- 21 Nisan 2009
- 4.437
- 2
- 53
yok canim yanlis anlamadim olurmu oyle seycanım inşallah yanlış anlamamışsındır.hani günde kaç kez okula götürdüğünü fln demiştin ya ?ben hafta içi hiç dışarı çıkmadığım halde yetişemiyrum işlere.dağınıklık topla,yemek yap,çamaşır ,bebek yedir kızı yedir ,ortalkı tekrar dağılıyor.süpürge bile çok zor yapaibliyorum,çocuklar sürekli bişiler istiyor.banyo wc temizle fln.bi de senin gibi dışarı çıksam(yani kaç kez okula gidip geldiğn için dedim bi de öğle yemeklerini de yediriyorum evde demiştin yanlış hatırlamıyorusam gözümde canlandırdım ve baya zor gibi geldi bana ) .ben çok tembelim galibaaa
sen tanıdığım kadarıyla çok pozitif bir insansın seni kırmayı hiçççç istemem emin ol.ama enerjin çok
bende insülin direncinden kaynaklanan halsizlik vardı baya elim kolum çok zor kalkıyordu.çörek otu kullandığımdan bu yana daha iyiyim.inşallah yakında senin yaptıklarına yalnız hayran kalmakla kalmam kendim de yapabilir duruma gelirim.(yani senin için doğal yaptıkların ama ben ağzım açık izliyorum canım çok hamaratsın gibime geliyor yani öylesin inşallah bana da bulaşır biraz:)))))
seninkine gore buyukler canim kuçugum 4girmedi daha 3ayi var kendini kurtardi yemegini falan kendi yer ama oda surekli biseyler ister (biraz bogazina duskunde)son yazdığnı mesajı daha önce gördüm bu mesajı şimdi görüyorum kusura bakma.yaa ben senin 2.ni 27 aylık hatırladım nedense.aslında 4 yaşsa baya kendini kurtarmış olur.8 yaşta iyi maşallah benim en büyük 6 yaşında.dışarı çıktığımızda ortanca kızım bi kaçarki yakalayamam.o nedenle tek başıma mümkün değil çıkamam.alışveriş fln zor olur yani bizim içn eşimi beklemem gerekiyor.evdeyken bebekle ortancayı başbaşa bırakamıyorum bile .ya oyuncakla yanlışlıklada olsa bazen bilerekte yapıyor vuruyor.beşiğine koysam bebeği kızda yanına atlıyor tırmanarak korkulukları.mama sandalyesine çıkıyor tırmanarak ortancam çok hareketli yani.eşimle zor başediyoruz dışardayken de evdeykende. daha laftan da anlamıyor.yani aslında her şeyi anlıyorda inattan dediğimizi yapmıyor.abisiylede didişi duruyorlar. o nedenle hiç dışarı çıkamıyorum.dolayısıyla onlarda evde ve enerjilerini evde atıyorlar ve ben daha çok bunalıyorum.en büyük oğlanı arada dışarı oynamaya yolluyorum güvenilir bir sitedeyiz şükür.kızım az daha büyüse dışarı daha rahat çıkarız ve herşey düzene girer inşallah
ben Fransada yasiyorum paris/Fleury merogis yakiniz parise 15,20dkeevvveeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt lesliemide yaptim 75 dk toplamda 200 dk oldu kop koooooooooooooppppppppppppp:118::118::118::118::118::118::118::118:
:118::118::118::118:
cnm sana masallah tebrik ediyorum valla ne güzel sen tam olarak neredensin cnm ya yurt disindan yani
hos geldin insallah hedefledigin kiloya ulasirsinburası harikaymış yaaa...ben burayı yeni keşfettim...25-26 kg veren arkadaşlar var...tebrik ediyorum hepinizi...maşallah ya..bende vermek istiyorum sizin gibi 20 kg
Tebrik ederim insallah devami gelirMerhaba güzel bayanlar:)
En sonunda ben de çizelge ekledim, kaç kilo verdiğimi görmeyince motive olamıyorum sanki. Toplamda 3.5 aydır diyetisyene gidiyorum ama sabah 8den aksam 10a kadar ısteyerınde ve 0 sporla ancak 10 kılo verebildim. Şimdi yogunlugum bıttı ve dıyetısyenım haftada 4 gün 1er saat yuruyus bandında yusuyeceksın dedi. Bakalım bundan sonra daha hızlı kılo verebılecekmıyım. Bu arada verdıgım kilonun tamamını da yağ'dan verdim tek sevindirici olan bu
bende bayağı bir taşıdım sonra yıldım bıraktım ya ,evet azcık büyüse yapacakta daha çok küçük :)evetoto koltugunu taşımak çok zor oluyordu ama mecburen taşıdım valla yakında tutunup kalamya yada emeklemeye başlarsa biraz daha sensiz kalıyor rahatça kurcalyablmek için yanlız kalıyor sanki
valla böyle şeylerin okumuş olmakla pek alakası yok kader işte nasip kısmet ne zaman geleceği belli olmaz bak nasılda sevdirmiş kendini .... tamam belki tam anlamıyla ilgilenilemez ama zamanla herşey olur onlarda görerek öğreniyorlar ,kreşe başlayınca daha farklı şeylerde öğrenerek gelişimine katkı sağlar sen hiç merak etme, 2 ay geç olsun ne olur sanki üzülme ne olur canım ya... ilgi şart ama olmayınca elimizdekinin kıymetini bileceğiz :))))nasıl güzel bir duygu değilmi???ben arada sabah wc den çıknca deneme yaparım.başta benim minikler nere gidiyon anne diye panik oluyorlardı.baktılar ben ara ara ayna karşısında aynı şeyi yapıp duruyorum.şimdi kızım diyor anne deniyonmu geneee
canım beklemiş halde tozunu önermiyorlar çörek otunun.ya tanesini iyice çiğneyecen yada günlük kendin öğütücen yada yağını güvenilir bi yerden alacaksın.bak buradan okuyabilirsin
Kullanımı ve Dozu • Çörek Otu
inşallah geç kalmazda canım kızım.çok ilgilenemyirouz hep yerlerde bişi serip oraya bırakıyorum.yoksa kızm rahat bırakmıyor ilgilensem hemen tepeme çıkar ilgi çekemeye çalışır.ortancam uyurken biraz ilgileniyorm ondada bebişim zor yiyen bi bebek.onla uğraşıyorum ev işini de hiiiç bitiremiyorm.sen nasıl kalkıyorsun bu işlerin altından tek başına???hemde baya dışarıdasın.yardımcın mı var???
canm evet beibş çok.hangisini isteyerek yaptın diye sor...hiç birini:)))) bi de ikimizde üniversite mezunuyuz:))) oğlum babası askerken izne geldiğinde oldu ama çok iyi korunmuyordukta geri çekilme idi.2. bebeğim tam 10kilo vermiştim akapunkturla ve adetlerimi de düzenlemişti güya ilk ay çok düzenli olmuştu.ben 2.ayda aynı zamanda gelecek sandım hatta ağrım fln olmuştu adet olacağımı düşündüğümden korunmadık veeee işte gene hamiş:)))
3.hele asla diyenlerdendm.çalışıyoruz gurbetteyiz bakıcı deneyimlrim var kötü kötü fln.15 ay çok ciddi korunduk ve sadece 1 gece geri çekilmeee ve sonuç gene hamişim..spiral istemedim zaten çok yoğun regl olurum.doğum konrtol hapı önerdi emzirdiğimden kıyamadm içmeye sütü azaltıyormuş zaten azdı.çok ağladım .günlerce uyuymadım ama olunca o kadar çok seviliyorkiii. o kadar kendini sevdirdiki.onu istemememe rağmen o doğduğundan beri en pozitif çocuğumuz gülümsüyor sürekli.çok şirinnn.canlarım benim .bu arada 10 yıllık evliyiz.yani bikaç yıl sürekli geri çekilme yöntemide kullandık çocuk yokken bişi olmadı.2 tane varken 1 gecede oluverdi.nasip işteeee
çok hoşssun yaaa
evet valla bu çocukların pilleri bitmiyor gerçekten
inşallah oturur artık insan ister istemez üzülüyor acaba ilgilenemedimmi diye.memlekete gidince annem baya bi kızımıştı.hiç ayağına bastırmamşsın basamıyor diye.ben dedim küçük daha .ama illa inat etti 2 güne basmayı öğretti kızıma.yani bazı şeyler ilgiyle de oluyor
sauna şortumu giydim bu akşaaam ve 50 dk yürüyüş 10dk egzersiz yatım çok mutluyum.bugün göksu parka gittik çok güzel bir gündü.çocuklarla cafede oturduk.çıkmadan sütle yenen nefsit yedim.orada da sadece zero kola ve meyve olarak götürmesi kolay olan kuru incir ,hurma ve 4 diyet bisküvi yedim ara öğün olarak.gelince çorba,balık ızgara ve salata az ekmekle.çççççokkkk mutlym sapıtmadığım içn.patetes kızartması aldık ve 1 tane bile yemedim.eşim dondurma deyip durdu yedirmedim.ama inşallah patlamam bi yerlerde
bugün biz de koçtaşa gittik ufak tefek alıcaklar vardı dönüşte yürüdük 1 saate yakın iyi oldu
yarın sabah tan çıkacağz kızlarla onlara gardrop çalışma masası felan bakacağız büyük kızımın okul kıyafetlerini alacağız inşallah liseli oldu ya
sonra da küçük kızım pizza deyip duruyordu onlara pizza yedireceğim ben naparım bilmem
ahhh ahhh hiç sorma benimki durmuyor yalnız ağlıyor, babası sağolsun kucağa alıştırdı, ne zaman gık dese yanında bitti, eee doğal olarak çocuk alıştı, o nedenle evin içinde ben nereye o oraya :))) yürüteçte erken bir zamanda başlanmıyor zaten o nedenle mama sandalyesi alacağım en azından yanımda durur ben mutfakta iş yaparken ne yapayım, yürüteci halası almış şu chicconun 4 ü 1 aradası varya ondan ,sallanıyor,yürüteç oluyor ,araba oluyor vs ama o 9. aydan itibarenmiş onuda kullanamam daha o nedenle mama sandalyesi alacağım ,keşke dediğin gibi yatırsam bende işime baksam ama nerdeeeee.... büyük oğlanı koydum demşsin yürürken parmak ucunda mı yürüdü hep öyle diyorlarda....bebek arabasiyla neden dolastiriyorsunuz evde anlamadim kendi kendine oynamiyormu? sasirdim okuyunca
ben yuruteçe buyuk oglumu koydum(8aylikken baslamistim) bilmiyordum ozaman ama ikisini koymadim gerekte yok aslinda kendi kendime oynuyor ev islerimi bitirince biraz oynuyup ilgilenip yatiriyorum
iikkez duydum arabayla evde dolastirmayi
herkese iyi geceler bende yatiyorum yarin erken kalkicam okul var
çok saol cnm inş. rabbim yüzüme gülsün :)
belli mi olur cnm bi gün alır seni giderim bizim oralara kısmet olursa inş. :))
valla moralim sıfırın altında eksilerde tartıda sabah görünce yine 3lü rakamlar çok kızdım kendime
şimdi yasafatın sanırım bi yak sistemi vardı koşu bandında onu bulucam gerilerde yazmıştı bende koşu bandında onu yapıcam ,nş. bi faydası olur ben spor yaparsam süper sonuç alıyorum yapmazsam gram veremiyrum ama
günaydınnnnnnnnn....
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
merhabalar kızlar nasılsınızz ben iyiyim bugün diyetisyen günüm benim tartıda çok şükür 89 400 gördüm ya keyfim yerinde bakalım onda kaç çıkacağım ordan dönüşte yürüyeceğim kısmetse güzel bir gün benim için inş herkesin de günü güzel geçsin diliyorumm...
yok canim yanlis anlamadim olurmu oyle sey
evet okullar açildi burda 2.haftamiz sabah goturdum geldim oglen alicam yemeklerini yedirip tekrar goturucem (okulda yemelerini istemiyorum helal degil)aksamda aliyorum valla hizli gidip geliyorum çunki kizi yatagina koyup gidiyorum uyumasi için yinede 20dk suruyor (bol bol yuruyorum buaralar)
seninkine gore buyukler canim kuçugum 4girmedi daha 3ayi var kendini kurtardi yemegini falan kendi yer ama oda surekli biseyler ister (biraz bogazina duskunde)
buradaki arkadaslarla sohbet etmek guzel hepinizi seviyorum neden yanlis anliyim sohbet ediyoruz
Kolay gelsin sanada canim
ben Fransada yasiyorum paris/Fleury merogis yakiniz parise 15,20dk
9sene oldu buraya geleli (9senelik evliyim)evlenip geldim
aslinda 16 da nisanlandim ama 3sene bekledik mecburen
12senedir esimi taniyorum seviyorum gurbet çooook zor ALLAH yardimcimiz olsun ama esim için çocuklarim için sabrediyorum
hos geldin insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
Tebrik ederim insallah devami gelir
yagdan vermen çok guzel ben veriyorum ama bilmiyorumki bende baktiricam biraz daha veriyimde
gerçi gorunustede baya belli oldu bendede
kastan verdiginde tartida eksi oluyormus ama gorunuste pek bisey degismiyormus oyle duymustum
ayşe, ablacım ne zaman karar vereceksin bu iş için kesin olarak. kızma bana ama aylar önce konuşmuştuk ben sana koç olacaktım falan. yapamamız gerekenleri biliyorsun zaten neden olmadığını da. kendine dürüst olarak başlamak lazım sanırım. neyazıkki çeşitli sağlık problemlerin var biliyorum ama bu direnci kırmamız şart. bak şimdi geçmişi ilk başladığımız günlere bakıcam sonra o listeyi yayınlıyacam aylar içinde neler yapmışız.
slm kizlaaaaaaaaarrr kimse yaptigi sporun toplamini yazmiyo galiba benden baska neyse cuma gününe kadar bekleyelim ne yapalim
:13:
cnm benim haklsıın hep bu sefe kesin diyorum ama yapamıyorum
irade sıfır ne yazıkki ama yapmam lazım kendimi çok mutsuz hissediyorum bu kilolarlave sağlıksız
hosbulduk canımmhoşgeldinnn, kolay gelsin canım
evet kimsecikler çok bugün nedense huuuuuuuuuuu neredesiniz fıstıklar?
yediklerin gayet güzel ama fındık deyip geçmişsin kaç tane yedin bakalım hııııı :)))
ohh şimdi tam olarak başlayabilirsin artık spora, bu arada abla seni değil sen ablayı ektin bugün :)
bende yürüdüm geldim ohhhh üstümden yük kalktı sanki, bugün dün silip süpürdüğüm evi tekrar temizledim çok enerjikkkkkkkkkkim çooooooooooooook :))))
hos bulduk canımhos geldin canim
kolay gelsin
hoşgeldinnnnnnnnn
hosbulduk abla