- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
evet canım çok iyi geçti yeni kişilerlede tanıştım benim yaşıma yakınlarda var nihayet :))
evet buldum alt komşumun kızı ve kendisi ,kadın sigara içiyor diye bizi 3 turda bıraktı :)
biz kızla yürüdük o da üniversite okuyor benimle aynı branşta olunca bayağı eğitim vererek yürüdüm :)
sohbetle anlamadım bile dese ki 10 tur daha atalım valla atardım ama ilk gün çokta yormak istemedim açıkçası sonra kaslar mahvolur ilk günden :)
bizi gören diğer komşularda yarın sizinlyiz diyerek geçtiler yanımızdan artık nasıl biz azimse bizdeki :)))
tekte kalsam devam edeceğim çok kararlıyım ,çıkabilirsem her gün çıkacağım...
Harikasınız siz yaw. Bencede ilk günden kendini fazla yormadığın iyi olmuş yoksa sonraki iki gün bacacıklarım bacacıklarım diye dolanırdın
Bende kaç gündür koşubandı ve bisikleti yatak odasından salona taşımak istiyordum ama eşimi yarın için ancak ikna ettim. Adamcağız yorgunluktan hep sallayıp duruyordu ama yarın sabah kahvaltıdan sonra söz verdi taşıyacak diğer odaya. O bahaneyle bende dip köşe temizlemiş olurum odalarıda ondan sonra bir güzel tvye karşı müzik kanalınıda açar sporumu yaparım
Pazartesiden itibaren bende dışarda olucam inşallah Komşu Ablam kıvırmazda her gün çıkarız. O kıvırırsada ben cıkmaya çalışacağım ama işte yanlız olunca çabuk sıkılıyorum o zamanda evde koşu bandı imdadıma yetişir.
Yolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.
Bir yığın iş var yetişemiyorum..
oğlum bu aralar her şeye ağlıyor..
kızım sanki hala mutsuz gibi. Kahroluyorum..
Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..
yürüyüş yapamıyorum.
Ablacığım işin gerçekten çok zor. Umarım bir an önce herşey yoluna girerde sende biraz da olsa kendini toparlama fırsatı bulursun. Ablana ve komşu kızınada çok geçmiş olsun.
Dediğin gibi herhalde salgın var. Rabbim tüm hastalara bir an önce şifa verir inşallah.
Çörekotunu bende yapıyım bari faydası var gibi gözüküyor.
Valla ben kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum zaten çörekotu Kuranda bile Ölüm hariç her derde deva diye geçiyor. Ben geçen ay regl olduğumda ağrıdan yerlerde sürünüyordum ve bir türlü sökülemiyordum.
3 gün evvel olmaya başladım ve bu sefer çörekotundan mıdır ne ağrım vardı nede sökülme sorunu. Çok rahat geçirdim ilk kez regl dönemimi. Çörekotunu çiğneyemem midem bulanır diyenler için aktarlarda öğütülmüşüde satılıyormuş eşimin halasından öğrendim bu gece ki çiğnemeden yutulursa bile faydası olur diyor oda.
Umarım sende faydasını görürsün