Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

son yazdığnı mesajı daha önce gördüm bu mesajı şimdi görüyorum kusura bakma.yaa ben senin 2.ni 27 aylık hatırladım nedense.aslında 4 yaşsa baya kendini kurtarmış olur.8 yaşta iyi maşallah benim en büyük 6 yaşında.dışarı çıktığımızda ortanca kızım bi kaçarki yakalayamam.o nedenle tek başıma mümkün değil çıkamam.alışveriş fln zor olur yani bizim içn eşimi beklemem gerekiyor.evdeyken bebekle ortancayı başbaşa bırakamıyorum bile .ya oyuncakla yanlışlıklada olsa bazen bilerekte yapıyor vuruyor.beşiğine koysam bebeği kızda yanına atlıyor tırmanarak korkulukları.mama sandalyesine çıkıyor tırmanarak ortancam çok hareketli yani.eşimle zor başediyoruz dışardayken de evdeykende. daha laftan da anlamıyor.yani aslında her şeyi anlıyorda inattan dediğimizi yapmıyor.abisiylede didişi duruyorlar. o nedenle hiç dışarı çıkamıyorum.dolayısıyla onlarda evde ve enerjilerini evde atıyorlar ve ben daha çok bunalıyorum.en büyük oğlanı arada dışarı oynamaya yolluyorum güvenilir bir sitedeyiz şükür.kızım az daha büyüse dışarı daha rahat çıkarız ve herşey düzene girer inşallah

slm kizlar
leslie yapmadan önce bi bakayim dedim bugün misafirlerim vardi onlar gittikten sonra 30 dk yürüdük görümcemle yani toplamda

125 dk oldu simdilik tam gaz devam
eevvveeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt lesliemide yaptim 75 dk toplamda 200 dk oldu kop koooooooooooooppppppppppppp:118::118::118::118::118::118::118::118:
:118::118::118::118:

cnm sana masallah tebrik ediyorum valla ne güzel sen tam olarak neredensin cnm ya yurt disindan yani

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 11 ... 2 dilim kaşarlı sucuklu tost 4 zeytin 1 domates yarım salatalık 1 şekerli çay
ara 1 armut
ögle 3 kaşık yogurtlu havuç melemen 2 dilim ekmek
ara nektari
akşam 4 kaşık sac kavurma 2 bardak ayran 1 dilim ekmek
meyve fazla oldu artık yedim 1 armut yarım nektari 1 ufak salkım üzüm

toplam 2 kupa yeşil çay içtim 3 lt su içtim dün 40 dakika yürüdüm

Günaydınlar herkese
yeni bi haftada gzl bi hbr almayı umuyorum
herkesin istekleri gerçek olsun inş. (aminn)

kızlar uzun zamandır yokum özledim sizleri giriyorum ama geçmişi okuyamadım onun için cevap yazamadım ben bugünden itibaren kalori sayma yöntemini deneyeceğim tabi lesliede yapacağım var mı bana katılmak isteyen ?

burası harikaymış yaaa...ben burayı yeni keşfettim...25-26 kg veren arkadaşlar var...tebrik ediyorum hepinizi...maşallah ya..bende vermek istiyorum sizin gibi 20 kg

günaydın cnm inşallah alırsın güzel haberini.

günaydın cnm benim çok saol inş.
bu arada c.tesi rüyamda seni gördüm biliyomusun
bizimköydeki evde oluyosun kapıda tahta masa var aralarında boşluk var güya onun üstüne yemek koymuşsun tabak falan yok direk üstüne nerdeyse 3 tabak kadar kuru fasulye dökmüş gömülmüş yiyosun falan sonra seninle bizim orda kaya var oryaa çıkıyoruz ne bilim gördüm bişeyler hayır olsun inş.

bu arada mutlucum 2 gündür tartıda 101.500 görüyorum bugun kesin başlıyorum spora da aldım başımı gidiyorum iyice moralim bozuldu artık ödem değil kilo aldım yani bariz belli

günaydın kızlar,
geçen hafta nasıl da enerjiktim, bu hafta o enerjinin yerinde yeller esiyor... haftasonu biraz alışveriş biraz arkadaş görüşmeleri biraz evi toparla derken bitiverdi.
zannederim ayılmak için bir türk kahvesi takviyesi yapmam lazım... ayılmak ya da ufak bir ara vermek isteyen varsa, hadi türk kahvesine

hayırdır ayse gerçekten ilginçmiş. ama sen bizim köy falan değince ben gene uctum gittim ta oralara gezenti benim ruhum.

başlıyoruz spora dikkat etmeye bu kez tek mola kurban bayramı olsun ayşe bunu kafamıza sokalım. o zaman daha kolay atlatılır tatlı yağlı krizler. sporu gün gün yapıp sayıyorum çok hoşuma gidiyor. yalnız dün 87.600 görmüştüm bugun hoppp 88.600 onu anlamdım bakalım yarında 1.500 eksi olur inşallah noluyo anlamdım. neyse .
biz elimizden geleni yapalım gerisi vucudumuzda.

bende neskafe iciyorum 7.30 da kalktım içmeden uyanamıyorum. bir kötü bir iyi diyolar kahve için ben 10 senedir neredeyse hergün 1-2 fincan min. içiyorum

ayşecim umarım duymak istediğin o güzel haberi en yakın zamanda alırsın

çok saol cnm inş. rabbim yüzüme gülsün :)

belli mi olur cnm bi gün alır seni giderim bizim oralara kısmet olursa inş. :))
valla moralim sıfırın altında eksilerde tartıda sabah görünce yine 3lü rakamlar çok kızdım kendime
şimdi yasafatın sanırım bi yak sistemi vardı koşu bandında onu bulucam gerilerde yazmıştı bende koşu bandında onu yapıcam ,nş. bi faydası olur ben spor yaparsam süper sonuç alıyorum yapmazsam gram veremiyrum ama

hoşgeldinnnnnnnnn

yenacım ablacığına çok geçmiş olsun...canım olur böyle şeyler üzülme zamanla herşey yoluna girer...

ayşe, ablacım ne zaman karar vereceksin bu iş için kesin olarak. kızma bana ama aylar önce konuşmuştuk ben sana koç olacaktım falan. yapamamız gerekenleri biliyorsun zaten neden olmadığını da. kendine dürüst olarak başlamak lazım sanırım. neyazıkki çeşitli sağlık problemlerin var biliyorum ama bu direnci kırmamız şart. bak şimdi geçmişi ilk başladığımız günlere bakıcam sonra o listeyi yayınlıyacam aylar içinde neler yapmışız.

kızlar bu 8 nisan listesi yani benim 1. haftamın sonu kaç ay olmuş 5 ay önce yaklaşık.

Merhaba güzel bayanlar:)

En sonunda ben de çizelge ekledim, kaç kilo verdiğimi görmeyince motive olamıyorum sanki. Toplamda 3.5 aydır diyetisyene gidiyorum ama sabah 8den aksam 10a kadar ısteyerınde ve 0 sporla ancak 10 kılo verebildim. Şimdi yogunlugum bıttı ve dıyetısyenım haftada 4 gün 1er saat yuruyus bandında yusuyeceksın dedi. Bakalım bundan sonra daha hızlı kılo verebılecekmıyım. Bu arada verdıgım kilonun tamamını da yağ'dan verdim tek sevindirici olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…