2 gecedir kardeşim hasta acillerde sabahlayıop tüm günü orda geçiriyoruz yaa
karın ağrısı kusma mide bulantısı ve el ayaklarda uyuşma ile gittik. önceki gece artık safra kusmuştu yani
yemediği serum kamadı sanki
okadar çok tahlil tetkik yaptılar. okadar çok çeşitli doktorlar baktıki, mesela 1 gün ve gece içinde 3 genel cerrahi, 3 dahiliyeci, 2-3 kadın doktoru, daha bissürü doktor iştekimse bişey bulamıyo ilginç olanda bu yani en son sevgili çok akıllı doktorlarımıza biz akıl verdikte FMF olabilirmi bide ona bakalım dedik. neyse genetik bölümüne kan verdik bakalım onunda sonucu 1 haftada çıkıyomuş. tam düzelme olmasada bugün evdeyiz bakalım inşaAllah tekrarlamaz şubat ayındada böyle olmuştu. o xzamanda bakmadıkları kalmamıştı. kolonoskopi de yapılmıştı ama bişey çıkmamıştı. ayyy nasıl ağlaya ağlaya kıvranıyo görseniz canım benim yaaa gözlerin balon balon şişti
işte bu yüzden kilo bildirimi yapamadım. aslında eyzuş ablanın telefonu vardı bende ariicaktım ama 2 gündür tel şarj edemediğim için şarjım bitmişti. şarjın peşindede koşturamadımişte böyle yani.. çok üzgünüm beni listeden sakın çıkarmayın lütfen ((
Super ozaman gitsin kilolar
karın ağrısı kusma mide bulantısı ve el ayaklarda uyuşma ile gittik. önceki gece artık safra kusmuştu yani
okadar çok tahlil tetkik yaptılar. okadar çok çeşitli doktorlar baktıki, mesela 1 gün ve gece içinde 3 genel cerrahi, 3 dahiliyeci, 2-3 kadın doktoru, daha bissürü doktor iştekimse bişey bulamıyo ilginç olanda bu yani en son sevgili çok akıllı doktorlarımıza biz akıl verdikte FMF olabilirmi bide ona bakalım dedik. neyse genetik bölümüne kan verdik bakalım onunda sonucu 1 haftada çıkıyomuş. tam düzelme olmasada bugün evdeyiz bakalım inşaAllah tekrarlamaz şubat ayındada böyle olmuştu. o xzamanda bakmadıkları kalmamıştı. kolonoskopi de yapılmıştı ama bişey çıkmamıştı. ayyy nasıl ağlaya ağlaya kıvranıyo görseniz canım benim yaaa gözlerin balon balon şişti
işte bu yüzden kilo bildirimi yapamadım. aslında eyzuş ablanın telefonu vardı bende ariicaktım ama 2 gündür tel şarj edemediğim için şarjım bitmişti. şarjın peşindede koşturamadımişte böyle yani.. çok üzgünüm beni listeden sakın çıkarmayın lütfen ((
Vallahi ben de aynı hislerdeyim. Özel bir yere gittiysek ve bu çok sık olmuyorsa (iş için ayda 3-5 seyahat edenler değil yani) gönlümce yemek isterim. Gerçi ben senin kadar hak etmiyorum, o derece azimli gidemiyorum ama gene de kısıtlamak istemiyorum kendimi. Bu ay sonu İtalya'ya 3-4 günlük seyahat düşünüyoruz, dilediğimce yemek için bu aralar daha dikkatli gideyim diyorum. Bu hafta parlak geçmedi; ama daha 3 haftam var, bari 2 kilo versem diyorum kendi kendime. Fotoğraflara etki etmez tabi, ama için rahat olur en azından.arkadaşlar ben 26 kasımda antepe gidicem hemde 3-4 günlüğüne antep mutfağının tüm lezettlerini tatmak istiyorum. aman diyenler olacak ama ne yapayım o kadar gitmişim demi. 12 hafta var galiba olurda 75 inersem pek müthiş olacak bu gezi bol bol foto da çekinip koyarım gönül rahatlığı ile gıdım çıktı göbeim sarktı sıkıntılarım bayaaaa azalmış da olur. ay şimdiden heyecanlandım. ne gezenti bir ruhum var ALlah ım.
Beyza ben de aynı şekilde düşünüyorum, almadığım sürece gramla vermemi dert etmeyeyim diyorum. Damalaya damlaya göl olur misali gram gram vererek ayda ortalama 2 kilo kaybetmişim, toplamda 9 kilo vermişim. En azından istikrar var. Ama gelecek bahara da en azından 3 beden zayıflayayım diyorum; 1 beden=4 kilo diyorlar, o zaman 12 kilo gitmeli en azından.........Takilan arkadaslar.. Asum semiranim... Ben de takildim ama kafaya takmiorm. Yarin dtysn var, 15 gunde heralde toplam 700 gr verdim... Olsun... Ne olursa olsun devam... İsterse 1 yil vermiyim, ayni sekilde devam....tum kurallara uyuyorum. Herseyi tam yoyorum ve 30 dk yuruyorum... Bugun birtek biriki atistirdim o kadar..
Böyle durumlarda ben bildiğin yalan söylüyorum. "Son tahlillerde şekerim biraz yüksek çıktı; şekerli unlu gıdalar yasak" ya da "reflü başlangıcı çıktı bende, bunları yiyemiyorum ne yazık ki" diye. Annem çok kızar olmayan şeyleri kendime yakıştırmama ama ne yapayım, başka türlü ısrardan kaçamıyorum. Hem de tamamen yalan sayılmaz, bu kilo ve beslenme düzeni devam ederse kısa sürede söz konusu hastalıklar olacaktır.yarın bizim apartmanda gün varmış bende yeniyim burada kimseyi tanımıyorum, ............. peki ben kendime nasıl dur diyeceğim yaaaaa,emziriyorsun illa ye olacak, ben yemesem beğenmedi olacak, ilk defa tanışacağım ben bu insanla ne yapacağım ya... birde burada illa o tabak bitecek yoksa darılıp güceniyorlar hani 1-2 lokma tamamda ,ya gitmesem mi yoksa ,offff akıl verin ne olur şaşırdım kaldım....
avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. umutt 160 dk
2. pınar110 120 dk
3. qusel 120 dk
4. nursena 60 dk
5.
0 dk sporu olanları zaten afişe ettim he he he heeee
2 gecedir kardeşim hasta acillerde sabahlayıop tüm günü orda geçiriyoruz yaa.......(
ellerine saglik canim çok guzel bilgiler hepsiMETABOLİZMA HIZLANDIRICI MEYVELİ YOĞURT
Malzemeler:
1 bardak az yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı kahve
1 soyulmuş ve doğranmış kivi
1 dilim ananas
(1 geniş kase içinde blender edilecek)
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ARA ÖĞÜN
Malzemeler:
4 tane salçalık kırmızı biber
8 yemek kaşığı lor peyniri
Çeyrek bağ maydanoz
Çeyrek bağ dereotu
Birkaç yaprak taze nane
12 tane çeri domates
Bu haber Kanald.com.tr özel haberidir. Kanald.com.tr’yi kaynak olarak göstermeden kullanmayınız.
geçmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin2 gecedir kardeşim hasta acillerde sabahlayıop tüm günü orda geçiriyoruz yaa
temmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
efsunlu 650 dk
pınar110 120 dk
julyet
dalokaysmom 210 dk
asumanzeynep 300 dk
nevzamansız 240 dk
nursena 60dk
ceco34 210dk
toksin 300 dk
yağmurgözlü
ece78 270dk
semiran
sinopee
cherrypie
derin
qusel 120 dk
yotsuz
fadime02 180 dk
gülma 265 dk
yena
3melegmvar 760 dk
Umutttt 160dk
Beyzuş
ekincek 100 dk
zeynep957
ervam 210 dk
banu145145
boş olanlar aktif olup bildirimlerini göremediklerim haftaya inşallah tüm liste dolar.
ayy cnm benım ya çok geçmiş olsunn rabbım derman şifa versin inşallah en kısa ssürede her şey yoluna gırerr
cok gecmiş olsun tekrarr
Büyük geçmiş olsun canım,böyle bir durumda listeden çıkacağını sanmıyorum ben kendi adıma.Allah acil şifalar versin.
Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını veriri inşallah en kısa zamanda. Sana ve ailene Rabbim güç kuvvet versin. Merak etme canım Beyzus abla seni listenen cıkarmaz zaten sonuçta önemli bişey olmadığı sürece sen her zaman bildirimlerde bulunuyorsun
Çok geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin inş.
geçmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin
Benim annemde rahatsizlanirdi surekli 4ay oncede olmus doktorlar bisey bulamamislar ilaç verip yollamislar geçmeyincede tekrar gitmis buseferde akdediz atesi testi yapmislar (fmf) oluyo galiba tasiyicisi çikmis annem doktor çocuklarinda yaptirsim demis 7kardesiz biz 4du yaptirdi onlardada çikmis ben henuz yaptirmadim ama doktora gittim reçete yazdi pazartesi yada sali kan vericem belki bendede vardir çunki hamileyken bende rahatsizlandim 3gun hastanede yattim(oldum resmen) bisey bulamadilar sonra kendiliginden geçti çiktim bu hastalikta ataklar 24 saat ve 72saat ti galiba surebiliyormus bende baya supheleniyorum kendimden
iyi akil etmissinizde soylemissiniz
insallah tekrarlamaz çoook geçmis olsun
YENA ablam çoook anlayislidir listeden çikarilacagini sanmiyorum geçerli bisebebin varmis
saol hayatım okudum birazda senin de sıkıntıların vardı nooldu kayınpederin çıktımı hastaneden?
ececim kafana uygun 1,yada 2 tane olsa yeter benim alt komsum da turk sansima çok iyi oldu bisey lazim olsa sIkIlsam hemen biraraya geliyoruz oyonlerde komsu arkadas iyi oluyor bende pek giriskin degilim çekinirim nedense yavas yavas alisiyorum
ama burayi sevdim tek sorunum buyuk oglumun okulu uzak birkaç sene sonra koleje gidicek de buseferde kuçugum o okula gidecek sonra kizim derken çocuklar buyuyup tek baslarina gidebilecekleri zamana(yani 12,13 yaslarina) kadar kostur babam kostur misali yapicaz mecbur
onun disinda 2arkadasim benle yasit (28) ikisi (36)ikiside (42,43)bi komsum daha var ama gorusemiyoruz pek çalisiyor benlede 8 aile ediyoruz guzel biyer evimin onunde park var yakinlarda magazalar marketler var doktor karsi binamda derken pek bi sevdim burayi tasinmam daha evimde buyuk
eskiden annemle karsi binalarda oturuyorduk gorumcemde yakindi simdi pek gidip gelemiyoz bide o sIkIntimiz var otobusle gidip gelmeyi ogrenicem bakalim çogu seyi yeni ogreniyorum
unutmadan soyleyeyim ben okula basliyacagim kismet olursa ozaman fazla giremiyebilirim ama aklim heep sizde
canım pko olanlarda insülin direncide oluyormuş genelde veya tersi de doğruymuş.birbirini besliyormuş bu hastalıklar.bende insülin direnci var ama pko yok bildiğim kadarıyla.çörek otunu yemekelrden yarım saat önce yarım çay kaşığı çiğniyorum ve yarım bardak su ile yutuyorum.keşke bu formülü doğumdan 1-2 ay sonra öğrenseydim.tatlı krizlerimi ve acıkmalarımı azalttı.emziren anne diyeti 3 ana 3 ara öğün ama ben genelde 2 ara yapıyorum ancak yetişşiyor.yazim bi ara özelden sen bi bak.tek bebkle zaman bulrusun inşallah öğün hazırlamaya.ben m bebişim seninki kadarken çok usluydu şimdi durduramıyorum diş çıkacak heralde.allah korumuş gerçektende canım ...
güldürdüm değil mi ne bileyim ben köpiş sandım onu :)
emziren anne diyeti nasıl canım ben bilmiyorum yalnız ben diyete bebişle uyamıyorum 3 öğün falansa uyarım ama 6 öğüne zor bebiş çok mızmız benim, yürüyüşü mutlaka yapacağım yemeden kesmemem lazım süt için , çörek otu mu kullanayım bende ben yeşilçay içiyorum 1-2 bardak o kadar, çörekotu daha iyi sütün kalitesini artırıyorsa şayet
gideceğim canım ,komşularım çok iyi ama hepsi çok büyük benden,kafama göre değiller, en küçük çocuğu olanın neredyse liseye gidiyor yani en azından bana gelenler öyleydi :))) hepsi gelemedi tatildi diye ,bakalım belki bulurum kafama göre, 1 tane var o da benden 8 yaş falan büyük bir o var zati... bende pko var ama direnç var mı bilmiyorum hiç bahsetmesi drlar ,bende dediğin gibi yapayım orada yedğimi yerim ede dikkat ederim, ev temizliğimde var bugün, evim bayağı büyük o da yorar beni ,akşamada yürüyüşe çıkarım ohhh tamam
bende ayrıldım ücretsiz izne evimizi yeni aldık borç çok ama mecburum bebek çok küçük ve ben kimseyi tanımıyorum
maşallah iradene ya harikasın valla
bende 5 yıllık evliyim 5. evim komşularıma alışamamda bu yüzden 3 de şehir değiştirdik sanırım rekor bende :))) eşimin memeleketinede gidersek 6. yılda 6. ev olur ,bebişe bakacak birini bulamazsam gideceğim 1 sene beni kurtarmaz en azından kreşe başlayana kadar orada kalırız :)
Çıktı çok şükür ama işte durumu pek iyide sayılmaz. Doktor en son Alzheimer teşhiside koydu şu anda yatalak ve altını bağlıyorlar. Yine şükür yaşıyor diyoruz ama işte gözünün önünde oluncada ancak rabbim çektirmesin diyorum. KVyle geçen gün kavga edene kadar her gün sabahtan akşama kadar oradaydım ama şimdi gidemiyorum diye içim içimi yiyor. Hanımefendi gerçekleri söyleyince bir daha benim evime gelme istemiyorum dedi eşimde boşver anlasın bakalım yanlız olmak nasılmış diyor ama ben adım gibi eminim gelmesin dediği için beni öyle kandırıyor hani bayrama kadar sinirler gevşerde o gün o bahaneyle bizi barıştırır diye düşünüyor herhalde.
İnan KP olmasa inan umurum olmazdı ama aklım hep orda bağırıyormu ne yapıyor diye. Olmazsa yine lanet olsun diyip bir akşam eşimle gideyim göreyim diyorum çünkü bayrama daha çok var sonuçta. Bilmiyorum işte benimde kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım....
civcivim kardeşine çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah önemli bişey çıkmaz canım
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin