oh be günaydın. sizi yanlız bırakmaya gelmiyo oku oku başım döndü. neysem canlar nasılsınız. cumanız mübarek olsun.
cuma günleri bekarlara ve dullara sorarlarmış bir isteğin varmı diye bende usulen sorayım :))
temmuz 5 de diyetime başladım diyetisyenle birlikte. önce misafirlerim geldi, sonra ramazan araya girdi. 22 ağustosta diyetisyenime gittiğimde tok karnıma(sahurdan dolayı) 100 kilo geldim. evde aç karna tartıldığımda da 99küsür geliyordum.
bizim guruptaki arkadaşlar iş yoğunluğundan perşembe günü kilo bildirimi yapıp ölçüp biçip cuma günü ilan ediyorlarmış.
neyse dün sabah tartıldığımda 97,8 geldim. bugün sabah yine wc olayından sonra yine tartıldım veee 97.5 geldim.
bi reklam vardı ya 300 500 300 500
hayırlı cumalar bende tam senle aynı kilodayımdiyodum sabah tartı suratıma vurdu kiloları az yedigim baklavanın acısı bumuydu keşke yemeyeydim .tam 99 çıktım artık sumu yagmı bilmiyorum
günaydınn güzellerrr berbatt bı uyuykuylaa aranızdayımm dogru durust uyumadımm
eşimin babaannesi kalp hastasıı kalbı cok yavaş calısıyordu hastanede yatıyorr gece bi haber geldi durmu çok kötü doktor sadece sakın olun ve bekleyın demış kalp son demıne geldımiş yani sekaret hali derler ya öyle bi durum kötü bi haberr almamız an meselesi rabbim iki rahmetın bırını versin inşallahh
benim kılo durumlarıı dün neredeyse pes etmek üzereydim yürüş yapmama ragmenn iştahım oo kadar acıkkı ney karnımı doyuracagımı sasıyorumm eimee gelen direk agzım da suçumu bılıyorumm yedımm
size bi şey diyimmi bayramı 94 kılo ıle kapatmştımm dedım ben bu işi yapamayacagımm son altı aydırr 90 a in geri al onları vermeye çalış sürekli durum bu yanı yerımde sayıyorumm
evet sonunda tartıldımm sabahh
kilom---92,7 çıktım
spor---265 dk yürüyüşümm varr
ben 94 kalırım dıye düşünüyordumm ama indimm artık ödemmii baska bişey mi bilmiyırumm yani ramazandan önceki kiloma geri döndümm
neyse aklımız başımıza gelmiştir 16 eylülü hatırlatayım belki faydası olur, öyle yazıyor :))))bende nasıl yediğimiz anlamadim kizima goturuyorduk pizza paketi elimdeydi 2 dene anlamadan hupletmisim kokusu heralde beni hipnoz etti
menün güzel afiyet olsun ,sen çık gez dediğin gibi kadınlar gezerken ihtiyaç hissetmez :)))bugün sabah 7 de kalktım. lenslerim batma yaptım gözlerim kan çanağı olmuş. ilacımı içtim, sirkeli suyumu içtim, 2 tane kaysıyı aldım onları uzun uzun çiğneyip inceleye inceleye yedim. kafamın dalmasına izin vermeden. kafa dalınca neyi nereye yiyorum farkına varamıyorum. tokluk oluşmuyor.akşamdan çamaşırlarım vardı onları katladım yerleştirdim.
kahvaltı olarak 1 kepek ekmeği, 1/2domates, 1 kırmızı biberle yağsız sirkeli bir salata yaptım. 1tane yumurta haşladım. yanında da şekersiz çay.
eşim ve oğlum uyuyor. öğlene doğru uyanırlar.
öğlen için dolaba köfte koymuştum. 2 adet köfte, domates salatalık, 1-2 biber dolması, belki biraz yoğurt. gün içinde çarşıya çıkıcaz. malum kadınlar çarşıdayken acıkmaz susamaz çişleri bile gelmez. o yüzden dolmaları çıkarabilirim. nasılsa gezerken acıkmam:))
akşam için yine biber dolması, yayla çorbası yoğurt veya salata
Günaydınlar herkese
kilo bildirimi 99.800
mutlu değilim tabiki bi toparlanamadım p.tesi itibari ile toplanmayı düşünüyorum haftasonu full misafirim olacak hemde yatılı kuzenim arkadaşı falan
p.tesi umarım güzel bir başlangıç olur benim için
Günaydınlar herkese
kilo bildirimi 99.800
mutlu değilim tabiki bi toparlanamadım p.tesi itibari ile toplanmayı düşünüyorum haftasonu full misafirim olacak hemde yatılı kuzenim arkadaşı falan
anneler hep öyle onların bogazından geçmez çocukları yemeyince .ah ah keşkebende yemeseydim negüzel vermiştim kiloları benim şimdi kızımda evde diyet yapmak zor oluyo ayın 19 unda gidicek oda diyete gircekmiş gittigi yerdedün annemle konuştum onlar kayseride biz kocaelindeyiz. dayımlar bayram için oraya gitmişti eve dönmeden bizide ziyaret etcekler. annem diyorki kızım sana burdan baklava gönderiyorum, lokum gönderiyorum
sağol anne çok motive ettin dedim. kadının bizsiz boğazından geçmemiş. ama ben bu bayram 2 si küçük 1 i büyük 3 tepsi tatlı yaptım farklı farklı. ve sağolsun bayramda kimse gelmedi. bizde oturduk kendimiz yedik. 1 dondurma kabı dolusunca tatlı var. eşim seviyor bende dönüp bakmıyorum. of anne off
günaydınhepinize...
kilo bildirimi yapıyorum sıkı durun
geçen hafta
100 düm sanırım
98,2 kg bu hafta ve en önemliside çok şükürki yaptım sporum 240 dk az ama olsun.....
öptüm sizi gelicem yineee
Günaydınlar herkese
kilo bildirimi 99.800
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnteşekkürler canım ahh sorma çok zor doğuda ( VAN ) da yaptı askerliği yüreğim ağzımda bekledim yavrumu...Allahım bütün mehmetçiklerimizi korusunhepsi bizim evladımız...
masallah iyi gidiyorsunKİLO BİLDİRİMİİİİİİİİİİİİİ
geçen hafta: 95.4
bu hafta: 94.3
gidennnnnnn 1.100
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum
sevgili ortikim toparlanıyoruz artık haftaya en 1 kilo gidecek. Bunu kafamıza yazıyoruz hergün yarım saat olmadı gün aşırı 1 saat yürüyüşümüzü yapıyoruz, akşam yemeğini geç yemiyoruz yersek hafif yiyoruz. Bu hafta çok güzel geçicek ve 1 kilo vericez en az diyorum benim gözüm 2 kilo da heyyyooo.
ayrıca ayseciim sen 95 altına ben 85 altına indiğimizde bu kez bulusuyoruz alışverişe gidiyoruz.
Ben 85 altına inersem güzel siyah bir bot alıcam böle havalı bişi, 80 altına inersem güzel kışlık bir kaban. 75 altına motor, 70 altına pırlanta küpe. He he he hehe (yılbaşına insallah olacak)