- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
nazar mı değdi ne bizee okuyalım hüfleyelimmm birbirimizee hihihih
noldu bilmiyorum ama toparlanmamız şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazar mı değdi ne bizee okuyalım hüfleyelimmm birbirimizee hihihih
noldu bilmiyorum ama toparlanmamız şart
sorma yaşamak denirse yaşıyoruz işte doğu görevi bitmesini bekliyorum hayırlısıyla 2 çocukla oturamıyom pc başına amaan valla iyki gidecek yer yok burda batıda beni tutabilene aşk olsun yani yine yeniden katıldım 90 nı vurmuşken ibre geri yukarlara çıkmayayım 7 li rakamlarıda görmek istiyorum
senin oğlan bitirmiştir sanırım askerliği
geçmiş olsun, hayırlı olsunnnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ,herşeyi bir arada yaşamışsın canım...Merhabalar benim diyet tozutunca utancımdan gelemedim valla inşallah yarın sabah başlıyorum.YENAcım beni 110 diye yaz tartılmadım evdeki tartılarda bir garip sizleri özledim çok yoğun günler yaşadım Annemin ameliyatı kardeşimin doğumu bebek hastaydı herşey şimdi yoluna giriyor ama işte bir sürü üzüntü oldu ardındanda neyse inşallah kendimi toplayıp yarın başlıyorum.Bugün bizim pombişi yıkadık kardeşimin korkulu gözleri arasında kendime inanamasamda yıkadım bebişi misler gibi.
yakalarsın bol bol yürü sahilde ....merhabalar ben geldim ben diyet modumu yakalayamıyorum yahuu samsuna alışamadım nasıl motive olucam bilemedimmm yakalayamıyorum az yiyorum ama yapmıyormuşum gibi geliyorrrr çok cnm sıkılıyorrrrr çokk:26::26::26::26::26:
hımmm bakayım o zaman sağol canımYaprak dökümündeki Fikret filan oynuyo. Hanımın çiftliğindeki Gülizar. Kadro güzel umarım dizide güzel olur. Kanald nin sitesinden trailerını seyredebilirsin canım.
orası nere ya burası artık bayağı serin özellikle akşamları hırka giyip çıkıyorum balona ...Öfff püffff bu ne sıcaktır yahu. Başkası olsa bu sıcakta yemeden içmeden kesilir vallahi :97:
çok şükür bitirdi canım 8 ağustosta geldi ....
Yazdıklarını okuyorum cevap vermesem de her ne kadar.Sen cidden çok tatlı ve çok iyi bir insansın umarım her şeyi gönlüne göre verir Rabbim...
sen kesinlikle cennetliksin canım ya, eşin anlamıştır iyice annesinin düşüncelerini, sonuçta sen istemesen babasınıda istemezsin ,oldukça cici bir gelinsin ama kıymet bilen yok....
asumannnn bacımmm kimse beni görmüyorrr giremiyorum pek diye ben alışamadım hem samsuna hem iş temposunaaa hem diyet moduna napacam bilmiyorum yakalayamıyorummm çok üzülüyorummm çokk
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek canım,
1 su bardağı patlamış mısır ,1 çay bardağı beyaz leblebi bunlarda 1 dilim ekmeğe denk
diyetisyene gittiysen yapmış olması gerekti sanırım sen gitmemişsin
yani 1 dilim ekmeğe denk gelen şeyler var
bana günde 9 dilim ekmek yiyeceksin dediğinde neeeeee ben asla yemem dedim :)
bence daha fazlasını da yiyiorsun dedi nasıl dedim
1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe diye başlayınca kaç dilim yediğimi anladım :))))
çorbayı çok severim verseler 2-3kase rahat yerim tabi ekmeksiz allahtan ekmeği sevmiyorum ya sevsem
canım ben diyetisyene gittim diyet listesi fln da var.ona uymaya çalışıyorum.gerçi bana insülin direncim olduğunda direk kavun,karpuz,üzüm,makarna,pilav vb yemeyeceksin dedi ama ben o kadar halsiz ve gözüm dönmüş ve 3 çocukla evde yalnızdım ki baya bi yapamadım.diyetisyencim bi de 4 hafta bunları yeme gel dedi sadece:))) o nedenle bende zaten tatile gittim arada memlekete orada hiç uygulayamadım.geldim burda çocuklarla uğraşmaktan ve halsizlikten uygulayamadım.şimdi çörek otu kullanıyorum da çok şükür diyete uyabiliyorum.insülin direncine ilaç veriyorlarmış ama bana emzirdiğimden veremdiler.çörek otu bu işe yaradı yoksa daha kilolarıma kilo katacaktım. neyse listemde ana öğünde 1 kase çorba var ben onu merak ettim açıklama yok 1 kase=1 kepçe fln yazmıyor.ama 1kepçe=1ekmek yazıyor.... bende çorba delisi olduğumdan işime 1 kase yemek geliyor doya doya
ondan sordum :)))
Neyse artık aramızdasın inşallah canım ikimizde bu yıl seviniriz.İyiyim canım nette sorun vardı. Şimdi fiberoptik bağlandı, bende döndüm hemen aranıza ama tatildi , bayramdı derken , sıcaktan sporda yapmadım, yaydım kendimi iyice. Sonuç olarak kilo aldığımı biliyorum ama tartılmadım. Cumaya sakladım tartı işini. Yarın sabah inşallah tartılıp tekrar düzenime geri dönücem. 1 kg bile versen kar kardır canım. Benimde tedavi bitti , korunmuyorum şu an , hadi inşallah ikimizinde olur önümüzdeki aylarda bebişlerimiz
Sağol canım hepsi birlikte oldu.geçmiş olsun, hayırlı olsunnnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ,herşeyi bir arada yaşamışsın canım...
yakalarsın bol bol yürü sahilde ....
hımmm bakayım o zaman sağol canım
orası nere ya burası artık bayağı serin özellikle akşamları hırka giyip çıkıyorum balona ...
Olsun beyzuş abla kilonda iyi sende süpersin ne cezasıymış öpüyorum seni.İyi geceler güzel hanımlar......
Geçmişi okumadan kilomu bildireyim de marifetimi görün..Yarın sabah bildiremem;geceden yazayım bari dedim...
YENACIĞIM:
KİLOM: 94.800
SPOR:Yok...
Görüldüğü üzere cezamı buldum....
ohhh normal hayatınıza dönmüşsünüz çok sevinim ,eşinide tebrik ederim sahip çıkmış sana....Kızlar çok sağ olun yaa o sizin güzelliğiniz. Artık hiç bir şeyi takmamaya karar verdim çünkü herşey moralle. Bundan sonra önce ben kendi sağlığımı düşüneceğim. Akşam eşim annesiyle konuşmaya gitmiş hani ne oluyor diye bu seferde hatun ben şaka yaptım diye kıvırmış oda bundan sonra şakada yapma öyle şaka olmaz demiş.
Banada kesinlikle en azından bayrama kadar hiç bir şekilde gitmiyorsun anlasın dedi o yüzden ilk önceliğim kuzucuklarım ve benim Gündüz spor yapamamıştım ama onuda araya sıkıştırdık akşam istanbul forumada uğradık küçük kuzuma araba koltuğu baktık anlıyacağınız artık çok şükür normal hayata döndük
Seminran güzelim bence sen kendini kasma sonuçta aramızdaki en azimlilerden biriydin ve ben eminim en kısa zamanda yine toparlar kilolarla el birliği ile patır patır kilolarımızdan kurtulacağız
Havalar yüzündende biraz kendimizi halsiz hissediyoruz birkaç güne kadar geçer inşallah üzme kendini.
Bak burada sana inanan bir sürü arkadaşın var senin kilo verme başarını içten bir şekilde dört gözle bekleyen
anladım canım ,bende senin gibi çorbayı çok severim :)1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek canım,
1 su bardağı patlamış mısır ,1 çay bardağı beyaz leblebi bunlarda 1 dilim ekmeğe denk
diyetisyene gittiysen yapmış olması gerekti sanırım sen gitmemişsin
yani 1 dilim ekmeğe denk gelen şeyler var
bana günde 9 dilim ekmek yiyeceksin dediğinde neeeeee ben asla yemem dedim :)
bence daha fazlasını da yiyiorsun dedi nasıl dedim
1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe diye başlayınca kaç dilim yediğimi anladım :))))
çorbayı çok severim verseler 2-3kase rahat yerim tabi ekmeksiz allahtan ekmeği sevmiyorum ya sevsem
canım ben diyetisyene gittim diyet listesi fln da var.ona uymaya çalışıyorum.gerçi bana insülin direncim olduğunda direk kavun,karpuz,üzüm,makarna,pilav vb yemeyeceksin dedi ama ben o kadar halsiz ve gözüm dönmüş ve 3 çocukla evde yalnızdım ki baya bi yapamadım.diyetisyencim bi de 4 hafta bunları yeme gel dedi sadece:))) o nedenle bende zaten tatile gittim arada memlekete orada hiç uygulayamadım.geldim burda çocuklarla uğraşmaktan ve halsizlikten uygulayamadım.şimdi çörek otu kullanıyorum da çok şükür diyete uyabiliyorum.insülin direncine ilaç veriyorlarmış ama bana emzirdiğimden veremdiler.çörek otu bu işe yaradı yoksa daha kilolarıma kilo katacaktım. neyse listemde ana öğünde 1 kase çorba var ben onu merak ettim açıklama yok 1 kase=1 kepçe fln yazmıyor.ama 1kepçe=1ekmek yazıyor.... bende çorba delisi olduğumdan işime 1 kase yemek geliyor doya doya
ondan sordum :)))
çörekotu fayda etti mi bari kilo vermende?
bende sözde bebek emziriyorum ama o inatla reddediyor sadece geceleri emzirebiliyorum gündüz asla istemiyor, zaten az olan sütüm iyice azaldı ne yapacağımıda şaşırdım ya...
neyse evine döndün bundan sonra daha rahat yaparsın inşallah...
diyetisyenim bana tek tek anlatmıştı değişim listelerini falan sana anlamamış anladığım kadarıyla, bende hamile kaldıktan sonra gitmedim ,eşek kafam asıl o zaman gitseydim belkide kilo almadan bitirecektim off offfff
kızlar bi de ben 7,5 ay önce doğum yaptım hala regl görmüyorum.önceki çocuklarımda da bu şekildeydi.adet söktürücü vermişti dr um ama kullanmamıştım.10 ayı fln bulmuştu sanırım.karnım çok şiş.böyle bebek var gibi içimde.oğlum anne göbişin ne zaman inecek hamile gibisin diyor.sağlıklı olanı regl görmekmi görmemekmi ???ne dersiniz?
benim bebeğim yeni dördüncü ayını bitirdi ben 29 ağustosta oldum yani 4 . ayın sonu gibi, ama 6. ayda hatta 1,5 yılda olduğunu söyleyen bir öğretmen arkadaşımda vardı, yani herkesin farklı, hatta 6. ayda adet görmeden hamile kalanıda biliyorum oğlu ile kızının arası çok az işte, sakın sendede olmasın :)
kızlar bi de ben 7,5 ay önce doğum yaptım hala regl görmüyorum.önceki çocuklarımda da bu şekildeydi.adet söktürücü vermişti dr um ama kullanmamıştım.10 ayı fln bulmuştu sanırım.karnım çok şiş.böyle bebek var gibi içimde.oğlum anne göbişin ne zaman inecek hamile gibisin diyor.sağlıklı olanı regl görmekmi görmemekmi ???ne dersiniz?
anladım canım ,bende senin gibi çorbayı çok severim :)
çörekotu fayda etti mi bari kilo vermende?
bende sözde bebek emziriyorum ama o inatla reddediyor sadece geceleri emzirebiliyorum gündüz asla istemiyor, zaten az olan sütüm iyice azaldı ne yapacağımıda şaşırdım ya...
neyse evine döndün bundan sonra daha rahat yaparsın inşallah...
diyetisyenim bana tek tek anlatmıştı değişim listelerini falan sana anlamamış anladığım kadarıyla, bende hamile kaldıktan sonra gitmedim ,eşek kafam asıl o zaman gitseydim belkide kilo almadan bitirecektim off offfff
canım çörek otu şekeri dengeliyormuş.bende çok faydası oldu.gözüm dönmüş bir şekilde dolaşıyorken bir sitede gördüm ve başladım.ilk 2 günde 1,5 kilo 1 hafta sonunda 2400 gr verdim.yediklerim de öyle kafama göreydi çok diyet değildi yani.sonra bayramda tabi yemek daha düzensizdi o hafta 600 gr gitti sadece.şimdi yürüyüş ve diyette ekledim ama çok parlak değil gibi.ama iştahımı ve tatlı isteğimi bastırdı .yarın göreceğiz bakalım.
benim bebeğim yeni dördüncü ayını bitirdi ben 29 ağustosta oldum yani 4 . ayın sonu gibi, ama 6. ayda hatta 1,5 yılda olduğunu söyleyen bir öğretmen arkadaşımda vardı, yani herkesin farklı, hatta 6. ayda adet görmeden hamile kalanıda biliyorum oğlu ile kızının arası çok az işte, sakın sendede olmasın :)
benim 3 çocuğm var zaten ve sezaryan olunca yaşımda 33 eşimin rızasıylada tüplerimi bağlattım.ama 3.ye kaza ile hamiş kalmıştım zaten çok iyi korunuyorduk ama bi gece evde kılıf yoktu ve geri çekilmeyle hamiş kaldım 15 ayda sadece 1 kez oldu ondada bebiş oldu.ben hiç ihtimal vermedim ama adet kanamm çok az geldi 10 gün arayla 2 kere.ben adetim iyice sökülsün diye soğan kürü fln yaptım okadar emindim yani hamiş olamayacağıma ama yavrum varmış göbişimde:)))