Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmm ne olabilir mesela; Güzel bir hamam keyfi,masaj gibi bir şey olabilir.Direk yaptığımız işle de alakalı GÜZELLİK VE SAĞLIK yani :))) aklıma geldikçe söylerim canım :)

off offf yarama basma yaşadığım yerde bu dediklerinden yoooooooooook ((
hepsi çok ama çok güzel seçenekler ama yoooooooooook....

Merhabalar benim diyet tozutunca utancımdan gelemedim valla inşallah yarın sabah başlıyorum.YENAcım beni 110 diye yaz tartılmadım evdeki tartılarda bir garip sizleri özledim çok yoğun günler yaşadım Annemin ameliyatı kardeşimin doğumu bebek hastaydı herşey şimdi yoluna giriyor ama işte bir sürü üzüntü oldu ardındanda neyse inşallah kendimi toplayıp yarın başlıyorum.Bugün bizim pombişi yıkadık kardeşimin korkulu gözleri arasında kendime inanamasamda yıkadım bebişi misler gibi.

merhabalar ben geldim ben diyet modumu yakalayamıyorum yahuu samsuna alışamadım nasıl motive olucam bilemedimmm yakalayamıyorum az yiyorum ama yapmıyormuşum gibi geliyorrrr çok cnm sıkılıyorrrrr çokk:26::26::26::26::26:

Banucum nasılsın? Sana yazmıştım ama görmedin herhalde. Aynı durumdayız canım. Bende yarın başlicam tekrar. Sabah kaç kg çıkıcam bakalım :44: Nasılsın grüşmeyeli? Bebiş işleri nasıl gidiyo? Denemeye devammı?

Yaprak dökümündeki Fikret filan oynuyo. Hanımın çiftliğindeki Gülizar. Kadro güzel umarım dizide güzel olur. Kanald nin sitesinden trailerını seyredebilirsin canım.

Hoşgeldin canım. Moral bozmak yok, Yarını başlangıç yap sende.

asumannnn bacımmm kimse beni görmüyorrr giremiyorum pek diye ben alışamadım hem samsuna hem iş temposunaaa hem diyet moduna napacam bilmiyorum yakalayamıyorummm çok üzülüyorummm çokk

...............................................................................

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım.
Canım gördüm yazmıştım inşallah canım bende başlıyorum inşallah Senden sonra bir denememiz daha oldu oda tutmadı şimdi eylülde tekrar deniycektim evraklarda sorun oldu heralde kasım adetine kaldı hem üzüldüm hem sevindim kasıma kadar biraz daha veririm inşallah 10 kilo versem inan yeticek.
Sen nasılsın bu arada uzun zamandır yoktun inan geçenlerde aklımdan geçtin.

Semirancım inşallah en kısa zamanda alışırsın sakın kendini çok fazla sıkma hem samsun güzeldir inşallah yeni dostluklar kurarsın.

samsuna yeni gelmedim ki cnm ya 3. yılım bu yıl zaten yakındık memleketim merzifon amasya yakınızz ama ben diyet modunu kaçırdım yakalayamıyorum boşlamadımda ama sıkı da olmuyor sanki yerimde yine sayıyorummm of offf

İyiyim canım nette sorun vardı. Şimdi fiberoptik bağlandı, bende döndüm hemen aranıza ama tatildi , bayramdı derken , sıcaktan sporda yapmadım, yaydım kendimi iyice. Sonuç olarak kilo aldığımı biliyorum ama tartılmadım. Cumaya sakladım tartı işini. Yarın sabah inşallah tartılıp tekrar düzenime geri dönücem. 1 kg bile versen kar kardır canım. Benimde tedavi bitti , korunmuyorum şu an , hadi inşallah ikimizinde olur önümüzdeki aylarda bebişlerimiz

sonunda bitirebildim geçmişi misafirlerim vardı eski komşularım giremedim hiç
güzel geçti curcuna şamata kalabalıktık bir sürü mamalar yaptım çoğundan yemedim kazasız atlattım gibi ama ne fayda zaten artılardayım güya1 kilo verecektik yaaa

semiranım canım bozma moralini bende aynı sen gibiyim aşırı yemiyorum yürüyorum da ama arada atıştırmam oluyor malesef ve sabit kalsam razıyım ama düzelecek bu durum telafi edeceğiz

yasafat senin eksiler bana artı mı olmuş ne tebrik ederim seni canım

yena sen de başla artık spora kış hazırlığını da yapmışın

sabah erken kalkıp yürüyeceğim inşallah öyle tartılayım ki belki bişeyler olur olmazsa da önümüzdeki haftallara bakacağız artık

gulma aklıma geldi benim adım asuman canım kızlarımın değil

başka yazacaklarım da vardı ama unuttum

unutmaaa yaz bana hııı deee diyet yap yürü dee nolurrr

unutmaaa yaz bana hııı deee diyet yap yürü dee nolurrr

kız sen hem diyet yapmıyon hem de yürümüyon haaaa
yarından tezi yok bari yürüyüşlere başla canım mutlaka ben kaçamaklı gitsemde bu hafta 5 gün yürüdüm yarın sabah da yürüyeceğim bugünün yerine

bende de değişen bişi yok kilom da aynı 2 gündür yürüyüm yürüyüm yok dün evdeydim ondan önceki gün denize gittim bugün yine gittim cumartesi kapatacam sezonu ama yürümüyorummm ondan da yerimde sayıyorumm

ben bu ara suyu az içiyorum galiba onun da etkisi vardır herhalde çünkü az da olsa vermem lazım yemekleri abartmıyorum yürüyüşümü yapıyorum arada azcık çikolata felan yesem de onu da hiç abartmıyorum inanın

nazar mı değdi ne bizee okuyalım hüfleyelimmm birbirimizee hihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…