ececim senin yasin kaçti? ben ilk 20yasinda tattim anneligi (aslinda 16 da nisanlandim ama buraya gelmek için yasimin dolmasi vizenin çikmasi derken 19da evlendim)yoksa 16da velenip 17de de Anne olmak isterdim(nasip) çook seviyorum çocuklari ahhh bikilolarimi versem 30olmadan bidaha istiyorum bebis kismet olursa RABBIM tum isteyenlere versin(Amiiiinnnnn)
geçen ramazanda gorumcem hastanede yatti erkn dogum riski yonunden 5çocuk onda 2de bende vardi bide ben 6aylik hamileydim yinede hergun erkenden kalkip onlara gittim 7çocuga baktip ev islerini hallettim derken (orucumuda tutuyordum)ramazani bitirmistik (yani çocuk bak de bana yeterki)
hep ana okulunda çalismak istemisimdir bu artik olmayacagi için kendi çoocuklarimla ilgileniyorum ben kalabalik aileyi seviyorum bayramlarda guzel oluyor esim tarafida 6kardesler bayramda hep biraradayi zonlarda çok guzel anlasiyorlar
benim çocuklarda guzel anlasiyorlar insallah hep boyle devam eder ALLAH im kimsenin agzinin tadini bozmasin(Amiiiiiiiiinnnnn)
saricivcivim zayiflama degilde bu sIkIlasma isi bizi baya ugrastiracak bende gobekten sikayetçiyim onun disinda diger yerler fena sayilmaz kollar için 1kiloluk su siseleriyle egzersiz yapiyorum bacaklar icinde lastik takip açip kapiyorum bacaklarimi sIkIlasmaya basladim oncekine ragmen ama gobus dar bisey giysem hamile gibi duruyorum offfff arkadasimda diyor arkadan supersin baya inceldim ondeki gobege çare bul diyor
arastirdim onun çareside mekik ama koca gobekle rahatça yapamiyorumki
ohhhhh sefan olsun kim tutar seni ilbatum masallah
ben hep yapiyorum ceco kilo 95ten itibaren asansoru nadir kullandim (oncesinde benimde nefesim daraliyordu)gerçi ben 3.katta oturuyorum ama olsun gunde kaç kez çikiyorum bazan (çoplerimi bile bikereden atmiyorum 2tur yapiyorum
)kar kardir
hos geldin aramiza istedigin kiloya ulasirsin insallah
abowww bana rakip mi olcan kiz
bu hafta taç elden gidiyor desene
Ablana çoook geçmis olsun
hastalikta veya en mutlu gunlerde yanlarinda olmamak
sevinçlerini huzunlerini paylasamamak nedir çok iyi bilirim
ALLAH yardimcimiz olsun
yuruyusunude yaparsin insallah bozma moralini