ece78
Canim yardimcim yok hiç olmadida gerek duymuyorum (babamiz hariç)
ben hepsiyle ilgilenebiliyorum ama benimkiler buyuk seninkinden belki ondan olabilir
buyuk derken buyuk oglum 8 kuçuk oglum 4 yasinda kuçukte saten 9buçuk aylik bide benim iki buyuk çok guzel anlasiyorlar beraber oynuyorlar artik kizda onlarla oynuyor salonda durmuyor abilerinin yanina gidiyor surekli
ben eski oturdugum yerde bile esim hariç kimseye birakmiyordum çocuklarimi isilerimi onlara gore ayarliyordum simdide oyle kv gorumcem uzaktalar zaten kendi annemgilde turkiyede 1.derece akraba olarak kimse yok komsularim var onlarada birakmam zaten (yanlis anlasilmasin komsularim iyiler ama ben çocucugu birakipta gezemem) alisveris desen onlarlada gidebilirim buyukler yanimda geziyor kizin pusette sesi çikmaz yani herseyimi yapabiliyorum çocuklarimla
bende anormallikmi var komsularimda diyor hiç sikayet etmezsin hep memnunsun derler
(ama naapiyim onlar benim canim buyuturken zorlanmiyorum yorulmuyorum ben)
insallah hep boyle devam eder buyuduklerindede hayirli evlat olurlar
sen yurt disindamiydin neresi?
son yazdığnı mesajı daha önce gördüm bu mesajı şimdi görüyorum kusura bakma.yaa ben senin 2.ni 27 aylık hatırladım nedense.aslında 4 yaşsa baya kendini kurtarmış olur.8 yaşta iyi maşallah benim en büyük 6 yaşında.dışarı çıktığımızda ortanca kızım bi kaçarki yakalayamam.o nedenle tek başıma mümkün değil çıkamam.alışveriş fln zor olur yani bizim içn eşimi beklemem gerekiyor.evdeyken bebekle ortancayı başbaşa bırakamıyorum bile .ya oyuncakla yanlışlıklada olsa bazen bilerekte yapıyor vuruyor.beşiğine koysam bebeği kızda yanına atlıyor tırmanarak korkulukları.mama sandalyesine çıkıyor tırmanarak ortancam çok hareketli yani.eşimle zor başediyoruz dışardayken de evdeykende. daha laftan da anlamıyor.yani aslında her şeyi anlıyorda inattan dediğimizi yapmıyor.abisiylede didişi duruyorlar. o nedenle hiç dışarı çıkamıyorum.dolayısıyla onlarda evde ve enerjilerini evde atıyorlar ve ben daha çok bunalıyorum.en büyük oğlanı arada dışarı oynamaya yolluyorum güvenilir bir sitedeyiz şükür.kızım az daha büyüse dışarı daha rahat çıkarız ve herşey düzene girer inşallah