- 4 Eylül 2011
- 19.196
- 67.846
bugün sabah 7 de kalktım. lenslerim batma yaptım gözlerim kan çanağı olmuş. ilacımı içtim, sirkeli suyumu içtim, 2 tane kaysıyı aldım onları uzun uzun çiğneyip inceleye inceleye yedim. kafamın dalmasına izin vermeden. kafa dalınca neyi nereye yiyorum farkına varamıyorum. tokluk oluşmuyor.akşamdan çamaşırlarım vardı onları katladım yerleştirdim.
kahvaltı olarak 1 kepek ekmeği, 1/2domates, 1 kırmızı biberle yağsız sirkeli bir salata yaptım. 1tane yumurta haşladım. yanında da şekersiz çay.
eşim ve oğlum uyuyor. öğlene doğru uyanırlar.
öğlen için dolaba köfte koymuştum. 2 adet köfte, domates salatalık, 1-2 biber dolması, belki biraz yoğurt. gün içinde çarşıya çıkıcaz. malum kadınlar çarşıdayken acıkmaz susamaz çişleri bile gelmez. o yüzden dolmaları çıkarabilirim. nasılsa gezerken acıkmam:))
akşam için yine biber dolması, yayla çorbası yoğurt veya salata
kahvaltı olarak 1 kepek ekmeği, 1/2domates, 1 kırmızı biberle yağsız sirkeli bir salata yaptım. 1tane yumurta haşladım. yanında da şekersiz çay.
eşim ve oğlum uyuyor. öğlene doğru uyanırlar.
öğlen için dolaba köfte koymuştum. 2 adet köfte, domates salatalık, 1-2 biber dolması, belki biraz yoğurt. gün içinde çarşıya çıkıcaz. malum kadınlar çarşıdayken acıkmaz susamaz çişleri bile gelmez. o yüzden dolmaları çıkarabilirim. nasılsa gezerken acıkmam:))
akşam için yine biber dolması, yayla çorbası yoğurt veya salata