Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
masallah iyi gidiyorsun
sağol canım ama senin kadar değil :)
çizelgemi yenilemek istedim olmadı. eskiyi silip yenisini yapayım dedim olanıda kaybettim
sitede anlatımlı var canım bir bak istersen
ilbatum cnm 16eylüle 65olamam artık tatile gidiyorummm gelince insallah laptopa girince değiştireyim hedefi
hımmm tamam canım ama birşey kalmamış ya sen verirsin o tarihe kadar....
tek kelime ile harikasın sen ya ,şu sporu benimde hayatıma katmam lazım acilennnnnnnn
5 ayda mı verdin 26 kiloyu süperrrrrrrrr beimde hedefim ayda 5 kilo ........
bende izleidm onu ay ne eğlenceli ya o dansı saatlerce yapabilirim :))))
ben uyutmayı bilmiyorum bende bebiş için domates hazırlayacağım kaynatıp, süzgeçten geçiriyorum az yağ sonra doğru buzluğa :))) biberide fırına atıyorum közleniyor onuda buzluğa atıyorum, sanırım sen kavanoza yapıyorsun ben onu bilmiyorum aslında biliyorsan anlatsana nolurrrrrrrrrrr

ooo 10 kılo daha versen 65 olursunn cnm benımm odaa cok süperr olurr

kuzummm masallahh ne yapıyorsun sen oylee bu azmınn hepp sursun cnm masallahh

yağmur gözlümm saol cnmm

ooo 10 kılo daha versen 65 olursunn cnm benımm odaa cok süperr olurr

kuzummm masallahh ne yapıyorsun sen oylee bu azmınn hepp sursun cnm masallahh

yağmur gözlümm saol cnmm

Ahahaha iyi güldüm sabah sabah :) Olmuşken yakışıklısı olsun tabii. Ben ciddi biçimde araştırmıştım, yurtdışındaki sitelerde okumuştum; bağımlılık tedavisi kapsamında ele alınıyor kilo verme konusu. Psikiyatr-doktor-diyetisyen takım olarak yürütüyordu tedaviyi. Ama burada bir örnek bulmadım, halbuki emindim çok daha rahat kilo verebileceğime. Günlük rutinim uygun olmadığından, bir de "çok gerekli" diye değil "olsa iyi olur" diye araştırdığımdan vazgeçtim sonra..

günaydin kizlar güzel kilolar verenler var mas kilo alanlarda olmus bayramdan dolayi moralinizi bozmayin gidecek bu kilolar ins

Hergün 30 dk yürüyüs yaptim bu hafta laptop alirsak leslielere tam gaz baslamak istiYorum hayirlisi

Az önce tartıldım, dün adetim bittiği için en fazla kilo verebileceğim; ödemimi attığım haftaydı aslında bu; boşa harcadım diyebilirim.

Kilom: 84.8
Tatilden önceki kilom : 85.8
3 haftadan fazla zamanda giden; 1 kg. Bu hafta giden 0.5 kg.
Tek memnun olduğum şey kağnı hızıyla da olsa birşeyler gidiyor, aradaki 100-200 gr artışları saymazsam 3-4 aydır artış olmadı..
Bu hafta 160 dakika kadar yürüyüşüm var.

Kilo verenleri tebrik ederim, beğen butonumuz varken hepsini tek tek beğeniyordum şimdi toplu belirteyim. Hele 4-5 kişi var ki acayip azimliler, burayı canlı tutuyorlar, bize motivasyon oluyorlar. Birini unuturum belki diye isimleri yazmadım ama hepsi kendini biliyordur. Bravo onlara :))

CANIM BEN ONU PEK SEVMEDİM HOŞUMA GİTMEDİ İKİ SENEDİR UYUTMA YAPIYORUM...

ANLATAYIM...

BEN DOMATESİ SADE YANİ İÇİNE YEŞİLBİBER KOYMADAN YAPIYORUM...

İSTERSEN DOĞRA İSTERSEN RENDELE BİR TENCEREYE KOY AZ TUZ KOY BİR GÜZEL KAYNAT....

SICAKKEN KAVANOZLARA DOLDUR KENARLARINI KURULAYIP HEMEN KAPAĞINI KAPAT...

KAVANOZU TERS ÇEVİR SOĞUYANA KADAR KALACAĞI BİR YERE KALDIR...

KÖZLENMİŞ BİBERİDE FIRINDA KÖZLEYİP TEMİZLEYİP İSTEĞE GÖRE DOĞRAYIP ( ben uzunlamasına doğruyorum )

TENCEREYE GÖZ KARARI SIVIYAĞ,SİRKE,TUZ,SARIMSAK KOYUYORUM BİBERLERİDE İÇİNE EKLEYİP BİR TAŞIM KAYNATIYORUM...

SICAKKEN KAVANOZLARA DOLDURUP KAPAĞINI KAPATIP SOĞUYANA KADAR TERS ÇEVİRİYORUM...

KAVANOZLAR SOĞUYUNCA KAPAK KONTROLÜ YAPIP ( içine çökük kapak tutmuştur ) KİLER OLARAK KULANDIĞIM DOLABA KALDIRIYORUM...

BU YÖNTEMLE PATLICAN DENEYECEĞİM BAKALIM

KAHVALTILIK ACI SOS

TENCEREYE SIVIYAĞ,SİRKE,SARIMSAK,VE KÜÇÜK DOĞRANMIŞ ACI SÜS BİBERLERİNDEN KOYUYORUM MİKTARI YİYEBİLECİĞİNİZ KADAR NE KADAR ACI SEVİYORSANIZ...

BİBERLERİ AZ KAVURDUKTAN SONRA RENDELENMİŞ DOMATESİ KOYUYORUM...

İYİCE KAYNADIKTAN SONRA ÇOK SULU OLURSA SUYUNU SÜZÜYORUM...SOS KIVAMINDA OLMASI İÇİN...

SONRA AYNI YÖNTEMLE KAVANOZLARA KOYUP KAPATIYORUM....

Kızlar 12 de çıkıcam ben eve gidip biraz uyucam ve evi temizlicem
çok yorgun ve halsizim ne yazıkki misafirim de gelicek bişeyler hazırlamam lazım
p.tesiye kadar iyi bakın kendinize allaha emanet olun

canım zaten yapmıştım önceden. tekrar siteye görede yaptım. kaydetmiyor. hata falan verirdi önceden onuda vermiyor. bugun cuma ya yoğunluktan olabilirmi diye düşündüm??
belki dediğin gibi yoğunluktan olabilir canım....

ablacımmmmmmmm acı sos dedin beni benden ettin uzun zamandır yoktu aklımda ayyyyy ben çok severim onu ,ellerine sağlık , ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim,
ben bebiş için yapacağım domatesleri kavanozu açtığımda ne kadar sürede tüketmeliyim ? hani çorbalarına koymak istiyorum o yüzden.... bende domatesleri bölüp tencerede kaynatıyorum çok az yağ ve tuz ekliyorum küçük kaplara tek kullanımlık koyup buzluğa atıyorum iyice piştiği için tadı çok farklı gelmedi bana ama kırmızı biberi bende sevmiyorum dediğin gibi yapayım bende, bende bazen uzun bazen küp doğruyorum
dediğin soson içine maydanozda koyuluyor değil mi ben hep öyle yedim ama bu o mu acaba ?

yenacım kilom 119 , ne güzel veriyordum iki gündür kvye yemeğe gidince ayar kaçtı yine, adapte olamıyorum diyetimer bir türlü elimn kolum kalkmıyor leslie yapmak içinde , pazartesi başlamayı düşünüyorum artık leslieyede geçen pazar başladım ancak birgün yapabildim..bu gecede düğünümüz var pazar günü sünnet çok yoğunum bu hafta ....

slm kızlar:)

kilo bildirimi yapiiim bende nede olsa listeye girdik artık bizde aranızdayız.
geçen hafta:94,3
bu hafta:93
giden 1300gr
sporada başladım bu hafta spor: yaklaşık tabii bu rakam 4 gün çok hızlı tempoda 55 dk yürüyüş,50 dk daha az tempolu yürüyüş toplamda

270 DK
bu benim içn çok zor bişiydi spora başlamak ama çok şükür bu hafta zincirleri kırdım.eşimden de hep destek tam destek.çocuklara o bakıyor işten geldiğinde ben hemen çıkıyorum düşünün adam yorgun argın ama bişi demiyor:)))

bayadır yokum arkadaşlar kilo bildirimi aynen devam ediyor mu? gecen hafta bildirim yapamamıstım.

kilo bildirimi:
89.9

Slm kızlar

Ya benim aklıma takılan benim gibi insülin direnci ve PCO olan glukofen ve doğum kontrol hapı kullanan bir yasafat sanırım ama başka varsa bilgilendirin lütfen. Sizin de adet düzeniniz bozuldu mu ? Bende adet düzeni diye birşey kalmadı ya ya 1 ay sürüyor ya hiç olmuyor ya sadece lekelenme oluyor napıcam bilmiyorum 10 gün arayla adet oldum bu ay ve yine 1 haftadır sürüyor. Bu ilaçları kullanmadan önce hiçbir sorunum yoktu düzenim normaldi. Bu adet olayı canımı sıkıyor bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Kilo bildirimi ; 111.5

yağmurgözlü ablammmm tekrar ellerine yüreğine sağlık hepsini defterime yazdım

bu arada itiraflarımı da yapayım.bayramda midem de bayram etti :)anlıycanız diyet miyet hakgetire.yapacak bişey yok artık.bu hafta da başlayamadım.normal yiyorum kısıtlamadan.ama böyle yemeğe fazla kilo almadım nedense. gecen 1 bucuk ayda birer kiloluk iniş çıkışlarda nasılsa bu da öle oldu.

amaa koşu bandı aldım arkadaşlar birkaç güne elimde olacak o gelene kadar sıkmıyorum kendimi.inşallah hergün yürüycem ve yaptığım diyet de işe yarıcak.

benim bu ay sonu hedefim 90 , 22-23 güne kadar 4.3 kilo vermem gerek verebilir miyim acaba:26: spora başlasam olur diyorum, 3meleğimvar'ı görünce heyecan yapıyorum ya, bende becerebilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…