Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şükür bitirdi canım 8 ağustosta geldi ....

Öfff püffff bu ne sıcaktır yahu. Başkası olsa bu sıcakta yemeden içmeden kesilir vallahi :97:

geçmiş olsun, hayırlı olsunnnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ,herşeyi bir arada yaşamışsın canım...
yakalarsın bol bol yürü sahilde ....
Yaprak dökümündeki Fikret filan oynuyo. Hanımın çiftliğindeki Gülizar. Kadro güzel umarım dizide güzel olur. Kanald nin sitesinden trailerını seyredebilirsin canım.
hımmm bakayım o zaman sağol canım
Öfff püffff bu ne sıcaktır yahu. Başkası olsa bu sıcakta yemeden içmeden kesilir vallahi :97:
orası nere ya burası artık bayağı serin özellikle akşamları hırka giyip çıkıyorum balona ...

Yazdıklarını okuyorum cevap vermesem de her ne kadar.Sen cidden çok tatlı ve çok iyi bir insansın umarım her şeyi gönlüne göre verir Rabbim...

sen kesinlikle cennetliksin canım ya, eşin anlamıştır iyice annesinin düşüncelerini, sonuçta sen istemesen babasınıda istemezsin ,oldukça cici bir gelinsin ama kıymet bilen yok....

Kızlar çok sağ olun yaa o sizin güzelliğiniz. Artık hiç bir şeyi takmamaya karar verdim çünkü herşey moralle. Bundan sonra önce ben kendi sağlığımı düşüneceğim. Akşam eşim annesiyle konuşmaya gitmiş hani ne oluyor diye bu seferde hatun ben şaka yaptım diye kıvırmış oda bundan sonra şakada yapma öyle şaka olmaz demiş.
Banada kesinlikle en azından bayrama kadar hiç bir şekilde gitmiyorsun anlasın dedi o yüzden ilk önceliğim kuzucuklarım ve benim Gündüz spor yapamamıştım ama onuda araya sıkıştırdık akşam istanbul forumada uğradık küçük kuzuma araba koltuğu baktık anlıyacağınız artık çok şükür normal hayata döndük

asumannnn bacımmm kimse beni görmüyorrr giremiyorum pek diye ben alışamadım hem samsuna hem iş temposunaaa hem diyet moduna napacam bilmiyorum yakalayamıyorummm çok üzülüyorummm çokk

Seminran güzelim bence sen kendini kasma sonuçta aramızdaki en azimlilerden biriydin ve ben eminim en kısa zamanda yine toparlar kilolarla el birliği ile patır patır kilolarımızdan kurtulacağız
Havalar yüzündende biraz kendimizi halsiz hissediyoruz birkaç güne kadar geçer inşallah üzme kendini.
Bak burada sana inanan bir sürü arkadaşın var senin kilo verme başarını içten bir şekilde dört gözle bekleyen

asum, semoşum ben de pzt itibari ile diyete başladım ve çarşamba adet oldum. vucudum balon gibi atıştırmadan duramıyorum yedikçe yemek istiyorum. neyse yürüdüm 3 gün en azından. tam randumanla başlamasam da başladım bu da yeter. haftaya çok daha iyi geçecek buna eminim. yani aklımızda herşey motive olmamız an meselesi.

İyi geceler güzel hanımlar......

Geçmişi okumadan kilomu bildireyim de marifetimi görün..Yarın sabah bildiremem;geceden yazayım bari dedim...

YENACIĞIM:

KİLOM: 94.800

SPOR:Yok...

Görüldüğü üzere cezamı buldum....

Neyse artık aramızdasın inşallah canım ikimizde bu yıl seviniriz.
Sağol canım hepsi birlikte oldu.
Olsun beyzuş abla kilonda iyi sende süpersin ne cezasıymış öpüyorum seni.

Yeni yaşın kutlu olsun canım...Mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum...

kızlar bi de ben 7,5 ay önce doğum yaptım hala regl görmüyorum.önceki çocuklarımda da bu şekildeydi.adet söktürücü vermişti dr um ama kullanmamıştım.10 ayı fln bulmuştu sanırım.karnım çok şiş.böyle bebek var gibi içimde.oğlum anne göbişin ne zaman inecek hamile gibisin diyor.sağlıklı olanı regl görmekmi görmemekmi ???ne dersiniz?

ohhh normal hayatınıza dönmüşsünüz çok sevinim ,eşinide tebrik ederim sahip çıkmış sana....

Canım benim bir sene oldu doğum yapalı ve ben daha iki hafta önce ufak ufak adet olmaya başladım. Hala emziriyorsan yada yeni kestiysen bir aydan az fazla sürebilir demişti benim doktorum adet konusunda tabi o bünyeye görede değişir. Umarım sende düzenli olarak adet olmaya başlarsın çünkü kendim olmadığımda inanılmaz rahatsız olduğum için seni bir çoğumuzunda anlayacağı gibi çok iyi anlıyorum

Bayramdan önce : 96.100

Bu hafta : 95.500 (pazar günü kardeşimde tartıldım vermişimdir daha ama bilemiyorum)

fark : 600 gr

spor : 650 dk

İmdaaaaaaaaaaaaaat. Bugün birşeyler oldu bana. Herşeyi ama herşeyi yemek istedim. Dünyaları yemek istedim. Dün akşama kadar nasıl da tok hissediyordum halbuki. Bugün ise tam tersi. Kendimi frenlemeye çalıştım, %80 işe yaradı ama %20'lik kısım bile akıllara zarar. Zeytinyağlı dolma içini pilav gibi yemek (artmıştı) mi dersiniz, sayısız fındık yemek mi, öğle yemeğini atlayıp akşamüzeri kek mi, gece gece kırmızı üzüm mü (acaip tatlı)... Daha da var da uzatmayayım Adetim de yeni bitti niye böyle oldum anlamadım. Stresten belki.

Geçmişi okudum uzun süre. Birbirimize ne kadar benziyoruz; ufak ya da büyük stresler ortak yanımız. Yorgunluk-yoğunluk, ailevi sorunlar, bebekler-çocuklar ve zorlu bakımları, kavgalar gürültüler, hastalıklar... Hepimiz en az birinden belki de bir kaçından muzdaribiz galiba. Yoğun stresli zamanlarda rahatlamak için zararsız ve kolay nasıl bir yöntem olabilir diye düşünüyorum. Yoksa bu atıştırma illetinden kurtulamayacağım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…