- 20 Ocak 2010
- 14.186
- 30
hoşgeldinnn, kolay gelsin canımmerhablar kızlar nasılsınız sonunda benım tatılım bittim dondum evime, evim evim güzel evim insan annesinin evine gitse bile yabancı yer değil ama evini özluyor yada en azından ben ozluyorum valiz bosaltma camasır yıkama yıkananları yerleştirme telasına dustum arada da girip bir bakayım dedim geçmişte cok sayfa birikmiş ama vaktım olmadıgından okuyamıyorum şimdilik işlerin basına doneyim öpüyorum hepinizi
evet kimsecikler çok bugün nedense huuuuuuuuuuu neredesiniz fıstıklar?hafta sonu olduğu nasıl belli hiç ses seda yok.
misafirlerim gene gelmedi ((
öğlenleyin 3 adet biber dolması 2 kaşık yoğurt yedim.
2 saat sonra fındık yedim
akşam yemeği 1 kepçe çorba 2 tane dolma ve yoğurt
iyi geceler herkeslere
yediklerin gayet güzel ama fındık deyip geçmişsin kaç tane yedin bakalım hııııı :)))
Merhaba kızlarrrrr
Geç oldu ama çok şükür işlerimi bitirdim ve küçük kuzumu yıkayıp duşumuda alıp geldim :122:
Çok yorulduk ama deydi gerçekten. Bisikletimide koşubandımıda salona taşıdık ve artık çok daha rahat sporumu yapabileceğim dışarı cıkamadığım günler.
Şekersiz çayımıda aldım az keyif yapıp sizlere bakayım dedim ama bakıyorumda herkes pazar modunda olduğu için pek kimsecikler kalmamış.
Bugün spor yapmaya cıkamadım ama okadar çok iş yaptımki spor yapmış kadar oldum
Yarın hepbirlikte daha zinde ve aktif bir güne başlarız inşallah
ohh şimdi tam olarak başlayabilirsin artık spora, bu arada abla seni değil sen ablayı ektin bugün :)
bende yürüdüm geldim ohhhh üstümden yük kalktı sanki, bugün dün silip süpürdüğüm evi tekrar temizledim çok enerjikkkkkkkkkkim çooooooooooooook :))))