- 1 Nisan 2010
- 1.005
- 0
şiiiiişt kızlar:)))
1 kase çorba ne demek???ben 1 kase içiyorum 1 kepçe değil 1 kepçe kasenin yarısına bile gelmiyor???
ewet canım 1 kepce 1 tahıl demek 1 kase degıl olculer tabakla kaseyle degıl kepce ve kasıkla ayarlanıyor eger cok sevıyorsan tum tahıl haklarını corba olarak tuket
bi de ben yasafatın yaptığı diyeti çok beğendim.aç kalınmaz gibi görünyor ama biraz zahmetli ilk hafta öğrenmesi.sınırsız sebze yemek süper.sürekli salatalık domates veya marul salata yapıp yiyebiliriz.bi de 10 yk pişmiş sebze var.daha ne olsun???ama emzirirken bi de kızım ek gıda almıyorken ben bi süre daha emziren anne diyetini yapim kıyamam bebeme:)))
ıyısallah sutten kesılınce sende yaparsın canım mantıklı cıdden
acta kalmıyosun bol bol yıyorsun ben cogunlukla tum haklarımı bıtıremıyorum bıle
Öncelikle herkese selamlarrrr
Bugün bütün gün kendi evimi temizlediğim için girme fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı. Şimdi geçmişide okudum yine harika paylaşımlar olmuş ve bende mutlaka birkaçını uygulayacağım. Spor maalesef bugün yapamadım ama yarın kendime ceza verdim yarım saat değil 1 saat yapıcağım sporumu.
3meleğimvar ve nevzamansız yazdıklarınız için çok teşekkür ederim o sizlerin ( tüm topiğimizin ) yüreğinin güzelliği.
Gerçekten insanı sinirlendiriyor ve bugün son damlayı da taşırdı KV. Dün söyledikleri yetmiyormuş gibi çocuk azarlarcasına bana tel açtı ve hala kendini haklı görüyormuş gibi niye aşağı inmiyormuşum diye bağırdı. Önce makul dille denedim ama sonunda benimde sabrım taştı ve bende sesimi yükselttim bana seni evimde istemiyorum sevmiyorum seni dediği andan itibaren. Oğlumun paralarını yiyorsun dediği an şalter iyice attıen sonunda sana söyleyecek söz bulamıyorum artık yazıklar olsun dillerim allahtan görürsün karşılığını diyebildim ancak.
Bundan sonra oğlumuda senide istemiyorum gelmeyin kovarım dedi ki eşimin hiç bir şeyden haberi bile yoktu. Neymiş senelerdir onlara hiçbir faydamız dokunmamış. Ulan ben senelerdir kimin yüzünden borç içindeyim diyemedim o an fazla ileri gitmiş olurum diye. Eşimede söyledim bundan sonra annen yok benim için nankörlük eden biriyle benim işim olmaz o babana bakmaya üşeniyorsa al getir ben bebek gibi bakarım ona dedim. KVde rahat rahat gezsin adama bağırıp duracağına.
Ay kadın bugünde gerdi beni kusura bakmayın kızlar ama anlatmasaydım çatlardıminşallah bundan sonra ya bana saygı göstermeyi öğrenecek yada yanlız kalacak. Eşimede dedim bir daha duyayım babaya bağırdığını anında kendi evime alıcam sıkıyorsada gelsin kapıma. Ohhhh beeeeeeeee........ rahatladım.
canım cok uzuldum kv nın boyle yapmasına ama esınıde tebrık ettım senın arkanda olması senı desteklemesı herseye deger bence
yasafat senin eksiler bana artı mı olmuş ne tebrik ederim seni canım
başka yazacaklarım da vardı ama unuttum
canım dıle kolay 29 kılo vermıssın nerdeyse bıraz bozulması dogal rejımın bırde vucudu sasırtırsan daha hızlı verıyorsun benımkı 4 ay sasırdı