Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmmmmmmmmm :)))
misafirlik hiç umduğum gibi değildi çok iyi geçti ... bebeğimle gittik 1-2 saat sonra babası aldı bende rahatçe sohbet ettim :)) ama oğluşumuçok özledim...
pilav üsüt tavuk (1 kase kadar yoktu bile ), börülce salatası (küçük 1 kase) ,kalburabastı vardı...
ben hepsinden yedim ama tatlıdan 1 tane yedim :KK9:
daha farklı bir gün bekliyordum açıkçası ama böyle olması nasıl işime geldi anlatamam boş yere dert etmişim dedim :))) çooooooooooooook daha iyi oldu sevdim bu konsepti neydi o eski günler 8-10 çeşit hepsi kalorili bu daha iyi :)))) kalori almadım yani
öğlene kadar evi sildim süpürdüm ,yarın yine yapacağım :)))
akşama 1-2 kişi ayarladım yürüyüşe çıkıyorummmmmmmmmm:KK8:

benden o kadar kolay kurtulamazsınız. dün gezmeye gittim arkadaşın oturması varmış. hem bugüne kadar olan emeklerime hemde size haksızlık edecekmişim gibi geldi. yaptıklarının içinde enmasum 1 dilim kek göründü. başka bişi yiyemedim. midemden sesler geliyodu artık. akşam 9 da eve geldiğimde bol yeşillikli bir salata yapıp yemek zorunda kaldım. kızlar kesin kızcak bana dedim içimden akşam 9 da yenirmi diye. valla burası hayatımın bir parçası gibi oldu. kocaelinde 1 yıldır oturuyorum ve eşimden başka yakın arkadaşım yok. siz o yakın arkadaşlığı kurdunuz bana. çünkü görüntümle kabul ettiniz beni. burda olmak çok güzel. hele birde birbirinizin kilo vermesine hepbir sevinmeniz yokmu. insana azim kazandırıyor. bende yapabilirim aşağı yukarı aynı kilodayız dedirtiyor insana :KK9::KK9::KK9::KK9:
harikasın aynen devammmmmmm .....
tabi yapacağız onun için buradayız....
2 gecedir kardeşim hasta acillerde sabahlayıop tüm günü orda geçiriyoruz yaa:KK43:
karın ağrısı kusma mide bulantısı ve el ayaklarda uyuşma ile gittik. önceki gece artık safra kusmuştu yani:KK43:
yemediği serum kamadı sanki:KK43:
okadar çok tahlil tetkik yaptılar. okadar çok çeşitli doktorlar baktıki, mesela 1 gün ve gece içinde 3 genel cerrahi, 3 dahiliyeci, 2-3 kadın doktoru, daha bissürü doktor işte:KK43: kimse bişey bulamıyo ilginç olanda bu yani:KK43: en son sevgili çok akıllı doktorlarımıza biz akıl verdikte FMF olabilirmi bide ona bakalım dedik. neyse genetik bölümüne kan verdik bakalım onunda sonucu 1 haftada çıkıyomuş. tam düzelme olmasada bugün evdeyiz:KK43: bakalım inşaAllah tekrarlamaz:KK43: şubat ayındada böyle olmuştu. o xzamanda bakmadıkları kalmamıştı. kolonoskopi de yapılmıştı ama bişey çıkmamıştı. ayyy nasıl ağlaya ağlaya kıvranıyo görseniz canım benim yaaa gözlerin balon balon şişti:KK43:

işte bu yüzden kilo bildirimi yapamadım. aslında eyzuş ablanın telefonu vardı bende ariicaktım ama 2 gündür tel şarj edemediğim için şarjım bitmişti. şarjın peşindede koşturamadım:KK43: işte böyle yani.. çok üzgünüm beni listeden sakın çıkarmayın lütfen:KK43:((
çok geçmiş olsun ,allah şifa versin....
yürüyüş yapmaya gidiyorumm :KK61:32::KK76::KK76:
kocaman aferinnnnnnnn
Amin canım ya cümlemizinki inşallah.Allah kimseye kilolarıyla dert yaşatmasın ya çok kötü bir durum.Ben resmen asosyalleşmiştim dışarı çıkmak istemiyordum çünkü.Üstüme giyecek şık bir şeyim kalmamıştı yeni bir şey almakta bu fil gibi vücuda içimden gelmiyordu.Eşofman ya da penye giyebileceğim salaş yerlere ya da arkadaşlara filan gidiyordum sadece.Aslında bu durum hala değişmedi ama değişecek kararlıyım Allahın izni ile...
bendeeeeeee yeter artık ya ,kadın gibi kadın olmak istiyorum ben
Vallahi ben de aynı hislerdeyim. Özel bir yere gittiysek ve bu çok sık olmuyorsa (iş için ayda 3-5 seyahat edenler değil yani) gönlümce yemek isterim. Gerçi ben senin kadar hak etmiyorum, o derece azimli gidemiyorum ama gene de kısıtlamak istemiyorum kendimi. Bu ay sonu İtalya'ya 3-4 günlük seyahat düşünüyoruz, dilediğimce yemek için bu aralar daha dikkatli gideyim diyorum. Bu hafta parlak geçmedi; ama daha 3 haftam var, bari 2 kilo versem diyorum kendi kendime. Fotoğraflara etki etmez tabi, ama için rahat olur en azından.

Beyza ben de aynı şekilde düşünüyorum, almadığım sürece gramla vermemi dert etmeyeyim diyorum. Damalaya damlaya göl olur misali gram gram vererek ayda ortalama 2 kilo kaybetmişim, toplamda 9 kilo vermişim. En azından istikrar var. Ama gelecek bahara da en azından 3 beden zayıflayayım diyorum; 1 beden=4 kilo diyorlar, o zaman 12 kilo gitmeli en azından..

Böyle durumlarda ben bildiğin yalan söylüyorum. "Son tahlillerde şekerim biraz yüksek çıktı; şekerli unlu gıdalar yasak" ya da "reflü başlangıcı çıktı bende, bunları yiyemiyorum ne yazık ki" diye. Annem çok kızar olmayan şeyleri kendime yakıştırmama ama ne yapayım, başka türlü ısrardan kaçamıyorum. Hem de tamamen yalan sayılmaz, bu kilo ve beslenme düzeni devam ederse kısa sürede söz konusu hastalıklar olacaktır.
Özellikle "başlangıç" filan diyorum ki yarın bir gün aynı tip gıdaları yemem gerekirse "tedavi sonuç verdi, ilerlemedi ama dikkatli tüketmeliymişim" vb. kıvırabileyim. Başka konularda çok şeffaf olduğum, hemen hiç yalan söylemediğim için bu konuda kredim var, kimse şüphelenmiyor da yani :)))
hımmm güzel fikir :) annenin dediğide doğru aslında kendine hastalık yakıştırıyorsun allah korusun:)
ama benim hiçbir şey dememe gerek kalmadı ,çeşidin az olması işime geldi, herkes 2. tabağı bile yedi, ben sadece pilavı,salatyı ve 1 tatlıyı yedim :) allahım şükürler olsun :)

ne kadar şanslısın aslında benim de eşimin arkadaşları var onların hanımlarından kafama göre olan 1-2 si var ama kendimi çektim çok çocuklarım küçük diye.bi de benim de oturduğm yer güzel yani gece bile çıkılabilir araba da kullanıyorm ama 3 çocukla çıkamıyrm işte eşimde yoğun baya.valla senin azmine bayılıyrum yaşın daha genç ondan mı ,senin hamaratlığındanmı,yaşam enerjindenmi bilemiyoorum ama benim gücüm kalmıyor fazla.çocuklara sinirleniyorum çok kavga ediyorlar.ortanca küçüğümü çok kıskanıyor acıtıyor.ben yemek hazırla,yedir,topla,kavgalarını ayır derken çok youluyoru ve sinirlerim de tepemde oluyor:KK43: çok üzülüyorum bu halime.insülin direncihalsizlik yaparmış.çok daha kötüydüm yazın ama şimdi biraz daha iyiyim.çörek otu iyi geldi gibime geliyor. valla bi de kursa gidecen maşallah gerçekten sana:nazar::nazar::nazar:

canım pko olanlarda insülin direncide oluyormuş genelde veya tersi de doğruymuş.birbirini besliyormuş bu hastalıklar.bende insülin direnci var ama pko yok bildiğim kadarıyla.çörek otunu yemekelrden yarım saat önce yarım çay kaşığı çiğniyorum ve yarım bardak su ile yutuyorum.keşke bu formülü doğumdan 1-2 ay sonra öğrenseydim.tatlı krizlerimi ve acıkmalarımı azalttı.emziren anne diyeti 3 ana 3 ara öğün ama ben genelde 2 ara yapıyorum ancak yetişşiyor.yazim bi ara özelden sen bi bak.tek bebkle zaman bulrusun inşallah öğün hazırlamaya.ben m bebişim seninki kadarken çok usluydu şimdi durduramıyorum diş çıkacak heralde.

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

bende pko varmış ama o dirençten hiçbir dr bahsetmedi bendede o yok sanırım :) ben tatlı yemiyorum artık sadece bugün yedim evde yemiyorum kesinlkle, artık bitti dedim bitti :))) ama zayıflatıyorsa ve dediğin gibi bastırıyorsa debeyeyim 1-2 hafta bakalım, hem sütede etksi varmış deneyelim ne çıkar :) benimki çok huysuz hep yanında olmamı istiyor, kucak istiyor, babası alıştırdı malesef :KK43:((

ben geldimmmmmmmmmm :)))
misafirlik hiç umduğum gibi değildi çok iyi geçti ... bebeğimle gittik 1-2 saat sonra babası aldı bende rahatçe sohbet ettim :)) ama oğluşumuçok özledim...
pilav üsüt tavuk (1 kase kadar yoktu bile ), börülce salatası (küçük 1 kase) ,kalburabastı vardı...
ben hepsinden yedim ama tatlıdan 1 tane yedim :KK9:
daha farklı bir gün bekliyordum açıkçası ama böyle olması nasıl işime geldi anlatamam boş yere dert etmişim dedim :))) çooooooooooooook daha iyi oldu sevdim bu konsepti neydi o eski günler 8-10 çeşit hepsi kalorili bu daha iyi :)))) kalori almadım yani
öğlene kadar evi sildim süpürdüm ,yarın yine yapacağım :)))
akşama 1-2 kişi ayarladım yürüyüşe çıkıyorummmmmmmmmm:KK8:

İyi geçmesine çooook sevindim canım bak ne güzel yürüyüş içinde arkadaş bulmuşsun kendine artık daha bir zevkle yaparsın sporunuda. İnsan tek yürüyünce daha çabuk yoruluyor ama yanıda biri oldumu zaten sohbet ederken yorulduğunuda anlamıyor ve bir bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş planladığındanda fazla spor yapmışsın :KK34:
Bende inşallah pazartesi komşu ablam kıvırmazsa başlıyorum hayırlısıyla bizim buradaki parkta yürümeğe.

Yağmurgözlüm o zaman belki beni işe giderken görürsün yada sen saatini söyle bende yarın ne giyeceğimi söylim pazartesi caddeye doğru dikilir her geçen otobüse el sallarım :KK60::KK60::KK60:
Bende şimdi dışardan girdim içeri. Eşimle İKEAya gittik hem dolaştık hemde hafif bişeyler yedik sonrada bir geldim asansör 3.cü katta takılmış kapı açık kaldığı için birde 4 kat merdiven çıktım :KK60:
Biraz zorunlu oldu ama ilk defa dinlenmeden 4 katı çıkabildim ve eskisi kadar nefes nefesede kalmadım :KK66::KK66::KK66:
Yok yok ben kuzucuğum yanımda yokken artık sırf merdivenleri kullanırım.

İyi geçmesine çooook sevindim canım bak ne güzel yürüyüş içinde arkadaş bulmuşsun kendine artık daha bir zevkle yaparsın sporunuda. İnsan tek yürüyünce daha çabuk yoruluyor ama yanıda biri oldumu zaten sohbet ederken yorulduğunuda anlamıyor ve bir bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş planladığındanda fazla spor yapmışsın :KK34:
Bende inşallah pazartesi komşu ablam kıvırmazsa başlıyorum hayırlısıyla bizim buradaki parkta yürümeğe.

Yağmurgözlüm o zaman belki beni işe giderken görürsün yada sen saatini söyle bende yarın ne giyeceğimi söylim pazartesi caddeye doğru dikilir her geçen otobüse el sallarım :KK60::KK60::KK60:
Bende şimdi dışardan girdim içeri. Eşimle İKEAya gittik hem dolaştık hemde hafif bişeyler yedik sonrada bir geldim asansör 3.cü katta takılmış kapı açık kaldığı için birde 4 kat merdiven çıktım :KK60:
Biraz zorunlu oldu ama ilk defa dinlenmeden 4 katı çıkabildim ve eskisi kadar nefes nefesede kalmadım :KK66::KK66::KK66:

canım ben sana otobüs hattımın numarasını söyliyim 88A yunusemre mah...yenikapı hattı...her otobüse el sallamamış olursun:KK60:.60:

slm kızlar bu sitede eskiyim ama uzun bir süredir girmiyordum yaklaşım 1-2 haftadır tekrar başladım girmeye.

burada benimle aynı kaderi paylaşan yakın kilolarda olduğum kişileri okdukça yanlız değilmişim diyorum.hepimize sağlıklı beslenme ve spor ile dileğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle

sevgiler...

Son düzenleme:
veeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :)))):KK55::KK8::KK55::KK8::KK55:

evet canım çok iyi geçti yeni kişilerlede tanıştım benim yaşıma yakınlarda var nihayet :))
evet buldum alt komşumun kızı ve kendisi ,kadın sigara içiyor diye bizi 3 turda bıraktı :)
biz kızla yürüdük o da üniversite okuyor benimle aynı branşta olunca bayağı eğitim vererek yürüdüm :)
sohbetle anlamadım bile dese ki 10 tur daha atalım valla atardım ama ilk gün çokta yormak istemedim açıkçası sonra kaslar mahvolur ilk günden :)
bizi gören diğer komşularda yarın sizinlyiz diyerek geçtiler yanımızdan artık nasıl biz azimse bizdeki :)))
tekte kalsam devam edeceğim çok kararlıyım ,çıkabilirsem her gün çıkacağım...
slm kızlar bu sitede eskiyim ama uzun bir süredir girmiyordum yaklaşım 1-2 haftadır tekrar başladım girmeye.

burada benimle aynı kaderi paylaşan yakın kilolarda olduğum kişileri okdukça yanlız değilmişim diyorum.hepimize sağlıklı beslenme ve spor ile dileğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle

sevgiler...

hoşgeldin canım aramıza sevgiler:KK16:

Yolunda gitmeyen olaylarla uğraşıyorum bu sıralar.:KK43:

Bir yığın iş var yetişemiyorum..
oğlum bu aralar her şeye ağlıyor..
kızım sanki hala mutsuz gibi.:KK43: Kahroluyorum..:KK14::KK14:

Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..:KK43:

yürüyüş yapamıyorum.:KK43:

Sarı_civcivim,çok geçmiş olsun kardeşine,yukarıda anlattığım gibi ablam aynı durumda..Üst komşumun kızı ishal artı istifra..
bayağı salgın var etrafta...

Ablam aradı bir haftadır ishal karın ağrısı dün dayanılmaz karın ağrısıyla acillik olmuş..Onlardan uzaktayım her an yanlarında olamıyorum..:KK43:

Sarı_civcivim,çok geçmiş olsun kardeşine,yukarıda anlattığım gibi ablam aynı durumda..Üst komşumun kızı ishal artı istifra..

zaten gelince herşey üstüste gelir, rabbim kolaylıkla bu zorlukları aşmanı nasip etsin....
ablana acil şifalar dilerim...
sen kendine gel önce, sonra yürüyüş yaparsın canım ya kıyamam

Sağol canım inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız. Evet Doktorumun verdiği ilaça başlayalı 3 hafta oldu. Onun haricinde her sabah aç karnına bir çay kaşığı Çöreotu yutuyorum ( çiğneyemiyorum midemi bulandırıyor diye ) birde kirazsapı demleyip bir bardak içiyordum ama bugün metabolizma hızlandırıcı çayı yaptım onun yerine. Tadı aslında pek hoş değil :KK34: ama şifa niyetine diyip içicem her fırsatta.
Çörekotunu bende yapıyım bari faydası var gibi gözüküyor.
temmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
efsunlu 650 dk
pınar110 120 dk
julyet
dalokaysmom 210 dk
asumanzeynep 300 dk
nevzamansız 240 dk
nursena 60dk
ceco34 210dk
toksin 300 dk
yağmurgözlü
ece78 270dk
semiran
sinopee
cherrypie
derin
qusel 120 dk
yotsuz
fadime02 180 dk
gülma 265 dk
yena
3melegmvar 760 dk
Umutttt 160dk
Beyzuş
ekincek 100 dk
zeynep957
ervam 210 dk
banu145145

boş olanlar aktif olup bildirimlerini göremediklerim haftaya inşallah tüm liste dolar.
İnşallah bu haftadan sonra yürüyüşlerim başlar kardeşimin yarı kırkı çıksın evimde daha çok olucam o zaman.
AYIN 1.si.........- 5.2 kg..............Yasafat........:KK19::KK19::KK71::nazar::KK9:

AYIN 2.si........- 4.8 kg..............3meleğmvar....:KK19::KK19::nazar::KK71::KK9:

AYIN 3.sü.......- 3.4 kg...............Ceco34.........:KK19::KK19::nazar::KK9::KK71:
Herkes süper yenacım sağolasın her hafta çok uğraşıyorsun bende bazen kaçırabiliyorum lütfen bana kızma.
2 gecedir kardeşim hasta acillerde sabahlayıop tüm günü orda geçiriyoruz yaa:KK43:
karın ağrısı kusma mide bulantısı ve el ayaklarda uyuşma ile gittik. önceki gece artık safra kusmuştu yani:KK43:
yemediği serum kamadı sanki:KK43:
okadar çok tahlil tetkik yaptılar. okadar çok çeşitli doktorlar baktıki, mesela 1 gün ve gece içinde 3 genel cerrahi, 3 dahiliyeci, 2-3 kadın doktoru, daha bissürü doktor işte:KK43: kimse bişey bulamıyo ilginç olanda bu yani:KK43: en son sevgili çok akıllı doktorlarımıza biz akıl verdikte FMF olabilirmi bide ona bakalım dedik. neyse genetik bölümüne kan verdik bakalım onunda sonucu 1 haftada çıkıyomuş. tam düzelme olmasada bugün evdeyiz:KK43: bakalım inşaAllah tekrarlamaz:KK43: şubat ayındada böyle olmuştu. o xzamanda bakmadıkları kalmamıştı. kolonoskopi de yapılmıştı ama bişey çıkmamıştı. ayyy nasıl ağlaya ağlaya kıvranıyo görseniz canım benim yaaa gözlerin balon balon şişti:KK43:

işte bu yüzden kilo bildirimi yapamadım. aslında eyzuş ablanın telefonu vardı bende ariicaktım ama 2 gündür tel şarj edemediğim için şarjım bitmişti. şarjın peşindede koşturamadım:KK43: işte böyle yani.. çok üzgünüm beni listeden sakın çıkarmayın lütfen:KK43:((
Çok geçmiş olsun sarı civ civ aklımdaydın gelmemezlik yapmaz demiştim Alah acil şifalar versin bizlerde acillerde perişan olduk ama Allah razı olsun cerrahpaşa acşldeki dokjtorlardan çok güzel bakıyolar canla başla artık eskisi gibi tavırlı havalıda değiller 1 hafta ordaydım doktorlar yeri geliyor hemşire yeri geliyo hastabakıcı çok ya süperlerdi burdanda yazıp teşekkür etmek istedim.

Bende çok zor ve hiç alışık olmadığım çok ilginç olaylar yaşıyorum çok şaşkınım anlatmak istiyorum ne dile geliyor ne yazıya Allahım inşallah herkesi zordan kurtarsın.

Bende çok zor ve hiç alışık olmadığım çok ilginç olaylar yaşıyorum çok şaşkınım anlatmak istiyorum ne dile geliyor ne yazıya Allahım inşallah herkesi zordan kurtarsın.
Ablanada çokk geçmiş olsun.

veeeeeee ilk yürüyüşümü yaptımmmmmmmm şimdi geldim çooook mutluyum :))))
ilk gün için 60 dk yeterli değil mi :)))):KK55::KK8::KK55::KK8::KK55:

bendende sana kocamannn aferimm cnm benımm bundan sonnra daha sıkı yapıyoruzz tamammıı

geçmiş olsunn yenacımm ya bu kucuklerr hep boyle galıba benımm oglum da oylee canıma yetiyorr çok küsüyorr aglıyorr neysee onlarda akıllanırlarr
sevdıklerınden uzak olunca ınsan boylee zamanlarda aklımız onlarda kalıyor cnmm rabbım daha buyukk şeylerden korusun inş..

35, yürüyüş yapıldıı
3 lt su içildii
kafi mıktarda yemek yenildiii

hepicinizee iyi gecelerr ballarımm öptümm :KK54::KK54::KK54::KK54:

yenacım hepsi düzelir sıkıntılarının inşallah
ablana geçmiş olsun benim kzım da 1 hafta da ancak atlatabildi daha bugün iyi aynı ablan gibiydi zaten çok zayıf iyice kötü oldu neyse geçti şükür

yürüyüş yapamıyorum.:KK43:...

Yena'cım çok geçmiş olsun. İnan kaç kere yazmayı düşündüm, "Bu aralar paylaşımın az mı, bana mı öyle geliyor" diye.. "Yolunda gitmeyen bir şey yoktur umarım" diye mesaj bile yazıp sildim bile. Durup dururken böyle yorum yapmayayım dedim sonradan. Kimi zaman ter gidiyor bir şeyler kimi zaman da dayanma gücümüz azalıyor. Umarım en kısa zamanda rahatlarsın, her şey yoluna girer.

Bende çok zor ve hiç alışık olmadığım çok ilginç olaylar yaşıyorum çok şaşkınım anlatmak istiyorum ne dile geliyor ne yazıya Allahım inşallah herkesi zordan kurtarsın. Ablanada çokk geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun ve de kolay gelsin. Aynı dilekleri tekrarlayacağım; en kısa zamanda rahatlarsın, her şey eskisinden iyi olur inşallah...

yenacım hepsi düzelir sıkıntılarının inşallah
ablana geçmiş olsun benim kzım da 1 hafta da ancak atlatabildi daha bugün iyi aynı ablan gibiydi zaten çok zayıf iyice kötü oldu neyse geçti şükür

Asuman'cım gözün aydın, kızının iyileşmesine sevindim. Virütik midir nedir bu ya, ne kadar yaygın bu şikayetler??

Son düzenleme:
bendende sana kocamannn aferimm cnm benımm bundan sonnra daha sıkı yapıyoruzz tamammıı

geçmiş olsunn yenacımm ya bu kucuklerr hep boyle galıba benımm oglum da oylee canıma yetiyorr çok küsüyorr aglıyorr neysee onlarda akıllanırlarr
sevdıklerınden uzak olunca ınsan boylee zamanlarda aklımız onlarda kalıyor cnmm rabbım daha buyukk şeylerden korusun inş..

35, yürüyüş yapıldıı
3 lt su içildii
kafi mıktarda yemek yenildiii

hepicinizee iyi gecelerr ballarımm öptümm :KK54::KK54::KK54::KK54:

sana da iyi geceler canım ayrıcaspor ve beslenme düzenin için:KK9::KK9::KK9::KK9::KK54:

Yena'cım çok geçmiş olsun. İnan kaç kere yazmayı düşündüm, "Bu aralar paylaşımın az mı, bana mı öyle geliyor" diye.. "Yolunda gitmeyen bir şey yoktur umarım" diye mesaj bile yazıp sildim bile. Durup dururken böyle yorum yapmayayım dedim sonradan. Kimi zaman ter gidiyor bir şeyler kimi zaman da dayanma gücümüz azalıyor. Umarım en kısa zamanda rahatlarsın, her şey yoluna girer.

Çok geçmiş olsun ve de kolay gelsin. Aynı dilekleri tekrarlayacağım; en kısa zamanda rahatlarsın, her şey eskisinden iyi olur inşallah...

Asuman'cım gözün aydın, kızının iyileşmesine sevindim. Virütik midir nedir bu ya, ne kadar yaygın bu şikayetler??
Sağol canım iyi dileklerin için.

kızlar valla geçmişi okumakla meşguldum 1 saattir harikasınız çok güzel kilolar verilmiş banucum ücmeleğim var harikasınız kızlar başarılarınızın devamını dilerim bugünde diyetimi gayet güzel bir şekilde tamamladım şükürler olsun rabbime birazdan 1 meyve hakkım var onuda yedimmi günü kapatırız artık bu arada sizlerle diyetisyenimin bana verdiği bi kaç seyi paylaşmak istiyorum bana diyetisyenim diyet kola içebilirsin demişti yani diyet kolada kalori yok haa zararlıdır o ayrı bi konu birde acıktıkça bol bol nescafe iç demişti ben eskiden öyle yapardım ama artık öyle çok acıkmadığım için gerek duymuyorum birde belki içinizde çalışan arkadaşlarımız vardır ögle yemeği benim işyerimde çıkıyor ama ben sevmiyorum çok yağlı oluyo bunun içinde bu hafta diyetisyenim bana bir menü önerdi benimde çok hoşuma gitti bu bimde satılan sandeviç ekmekleri var 65 gr agırlığında onun içine domates peynir biber koyup sandevic yanına ayran yada bir salkım üzüm yada bir meyve önerdi o ekmek olmasada beyaz ekmeğin dörtte birinede yapabilirsin dedi vee ben bu hafta öglenlerimi o şekilde geçiştirdim çokda doyurucu oldu her zaman çorba bilmem ne içilmiyo bide sebze yemeği olarak artık taze fasulyeydi patlıcandı gına geldi neyseki annem bugün ıspanak bulmuş pazarda aylardır ıspanakta yoktu pazarlarda yarın onu yapıcaz kışın yine perzisiydi kaldırağıydı pırasasıydı bulunuyo yazın bi taze fasulye biber patlıcan fenalık geldi artık akşamları zaten ızgaraya sardım ya tavuk ya köfte bu haftam böyle geçti artık yarına sebze yemeği yicem
bu arada semirancım pazartesileri görüşelim seninle merve ablada aynı saate denk getirelimde ne dersin
tmm cnm buluşalım sen kaçta orada olursun bana yazarsan ben o saatte gelmeye çalışayım bu hafta evdeyim kaçta giderim ben sana bağlı olabilirim :)
ceco maşallah ne güzel tıkır tıkır gidiyor kilocuklar hep böyle devam etsin inşallah

beyzacım tabiiki durakladık diye pes etmek yok canım devam ediyoruz

bugün 30+30+30 yürüdüm az sonra da eşimle çıkıp yürüyeceğiz en az 1 saat yürürüz biliyorum fazla oldu ama bugün öyle denk geldi ben de fırsatları kaçırmadım tabiiki

semiranım ne güzel yürümüşün bugün devam canım
evet yürüdümmmm bayağıda hoşuma gitti bu gğn yürüyemedim ama evde çok iş yaptım cam pencere tül perde ev derken akşamı ettim spordan daha fazla nete de giremedim dünden bu yana akşam evde değildim budünde şimdi arkadaşım vardı yeni gitti:KK54::KK54:

avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. umutt 160 dk
2. pınar110 120 dk
3. qusel 120 dk
4. nursena 60 dk
5.

0 dk sporu olanları zaten afişe ettim he he he heeee
ben de dün başladım hihihihihi:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
merhabalar ben geldimmmm nasılsınız kızlarr ben süperimmmmm

listeye giren derece alan herkesi canı gönülden kutluyorum iyi iş çıkarmışsınız kızlar tebrik ediyorummm herkesi öpüyorummm herkesi seviyorummmmmmm bennn:KK54::KK54::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

X