Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şiiiiişt kızlar:)))
1 kase çorba ne demek???ben 1 kase içiyorum 1 kepçe değil 1 kepçe kasenin yarısına bile gelmiyor???

ewet canım 1 kepce 1 tahıl demek 1 kase degıl olculer tabakla kaseyle degıl kepce ve kasıkla ayarlanıyor eger cok sevıyorsan tum tahıl haklarını corba olarak tuket

ıyısallah sutten kesılınce sende yaparsın canım mantıklı cıdden
acta kalmıyosun bol bol yıyorsun ben cogunlukla tum haklarımı bıtıremıyorum bıle

canım cok uzuldum kv nın boyle yapmasına ama esınıde tebrık ettım senın arkanda olması senı desteklemesı herseye deger bence

yasafat senin eksiler bana artı mı olmuş ne tebrik ederim seni canım

başka yazacaklarım da vardı ama unuttum

canım dıle kolay 29 kılo vermıssın nerdeyse bıraz bozulması dogal rejımın bırde vucudu sasırtırsan daha hızlı verıyorsun benımkı 4 ay sasırdı sımdı hızlı verıyor masallah

ewet duygusal aclıklarımızı karnımızı tıka basa doyurarak gıdermeye calısıyoruz aslında bunun ıçın bır psıkologa gıtmeyı dusunuyorum cogu zaman emınım cooook daha rahat kılo verebılırım o zaman ıyı bır psıkolog tanıdıgı olan varsa bana bıldırebılır mı yakısıklı olması tercıhımdır

yenaa...canım bu hafta izinli say 3 günlüğüne tatile gidiyorum haftaya aranızdayııım..............

Çok teşekkürler canım hep birlikte inşallah.Sen kaç yaşındasın?Abla demene gerek yok adım yeterli canım :)
Amiinnn
ben 28 yasindayim

masallah insallah gider gider de gelmez kilolar

moral bozmak yok bol bol yuruyus yap bakiim

yenaa...canım bu hafta izinli say 3 günlüğüne tatile gidiyorum haftaya aranızdayııım..............

hayirli yolculuklar gule gule git gel

selam kızlar..ben uzun zamandır giremiyorum..sürekli ödem halindeyim.önümüzdeki hafta dr.yolu gözüktü.inşallah eşim normal olurda bende kendime bakarım.
yarın öğlen onun için hastaneye gideceğim.raporun süresi bitmiş.eczaneden borç aldım.
Yenacığım yüzüm yok.o yüzden girmek istemiyorum.zayıflamak nerde..ben hep alıyorum...
Kilo:97.200
hepinize başarılar..inşallah banada

Günaydınnnnnn fıstıklar. Ya ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım sabah sabah. Tartı bozulmuş yada pilleri eskimiş anlamadım. Odada farklı salonda farklı tartıyo. Nasıl iştir bu yaaa. Gerçi alalı 1 sene oldu digitali. Pilleri eskidi herhalde değilmi? Bi 74 tarttı bi 75 sonrada 74.6 . O yüzden net bişey söyleyemiyorum

Allah kavuşturmuş ablacım. Ben her şehit haberinde ağlarım. Çok üzülüyorum

teşekkürler canım ahh sorma çok zor doğuda ( VAN ) da yaptı askerliği yüreğim ağzımda bekledim yavrumu...Allahım bütün mehmetçiklerimizi korusun hepsi bizim evladımız...

günaydınn güzellerrr berbatt bı uyuykuylaa aranızdayımm dogru durust uyumadımm

eşimin babaannesi kalp hastasıı kalbı cok yavaş calısıyordu hastanede yatıyorr gece bi haber geldi durmu çok kötü doktor sadece sakın olun ve bekleyın demış kalp son demıne geldımiş yani sekaret hali derler ya öyle bi durum kötü bi haberr almamız an meselesi rabbim iki rahmetın bırını versin inşallahh

benim kılo durumlarıı dün neredeyse pes etmek üzereydim yürüş yapmama ragmenn iştahım oo kadar acıkkı ney karnımı doyuracagımı sasıyorumm eimee gelen direk agzım da suçumu bılıyorumm yedımm

size bi şey diyimmi bayramı 94 kılo ıle kapatmştımm dedım ben bu işi yapamayacagımm son altı aydırr 90 a in geri al onları vermeye çalış sürekli durum bu yanı yerımde sayıyorumm

evet sonunda tartıldımm sabahh

kilom---92,7 çıktım

spor---265 dk yürüyüşümm varr
ben 94 kalırım dıye düşünüyordumm ama indimm artık ödemmii baska bişey mi bilmiyırumm yani ramazandan önceki kiloma geri döndümm

Son düzenleme:
yena kilom 89
spor 60 dk
okulun açılması lazım hayatım daha düzene giricek çocuklar evdeyken yapamıyorum spor

Yena kilom ayni..aslinda artidayim ama dun ayni gordum diye ayni diyorum.

2 gun ugrayamadim, hala sayfalari tamamlayamiyorum, oku oku bitmedi...

günaydınnnnnnn...

hayırlı sabahlar...hayırlı cumalar....Cumaniz mubarek olsun...ARKADASLAR...
Rabbim Rizasindan ayirmasin.
iki dunyada da hayirlarla sonuç verecek.
ameller işlememizi nasip eylesin (AMiNN ECMAiN )

yenacım....

kilom...100,5

ramazan boyunca dikkat edip bayramda cozutmanın bedeli bugünden itibaren toparlanıyorum....yürüyüşlere başlamam lazım....

geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH

Gunaydnlar cankuslar gecmiai tam bitiremedim :))) o kadar cok ki once bildirim yapayim
Gecen hafta 94.3
Bu hafta 93.9 giden 400 gram aslinda 94.7 leri de gordum odum koptu tartinin ustunde kriz gecirdim resmen:)))
Yediklerime gelinc herseyden yedm kizartma da ydim bi kac catal ama az ve oglen saatlernde spor cok az yaptim bu hafta toplasam 120 dk fln su az ictigim gunlerde oldu cok cok ictigim gunlerde oldu yani degisken kura attim kendimi bi sabit kura gecemedim ya olsun gitti 2 pakete yakin margarin ama gitcek banane

Ceco valla kv deyince bile benim saclarim dken gibi oluyo ya ne bicim insan ya suna bak gonder bi zahnet bi sinir atayim benim ki de oyle kavga etmez ama icten pazarlikli snsidir yuzune bak ay ne saf kadn derler ama laflarini oyle bi soylerki donar kalirsin bak bi ornk vereyim de gor benim kardesimle gorumcem bekar benim babam vefat etti esimin babasi hayirsiz bende demistim ki benim kardesle senin kardes evlenmeye karar verdikkeri zaman tabi cumle.hatasi oldu ayri ayri insanlarla:)) ikiinin dugunnde en guzel seyleri yapicam gorumcemi severim de ne isterrlerse gucum yettigince alirim dedim annem gldi kv anneme dunur pinar diyo kardesimin dugununu ben yapcam hic oyle sey olur mu o artik sizin aileden cikmis bi kere onlarin borclari cok sen uyar soyle tamam mi demis annem soklarda benim maasim var oglum calisyo kimseye ihtiyacimiz yok ablasidir ne isterse yapar buna kimse karisamAZ demis ben bi oglumu evlendireyimde dugun nasil yapiliyio gor demis saka yollu ya dusun gorumceme yapsam iyi ( ki hep der kizimin abisi ceyizini yapsin sunu alin bunu alin diye kendi cok sey verdi ya bize iki memuruz diye bi yorgan 2 yastik bi buzdolabi ) bnde kocma dedim kardesini severim ama bisi almam sadec takimi takarim diye oh canima degsin:)))

Efsunlu dogum gunun kutlu olsun cnmmmm iyiki dogdun

slm kizlarrr yenacim kilomu aynı
aslında vermiştim ama gec vakitte pizzalari yersen alırsın bunu beynim anlamadı daha anladida işine gelmiyor

sporrr 300dakkk

yenacim. cnm haftaya tr de olcam izinli yazarsınız offf ınşallah 70 olmadan gelirim

Son düzenleme:

KİLO BİLDİRİMİİİİİİİİİİİİİ

geçen hafta: 95.4

bu hafta: 94.3

gidennnnnnn 1.100

çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum

aaaa canımmmm sen benim idolümsün ya yapma öyle şeyler hem ne güzel spor yapıyorsun maşallah ,yazık ya yeme....

oh be günaydın. sizi yanlız bırakmaya gelmiyo oku oku başım döndü. neysem canlar nasılsınız. cumanız mübarek olsun.
cuma günleri bekarlara ve dullara sorarlarmış bir isteğin varmı diye bende usulen sorayım :))

temmuz 5 de diyetime başladım diyetisyenle birlikte. önce misafirlerim geldi, sonra ramazan araya girdi. 22 ağustosta diyetisyenime gittiğimde tok karnıma(sahurdan dolayı) 100 kilo geldim. evde aç karna tartıldığımda da 99küsür geliyordum.

bizim guruptaki arkadaşlar iş yoğunluğundan perşembe günü kilo bildirimi yapıp ölçüp biçip cuma günü ilan ediyorlarmış.
neyse dün sabah tartıldığımda 97,8 geldim. bugün sabah yine wc olayından sonra yine tartıldım veee 97.5 geldim.
bi reklam vardı ya 300 500 300 500

aaaa canımmmm sen benim idolümsün ya yapma öyle şeyler hem ne güzel spor yapıyorsun maşallah ,yazık ya yeme....

bende nasıl yediğimiz anlamadim kizima goturuyorduk pizza paketi elimdeydi 2 dene anlamadan hupletmisim kokusu heralde beni hipnoz etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…