kilo bildirimi :18::18:
Bayramdan önce......89,3
bu sabah ..............91,8 çıktım ve bu benim daha biraz vermiş halim içimde nasıl bir öküzün sürüsü varsa bide bu haftam sıkıntılı geçti eşimin bileğinden kemiği kırıldı küçük oğlanla sorunlarımız oldu ve ben öküz sürüsünü iyi besledim sonuç olarak
günaydın herkese,
geçen hafta 82.7
bu hafta 82.2 giden 500gr:)
asumm nasılsın? çok özledim seni.
haftaya 2 kilo vermekten bahsetmişsin:) bundan sonra gramla versen bence ziyanı yok yani kendim için de aynı şeyi düşünüyorum. bana artık "bu kadar kilo yeter verme" diyenler bile çıkıyor:)
SIkI durun kizlarrrrr
geçen hafta 82.1
bu hafta 79.4
giden 2.700
butun sayfayi boyle SIrItik bisekilde doldurabilirim çok mutluyum sukur 7leri gordum sizlere çooook tesekkur ederim motive ediyorsunuz beni hep beraber el ele verip zayifladigimi dusunce daha iyi hissediyorum kendimi
10kilocuk listesinde bende varim demistim
pazartesinden itibaren hergun yuruyuslerimi yaptim eksiksiz olarak
buarada burada okudugum bir bilgiyi uyguluyorum normal yuruyup hizli tempoya geçiyorum sonra tekrar nolmal yuruyup tekrar hizli tempoda derken 60dk lik yuruyusumu bitiriyorum eve gelip soguk dusumu alip mutlu bisekilde zayif gunlerimin hayalini kuruyorum:97::97:
bu hafta bikaç kez leslie bacimlada yurudum toplam sporum 760dk
kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
veremeyenler haftaya acisini çikarin diyorum
insallah hepimiz zayiflayip çitir olucagiz
havamizdan geçilmez(esim dun oyle diyor )zayifladinya oturusun bile degisti masallah hatun diyiverdi an dedimki içimden (ALLAHim sana sukurler olsun hersey senin izninle)hee bide benimkis 75 olda yeter diyor çunki ilk hedefim onada soylemistim ben bakarim dedim ama bilmiyoki hatunu kafaya koymus 60olucak
verdikçe veresim geldi beeee:
INSALLAH hepimizde kurtuluruz
sıkı durun kizlarrrrr
geçen hafta 82.1
bu hafta 79.4
giden 2.700
Butun sayfayi boyle Sırıtik bisekilde doldurabilirim çok mutluyum sukur 7leri gordum sizlere çooook tesekkur ederim motive ediyorsunuz beni hep beraber el ele verip zayifladigimi dusunce daha iyi hissediyorum kendimi
10kilocuk listesinde bende varim demistim
pazartesinden itibaren hergun yuruyuslerimi yaptim eksiksiz olarak
buarada burada okudugum bir bilgiyi uyguluyorum normal yuruyup hizli tempoya geçiyorum sonra tekrar nolmal yuruyup tekrar hizli tempoda derken 60dk lik yuruyusumu bitiriyorum eve gelip soguk dusumu alip mutlu bisekilde zayif gunlerimin hayalini kuruyorum:97::97:
Bu hafta bikaç kez leslie bacimlada yurudum toplam sporum 760dk
Kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
veremeyenler haftaya acisini çikarin diyorum
insallah hepimiz zayiflayip çitir olucagiz
Havamizdan geçilmez(esim dun oyle diyor )zayifladinya oturusun bile degisti masallah hatun diyiverdi an dedimki içimden (allahim sana sukurler olsun hersey senin izninle)hee bide benimkis 75 olda yeter diyor çunki ilk hedefim onada soylemistim ben bakarim dedim ama bilmiyoki hatunu kafaya koymus 60olucak
verdikçe veresim geldi beeee:
ınsallah hepimizde kurtuluruz
selam kızlar..ben uzun zamandır giremiyorum..sürekli ödem halindeyim.önümüzdeki hafta dr.yolu gözüktü.inşallah eşim normal olurda bende kendime bakarım.
yarın öğlen onun için hastaneye gideceğim.raporun süresi bitmiş.eczaneden borç aldım.
Yenacığım yüzüm yok.o yüzden girmek istemiyorum.zayıflamak nerde..ben hep alıyorum...
Kilo:97.200
hepinize başarılar..inşallah banada
Gunaydnlar cankuslar gecmiai tam bitiremedim :))) o kadar cok ki once bildirim yapayim
Gecen hafta 94.3
Bu hafta 93.9 giden 400 gram aslinda 94.7 leri de gordum odum koptu tartinin ustunde kriz gecirdim resmen:)))
Yediklerime gelinc herseyden yedm kizartma da ydim bi kac catal ama az ve oglen saatlernde spor cok az yaptim bu hafta toplasam 120 dk fln su az ictigim gunlerde oldu cok cok ictigim gunlerde oldu yani degisken kura attim kendimi bi sabit kura gecemedim ya olsun gitti 2 pakete yakin margarin ama gitcek banane
Ceco valla kv deyince bile benim saclarim dken gibi oluyo ya ne bicim insan ya suna bak gonder bi zahnet bi sinir atayim benim ki de oyle kavga etmez ama icten pazarlikli snsidir yuzune bak ay ne saf kadn derler ama laflarini oyle bi soylerki donar kalirsin bak bi ornk vereyim de gor benim kardesimle gorumcem bekar benim babam vefat etti esimin babasi hayirsiz bende demistim ki benim kardesle senin kardes evlenmeye karar verdikkeri zaman tabi cumle.hatasi oldu ayri ayri insanlarla:)) ikiinin dugunnde en guzel seyleri yapicam gorumcemi severim de ne isterrlerse gucum yettigince alirim dedim annem gldi kv anneme dunur pinar diyo kardesimin dugununu ben yapcam hic oyle sey olur mu o artik sizin aileden cikmis bi kere onlarin borclari cok sen uyar soyle tamam mi demis annem soklarda benim maasim var oglum calisyo kimseye ihtiyacimiz yok ablasidir ne isterse yapar buna kimse karisamAZ demis ben bi oglumu evlendireyimde dugun nasil yapiliyio gor demis saka yollu ya dusun gorumceme yapsam iyi ( ki hep der kizimin abisi ceyizini yapsin sunu alin bunu alin diye kendi cok sey verdi ya bize iki memuruz diye bi yorgan 2 yastik bi buzdolabi ) bnde kocma dedim kardesini severim ama bisi almam sadec takimi takarim diye oh canima degsin:)))
Efsunlu dogum gunun kutlu olsun cnmmmm iyiki dogdun
anladım canım, demek bebiş senden daha inatçı çıkmış kür mür hak getire bak sıkı sıkı tutunmuş anneciğine, olur canım ya sen dert etme çünkü ne kadar çok düşünürsen o kadar çok stres oluyor bu da adet olmanı engelliyor, benimde daha önce 3 aylık bebişim karnımda öldüğü için kürtaj olmak durumunda kalmıştım ondan sonra adet olamadım çok sıkıntı yaşadım oradan çıkardığım sonuç hiçççç dert etme....
topuklulara 1 adım daha yaklaşmışsın, tebriklerrrrrrrrrrr
sen ortalamayı al 74,5 olsun bu hafta
hem ben asla orada burada tartılmıyorum hep aynı yerde tartılıyorum, mutfaktaki aynı karonun üstünde onu bile değiştirmiyorum :)))))
aminnnnnnnnnn
Evet ya her giden kilo da daha da mutlu oluyorum,Allah geride bıraktığım kiloyla bir daha muhattab etmesin beni tartıda yeterli :)) valla senin de maşallahın var bravoo
efsuncum cnm gecmiş doğum günün kuttlu olsun
eşine acil şifalar canım çok geçmiş olsun...o öküz sürüsünden bende de var yalnız değilsin yani
doğacım, geçmiş olsun..
yağmurgözlü, ben az koyuyorum tuz...
tesekkur ederim darisi basina ama ben geçen hafta verememistim ayniydim hatta 200gram da fazla oyuzden belki fazla geldi size3meleğimvar tebrik ederim yine maşallahın var
tesekkur ederim canim gerçekten insan isteyince hiç bisey kurtulmuyor elimizden heleki bayanlarin biseyi istemesinler yeterkitebrik ederim cnm azmine gerçekten bayılıyorum
3 çocukla birlikte helal olsun gelsin devamı inş.