sorma benimki durmuyor yalnız ağlıyor, babası sağolsun kucağa alıştırdı, ne zaman gık dese yanında bitti, eee doğal olarak çocuk alıştı, o nedenle evin içinde ben nereye o oraya :))) yürüteçte erken bir zamanda başlanmıyor zaten o nedenle mama sandalyesi alacağım en azından yanımda durur ben mutfakta iş yaparken ne yapayım, yürüteci halası almış şu chicconun 4 ü 1 aradası varya ondan ,sallanıyor,yürüteç oluyor ,araba oluyor vs ama o 9. aydan itibarenmiş onuda kullanamam daha o nedenle mama sandalyesi alacağım ,keşke dediğin gibi yatırsam bende işime baksam ama nerdeeeee.... büyük oğlanı koydum demşsin yürürken parmak ucunda mı yürüdü hep öyle diyorlarda....

Merhaba semiran,diyetisyene her hafta mı gidiyorsun, hemen hemen aynı kilomuz senle, her ne kadar ben 99 kılodan baslamıs gözüksem de 2008 yılı kış aylarında ben de 114 kg cıvarıydım. sonra kendımce spor ve saglıklı beslenmeyle 93e kadar ındım. Daha sonra evlendım ve 1 yıl işsizlik evde kpss çalışmaca ala vere ala vere 99 kıloya geldım tekrar. Diyetısyene keske daha öncelerı gıtseymişim diyorum.

alıntı yapmışım ama yanıtlmamışım :)))

ayşecim canım bak kendini en iyi sen tanıyorsun demekki senin kilo vermen sporla oluyor eee sen ne duruyorsun, tembellik ve çaresizlik yok, çare sensin canım benim iyi düşün, iyi karar ver, kesin kararlar al ki faydalı olsun, yoksa aynı yerde döner durursun, tamam bazen kilo vermeler duraksayacak elimizde olmadan o zaman farklı yollar ara mesela 2-3 günlük proteindiyetleri gibi ,canını sıkma ve yolunda hızla devam et canım....

yağmurgözlü ablacım duana kocaman bir aminnnnnnn diyorum :))))

semoşum, nasılsın yarış başladı söliim, bakalım bu 2. yarı da ipi kim göğüsleyecek. 1. yarıyı sen aldın 2. si benimm he he heeeee.90-85 arası herkes birbirimizi gazlayalım, 70leri yakalyalım.

Merhaba
Siz kendi çabalarınızla mı kilo verıyorsunuz. Ben de daha önceleri he kendim kılo verıyordum ama sımdı 2 haftada bir diyetısyene gıdıyoruz eşimle, dıyetısyen kas-yag ölçünü yapıyor, benım kaslarım zaten normale göre fazla ama kastan kaybetmemek ıcın bol su içmek ve peynir yogurt vs seylerı bok tuketmek gerekıyor, aynı zamanda şok dıyetler ve uzun süre aç kalmalar kastan kaybettırıyor, tebrık ederım baya kılo vermişsiniz

cnm benim haklsıın hep bu sefe kesin diyorum ama yapamıyorum
irade sıfır ne yazıkki ama yapmam lazım kendimi çok mutsuz hissediyorum bu kilolarla ve sağlıksız

slm kizlaaaaaaaaarrr kimse yaptigi sporun toplamini yazmiyo galiba benden baska neyse cuma gününe kadar bekleyelim ne yapalim
:13:

Son düzenleme:
günaydınnn.. yorucu bir haftasonundan sonra yine burdayım işede geç kaldım zaten ...
hafta sonu yalnızca 30 dk egzersiz yaptım. ama domates konservesi yaptım, temizlik yaptım baya yorgunum. bugün yürüyüşümü yapıcam inş...

tüm hastası olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. bu bir salgınmış. kayın pederimede oldu aynı şey..

çörek otu kullanan arkadaşlarım her derde deva olan çörek otu ezilmeden çiğnenmeden tüketilmemelidir diye biliyorum mideye zarar verebilir. bende kullanmaya başlayacağım özellikle adet sancısı için. tatlı isteğimide azaltırsa değmeyin keyfime...

hepinize mutlu huzurlu bir hafta diliyorumeylül sonu düğünümüz var birazcık incalseydim oda yeterdi.:18:

öğle menüsü: bol domatesli yeşilikli salata, z. yağlı fasulye, ayran... hadi, afiyet olsun

cnm benim haklsıın hep bu sefe kesin diyorum ama yapamıyorum
irade sıfır ne yazıkki ama yapmam lazım kendimi çok mutsuz hissediyorum bu kilolarla ve sağlıksız

ayşecim canım benim üzme kendini. seni kendime çok benzetiyorum çünkü iradesizlik bende de var. ancak yiyoruz mutlu olduğumu sanarak sonrasındaki mutsuzluk ne kötü. gerçekten de sağlığımız elden gidiyor esteik açıdan kısmı hiç saymıyorum zaten kötü. ama bazen düşünüyorum bişey olsa bir kişi taşıyamaz valla:

diyet öncesi (sağlıklı beslenme) yaptırdığım tahlillerde kanda yağ oranım yüksek çıkmıştı bu yaşta yazık etmişim kendime diyorum bir yıl önce başlamış olsaydım belkı20 kilo eksik olacaktım o yüzden keşkeleri bırakıp arkamıza bakmadan yolumuza devam edelim bak 10 kilo yarışınA DEVAM EDELİM BİLİYORUMKİ 90 ALTInı bir görsek dahası gelecek çünkü yapabileceğimizi göreceğiz imkansız olmadığını göreceğiz... yaş avantajımızıda kullanmamız lazım çünkü zaman hızla geçiyor.

senin çıkış saatlerin düzenli ve çok erken bu şans her zaman olmayabilir. ben bazen 7,30da bile çıktığım oluyor işten yinede 30 dk da olsa leslie yapmaya başladım.

buz dolabının üstüne kalori cetveli astım sürekli görürsek akılmızda yer eder ve hayatımızın bir parçası olur...

hosbulduk canımm
hos geldin canim
kolay gelsin
hos bulduk canım
hoşgeldinnnnnnnnn

hosbulduk abla

Son düzenleme:
Selam kızlar...
benim hiç vaktim olmuyor buraya girmeye ya YENA'cım beni bikaç hafta izinli yazar mısın? yoğun bir döneme giriyorum. geçen hafta da bildirim yapamadım zaten ortilerim inşallah güzel bir kiloyla aranıza döncem. öptümmm hepinizi...

günaydın kızllarrr...haftasonu tatilimden moral dolu döndüm yeni diyet maratonuna başlıyorum...hayırlısı bakalıım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…