Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmmmmmmmmm :)))
misafirlik hiç umduğum gibi değildi çok iyi geçti ... bebeğimle gittik 1-2 saat sonra babası aldı bende rahatçe sohbet ettim :)) ama oğluşumuçok özledim...
pilav üsüt tavuk (1 kase kadar yoktu bile ), börülce salatası (küçük 1 kase) ,kalburabastı vardı...
ben hepsinden yedim ama tatlıdan 1 tane yedim
daha farklı bir gün bekliyordum açıkçası ama böyle olması nasıl işime geldi anlatamam boş yere dert etmişim dedim :))) çooooooooooooook daha iyi oldu sevdim bu konsepti neydi o eski günler 8-10 çeşit hepsi kalorili bu daha iyi :)))) kalori almadım yani
öğlene kadar evi sildim süpürdüm ,yarın yine yapacağım :)))
akşama 1-2 kişi ayarladım yürüyüşe çıkıyorummmmmmmmmm

harikasın aynen devammmmmmm .....
tabi yapacağız onun için buradayız....
çok geçmiş olsun ,allah şifa versin....
yürüyüş yapmaya gidiyorumm 32:
kocaman aferinnnnnnnn
bendeeeeeee yeter artık ya ,kadın gibi kadın olmak istiyorum ben
hımmm güzel fikir :) annenin dediğide doğru aslında kendine hastalık yakıştırıyorsun allah korusun:)
ama benim hiçbir şey dememe gerek kalmadı ,çeşidin az olması işime geldi, herkes 2. tabağı bile yedi, ben sadece pilavı,salatyı ve 1 tatlıyı yedim :) allahım şükürler olsun :)

bende pko varmış ama o dirençten hiçbir dr bahsetmedi bendede o yok sanırım :) ben tatlı yemiyorum artık sadece bugün yedim evde yemiyorum kesinlkle, artık bitti dedim bitti :))) ama zayıflatıyorsa ve dediğin gibi bastırıyorsa debeyeyim 1-2 hafta bakalım, hem sütede etksi varmış deneyelim ne çıkar :) benimki çok huysuz hep yanında olmamı istiyor, kucak istiyor, babası alıştırdı malesef ((

İyi geçmesine çooook sevindim canım bak ne güzel yürüyüş içinde arkadaş bulmuşsun kendine artık daha bir zevkle yaparsın sporunuda. İnsan tek yürüyünce daha çabuk yoruluyor ama yanıda biri oldumu zaten sohbet ederken yorulduğunuda anlamıyor ve bir bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş planladığındanda fazla spor yapmışsın
Bende inşallah pazartesi komşu ablam kıvırmazsa başlıyorum hayırlısıyla bizim buradaki parkta yürümeğe.

Yağmurgözlüm o zaman belki beni işe giderken görürsün yada sen saatini söyle bende yarın ne giyeceğimi söylim pazartesi caddeye doğru dikilir her geçen otobüse el sallarım
Bende şimdi dışardan girdim içeri. Eşimle İKEAya gittik hem dolaştık hemde hafif bişeyler yedik sonrada bir geldim asansör 3.cü katta takılmış kapı açık kaldığı için birde 4 kat merdiven çıktım
Biraz zorunlu oldu ama ilk defa dinlenmeden 4 katı çıkabildim ve eskisi kadar nefes nefesede kalmadım
Yok yok ben kuzucuğum yanımda yokken artık sırf merdivenleri kullanırım.

canım ben sana otobüs hattımın numarasını söyliyim 88A yunusemre mah...yenikapı hattı...her otobüse el sallamamış olursun.60:

slm kızlar bu sitede eskiyim ama uzun bir süredir girmiyordum yaklaşım 1-2 haftadır tekrar başladım girmeye.

burada benimle aynı kaderi paylaşan yakın kilolarda olduğum kişileri okdukça yanlız değilmişim diyorum.hepimize sağlıklı beslenme ve spor ile dileğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle

sevgiler...

Son düzenleme:
veeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :))))

evet canım çok iyi geçti yeni kişilerlede tanıştım benim yaşıma yakınlarda var nihayet :))
evet buldum alt komşumun kızı ve kendisi ,kadın sigara içiyor diye bizi 3 turda bıraktı :)
biz kızla yürüdük o da üniversite okuyor benimle aynı branşta olunca bayağı eğitim vererek yürüdüm :)
sohbetle anlamadım bile dese ki 10 tur daha atalım valla atardım ama ilk gün çokta yormak istemedim açıkçası sonra kaslar mahvolur ilk günden :)
bizi gören diğer komşularda yarın sizinlyiz diyerek geçtiler yanımızdan artık nasıl biz azimse bizdeki :)))
tekte kalsam devam edeceğim çok kararlıyım ,çıkabilirsem her gün çıkacağım...

hoşgeldin canım aramıza sevgiler

Yolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.

Bir yığın iş var yetişemiyorum..
oğlum bu aralar her şeye ağlıyor..
kızım sanki hala mutsuz gibi. Kahroluyorum..

Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..

yürüyüş yapamıyorum.

Sarı_civcivim,çok geçmiş olsun kardeşine,yukarıda anlattığım gibi ablam aynı durumda..Üst komşumun kızı ishal artı istifra..
bayağı salgın var etrafta...

zaten gelince herşey üstüste gelir, rabbim kolaylıkla bu zorlukları aşmanı nasip etsin....
ablana acil şifalar dilerim...
sen kendine gel önce, sonra yürüyüş yaparsın canım ya kıyamam

Çörekotunu bende yapıyım bari faydası var gibi gözüküyor.
İnşallah bu haftadan sonra yürüyüşlerim başlar kardeşimin yarı kırkı çıksın evimde daha çok olucam o zaman.
AYIN 1.si.........- 5.2 kg..............Yasafat........

AYIN 2.si........- 4.8 kg..............3meleğmvar....

AYIN 3.sü.......- 3.4 kg...............Ceco34.........
Herkes süper yenacım sağolasın her hafta çok uğraşıyorsun bende bazen kaçırabiliyorum lütfen bana kızma.
Çok geçmiş olsun sarı civ civ aklımdaydın gelmemezlik yapmaz demiştim Alah acil şifalar versin bizlerde acillerde perişan olduk ama Allah razı olsun cerrahpaşa acşldeki dokjtorlardan çok güzel bakıyolar canla başla artık eskisi gibi tavırlı havalıda değiller 1 hafta ordaydım doktorlar yeri geliyor hemşire yeri geliyo hastabakıcı çok ya süperlerdi burdanda yazıp teşekkür etmek istedim.
Bende çok zor ve hiç alışık olmadığım çok ilginç olaylar yaşıyorum çok şaşkınım anlatmak istiyorum ne dile geliyor ne yazıya Allahım inşallah herkesi zordan kurtarsın.
Ablanada çokk geçmiş olsun.

veeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :))))

bendende sana kocamannn aferimm cnm benımm bundan sonnra daha sıkı yapıyoruzz tamammıı

geçmiş olsunn yenacımm ya bu kucuklerr hep boyle galıba benımm oglum da oylee canıma yetiyorr çok küsüyorr aglıyorr neysee onlarda akıllanırlarr
sevdıklerınden uzak olunca ınsan boylee zamanlarda aklımız onlarda kalıyor cnmm rabbım daha buyukk şeylerden korusun inş..

35, yürüyüş yapıldıı
3 lt su içildii
kafi mıktarda yemek yenildiii

hepicinizee iyi gecelerr ballarımm öptümm

yenacım hepsi düzelir sıkıntılarının inşallah
ablana geçmiş olsun benim kzım da 1 hafta da ancak atlatabildi daha bugün iyi aynı ablan gibiydi zaten çok zayıf iyice kötü oldu neyse geçti şükür

Yena'cım çok geçmiş olsun. İnan kaç kere yazmayı düşündüm, "Bu aralar paylaşımın az mı, bana mı öyle geliyor" diye.. "Yolunda gitmeyen bir şey yoktur umarım" diye mesaj bile yazıp sildim bile. Durup dururken böyle yorum yapmayayım dedim sonradan. Kimi zaman ter gidiyor bir şeyler kimi zaman da dayanma gücümüz azalıyor. Umarım en kısa zamanda rahatlarsın, her şey yoluna girer.

Çok geçmiş olsun ve de kolay gelsin. Aynı dilekleri tekrarlayacağım; en kısa zamanda rahatlarsın, her şey eskisinden iyi olur inşallah...

Asuman'cım gözün aydın, kızının iyileşmesine sevindim. Virütik midir nedir bu ya, ne kadar yaygın bu şikayetler??

Son düzenleme:

sana da iyi geceler canım ayrıcaspor ve beslenme düzenin için

Sağol canım iyi dileklerin için.

tmm cnm buluşalım sen kaçta orada olursun bana yazarsan ben o saatte gelmeye çalışayım bu hafta evdeyim kaçta giderim ben sana bağlı olabilirim :)
evet yürüdümmmm bayağıda hoşuma gitti bu gğn yürüyemedim ama evde çok iş yaptım cam pencere tül perde ev derken akşamı ettim spordan daha fazla nete de giremedim dünden bu yana akşam evde değildim budünde şimdi arkadaşım vardı yeni gitti

avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. umutt 160 dk
2. pınar110 120 dk
3. qusel 120 dk
4. nursena 60 dk
5.

0 dk sporu olanları zaten afişe ettim he he he heeee
ben de dün başladım hihihihihi
merhabalar ben geldimmmm nasılsınız kızlarr ben süperimmmmm

listeye giren derece alan herkesi canı gönülden kutluyorum iyi iş çıkarmışsınız kızlar tebrik ediyorummm herkesi öpüyorummm herkesi seviyorummmmmmm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…